Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Demokrat

#11701 Re: Jak fašité zneužili starého člověka pro svržení prazidenta

2016-11-06 15:59

#11699: - Jak fašité zneužili starého člověka pro svržení prazidenta 

 Ministr kultury, který se vykašlal na uctění obětí Terezína, které bylo celostátně určeno na 15. května 2016 a namísto toho, aby uctíval oběti německého nacistického řádění - jak učinila řada politiků, stejně jako byly účastny Židovské obce, rómské organizace, veteráni světové války, a řada dalších organizací a namísto toho se jel omlouvat do Německa na sudetoněmecký sjezd, kde pronesl řeč o vině Čechů vůči Němcům a vřele se bratříčkoval s Henleinovými potomky, aby vzápětí otočil o 180° a kvůli údajnému slíbení a následnému neocenění jeho domělého strýčka přeživšího holokaust šířil protizemanistické nálady, nemá na svém postu pro své křiváctví vůbec co pohledávat! Stejně tak ministr Jurečka, který jej v jeho komplotech ještě kryje! A Bartoška, Dyk, Kraus a všichni ti zrádcové, co táhnout proti Zemanovi by měli být obviněni z velezrady, jak si vůbec může nějaká jakoby herečka Barbora Štěpánová dovolit říct, o prezidentovi že je monstrum, to je tak hnusná urážka, že to nemá obdoby. Uvědomte si, že prezident Zeman bojuje za nás pracující lidi a to jak to tady dnes vypadá (německé banky, francouzská voda, návrat šlechty, ohromná závislost na EU, země která už není naše) to nám zařídil tatínek Havel.


Nepřihlášený uživatel

#11702

2016-11-06 18:37

Slovy spisovatele a historiky Vlastimila Vondrušky: Evropa hledá cestu, jak se ubránit migrační krizi. Stále zřetelnější je, že multikulturalismus je stupidita, přijímání migrantů s otevřenou náručí je sebevražda a soužití s nimi je reálně nemožné (nejen z důvodů náboženských, ale i mnoha jiných, jako jsou společenské, pracovní a hygienické návyky).

Buďme tedy my Češi evropanští a přidejme se k ostatním, kteří nejsou zatuchlí a provinciální, a kteří požadují rozmanitou škálu kroků, které mají jediný smysl - odsun migrantů tam, odkud přišli. Zvedněme hlas, i když u nás zatím tyhle problémy nijak fatální nejsou a navzdory doufání lidskoprávních organizací a některých neomarxistických politiků v nejbližších měsících ani nebudou. Podpořme ten směr evropanského hnutí, který usiluje o obrodu našeho kontinentu.  

Jenže v dějinách šla vždycky veškerá slabost stranou ve chvíli, kdy začali nepřátelé opravdu zabíjet, znásilňovali ženy a odváděli děti do otroctví, brali majetek. Obrovské nebezpečí hrozí i nám, ne sice možná tak drsné, ale hrozí. Jakmile ke krizi nebo dokonce ke konfliktu dojde, část naší populace se s ní nedokáže vyrovnat, protože je svou výchovou tak zesláblá a zhlouplá, že cizákům ještě poděkuje. A pak začne hynout. Ale existuje vždycky vrstva těch, kteří jsou ochotní za své místo na slunci bojovat. Proč ne tedy my?"

trikers

#11703 Re: Nedejme se !!!

2016-11-07 08:22


Nepřihlášený uživatel

#11704

2016-11-07 09:38

PETR CHOBOT DURAZNÉ VAROVÁNÍ PŘED ISLÁMISTY A SLUNÍČKÁŘI

 


Nepřihlášený uživatel

#11705 Re: Soudní proces ohledně nošení hidžábu ve školách

2016-11-07 10:10

#11687: Vlastenec - Soudní proces ohledně nošení hidžábu ve školách 

 pokud ta krůta muslimská vyhraje soud, znamená to , že se přiblížíme takovým státům jako Německo , nebo Švédsko, kde už slimáci zcela ovládli společnost a snaží se nastolit chálífát a právo šaríja....multikulty západní Evropa jde do s.aček. čest


