Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#11601 Re:

2016-11-01 12:05

#11600: -  

 Promin si vedle jak jedle NWO nebylo stvořeno Pikem!!!!

Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hlavy

VICE-Bushův nový světový řád

VICE-De-neamerikanizuje svět

VICE-Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hlavy


Nepřihlášený uživatel

#11603 Re:

2016-11-01 12:07


Nepřihlášený uživatel

#11604 Re:

2016-11-01 12:12

#11600: -  

 Nepiš slova které nemáš ověřená a nemáš ani dokumenty mezi NWO se řadí tyhle země aj schvalen teror na Vlastencích aby se dosáhlo NWO

Nový světový řád odhalení 2

VICE-Nový svetový poriadok odhalenie

ke svému divadlu zneužili starého člověka

#11605 „Brady a medaile“ video pro všechny fraškou unavené kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka

2016-11-01 12:35

Novinky lži a h..... a hlavně Propaganda až to srmdí!!!!!F..... Of Novinky

Proamerické blitky ke svržení Prezidenta demokraticky svoleného!!!Mluvte pravdu, vzkázal Brady před odletem Hradu

Pamětník holokaustu Jiří Brady v úterý dopoledne odletěl z pražského Letiště Václava Havla domů do Toronta. Na zpáteční cestě ho doprovázela manželka Tereza s dcerou. Brady vyzval mluvčího prezidenta Jiřího Ovčáčka a šéfa hradního protokolu Jindřicha Forejta, aby o jeho vyznamenání mluvili pravdu.

Proameriké utoky na vlast-Jak fašité zneužili starého člověka pro svržení prazidenta

 

„Brady a medaile“ – video pro všechny fraškou unavené

Odkaz na vložené video se objevil v diskusi na zdejších stránkách a je od čtenáře Lex Druid. Při vší úctě k panu Bradymu a ke všemu, čím byl nucen projít (a čím prošli všichni, kteří zažili holokaust), na frašku, v jakou se jeho životní příběh změnil a jak byl zneužitý pro zájmy těch, kterým dle mého o pana Bradyho jde až v poslední řadě, se vložené video zdá být nejlepší odpovědí.

Celý ten dav na obrázku, stejně jako zmanipulovaný dav 28. října na Staroměstském náměstí, byl jen fraškou a nezbývá než žasnout nad „charaktery těch, kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka.

VICE-„Brady a medaile“ – video pro všechny fraškou unavené


Nepřihlášený uživatel

#11606

2016-11-01 15:48

Kdo podporuje koho? Kdo je Vést agresivní válku?

Spontánní hnutí v ozbrojených silách je založen na myšlence, že "americká vláda podporuje Al-Káida."
Firemní médium nepodařilo odhalit podstatu dlouholetého vztahu mezi Al-Káidou a USA vláda, která sahá až do sovětsko-afghánské války.
Al-Káida - dále jen "vnější nepřítel Ameriky", stejně jako údajné architekt 9/11 zaútočí - je výtvorem CIA. Al-Káida a její dceřiné společnosti jsou často označovány jako "zpravodajské aktiva"

Od počátku sovětsko-afghánské války v časných 1980, zpravodajské služby USA podpořil vznik "islámských brigád."

Propaganda údajného vymazat historii Al Káida, utopí pravdu a "zabít důkazy" o tom, jak tento "vnější nepřítel" byla vyrobena a přeměněna na "nepřítelem číslo jedna jsou".

Globální válka proti terorismu není zaměřena na omezování "islámský džihád".

Významný rozvoj "radikální islám", v důsledku studené války bylo v souladu s Washington skryté agendy. Ta spočívá v udržení a nikoli boj proti mezinárodnímu terorismu, s cílem vytvořit frakční rozpory uvnitř zemí a destabilizujících národní společnosti. Početné al-Kajdy přidružené subjekty jsou běžně používány v tajných operací CIA.

Jsou vybírány, školeny a indoktrinovány pod dohledem CIA a jejích zpravodajských protějšky v,

Saudská arábie-Pákistán-Katar-Izrael

Neznámý pro americkou veřejnost, že USA šířit učení "Islámský džihád" v učebnicích "Made in America", který byl vyvinut na University of Nebraska

Al-Káidy je zpravodajská aktivum, které slouží zájmům americkou administrativou.

