PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)


Nepřihlášený uživatel

/ #1335 petici ANO

2015-02-26 03:27

trzni cena patercat? 

=============

Dana Tenzler 50253

Tak takovouhle "medializací" samozřejmě ne. Jen jim pokazila pověst a srazila jejich tržní cenu na minimum. Mohli jsme se dívat na vzornou cikánskou rodinu, chválit je, jak se snaží a žijí rozumně, radovat se z pěti miminek, která by nám lezla na nervy jen v reklamách. Místo toho tu máme mediální skandál, zviditelněnou Rulíkovou a nenávistné tirády na cikány, co jen natahují ruku a makat nechtějí. Tohle celé je prostě obrovská chyba. 

Pravda bude někde uprostřed, ostatně jako všude v životě. 

To ale nemění nic na tom, že tuhle rodinu prostě prokoučovali a ještě je tahají špínou po mediích. Dost škoda...

-------------

Víš co kopretino, jdi zaklepat na dveře Kiňovic famílie a navrhni jim, že nepravíš to, co podle Tebe paní V-R dělala špatně. Tlacháš kraviny.

-------------------

My si tykáme? Že by? Anebo si myslíte, že vás k hulvátství opravňuje můj názor, odlišný od vašeho? 

K tématu: na ty dveře už nemá cenu klepat, jejich mediální cena je na nule. Škoda pro ně.

===============

Co je neslušného na kopretině?  Netykáme, to bych věděl. Nechal jsem se unést, omlouvám se tedy. Pokud se tady snažíte prudit, tak se Vám to daří. Na blogu tak ale nepůsobíte. Tam máte kladnou karmu, co čtu Vaše fanoušky. Asi to je tím, že tam nic neřešíte a jste na obláčku a kocháte se svým životem v Německu. Ale tohle je bohužel Česko. Možná byste změnila názor, kdybyste alespoň na chvíli tuto preblematiku žila. Mějte se fajn.

 

==============

Myslím,že kdyby se hned na začátku neangažovali  bílí,tak je po problému."Pomáhala" by jim nějaká cigánská neziskovka,účet,pokud by nějaký vznikl,by už byl dávno vyluxovaný,děťátka v ústavu,babička za katrem a my bychom neměli o čem diskutovat.