Proč BRNO nestaví koncertní sál?

Kontaktujte autora petice

Otevřený dopis primátorce Brna - co nás čeká tento týden

2023-06-13 08:26:41

Vážené signatářky, vážení signatáři,

děkujeme Vám všem za podporu našeho pokusu vnést více světla do procesu stavby nového koncertního sálu v Brně. Děkujeme za Váš podpis pod otevřený dopis primátorce města Brna.

Otevřený dopis jsme již ve středu 31.5. osobně předali paní primátorce s více než 2500 podpisy a domluvili jsme se s ní, že se tento týden ve čtvrtek setkáme a vyslechneme si její odpovědi.

Již dříve jsme také upozornili, že se nespokojíme s vyhýbavými nebo neurčitými odpověďmi, a že i v případě náznaků pozitivního vývoje budeme dění kolem výstavby nadále sledovat. A to stále platí.

Nyní máme novou informaci, že se věci daly snad konečně do pohybu a na středeční Radě města Brna má být městská akciová společnost Brněnské komunikace vyzvána k neprodlenému vyhlášení výběrového řízení na zhotovitele stavby. Jde o krok, na který všichni čekáme od loňského ledna.Věříme, že posun v celé záležitosti nyní nastává také díky naší společné iniciativě. O dalších podrobnostech vás budeme informovat po čtvrteční schůzce na radnici.

Ještě jednou děkujeme za Vaši podporu a za Vaši víru v to, že ptát se politiků má smysl, a že naše voličská práva a povinnosti se nevyčerpají jen samotným aktem volby jednou za čtyři roky!

S pozdravem,

Iniciátoři otevřeného dopisu


Radek Tomášek, Lukáš Krejčí, Pavel Šindelář, Petr Kalousek



Sdílet tuto petici

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

  • Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...