PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)


Nepřihlášený uživatel

#1326 Italska patercata

2015-02-25 19:11

Publikované dne 24.února 2014

Sara a Adelmo oba maji vysokou školu, ale sejdou se jen o několik let později. Po období odloučení, jsou zase spolu před sedmi lety a jsou spolu  pět let. Vzhledem k tomu, jak moc chteji  velkou rodinu se snažili mít dítě hned, ale bez úspěchu. Po několika pokusech, Sara otěhotněla: původně lékaři jí řekl, že budou  dvojčata, pak  3, pak 4, a čtvrtý měsíci zjistil, že miminek je  5! Oni jsou rodina velmi  veseléa a velmi jednotná, ale i přes velkou emocionální sílu a ducha spolupráce, stres a únava jsou na denním pořádku, a to zejména pro maminku Saru. Rozdělit cas  a otočet se mezi detma konci  neklidně mezi slzami, potraviny pro děti, plenky, noční probouzení a domácí práce je téměř Titanicke. Sara má také tisíce otázek o tom, jak najít řadu vzdělávání a zprávy, která se dobře adaptuji na velmi rozdílné osobnosti a potřeby svých dětí: Camilla je agresivní a vzpurna, Giorgia citliva a osaměla, Carlotta je nejvíce nezávisla a klidna, především Thomas a Philip jsou nejisti a sobecti. Pochybnosti jsou   stále těžší  pokud možno ještě více doma , nez když jsou děti  v mateřske škole, protože Sara je jejich učitelka. V této  roli doma dostane dokonce Sara nižší poslouchani deti . Přestože Adelmo je velmi milující otec a spoluprácuje se Sarou , Sara by chtěla, že v určitých situacích to byl Adelmo kdo da  trochu "po rucicce  dětem. Prarodiče jsou často příliš laxní, což ztěžuje pokusy Sary, aby některá pravidla pro pět mini ďáblů Pierantoni. Přesto Sara a Adelmo se nemuzou dočkat, vice rozšířit rodinu.

 

Oficiální kanál Tate nejpopulárnější z Itálie, kde si můžete prohlédnout všechny epizody integrálů a vím, tipy Lucia chůva, chůva a chůva Adriana Francesca!


Nepřihlášený uživatel

#1327 Re: PETICI NE

2015-02-25 19:23

#1321: - PETICI NE 

V současné době paní Kiňová nemá ani s Asociací ani s jejími zaměstnankyněmi uzavřenou jakoukoliv smlouvu, a to přes to, že tyto osoby mají volný přístup do její domácnosti a k jejím dětem

 

Zmínila jste se o tom, že vám paní Vítková-Rulíková neprodloužila smlouvu. Byla jste na to připravená?

Petra Dobiasova

PD: Byla jsem v šoku. Měla jsem pracovní smlouvu formou Dohody o pracovní činnosti do konce roku 2014. Pokud by mě Klára nadále nechtěla zaměstnávat, předpokládala jsem, že by mi dala aspoň s předstihem vědět, že končím. Rok předtím mi smlouvu prodloužila, počítala jsem proto, že tomu tak bude i po novém roce 2015

 

Postup paní Vítkové-Rulíkové tedy neschvalujete, ani kdyby to mělo pro rodinu znamenat ukončení spolupráce s Klubem dvojčat a paterčat?

PD: Vím, že Sašu samotnou by hrozně mrzelo, kdyby muselo dojít k ukončení spolupráce i s oběma dalšími pracovnicemi, ale další vybírání peněz z transparentního účtu určeného paterčatům může do budoucna znamenat, že budou chybět v mnohem důležitějších chvílích. V současné době odešly další peníze na platy pracovnic. Přesto zbylé dvě zaměstnankyně dodnes neví, jak to s nimi bude dál, kdy a zda bude schválen grant na MPSV na jejich platy. 


Nepřihlášený uživatel

#1328 Re: Re: PETICI NE

2015-02-25 20:05

#1327: - Re: PETICI NE 

 A jsme opět u p. Dobiášové. Už jsem tu psala, že zrovna o tento článek bych se neopírala. Dvě rádoby "reportérky" se snažily o "jakýs, takýs"rozhovor a jaksi se nepovedl.

K prvnímu odstavci - p.Dobiášová má smlouvu dohodou do konce roku 2014 a očekává že ji zaměstnavatel osloví zda míní pracovat i v roce 2015 ? Nežijeme v socialismu, tohle je zájem a snaha zaměstnance. Není povinností zaměstnavatele oznamovat či se tázat zaměstnance. Neznám žádného ředitele podniku, či vedoucího, mistra apod., že by obcházel své zaměstnance a ptal se jich, či za nimi jezdil, zda chtějí pracovat. Tady velice pochybila p. Dobiášová a pak se diví. Ona neměla s ničím počítat, ale měla se ptát či žádat, takže její blbost. Ano, může ji omlouvat snad neznalost že byla 11(či kolik let) doma, ale nemůže svoji neschopnost svalovat na někoho jiného.