S ohledem na Sýrie, americká vláda není "podpoře Al-Káidy." pravý opak .

Žoldnéři Al-Kajdy v Sýrii, přijati a vyškoleni v Saúdské Arábii a Kataru, jsou "podporující americkou vládu". Oni jsou používány pro vojenské zpravodajského aparátu USA. Jsou placeni zabijáky. 

Jejich akce jsou realizovány jako součást vojenské agendy; oni jsou pěšáci západní vojenské aliance. Zvěrstva spáchaná teroristy, jsou přímým důsledkem polovojenského výcviku a indoktrinace. Vláda USA je za tento proces.

Obama je zodpovědný za zločiny spáchané na "rebely" proti syrskému lidu.

VICE-Co se stalo s "globální války proti terorismu "? - Spojené státy jsou "bojuje za Al-Káidy" v Sýrii


Nepřihlášený uživatel

#11607

2016-11-01 17:03

Každý národ má na toto referendum právo. !

Nepřihlášený uživatel

#11608 ČT PROPAGANDA-Al-Džazíra, která nechala mluvit Ládina a vysílala jako první živě z války,PODVOD

2016-11-01 17:03

KORUPCE ZVANÁ 11.9.2001 LEŽ LEŽ PODVOD 

minulém století. Dne 27. února 1933, německý Reichstag byl zničen požárem. Hitler

Jádrem korupci je dokumentární film série, která popíše komplexní vyšetřování tajných zpravodajských operací a spiknutí. Projekt je ploch exkluzivní upozorňovatele, zasvěceným osobám a rozhodující důkazy o vůbec poprvé.

Více než 2000 hodin důvěryhodný Network News klipy byly vynořil pro tuto průlomovou událostí, z nichž většina nebyla nikdy vidět, protože vysílala a nikdy nebyli k dispozici na internetu. Některé z videa zpravodajských segmentů pro tento projekt, když vyžádat od sítě, byl odepřen přístup do firemních a zástupci by se říci, že se požadované informace neexistuje, nebo byl na místě.

Někdo nechce veřejnost vidět tyto příběhy, že když se sloučí dohromady, vytvoří spiknutí rozsahu, který by mohl změnit způsob, jakým jeden pohlíží na svět. Nesčetné miliony lidí jsou manipulováni a lhal o síť jednotlivců v rámci vládních orgánů, které pracují ve prospěch soukromých zájmů.

Jednotlivci byli zapojeni do teroristických útoků z 11. září . Mnohé z týchž obrázcích jsou připojeny k historické události, které formovaly naše chápání vládní trestné činnosti.

Například Írán Contra záležitost podílí mnoho čísla, která se ukázal v 9/11 zaútočí .

Skutečný nepřítel je ten, kdo je za teroristický útok 11. září.
Usáma bin Ládin , tak úzce spojena s finanční zájmy v Bushově rodině a CIA , může být duchovní nebo mu může být vhodný obětní beránek, ještě další provokace, aby stampeded Američany do další války po ropě. 

Musíme zamyšleně zvážit, kde skutečná zdroj teroru spočívá - s jednou vousatý fanatikem v ochuzené Středního východu země nebo u těch, kteří by těžit, zatímco drcení americkou ústavu ve jménu hájení svobody

VICE-KORUPCE S 11.9.2001 FAKTA ODHALENÍ

VICE AL-DŽAZÍRA-FAKE VIDEOZÁZNAM NA KTERÉM BIN LADEN NEBYL ALE AGENT CIA USA

ČT PROPAGANDA-Al-Džazíra, která nechala mluvit Ládina a vysílala jako první živě z války, slaví 20 let slaví

20let od podvodu na celý svět Al-Džazíra nechala na záznamu vyílat Agenta CIA ne Ladina to byl herec ne pravý Usáma Bin Ládin

VICE-ČT PROPAGANDA-Al-Džazíra, která nechala mluvit Ládina a vysílala jako první živě z války, slaví 20 let

A-B-C-D AGENT CIA-NA E JE PRAVÝ LÁDIN


Nepřihlášený uživatel

#11609 Zde je 5 Osamas - což je slovo sem nepatří?PODVOD DĚJIN AGENTI CIA ZA BIN LÁDINA PŘEVLEK HERCI

2016-11-01 17:12

Zde je 5 Osamas - což je slovo sem nepatří?

