Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Kazatel

/ #11697 Hospodářská apokalypsa - finanční krize 2014-2016 Šelma pusobeni na Evropu

2016-11-06 13:23

Zjevení Janovo 13:16-17

A působí, aby všem, malým i velkým, bohatým i chudým, svobodným i otrokům, bylo dáno znamení na pravou ruku nebo na čelo a aby nikdo nemohl kupovat ani prodávat, jedině ten, kdo má znamení nebo jméno té šelmy nebo číslo jejího jména. 

Hospodářská apokalypsa - finanční krize

Nenastala právě nyní, poprvé v našich dějinách, taková situace? Probíhá postupné rušení anonymních plateb v hotovosti a zavádění povinného elektronického bankovnictví s nutností jakoukoliv transakci potvrdit svou jednoznačnou identifikací. Ujímá se vlády nad obchodem apokalyptická bestie? Bude všechny nutit, aby přijali její znamení moci - čipy či jiné elektronické identifikátory umožňující totální kontrolu člověka?

Apokalyptickou bestií by pak byly nadnárodní mocenské struktury budující globální říši  označovanou dnes nejčastěji jako Nový světový řád - The New World Order (NWO). Jejich ideologií, napohled líbivou a lákavou, je neoliberalismus, globalismus, vše pod maskou tzv. boje za lidská práva. Viz Hospodářská apokalypsa - Bestie a její vláda nad obchodem.

Hospodářská válka, ekonomické sankce-Národní bezpečnostní strategie USA z února 2015.Globální vůdcovství Ameriky zůstane nepostradatelné a USA budou vládnout světu i silou.Hned v úvodu se uvádí, že USA bude i nadále určovat tempo globální ekonomiky. Cílené ekonomické sankce zůstanou efektivním nástrojem boje proti všem nezodpovědným činitelům.

Alternativní hospodářské organizace-Brazílie 2014 - setkání představitelů zemí BRICS

Shromažďování zlata-Symbol ruského rublu před bankou Rossija v Moskvě (1. banka používající výhradně rubl) 30.3.2014. Zlatý znak rublu je symbolem Centrální ruské banky.

Konec petrodolaru-Dříve byly měny, včetně dolaru, vázány na zlaté rezervy. Vazba dolaru na zlato byla přetržena v roce 1971

Finanční reset-David Rockefeller (*1915) ,