Druhý odstavec - Sašu by moc mrzelo, kdyby došlo k ukončení spolupráce s pracovnicemi pokud by se musely platit z TÚ. TÚ byl zřízen na pomoc paterčat a tyto pracovnice, si troufám tvrdit, že do toho patří. Ano, pomocnice Saša chce, ale Vy všichni plaťte, ale ne z TÚ. Saša si usmyslela že to bude až půjdou děti do školy. Půjdou vůbec děti do školy ? Jak půjdou do první třídy budou se na nás smát z různých časopisů a článků s rozhovorem, my na to nemáme, všichni nám dejte. Jestliže pomoc děti potřebují ve formě pomocnic nyní, peníze mají být použity z TÚ - je to pomoc pro děti a hodně potřebná. Než půjdou děti za cca 5 let do školy(předpokládám že budou mít odklad, neboť pořád posloucháme že to jsou předčasně narozené děti), tak já zase předpokládám, že už bude pracovat otec, matka a měli by i prarodiče, strejdové a prostě musí všichni šetřit na pomůcky a na vše okolo našetřit tak jak všichni ostatní. Jestliže nechce pracovnice platit z TÚ, na což byl tento účet zřízen, bohužel nemůže a nebude mít žádné a musí se postarat sami - otec, matka, babička, dědeček, strejdové - všichni nepracující, pouze pobírající dávky.

Nejsem rasista, tady se totiž za vyjádření vlastního názoru lidé uráží a nadává se do rasistů, aniž by Ti kteří nadávají byli znalí významu. 


Nepřihlášený uživatel

#1329 soudy misto podekovani a vdecnosti

2015-02-25 21:16

 

tak si procitam jak vychovava svoje deti 6 + osmercata Nadya Suleman

misto podekovani za tri roky neplacene pomoci s osmercaty

se dostalo Gine nenavisti a spineni v mediich a soudy

ted po 2-3 letech se ukazuje ze Gina  Bryson mela pravdu

Nadya touzi po sve reality show, zneuziva deti ktere zanedbava

https://www.facebook.com/anderson/posts/117565848403757


Nepřihlášený uživatel

#1330

2015-02-25 21:50

#1325: - Re: petici ANO! 

 Přečtetě si celý zákon o sbírkách a účetnictví.


Nepřihlášený uživatel

#1331 Re: Re: PETICI NE

2015-02-25 21:58

 

V současné době paní Kiňová nemá ani s Asociací ani s jejími zaměstnankyněmi uzavřenou jakoukoliv smlouvu, a to přes to, že tyto osoby mají volný přístup do její domácnosti a k jejím dětem

Není přeci nic jednoduššího, než je do domácnosti nepřijmout. Chodí pečovatelky od obce ?Víte co je  momentálně dost zajímavá, jenom to , že nyní  paní matka plánuje na několik let  a před porodem pomalu ani nevěděla kam s dětmi půjde a jak vůbec dál vyžije. Alespoň nějaký posun v  myšlení.Jinak  jak slyším tak i důchodce si musí služby nad rámec toho na co má nárok zaplatit a to kolikrát nemá možnost si svůj další příjem zajistit třeba i prací, protože už nemůže za zdravotních důvodů pracovat, nebo se holt o něj  musí postarat rodina.


Nepřihlášený uživatel

#1332 Re:

2015-02-25 22:23

#1330: -  

 Není to sbírka,  máte pravdu "vyhlašovatel mne uvedl v omyl


Nepřihlášený uživatel

#1333 Aleksandra Kinova lze

2015-02-25 23:38


Nepřihlášený uživatel

#1334 petici ANO

2015-02-25 23:46


Nepřihlášený uživatel

#1335 petici ANO

2015-02-26 03:27

trzni cena patercat? 

=============

Dana Tenzler 50253

Tak takovouhle "medializací" samozřejmě ne. Jen jim pokazila pověst a srazila jejich tržní cenu na minimum. Mohli jsme se dívat na vzornou cikánskou rodinu, chválit je, jak se snaží a žijí rozumně, radovat se z pěti miminek, která by nám lezla na nervy jen v reklamách. Místo toho tu máme mediální skandál, zviditelněnou Rulíkovou a nenávistné tirády na cikány, co jen natahují ruku a makat nechtějí. Tohle celé je prostě obrovská chyba. 

Pravda bude někde uprostřed, ostatně jako všude v životě. 

To ale nemění nic na tom, že tuhle rodinu prostě prokoučovali a ještě je tahají špínou po mediích. Dost škoda...