Dokonce i pan Magoo by se říci, že Osama 'E ' vyčnívá jako pěst na oko, a to je člověk vyznával na "štěstí najít" páskou. Mezi nosu a na tvářích je zřejmé, že tento muž není Osama.


Ve videu Osama "E " Zdá se, že psát poznámky pravou rukou, ale FBI popis Usáma ukáže, že on je levák. Osama 'E' nosí prsten na pravé ruce, které se na jiných potvrzených fotografiích Usámy (např Osama "B") nezobrazí. Další muž je viděn na sobě velký zlatý prsten ve videu. Vzhledem k tomu,nošení zlatých prstenů je islám zakazuje to ukazuje, ani on, ani Osama "E" má žádnou úctu k této víře.

Dne 27. prosince 2001, v druhé video obsahující bledou pletí a velmi reálný Usáma 'C ' byl vysílán na al Džazíra.

Dále jen " Gaunt Tape ", tak pojmenovaný protože bin Ládin je vyčerpaný a nepohybuje levou ruku, se předpokládá, že byly zaznamenány kolem 19. listopadu 2001. V pásce, bin Ládin se odkazuje na amerického bombardování mešity v Khost "několik dní" dříve.

 USA bombardovala mešitu v Chóst na Nov 16. Bin Ládin nepohybuje levou paži a jeho vzhled je tak vyzáblý a bledý. [ Sledovat níže VIDEO]

VICE AL-DŽAZÍRA-FAKE VIDEOZÁZNAM NA KTERÉM BIN LADEN NEBYL ALE AGENT CIA USA

 


Nepřihlášený uživatel

#11610 FAKTA O 11.ZÁŘÍ.2001

2016-11-01 17:35

FAKTA O 11.ZÁŘÍ.2001

Hon na bin Ládina" Národný Shame zatím co byl skryt v Bílem Domečku v USA a je tam furt

Kolik z Ameriky tragédie je svázán s těmito dvěma dětmi bohatých, děti z rodin dlouho připojil přes peněz a přátelství, Bushových a bin Ládina klanů. Jeden syn zemřel v odlehlých horách, jiný žije v Dallasu předměstí doufat, že nikdo nebude poslán po mu. Jedním z nich je bojový veterán, jeden nikdy se pevný postoj, pokud není provedeno z bezpečí a pohodlí. Islám jednou viděl bin Ládina jako velký vůdce.Teď je většinou zapomenut.

Co se Amerika rozhodla o Bushovi?

Víme to: VICE-Bin Ládin vždy popíral jakékoliv vazby na 9/11 a ve skutečnosti nebyl nikdy obviněn v souvislosti s 9/11. Nejenže popřel zapojení, ale dělal tak, zatímco živý, 4krát a bylo důrazně odsoudil ty, kdo byli zapojeni do útoku. To je na veřejném záznamu, veřejnosti v každé svobodné zemi s výjimkou naše. My, místo toho, ukázal VICE-filmy natočené podle placených herců , vyrobený tak, aby vypadaly poněkud podobný bin Ládinem, herci, kteří vyvrátily velmi veřejným prohlášením bin Ládina, herci předstírají, že jsou bin Ládin ještě dlouho po bin Ládinova smrt. Ty byly provedeny na pomoc ospravedlnit výdaje, represivní zákony, mučení a jednoduchá krádež. po celá léta jsme zaútočili na pákistánskou vládu za to, že loví někoho všichni věděli, že je mrtvý . Bin Ládinova smrt zasáhla noviny v Pákistánu dne 15. prosince 2001.

  • Jak myslíš, že náš spojenec cítil, když oni byli neustále spílal za to, že dopadnout a otočit někoho, kdo neexistoval?

  • Co si myslíte, že to udělal pro americkou důvěryhodnost v Pákistánu a přes islámský svět?

  • Byli jsme viděli jako zločinci, lháře nebo prostě hlupáky?

