Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

ŽIDOVSKE ZLO
Nepřihlášený uživatel

#11732 TALMUD ZDROJ ŽIDOVSKEHO ZLA VE SVĚTĚ

2016-11-09 06:07

ŽIDOVSKA SIONISTKA BARBARA L. SPECTRE ŘIKA ŽE EVROPA SE NENAUČILA BYT MULTIKULTURNI

 JA ŘIKAM PROČ SE ŽIDE NENAUČILI ŽIT S MUSLIMY A ČERNOCHY KDYŽ NAS BĚLOCHY POVAŽUJI ZA NEJVĚTŠI RASISTY NACKY A EXTREMISTY ASI KVULI TOMU ŽE NEJSME ŽIDE JSME GOJIMOVE A JAK JE PSANO V TALMUDU ŽIDE JSOU TI KTEŘI BUDOU VLADNOUT SVĚTU NAD VŠECHNY GOJIMY MEZI NEJZNAMĚJŠI ŽIDY PATŘI RODINA ROTHSCHILDU KTEŘI PACHAJ NEJVĚTŠI ZLO VŠUDE VE SVĚTĚ ABY ZISKALI MOC UŽ DNES OVLADAJI POLITIKY A MEDIA PŘIŠTĚ BUDOU ROZHODOVAT O TOM KDO NA TOMHLE SVĚTĚ BUDE ŽIT JAKO OTROK PRO ELITU VYVOLENICH A NEBO ZEMŘE PROTO DO VĚZENI NIKDY NEBUDOU ZAVIRANI ČERNOŠI KTEŘI ŠIŘI RASISMUS A XENOFOBII PROTI BĚLOCHUM

Odpovědi

Kazatel

#11734 Re: TALMUD ZDROJ ŽIDOVSKEHO ZLA VE SVĚTĚ

2016-11-09 11:34:41

#11732: ŽIDOVSKE ZLO - TALMUD ZDROJ ŽIDOVSKEHO ZLA VE SVĚTĚ  

SIONISTÉ NEJSOU VYVOLENÍ JDE VIDĚT ŽE JEN LHTÁŠ ALE FAKTA NEMÁŠ BRATŘE

Evropě svatá valka proti Evropanum a Bělochum potomkum Izraelitu a dalšim potomkum Abraháma,Izákovi,Isaacových synové (dále Saxsons), zaznamenaný v knize Genesis, má přijít k povolení.Jákobovikterá dostala jméno "Izrael".

Jak je sionistický cílem Judaization světa právě přinesl?

Jednoduše řečeno, to je děláno křesťanskými ministrů, z nejznámějších televizních evangelistů dolů na kazatele ve svém rodném městě, který je skrytý sionista nebo kteří prostřednictvím úmyslného propastné neznalosti si pořád myslí, že anti-Christ sionistický je jedním z boží vyvolený národ . Oni jsou opravdu aktivní podněcovatelé pro Lucifer povstání k Jehovovi-Bohu .

Jste začínal chápat, proč je důležité, abyste pochopili různé rodokmeny národů země v souvislosti s tím, co říká Bible o nich? Jak budete rozumět hru, pokud nemůžete identifikovat aktéry?

A Já si furt řikal proč Izrael čeka na J.Krista přichod a proč je na evropany udělan NWO puč pomocí Uprchlíku a proč Kazatelé a Apoštolové zvěstujou Boži pravdu a Kristovu všem národum co má přijit a co nás čeká

Tento svět zákon bude být "právo admirality" (které již zahájených v této zemi, jen o všech common law je pryč), podle kterého náš účet práv budou zrušeny.

Budete přestane být občané Spojených států amerických, ale osoby, subjekty nebo jednotlivci, kteří jsou léčeni ve stejném stavu a konání jako ti, kteří jsou obtěžováni na Internal Revenue Service. Inc ., Který je skrytý aplikací z admirality práva na základě předpokládané nebo skutečné smlouvy, které jste dobrovolně svůj vlastní do nevědomky.

Klamáni Luciferem vlci v rouše Beránčím 

Mohlo by to nikdy nebyla podezření, že pojmy politického sionismu by přišel ovládat tah liberální, stejně jako takzvané základní křesťanství. To je přes tuto konverzi sionistické aktivitě, že křesťané jsou klamáni do podezření, že nový světový řád má být zřízen v Jeruzalémě , je vůle Boží na Zemi.

VICE-Sionistický New World Order

VICE-Protokoly sionských mudrců

VICE-Protokoly múdrych ľudí Zion".