VYJÁDŘENÍ PODPORY A SPOLEČENSKÉ ZÁRUKY PRO JACHTAŘE DAVIDA KŘÍŽKA

Kontaktujte autora petice

VYJÁDŘENÍ PODPORY A SPOLEČENSKÉ ZÁRUKY PRO JACHTAŘE DAVIDA KŘÍŽKA

2021-12-23 07:39:52

Žádáme soud, aby přihlédl ke všem okolnostem případu a příkladnému životu Davida Křížka a zvážil výši a celkový rozsah trestu pro Davida Křížka. Prosíme s veškerou pokorou a úctou k soudu, aby byl shovívavý a přihlédl ke všem okolnostem situace, života a společenskému prospěchu Davida Křížka.

"Jak Tě známe, tvůj sportovní i osobní život byly vždy úzce propojené, ke všemu jsi bez výjimek přistupoval otevřeně a narovinu, mezi lidmi jsi nedělal rozdíly a jednal s nimi fér. Tvé sportovní výsledky v roli sportovce i trenéra dokazují, že tvůj život stojí na pilířích pokory, odvahy a důvěry v lidi i děje. Takové hodnoty často v podnikání a v oblasti veřejného života úplně chybí, nebo se jimi lidé neřídí dostatečně důsledně. Připomíná nám to i tvůj podnikatelský příběh. Nikdo z nás Tě nevnímá jako hlavního viníka, natož abychom Tě podezírali z úmyslného jednání. Dobře si uvědomujeme, že by se něco podobného mohlo stát na tvém místě komukoli, tedy i nám.

Nenáleží nám, abychom se pouštěli do rozboru takto složitého případu, ve kterém je doteď spousta neznámých a z médií lze těžko vyčíst, co se přesně stalo, co se dále děje a proč jsi tak poměrně tvrdě trestán. Nepřisuzujeme si právo na posouzení míry tvého provinění, od toho by tu měl být spravedlivý a nezávislý soud. Umíme si představit, jak může bolet zklamání od těch nejbližších, a také vidíme, jak ses k tomu všemu postavil čelem. Zůstal jsi tak pro nás i nadále morálním vzorem a člověkem, kterého si vážíme. Těšíme se na tvůj návrat a zapojení do veřejného života. Naším velkým přáním je, aby to bylo co nejdříve, mohl ses vrátit k rodině, pokračovat v práci pro český sport a vychovávat další nové talenty a budoucí olympioniky."

Tví kamarádi a přátelé

Dopis a iniciativa Pro Davida www.prodavida.cz
Svou podporu a vzkazy pro Davida můžete posílat také na kontaktní email.

iniciativa přátel pro Davida Křížka

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.