Nepřihlášený uživatel

#11706 Re: Re: Soudní proces ohledně nošení hidžábu ve školách

2016-11-07 11:30

#11705: - Re: Soudní proces ohledně nošení hidžábu ve školách 

 BUDEME MYT PROBLEM UŽ PROTOŽE NAŠE AMBUDSMANKA ANNA ŠABATOVA PROPAGUJE ŠATKY NA ŠKOLACH A JAK ZNAM ČESKE ZAKONY TAK TO UMOŽNI OBZVLAŠT POKUD SE DO TOHO ZAPLETOU NEZISKOVKY TAK SE SYSTEM ŠKOLSTVI ZAČNE MĚNIT V MULTIKULTI UŽ TADY BYLA PROPAGANDA NA ČT BURKY JSOU DOBRA VĚC NEBO MIROSLAV DONUTIL JAK ŘEKL BYLA PLET JE VADA TAKŽE SE BUDE ISLAMIZOVAT ČESKE ŠKOLY


Nepřihlášený uživatel

#11707 VIDEO: Donald Trump – „Naše velká civilizace v Americe a celý civilizovaný svět se přibližuje moment

2016-11-07 15:43

VIDEO: Donald Trump – „Naše velká civilizace v Americe a celý civilizovaný svět se přibližuje momentu zúčtování“.

Zdejší čtenář Vladimír vložil do diskusí odkaz na video, které vkládám. Jde o projev Donalda Trumpa, ve kterém kritizuje americký establishment a obviňuje jej ze stavu, v jakém se Spojené státy nacházejí.

„Toto není pouze další čtyřleté volební období. Jedná se o křižovatku v dějinách naší civilizace“ – říká Donald Trump a následně kritizuje globalizační politiku USA.

„Naše velká civilizace v Americe a celý civilizovaný svět se přibližuje momentu zúčtování“.

„Ústřední základna světové politické moci je tady v Americe. A je to naše zkorumpovaná politická garnitura, která je největší hybnou silou v pozadí snahy o radikální globalizaci a získání převahy nad pracujícími lidmi. Jejich finanční prostředky jsou prakticky neomezené, jejich politické prostředky jsou neomezené. Jejich mediální vliv je nesrovnatelný.  A v neposlední řadě – hloubka jejich nemorálnosti je naprosto neohraničená“.

VICE-VIDEO: Donald Trump – „Naše velká civilizace v Americe a celý civilizovaný svět se přibližuje momentu zúčtování“.

VICE-Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 31.10.2016. Valdajské fórum a řeč Putina o Globálním prediktoru a o USA jako o „banánové republice“. O Ukrajině, Sýrii i Venezuele, o „mezinárodním terorismu“ a budoucnosti Evropy a o dalším


Nepřihlášený uživatel

#11708

2016-11-07 16:44

PROAMERICKÉ H

Saakašvili složil funkci gubernátora Oděsy a obrátil se proti Porošenkovi

Bývalý gruzínský prezident Michail Saakašvili v pondělí složil funkci gubernátora Oděsy, kterou vykonával od loňského května. V odůvodnění svého kroku obvinil prezidenta Petra Porošenka z krytí kriminálních a korupčních klanů. Saakašvili, který dostal ukrajinské občanství, byl přitom do funkce dosazen právě Porošenkem a právě kvůli boji s korupcí.NOVINKY TY PROAMERICKÉ H ANI NEODKAZOVAT NA LŽI A HNUJ PROTI NAŠI VLASTI A HLAVĚ STÁTU!!!!!!

