Petice proti nepravidelnosti rodičovských příspěvků.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#84 Re: Nezodpovědnost

2013-02-21 10:21

#74: Lu. - Nezodpovědnost

V tom případě začněte dělat přednášky našim nepřizpůsobivým spoluobčanům, ano? Nejlépe těm, kteří jsou přistěhovalci. Mateřská dovolená je náhradou za plat, která neslouží pro potřeby dětí, pokud chcete být informována definicí mateřské na úřadech, to za prvé! Za druhé se mi nelíbí váš termín "nezodpovědný negramot" - ztratit práci v dnešní době není žádný problém a když se to stane před nástupem na mateřskou? Z čeho vám asi vypočítávají dávky? Děti se také stanou doménou "horních 10tisíc?"... Řeknu to slušně: JDĚTE DO ŘITI!

Odpovědi

Lu.

#91 Re: Re: Nezodpovědnost

2013-02-21 12:11:07

#84: - Re: Nezodpovědnost

Nikam nepůjdu. Pořád trvám na tom, že pořídit si dítě a nemít naspořené finance pro případ výpadku příjmu či ztráty zaměstnání je stejné jako žít na dluh a nemít na pár měsíců na splátky. Nicméně tato diskuze je o tom, že se tady rozmazlenci dušují, že jim příspěvky nechodí stále ve stejné datum. Místo aby bylo vítáno, že úřad si v minulých měsících pospíšil a poslal peníze i dříve než musel, tak jednou to nevyjde a lůza nadává. Ok, potom nechť tedy úřady zruší termín "v do konce měsíce následujícího", což je rozmezí třiceti dní, a vyplací "k poslednímu dni měsíce následujícího". Spokojeno? Pevný termín stanoven a zblázněte se.

Osobní názor: snížit odvody na soc. pojištění a zrušit jakoukoliv mateřskou i jiné dávky, ať se každý stará sám. A věčné téma sociální nespravedlnosti ustane.