Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #11702

2016-11-06 18:37

Slovy spisovatele a historiky Vlastimila Vondrušky: Evropa hledá cestu, jak se ubránit migrační krizi. Stále zřetelnější je, že multikulturalismus je stupidita, přijímání migrantů s otevřenou náručí je sebevražda a soužití s nimi je reálně nemožné (nejen z důvodů náboženských, ale i mnoha jiných, jako jsou společenské, pracovní a hygienické návyky).

Buďme tedy my Češi evropanští a přidejme se k ostatním, kteří nejsou zatuchlí a provinciální, a kteří požadují rozmanitou škálu kroků, které mají jediný smysl - odsun migrantů tam, odkud přišli. Zvedněme hlas, i když u nás zatím tyhle problémy nijak fatální nejsou a navzdory doufání lidskoprávních organizací a některých neomarxistických politiků v nejbližších měsících ani nebudou. Podpořme ten směr evropanského hnutí, který usiluje o obrodu našeho kontinentu.  

Jenže v dějinách šla vždycky veškerá slabost stranou ve chvíli, kdy začali nepřátelé opravdu zabíjet, znásilňovali ženy a odváděli děti do otroctví, brali majetek. Obrovské nebezpečí hrozí i nám, ne sice možná tak drsné, ale hrozí. Jakmile ke krizi nebo dokonce ke konfliktu dojde, část naší populace se s ní nedokáže vyrovnat, protože je svou výchovou tak zesláblá a zhlouplá, že cizákům ještě poděkuje. A pak začne hynout. Ale existuje vždycky vrstva těch, kteří jsou ochotní za své místo na slunci bojovat. Proč ne tedy my?"