  • Který z nich je nejlepší?- "

  • VICE-Hon na bin Ládina" Národný Shame - Bin Ládin nikdy zmienil sa McChrystal správe alebo Obama Speech


Nepřihlášený uživatel

#11611 9 - 11 - Kdo opravdu Těžil ?FAKTA zamlčena roky

2016-11-01 17:51

Skutečnost, a ne fikce.

.Obhajuje, jako je Paul Bremer , pro extrémní laissez faire hospodářských politik, se pokusil přepsat iráckou ústavu, aby podporovaly bezplatný systém na trhu neoliberálních ekonomických principů, aby bylo obzvláště snadné pro cizí národy na vlastní irácké zdroje.

A pokud se vám udělat si vlastní průzkum, budete se dozvědí, že USA neměla reptání se Saddámem Husajnem, dokud kopal ropné společnosti z Iráku, protože chtěli, aby lví podíl na zisku. On znárodněna olej.

To je fakt a ne fikce.

Izrael těžil tím, že má jednu ze svých sousedních nepřátel, a sice Saddáma Husajna a jeho stálé armády, oslabené a spoustu práce. Není to náhoda, že obhajuje a novinových vědátoři většina defenzivních o naší invazí stalo, že se silnými obhájci izraelské pravice bude.

Důkazy jasně ukazuje, že někteří izraelští fanoušci byli součástí kultury klamu, aby nás do války s Irákem - tak, jak jsou nyní pracuje, aby nás do války s Íránem s podobným vzorem falešné inteligence. Stejně tak je pravdou, že bez ohledu na Středním východě skupina přechovává nepřátelství vůči Izraeli je nyní považován za teroristu v přírodě pro Američany.

Je fakt, že VICE-izraelská lobby tlačil tvrdě pro válku s Irákem.

Pravicoví politici, zejména křesťanské a židovské, kteří mají rádi, aby podporovaly předsudky proti všemu, co muslimský Arab a prospěch. Vzhledem k tomu, 9-11 tam byl konstantní propagandistické válce proti muslimům na celém západních zemích. (Toto není argumentovat, že Američané by neměli mít na pozoru před cizích motivů.)

Ale faktem je, že ti, kteří si nepřejí muslimy mít vliv v této kultuře mají jasně mzdami velkou propagandistickou kampaň Západu na strach a nedůvěra obrovská část světové populace - jako "kulturní srážky" nebo střet civilizací podobně jako středověká éra křížových výprav.

To znamená, že nepřátelé Izraele se staly naše nepřátele jako "neokonzervativní" propagandistická kampaň harfy na "islamo-fašismus", "islamo-extremismu" a "islamo-fanatismem".

Zatím je tato událost slouží k dalšímu přesvědčit Američany, Izrael Ameriky "přirozený" spojence a partnera protisilám zla . (Zatím pravicoví Izraelci také nejsou ochotni oddělit církev od státu a proto se diskriminovat ty, které nejsou židovský Proto se příliš nesdílejí naše demokratické hodnoty rovnosti pro "všechny" lidi. - Stejně jako mnoho teokratických zemí na Středním východě. )

To je názor, ale stále odráží realitu.

Politicky motivované lidi s touhou použít "strach", konkrétně proti terorismu jako záminku pro omezení a zničit občanské svobody a svobody běžně ctěn v demokratických zemích.

Stali jsme se fašistickým státem s vnitřní bezpečnosti dohledem. Toto krácení je podobný těm, kteří i nadále snažit, aby cenzuroval svobodu projevu - a znesnadnit mít právo na "spolupracovník" via technologií, jako je internet.

Taková mentalita je dovoleno špehovat občany "privatizovaných" korporací a nezodpovídají se daňovým platební veřejnosti, která vyplatily organizacím, aby tajně špehovat a evidovat na jeho vlastní občané.VICE-Obama a jeho tým udělal nic dělat skutečné a podstatné změny , a ve skutečnosti posílily tuto tyranii.

 Krácení našich svobod je skutečnost a ne fikce.

VICE- 9 - 11 - Kdo opravdu Těžil ?


Nepřihlášený uživatel

#11612 V roce 1800 dokumenty se vynořily, které byly klamavě s názvem ..."Protokoly moudrých lidí Zion".

2016-11-01 18:14

V roce 1800 dokumenty se vynořily, které byly klamavě s názvem ...