 

FAKTA AJ S DUKAZY

VICE-Západní Plenění na Ukrajině začala

VICE-Ukrajina Media Projekt

VICE-Vítejte na Nulandistan - multimediální Podívejte se, co USA a EU se puštěn na Ukrajině

VLÁDNÍ PROVOKACE

#11709 Žatec 27.10.2016 NEJEN PČR JEDNÁ PROTI VLASTENCUM ALE UŽ AJI PROTI ROMUM

2016-11-07 17:33

VLÁDNÍ PROVOKACE NWO PROCES

Žatec 27.10.2016 Zemřel mlady chlapec Mirek Romská kultura procesy NWO silej chcou proti vlastencum aktiviste placeni vladou vyvolat nenavist Romu na Čechy aby romové citily proti Čechum zlo a šly po nich jak Džihadysté Romové a vlastenci spojme sile proti FAŠISMU A NWO PROCESU ve jmenu j.krista a stvořitelé vás všech vyzivamé vytlačme Islamizaci společně s Evropy AT NÁS JE 30 MILIONU PROTI PUČI NA VŠECHNY RASY

VICE-Žatec 27.10.2016 NEJEN PČR JEDNÁ PROTI VLASTENCUM ALE UŽ AJI PROTI ROMUM NWO proces


Nepřihlášený uživatel

#11710 Nigel Farage varuje USA a Evropu

2016-11-07 17:57


Nepřihlášený uživatel

#11711 DŮSTOJNICE CIA CLARE LOPEZ OBAMA JE MUSLIMSKÝ TERORISTA S VAZBAMI NA MUSLIMSKÉ BRATRSTVO

2016-11-07 18:01


Nepřihlášený uživatel

#11712 DEMON David Rockefeller podstupuje siedmu transplantáciu v 101 rokoch!

2016-11-07 18:18

Rockefeller návrh byl zaveden po atentátu na prezidenta Kennedyho

"Pozdní v září (1963), bez doprovodu Šťastný, Rockefeller šel do Říma na audienci u papeže, nanejvýš neobvyklé okolnosti a ne zcela bez public relations podtexty. Ale depresivní situace (jeho nedávný rozvod a nový sňatek) nebyl úplně změněná "Prezident Kennedy byl velmi populární s lidmi a byl by zvolen na druhé funkční období v roce 1964. Rockefeller neměl v úmyslu, aby něco stát v cestě do Bílého domu, aby dal rozkaz k zavraždění Kennedyho. To bylo provedeno v Dallasu, Texas, na Nov 22, 1963. Nelson navštívil papeže jen 2 měsíce před atentátem. Nepochybně diskutovat plány pro eliminaci Kennedym a jeho vlastní jmenování prvního krále Spojených států:

Po atentátu na prezidenta Kennedyho, jeho viceprezident Lyndon Johnson, se stal prezidentem. Johnson se ucházel o prezidenta v roce 1964 a byl snadno znovu zvolen.

VICE-Pouze na objednávku ! - Nelsona Rockefellera Presidential Power Grab Odhalení at Last

VICE-David Rockefeller podstupuje siedmu transplantáciu v 101 rokoch!VRAH JFK


Nepřihlášený uživatel

#11713 Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví, na konci má být Babiš pr

2016-11-07 18:23

Ukrajina nevysla tak snad Česko ano

#11714 USA připrava na vybombardovani Prahy a zvoleni Babiše jako Hlavu státu POPLÁCH VLASTENCU

2016-11-07 18:51

USA připrava na vybombardovani Prahy a zvoleni Babiše jako Hlavu státu POPLÁCH VLASTENCU Ukrajina nevysla tak snad Česko ano

VICE-Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví, na konci má být Babiš pr

VLÁDNÍ PROVOKACE

#11715 7.11.016 TV cenzuruje umlateni mladeho chlapce v pizzerii TV NOVA CENZURA FUJ

2016-11-07 19:05

VLÁDNÍ PROVOKACE NWO PROCES

Žatec 27.10.2016 Zemřel mlady chlapec Mirek Romská kultura procesy NWO silej chcou proti vlastencum aktiviste placeni vladou vyvolat nenavist Romu na Čechy aby romové citily proti Čechum zlo a šly po nich jak Džihadysté Romové a vlastenci spojme sile proti FAŠISMU A NWO PROCESU ve jmenu j.krista a stvořitelé vás všech vyzivamé vytlačme Islamizaci společně s Evropy AT NÁS JE 30 MILIONU PROTI PUČI NA VŠECHNY RASY

VICE-Žatec 27.10.2016 NEJEN PČR JEDNÁ PROTI VLASTENCUM ALE UŽ AJI PROTI ROMUM NWO proces

ZDE PACHATEL MLATI MLADEHO CHLAPCE NA ZEMI PACHATEL JE OBRATENY ZADY A MÁ ŠEDÉ TRIČKO MUŽETE SI ŠIMNOUT UDERU MLADEMU CHLAPCI JAK ZASADUJE PŘED POLICII!!!!!

