Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

ZEMAN NA HRAD

#11728 Vy tím debilem skutečně jste! Tož asi tak, pane Horáčku.Volim Zemana ne idiota západního

2016-11-08 17:33

VOLIM ZEMANA NE NEJAKÉHO ZAPRODANCE A ZÁPADNÍ PLEVEL CO SI HRAJE NA HODNÉHO VLKA!!!!!!

Nevím, nakolik si uvědomujete, v jakém prostředí se dnes pohybujete,  s kým se stýkáte a s kým spolupracujete, komu jste přítelem a známým. Nacházíte se totiž  v prostředí, které je silně atomizováno antizemanovskou rétorikou, přecházející k nenávisti, odporu a hrubého osočování. Změnou osoby ve funkci prezidenta by  např. ve Vašem případě, byl na Vás vyvíjen představiteli  Pražské kavárny s.r.o., pravdoláskařů a dalších ohromný politický a společenský tlak na změnu Vašich postojů vůči státní politice, ale rovněž vztahů a postojů, které by nutně vedly k výrazné celospolečenské změně a politických  poměrů. Jakým směrem a s jakým výsledkem snad ani nemusím zmiňovat.

    Dělat nepolitickou politiku, chtít se zalíbit všem, být hodným strýčkem pro Západ i Východ, vyhovět tzv. pravičákům i levičákům, prozápadním i umírněným politikům, to milý pane Horáčku nejde. Pokud si myslíte že ano a Vy to jak říkáte neskrýváte, pak se jen potvrzuje co je zmíněno v úvodu a sice, abychom si nemysleli, že jste debil. My si to skutečně nemyslíme, my to víme, Vy tím debilem skutečně jste! Tož asi tak, pane Horáčku.

VICE-Majitel 20,000 knih a dříve i firmy na hazard: „Nemyslete si, že jsem debil, kdybych něco skrýval, tak nekandiduji!“

Odpovědi

Beďa

#11730 Re: Vy tím debilem skutečně jste! Tož asi tak, pane Horáčku.Volim Zemana ne idiota západního

2016-11-08 21:01:13

#11728: ZEMAN NA HRAD - Vy tím debilem skutečně jste! Tož asi tak, pane Horáčku.Volim Zemana ne idiota západního 

 Proč je najednou Horáček tak aktivní? Kde byl  za Husáka? Tenkrát se klepal jak sulc, dnes dělá frajera. Hajný v Rakousku seděl ani nedůtal, jak se bál Husáka. Kdepak,aby se ukázal na Hradě, no a nám nechyběl, byl klid. Kdo tu narušuje chod naší země? Jistě ne my, co sedíme doma. Jsou to ti, co se chtějí, přitom nemohou dostat k lizu. Mít moc nad naší zemí se jim zachtělo. Mě se zase zachtělo jim nepomáhat k moci dostat se na Hrad, jako za Hejvla, nepomáhat. Nechci se už nechat opíjet rohlíkem, to ne, když vidím, kdo se tam dere. Vexlak Horáček, hráč, gambler, hrůza, mezinárodní ostuda. Od takovýho šlověka ruce pryč, ten nepřinese nic dobrýho!