"Protokoly moudrých lidí Zion".

 Téměř vše, co tyto dokumenty navrhované k tomu se stalo za posledních 100 let, ale tento vývoj měl jen málo, pokud něco do činění s Židy. Samotné zveřejnění těchto dokumentů může být za účelem dezinformace, odrazit rostoucí podezření pryč od skutečných manipulátorů na vhodné obětní beránek, židy.

Manipulace na světě tajné společnosti v " Iluminátů " není židovský fenomén.

Tam byli někteří Židé zapojené, ale ne více než členové mnoha jiných závodů, a lidi všech politických směrů, od kapitalisty komunistické k anarchista. To vše hraje svou roli v houští herní plán, a židovští lidé trpěli víc než většina z machinací tohoto temného bratrstva.
K překonání zavádějící odkaz na Sionu, budeme nazývat tyto protokoly (tj tajné plány) podle názvu pravdivější " protokoly Iluminátů ", a název" iluminátů "budou použity k popisu elitní vůdce bratrstva, kteří jsou si vědomi skutečné agendy.

Protokoly jasně vyjádřit Iluminátů výhled na masy, jeho pohrdání u běžné populace, a my nahradí jejich odkaz na gojimu, jak říkají lidé jako my, s přesnějším termínu "lůzy".

To nás vidí jako málo víc než ovce nebo skotu. A zatímco jeho analýza je nechutné, to nemůže, bohužel, bude obviněn z nepřesností při svém tvrzení o tom, jak snadno většina lidí, kteří se nechají manipulovat.

 od LiberalsLikeChris webové stránky

 "Náš závod je nadřazená rasa. My Židé jsou" božské bohové 'na této planetě. Jsme tak odlišné od nižších ras, protože jsou z hmyzu. Ve skutečnosti, v porovnání s naší rasy, jiné závody jsou zvířata a zvířata, dobytek na ... Nejlepší Jiné závody jsou považovány za lidské exkrementy naším osudem je vládnout méněcenných ras bude naše pozemské království bude vládnout náš vůdce s železným prutem masy budou olizovat naše nohy a slouží nám jako naši otroci. ". 

- izraelský premiér Menachem Begin

V projevu k Knessetu citoval v "Begin a bestií,"

New Statesman, 25.června 1982 od Amnon Kapeliouk -

od protiproudy webové stránky

 Izraelité

"Thy narození a tvé narození,

je kenaanské zemi;

otec tvůj jest Amorejský,

a matka tvá Hetejská. "
(Ezechiel 16: 3)


Nepřihlášený uživatel

#11613 Re:

2016-11-01 18:16

#11572: -  

 Totálně vypatlaný Německo, které snad už nemá možnost vrátit se mezi normální státy. Oddělme od nás nemocnou západní Evropu 5 m vysokým plotem, nebo skončíme jako oni.


Nepřihlášený uživatel

#11614 Nemuslimové provádí více než 90% všech teroristických útocích na americké půdě

2016-11-01 20:08


Nepřihlášený uživatel

#11615 World War 3 je tady.8. listopadu

2016-11-01 20:19

World War 3 je tady.

Tato válka již začala, alespoň propaganda část určená pro pohon emoce populace k podpoře "hroznou volbu", který naši "vůdcové" budou říkat, že jsou nuceny, aby se na "bezpečné stráži naší vlasti". 

Jedním ze způsobů, že mají v plánu na páčením planetu do války začíná izraelského útoku na Írán. V rámci naší práce zde na Halfpasthuman, jsme si mysleli, že útok sionistické válečné mašinérie na Írán by bylo chybou. Toto stanovisko se nyní změnilo. Izraelský útok bude plánovaný "oběť" na "izraelského národa" s cílem získat větší národy do globální termonukleární války.

Samozřejmě, že izraelští je neuznávají, které mají být oběť Molock, Baphometu a druhý VICE-zednářským ( Vatikán / reptiliánských ) bohy války. Světové války 3 je tady, a bude s největší pravděpodobností začne, podle jednoho výkladu z emocionálního napětí částkami, které máme v našich dat, na 8. listopadu th , velmi časném v pre-svítání. To je, když Izrael, oběť, bude "vedl" jeho sionistických vůdců '' k útoku na Írán.VICE-Světová válka 3 je tady - predikce


Nepřihlášený uživatel

#11616 Většina lidí netuší vůbec o spojení mezi bělochy a Izraelitů historie Bible a proroctví.