VICE-BEZCENZURY UMLATENI MLADIKA Zpomalené záběry incidentu v pizzerii prokazují, že k násilí na mladíkovi docházelo

VIDEO S CENZUROU

VICE-VIDEO S CENZUROU TV NOVA NEBO TV HOVNA-Žatci Záběry z pizzerie, kde v úterý 18. 10. 2016


Nepřihlášený uživatel

#11716 Re: Re: V saském městě Budyšín (Bautzen) se ve v úterý večer opět střeli pravicoví extremisté s migr

2016-11-07 22:36

#11692: - Re: V saském městě Budyšín (Bautzen) se ve v úterý večer opět střeli pravicoví extremisté s migranty 

 Samozřejmě, že je to cílené! Destabilizovat přílivem afrických a islámských poloopic Evropu!


Nepřihlášený uživatel

#11717 Re: Re: Re: V saském městě Budyšín (Bautzen) se ve v úterý večer opět střeli pravicoví extremisté s

2016-11-07 23:23


Nepřihlášený uživatel

#11718 Re: Re: Re: Re: V saském městě Budyšín (Bautzen) se ve v úterý večer opět střeli pravicoví extremist

2016-11-08 06:11

#11717: - Re: Re: Re: V saském městě Budyšín (Bautzen) se ve v úterý večer opět střeli pravicoví extremisté s  

 A VIŠ PROČ PROTOŽE JE TADY NIKDO NECHCE JENOM PAR POMATENCU A BUZIKU JE TADY CHTĚJI


Nepřihlášený uživatel

#11719

2016-11-08 06:35

Snad to dopadne dobře ...jako v Gb.... a vystoupíme dokud ještě není pozdě!! ten kdo vystoupí poslední ztoho pekelnýho vlaku na tom bude nejhůř.." TAK AŤ TO NEJSME MY!!!!. "......je to jako ta vyčůraná hra letadlo...  Tomio Okamura nás nedáááá,ikdyž spousta praštěných ho vnímá jinak.....

 nejsem přihlášená tak se podepíšu pod komentář : Zdenka Adámková Trutnov


Nepřihlášený uživatel

#11720 Re: Re: Re: Re: Re: V saském městě Budyšín (Bautzen) se ve v úterý večer opět střeli pravicoví extre

2016-11-08 06:53

#11718: - Re: Re: Re: Re: V saském městě Budyšín (Bautzen) se ve v úterý večer opět střeli pravicoví extremist 

 Spíš proto že dobře vědí co jste za uchrochtanou pakáž, ty pomatenej buziku.


Nepřihlášený uživatel

#11721 Re: Re: Re: Re: Re: Re: V saském městě Budyšín (Bautzen) se ve v úterý večer opět střeli pravicoví e

2016-11-08 09:29


Nepřihlášený uživatel

#11722

2016-11-08 10:14

Nemůžeš-li jinak obsadit nepřítele, který se po staletí brání, vyčkej, dej tomu čas a zatím v domovině zabíjením svých krys společně s ubrečeným obrovským rozmnožovacím potenciálem jiných předstírej vlastní konec druhu živého tvora a protože křesťané mají víru pomáhat i nepřátelům, příjdou nám na pomoc, čímž porodnost do svaté armády ještě zvýšíme jako mor. Potom bude stačit ty nejmladší z nás vyslat v rámci byznysu bezvěrců do jejich zemí, kde Trojský kůň povstane k otevření brán přes ty, co v místě budou vládnout pro nás nakloněnou myšlenkou !! Jak prosté a jednoduché, dějiny se opakují a to vše nejen vypatlaným sluníčkářským obyvatelstvem, že každý člověk musí být hodný i na druhé, ale hlavně díky těm, kteří mají z válek profit, kteří mají v různých příspěvkových organizacích bezpracné živobytí a to vše kvůli lásce a míru, ale že si nemocnou a špinavou veš natahají do kožichů, které takový život v hnoji nejen nevadí, ale dokonce se jí líbí, to jim nevadí, obvzlášť když ty kožichy nejsou jejich, protože ani jeden sluníčkář/ka si do bytu nevezme slimáka nebo jemu podobného tvora!!