-------------

Víš co kopretino, jdi zaklepat na dveře Kiňovic famílie a navrhni jim, že nepravíš to, co podle Tebe paní V-R dělala špatně. Tlacháš kraviny.

-------------------

My si tykáme? Že by? Anebo si myslíte, že vás k hulvátství opravňuje můj názor, odlišný od vašeho? 

K tématu: na ty dveře už nemá cenu klepat, jejich mediální cena je na nule. Škoda pro ně.

===============

Co je neslušného na kopretině?  Netykáme, to bych věděl. Nechal jsem se unést, omlouvám se tedy. Pokud se tady snažíte prudit, tak se Vám to daří. Na blogu tak ale nepůsobíte. Tam máte kladnou karmu, co čtu Vaše fanoušky. Asi to je tím, že tam nic neřešíte a jste na obláčku a kocháte se svým životem v Německu. Ale tohle je bohužel Česko. Možná byste změnila názor, kdybyste alespoň na chvíli tuto preblematiku žila. Mějte se fajn.

 

==============

Myslím,že kdyby se hned na začátku neangažovali  bílí,tak je po problému."Pomáhala" by jim nějaká cigánská neziskovka,účet,pokud by nějaký vznikl,by už byl dávno vyluxovaný,děťátka v ústavu,babička za katrem a my bychom neměli o čem diskutovat.

AndyO

#1336 Re: Italska patercata

2015-02-26 07:36

#1326: - Italska patercata 

 Pěkně přeložené, zjevně znalcem zvaným Google Translator. Aspoň zde bude dnes veselo.


Nepřihlášený uživatel

#1337 Re: Re:

2015-02-26 08:59


Nepřihlášený uživatel

#1338 Re: Aleksandra Kinova lze

2015-02-26 09:04

#1333: - Aleksandra Kinova lze 

 V čem lže konkrétně?


Nepřihlášený uživatel

#1339 Re: Aleksandra Kinova lze

2015-02-26 10:27

#1333: - Aleksandra Kinova lze 

 Nic špatného tam není, tady to celkem jde, jen je zarážející zmínka o zaměstnání pana K-vypadá to , že začal pracovat.

AndyO

#1340 Re: Re: Aleksandra Kinova lze

2015-02-26 10:42

#1339: - Re: Aleksandra Kinova lze 

 Tedy vy ale máte starosti...doma nejspíš všechno hotový :)


Nepřihlášený uživatel

#1341 Re: Re: Re: Aleksandra Kinova lze

2015-02-26 11:06

#1340: AndyO - Re: Re: Aleksandra Kinova lze 

 Uvařeno, napečeno, postaráno o členy rodiny a jdu na daňové přiznání, ale to nemám v oblibě.


Nepřihlášený uživatel

#1342 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: čtyřčata:

2015-02-26 11:12

#1294: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: čtyřčata:  

 Cim se provinila Klara?

Ze chtela naucit jednu cikanskou matku varit, hospodarit a prevzat peci za svoje vlastni deti?

 

---------------------------------

Přítel je kuchař, tak ji může učit on.

AndyO

#1343 Re: Re: Re: Re: Aleksandra Kinova lze

2015-02-26 11:21

#1341: - Re: Re: Re: Aleksandra Kinova lze 

 Jen aby, v televizi to nebylo, tak jak vám můžu věřit?


Nepřihlášený uživatel

#1344 Re: Re: Re: PETICI NE

2015-02-26 11:29

#1328: - Re: Re: PETICI NE 

 Naprostý souhla !!!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#1345 Re: petici ANO!

2015-02-26 11:32

#1313: - petici ANO! 

 Hlavně tam fungovala naprosto zadarmo a to ve dne v noci. 

AndyO

#1346 Re: Re: petici ANO!

2015-02-26 12:08

#1345: - Re: petici ANO! 

 a byla tam přivázaná řetězem k plotně nebo to bylo dobrovolné?

 


Nepřihlášený uživatel

#1347 Re:

2015-02-26 12:18

#9: -  

 Pravda pravdoucí, Děkuji za přízpěvek !!!


Nepřihlášený uživatel

#1348 Petici NE, Kláře a Klubu ANO, PATERČATŮM a RODINĚ ANO

2015-02-26 12:23

Domnívám se, že příčina problému není ani v Kláře, ani v rodině paterčat. Sdílí někdo zde stejný nebo podobný názor?


Nepřihlášený uživatel

#1349 Re: Petici NE, Kláře a Klubu ANO, PATERČATŮM a RODINĚ ANO

2015-02-26 12:44

#1348: - Petici NE, Kláře a Klubu ANO, PATERČATŮM a RODINĚ ANO 

 V Kláře rozhodně není,o druhé a další možnosti se dá diskutovat

AndyO

#1350 Re: Re: Petici NE, Kláře a Klubu ANO, PATERČATŮM a RODINĚ ANO

2015-02-26 13:04