2016-11-01 20:34

Jméno kavkazská zůstal jako součást jejich identity Od té doby. Většina lidí netuší vůbec o spojení mezi bělochy a Izraelitů historie Bible a proroctví.

VICE-Kdo jsou skutečné Izraelité ?

JINÁ FÁZE INFA DULEŽITÉ

VICE PDF-Adolf Hitler - zakladatel Izraele - od Kardel

VICE-Podívejte se, jak Izrael snímků směrem k fašismu - Občané a podporovatelé přísahat svou věrnost

 

Pro lid co nechápe to co je skryté

#11617 EVROPANÉ A IZRAELITÉ SOU BOŽIMA DĚTMA AMEN Běloši a Izraelité!!!!!

2016-11-01 21:21

Proto nesmyslna invaze Uprchliku co jim nic nehrozi do Evropy na Luciferský zákon a falešnou víru tak vše dává smysl chcou nás před vytržením do království nebeského RFIDčipovat a omamit jedy GMO a Chemtrails ten ma vznik Astmatu u lidí se slabou imunitou kvuli Chemtrailu ktery oslabuje Duši a Mysl Národu proto nemužou přejit lidi do fáze klidu a blaha a poznat Boha a Krista furt jste v depresich a v manipulačnim procesu Lucifera 

Jak je sionistický cílem Judaization světa právě přinesl?

Jednoduše řečeno, to je děláno křesťanskými ministrů, z nejznámějších televizních evangelistů dolů na kazatele ve svém rodném městě, který je skrytý sionista nebo kteří prostřednictvím úmyslného propastné neznalosti si pořád myslí, že anti-Christ sionistický je jedním z boží vyvolený národ . Oni jsou opravdu aktivní podněcovatelé pro Lucifer povstání k Jehovovi-Bohu .

Jste začínal chápat, proč je důležité, abyste pochopili různé rodokmeny národů země v souvislosti s tím, co říká Bible o nich? Jak budete rozumět hru, pokud nemůžete identifikovat aktéry?

A Já si furt řikal proč Izrael čeka na J.Krista přichod a proč je na evropany udělan NWO puč pomocí Uprchlíku a proč Kazatelé a Apoštolové zvěstujou Boži pravdu a Kristovu všem národum co má přijit a co nás čeká

Nový světový řád s jeho kapitálem v Jeruzalémě

Sionistický New World Order byl navržen tak, aby všechny národy světa v rámci systému světového práva. Slyšel jsi prezident Bush zmínil tuto "světovou zákon" na svých nedávných projevech k americkému lidu.

Tento svět zákon bude být "právo admirality" (které již zahájených v této zemi, jen o všech common law je pryč), podle kterého náš účet práv budou zrušeny.

Budete přestane být občané Spojených států amerických, ale osoby, subjekty nebo jednotlivci, kteří jsou léčeni ve stejném stavu a konání jako ti, kteří jsou obtěžováni na Internal Revenue Service. Inc ., Který je skrytý aplikací z admirality práva na základě předpokládané nebo skutečné smlouvy, které jste dobrovolně svůj vlastní do nevědomky.

Klamáni Luciferem vlci v rouše Beránčím 

Mohlo by to nikdy nebyla podezření, že pojmy politického sionismu by přišel ovládat tah liberální, stejně jako takzvané základní křesťanství. To je přes tuto konverzi sionistické aktivitě, že křesťané jsou klamáni do podezření, že nový světový řád má být zřízen v Jeruzalémě , je vůle Boží na Zemi.

 VICE-Kdo jsou skutečné Izraelité ?

 


Nepřihlášený uživatel

#11618 Co na to říct?

2016-11-01 22:07

Wikileaks vypustila poslední várku emailů Clintonové a z nich mimo jiné plyne, že Saudská a Katarská vláda financuje ISIS a že to Hillary - čtěte Hitlary, ví a že zároveň jsou tyto dva státy jedním z jejich největších donorů ať už volební kampaně, nebo Clinton Foundation. Konspirační teorie se naplňují. Američani bojují s ISIS a zároveň ho nepřímo financují a spolupracují s jeho sponzory. A co vy o tomhle mlčíte sluníčkáři??