Kazatel

#11723 Zemětřesení o síle pěti stupňů zasáhlo v neděli centrální část státu Oklahoma v USA,

2016-11-08 10:38

Jen tak dál bože znič tu zemi plnou zla v USA je ten který byl svržen na zemi Z.Janovo 12

Zemětřesení o síle pěti stupňů zasáhlo v neděli centrální část státu Oklahoma v USA, oznámil americký seizmologický ústav USGS. Otřesy pocítili také obyvatelé sousedních států Missouri a Arkansas, upozornila agentura AP.

Záchvěvy byly zaznamenány v 19:44 místního času. Jejich epicentrum se nacházelo západně od města Cushing a 80 kilometrů severozápadně od Oklahoma City.

Více na 5 tupnu silné zemtřeseni 7.11. Oklahoma USA město Lucifera

Matouš 24

  • 1Když Ježíš vyšel z chrámu a odcházel odtud, přistoupili k němu učedníci a ukazovali mu na chrámové stavby.
  • 2On však jim řekl: „Vidíte toto všechno? Amen, pravím vám, že tu nezůstane kámen na kameni, všecko bude rozmetáno.“
  • 3Když seděl na Olivové hoře a byli sami, přistoupili k němu učedníci a řekli: „Pověz nám, kdy to nastane a jaké bude znamení tvého příchodu a skonání věku!“
  • 4Ježíš jim odpověděl: „Mějte se na pozoru, aby vás někdo nesvedl.
  • 5Neboť mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat ‚já jsem Mesiáš ‘ a svedou mnohé.
  • 6Budete slyšet válečný ryk a zvěsti o válkách; hleďte, abyste se nelekali. Musí to být, ale to ještě nebude konec.
  • 7Povstane národ proti národu a království proti království, bude hlad a zemětřesení na mnoha místech.
  • 8Ale to vše bude teprve začátek bolestí.
  • 9Tehdy vás budou vydávat v soužení i na smrt a všechny národy vás budou nenávidět pro mé jméno.
  • 10A tehdy mnozí odpadnou a navzájem se budou zrazovat a jedni druhé nenávidět;
  • 11povstanou lživí proroci a mnohé svedou,
  • 12a protože se rozmůže nepravost, vychladne láska mnohých.
  • 13Ale kdo vytrvá až do konce, bude spasen.
  • 14A toto evangelium o království bude kázáno po celém světě na svědectví všem národům, a teprve potom přijde konec.

Nepřihlášený uživatel

#11724 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V saském městě Budyšín (Bautzen) se ve v úterý večer opět střeli pravico

2016-11-08 10:48

#11721: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: V saském městě Budyšín (Bautzen) se ve v úterý večer opět střeli pravicoví e 

 "ZALEZ DO DIRY  NEGRUM DO ANALU" — to se mi líbí, tu hlášku začnu používat. Nakonec se člověk od vás podřadných pivních prasat i něco naučí.


Nepřihlášený uživatel

#11725 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V saském městě Budyšín (Bautzen) se ve v úterý večer opět střeli pra

2016-11-08 10:56

#11724: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V saském městě Budyšín (Bautzen) se ve v úterý večer opět střeli pravico 

 Cože my jsme podřadni jsme si všichni rovni a nwm kdo dostane do xichtu Bombu brzy od Uprchliku jak to bylo v Bruselu jen odvedeš práci a jdeš pod kudlu hnupě