Petice proti nepravidelnosti rodičovských příspěvků.

Quoted post

Lu.

#74 Nezodpovědnost

2013-02-20 23:18

Každý, kdo nedokáže přežít měsíc bez výplaty, je nezodpovědný negramot. Souložit ano, plodit děti ano, ale financovat? To ne... Nehledě na to, že se jedná o PŘÍSPĚVEK, nikoliv o náhradu mzdy, navíc ze zákona může chodit nepravidelně. Člověk, který si udělá dítě a nemá na něj, by neměl být svépravný. O co v životě má jít více než o zabezpečení sebe a své rodiny? Dle mnohých o zábavu, sex a hmotné statky, že?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#84 Re: Nezodpovědnost

2013-02-21 10:21:45

#74: Lu. - Nezodpovědnost

V tom případě začněte dělat přednášky našim nepřizpůsobivým spoluobčanům, ano? Nejlépe těm, kteří jsou přistěhovalci. Mateřská dovolená je náhradou za plat, která neslouží pro potřeby dětí, pokud chcete být informována definicí mateřské na úřadech, to za prvé! Za druhé se mi nelíbí váš termín "nezodpovědný negramot" - ztratit práci v dnešní době není žádný problém a když se to stane před nástupem na mateřskou? Z čeho vám asi vypočítávají dávky? Děti se také stanou doménou "horních 10tisíc?"... Řeknu to slušně: JDĚTE DO ŘITI!

Jana

#139 Re: Nezodpovědnost

2013-02-21 15:52:30

#74: Lu. - Nezodpovědnost

Mě by jenom zajímalo, co by jste dělal/a vy, kdyby vám zaměstnavatel řekl: "Od příštího měsíce budete dostávat výplatu, ale bude záležet jen na nás, kdy vám ji pošleme. S určitostí vám můžeme říct, že ji dostanete do konce měsíce"

zdena
Nepřihlášený uživatel

#179 Re: Nezodpovědnost

2013-02-21 21:00:35

#74: Lu. - Nezodpovědnost

ja jsem samozivitelka a momentalne na mateřske, docela se smeju co tady pišete, ja 15 let dřela jak blbec abych si dite pořidila ano bylo z čeho ale hold mi zamestnavatel platil pul rok krasnou mateřskou ale pak jsem spadla  na zaklad, že nemam rodiče nemam kam dat dite abych si vydělala a myslim je maminek vice co nemaji hlidani, jo jesle už nejsou a tak maminka tu možnost jako bejvavalo už nikdy nebude, mam prcka a ted nastupuju do prace jen dik tomu že mi misto v praci drži 3 roky hura za to, ale vaš nazor nebo vaš reakce je docela hnusná vudči ostatnim maminkam, myslim že se sem tohle tema ani nehodi asi bych to odstranila je to pr dobro maminek a ne někoho kdo umi jen žvanit a neumi se vžit do situace lidi, jo vy asi mate vyplatu včas že ano


Nepřihlášený uživatel

#193 Re: Nezodpovědnost

2013-02-21 22:38:14

#74: Lu. - Nezodpovědnost

Já jsem na druhé dítě měla našetřeno..starší dítě mi onemocnělo a peníze šli na něho..je na tom něco špatného??nebo jsem ho měla nechat raději umřít,aby stát nemusel platit??Máte ale debilní keci..Nezodpovědnej člověk jste leda vy,,Přeji vám podobný osud jako mají některé matky tady...