Nepřihlášený uživatel

#11619 Re: Co na to říct?

2016-11-01 22:20

#11618: - Co na to říct? 

 

Role americký senátor John McCain , vůdce republikánské strany, jen dále dokazuje spoluvinu amerického junty na nejvyšší úrovni.

 4 th z února 2011:

  • Podle zprávy o zahraničních zpravodajských služeb, NATO uspořádala setkání k zahájení arabské jaro v Libyi a Sýrii. Toto setkání předsedal senátor John McCain.
     

  • 22 února 2011:

    McCain se setkal Saada Harírího v Bejrútu a dal mu za dohled nad transfery zbraní do Sýrie.
     

  • 04. 2013:

    On navštívil Idlib tajně a se setkal s militanty a teroristy z FSA a Nusra. Zde máme fotografie z McCaina s Abu Bakr al Baghdadi self-deklaroval Calipha. Dokonce v tomto okamžiku, tam byl 10.000.000 $ cena na al-Baghdadi hlavu a McCain by mohl být stíhán pro styk s teroristy. O měsíc před tímto setkáním al Baghdadi už vytvořil ISIS.

Skutečnost, že americký režim je přímo financuje umírněné rebely se zdarma syrská armáda je deklarovaný fakt americké politiky.

VICE-HISTORIE ISLAMSKEHO STATU

VICE-Como John McCain ha Paralizado la Guerra de Obama contra ISIS

 VICE-WikiLeaks.org – Online Odkaz na zahraničních zpravodajských služeb, povstalců či teroristických skupin ?

Senátor John McCain s FSA bojovníky,s al-Baghdadi v levém rohu dolese syrským vlajkou v pozadí.

 


Nepřihlášený uživatel

#11620 Re: Co na to říct?

2016-11-02 06:23

#11618: - Co na to říct? 

 

Nicméně, jak VICE-Hillary Clintonová zdůraznila al-Káida byla dílem CIA vyškolen americkou vládou a uvolňovány do strategických zemí za účelem destabilizace své vlády, v důsledku čehož úkol zmocňovat ovládání snadnější pro americkou vládu.
Podle vyšetřovací reportéra Seymour Hersch , v VICE-Bushově administrativě , ve spojení s Saúdské Arábii, byl tajně financuje radikální Suni skupiny s vazbami na al-Káidu proti šíitské skupiny podpořené Íránu.VICE-Obama Používa CIA financovaných z al-Kájdy útokov v Jemene, aby určil, stav národnej núdze

 


Nepřihlášený uživatel

#11621

2016-11-02 06:29

ISLAMIZACE TEPLIC POKRAČUJE

 U TEPLIC SE CHYSTAJÍ STAVBY ARABSKÝCH VESNIC. MÍSTNÍ SE BOJÍ VYRUST BY MOHLO AŽ 250 STAVEB JSOU ZATIM INVESTOŘI Z KUVAJTU


Nepřihlášený uživatel

#11623 Re:

2016-11-02 06:39

#11621: -  

 To Dotuje Saudská Arabia-Emiraty bohaté ty dotuji aj Mešitu v Brně 

Wikileaks Preess

#11625 Svoboda informací je tak důležité v těchto dnech.

2016-11-02 07:04

Svoboda informací je tak důležité v těchto dnech.

Jak lidé bojují určit a odhalit pravdu, že jsou splněny lží, manipulací a polopravd z médií, vlády a dalších velkých oficiálních orgánů.

Irák | baghdad | Basra | mosoul

 

Naštěstí naše kolektivní poptávka po pravdě se stala tak intenzivní, že "jen málo" jsou zjišťují, že je stále obtížnější skrýt před námi.

V dalším velkém úniku VICE-Wikileaks zveřejnil archiv zlatý důl 1258 e-mailů od Hillary Clinton soukromého serveru očím. Všechny tyto e-maily se týkají války v Iráku. To představuje úžasnou příležitost pro lidstvo, která je popsána v blízkosti konci tohoto článku.