PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1328 Re: Re: PETICI NE

2015-02-25 20:05

#1327: - Re: PETICI NE 

 A jsme opět u p. Dobiášové. Už jsem tu psala, že zrovna o tento článek bych se neopírala. Dvě rádoby "reportérky" se snažily o "jakýs, takýs"rozhovor a jaksi se nepovedl.

K prvnímu odstavci - p.Dobiášová má smlouvu dohodou do konce roku 2014 a očekává že ji zaměstnavatel osloví zda míní pracovat i v roce 2015 ? Nežijeme v socialismu, tohle je zájem a snaha zaměstnance. Není povinností zaměstnavatele oznamovat či se tázat zaměstnance. Neznám žádného ředitele podniku, či vedoucího, mistra apod., že by obcházel své zaměstnance a ptal se jich, či za nimi jezdil, zda chtějí pracovat. Tady velice pochybila p. Dobiášová a pak se diví. Ona neměla s ničím počítat, ale měla se ptát či žádat, takže její blbost. Ano, může ji omlouvat snad neznalost že byla 11(či kolik let) doma, ale nemůže svoji neschopnost svalovat na někoho jiného.

Druhý odstavec - Sašu by moc mrzelo, kdyby došlo k ukončení spolupráce s pracovnicemi pokud by se musely platit z TÚ. TÚ byl zřízen na pomoc paterčat a tyto pracovnice, si troufám tvrdit, že do toho patří. Ano, pomocnice Saša chce, ale Vy všichni plaťte, ale ne z TÚ. Saša si usmyslela že to bude až půjdou děti do školy. Půjdou vůbec děti do školy ? Jak půjdou do první třídy budou se na nás smát z různých časopisů a článků s rozhovorem, my na to nemáme, všichni nám dejte. Jestliže pomoc děti potřebují ve formě pomocnic nyní, peníze mají být použity z TÚ - je to pomoc pro děti a hodně potřebná. Než půjdou děti za cca 5 let do školy(předpokládám že budou mít odklad, neboť pořád posloucháme že to jsou předčasně narozené děti), tak já zase předpokládám, že už bude pracovat otec, matka a měli by i prarodiče, strejdové a prostě musí všichni šetřit na pomůcky a na vše okolo našetřit tak jak všichni ostatní. Jestliže nechce pracovnice platit z TÚ, na což byl tento účet zřízen, bohužel nemůže a nebude mít žádné a musí se postarat sami - otec, matka, babička, dědeček, strejdové - všichni nepracující, pouze pobírající dávky.

Nejsem rasista, tady se totiž za vyjádření vlastního názoru lidé uráží a nadává se do rasistů, aniž by Ti kteří nadávají byli znalí významu. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1344 Re: Re: Re: PETICI NE

2015-02-26 11:29:27

#1328: - Re: Re: PETICI NE 

 Naprostý souhla !!!!!!!!!!!!!!!