Petice za připojení České republiky k Liberlandu

Souhlasím, aby Česká republika postupným evolučním procesem nahradila svou ústavu a zákony ústavou a zákony Liberlandu, aby po vzoru Liberlandu implementovala způsob řízení státu, uplatňování moci a spolúčast veřejnosti na ní.

Nechť je zahájena veřejná beseda a souladný spolutvořivý proces, který povede ke konečné přeměně České republiky na zemi, která se řídí právním řádem Librlandu s případnými odůvodněnými odlišnostmi. Územní integrita České republiky, svoboda jejich obyvatel a občanská práva tímto nebudou narušena, naopak budou těmtito kroky v každém případě posílena.

Vzhledem k tomu, že právní řád Liberlandu je šířen pod svobodnými licencemi, nevidíme právních překážek k uskutečnění těchto kroků.

Nechť je započata i beseda o zavedení měny liberlandu jako obecného platidla v České republice. Nechť je však zachována dobrovolnost užívání této měny a nechť je ponechána svobodná volba k užívání české koruny, či eura, či jiné měny.

Svým podpisem uděluji Živoslav svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.

Vaše telefonní číslo nebudeme veřejně zobrazovat online.