Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #11707 VIDEO: Donald Trump – „Naše velká civilizace v Americe a celý civilizovaný svět se přibližuje moment

2016-11-07 15:43

VIDEO: Donald Trump – „Naše velká civilizace v Americe a celý civilizovaný svět se přibližuje momentu zúčtování“.

Zdejší čtenář Vladimír vložil do diskusí odkaz na video, které vkládám. Jde o projev Donalda Trumpa, ve kterém kritizuje americký establishment a obviňuje jej ze stavu, v jakém se Spojené státy nacházejí.

„Toto není pouze další čtyřleté volební období. Jedná se o křižovatku v dějinách naší civilizace“ – říká Donald Trump a následně kritizuje globalizační politiku USA.

„Naše velká civilizace v Americe a celý civilizovaný svět se přibližuje momentu zúčtování“.

„Ústřední základna světové politické moci je tady v Americe. A je to naše zkorumpovaná politická garnitura, která je největší hybnou silou v pozadí snahy o radikální globalizaci a získání převahy nad pracujícími lidmi. Jejich finanční prostředky jsou prakticky neomezené, jejich politické prostředky jsou neomezené. Jejich mediální vliv je nesrovnatelný.  A v neposlední řadě – hloubka jejich nemorálnosti je naprosto neohraničená“.

VICE-VIDEO: Donald Trump – „Naše velká civilizace v Americe a celý civilizovaný svět se přibližuje momentu zúčtování“.

VICE-Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 31.10.2016. Valdajské fórum a řeč Putina o Globálním prediktoru a o USA jako o „banánové republice“. O Ukrajině, Sýrii i Venezuele, o „mezinárodním terorismu“ a budoucnosti Evropy a o dalším