Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#29 Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2012-11-22 12:03

#24: taky učitel - Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

Vadi mi na tom pouze to, ze KSCM neni demokraticka strana, jakkoli respektuji hlasy, ktere ziskala. Receno jinak: na hlasy komunistu by se nemelo na ustredni a krajske urovni sahat, je to politicky mrtvy kapital, a pokud si to CSSD neuvedomi, tak prichazi o mnozstvi volicu, kterym vadi prace to, co nyni predvadi v mnoha krajich.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#56 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2012-11-22 14:06:36

Hlavně by sis měl uvědomit, že voleb se mohou zůčastnit jen!!! podotýkám jen demokratické strany.


#68 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2012-11-22 14:44:21

#29: - Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou 

 Můžete mi prosím laskavě sdělit co je na nynější straně KSČM nedemokratického ?


Nepřihlášený uživatel

#95 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2012-11-22 18:31:31

#29: - Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou 

Zaspal jsi dobu  ! Kapitalisti stát rozkradli,zadlužili !! Co vytýkáš komunistům ,že jsme žili v pohodě ,bez nezaměstnaných,bezdomovců,podvodníků,exekutorů ?

JRuprecht

#1205 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2012-12-18 14:41:47

#29: - Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

To je velmi oblíbený argument "pravicových" politiků. Takže trošku historie. Většina nomenklaturních kádrů (tedy lidí předurčených k vyšším funkcím)  minulé doby nebyla v KSČ z nějakého ideologického přesvědčení, ale z pragmatické touhy po korytech. Proto začátkem devadesátých let zcela logicky tito lidé hledali cestu, jak si svá koryta udržet, případně vylepšit. V  KSČ již tato možnost nebyla, ČSSD byla v začátcích a tak jedinou možností, která do budoucna slibovala výhody,  byla ODS. A proto do ní houfně vstupovali  z téhož přesvědčení, z jakého byli dříve v KSČ. Proto je dodnes mnohem více bývalých aktivních komunistů v ODS, případně přeběhlých do TOP 09, než v kterékoliv jiné straně. Mě osobně tedy tito vadí mnohem víc, než ti, kteří kabát neměnili. Nakonec i náš současný premiér byl velmi aktivním a relativně vysokým funkcionářem SSM, tedy komunistickou stranou přopravován pro úspěšnou stranickou dráhu. Také prezidentští kandidáti Fischer a Dlouhý dnes tvrdí, že byly v tehdejší normalizační éře ve straně vlastně omylem. Jeden v tom omylu setrval 9 let a druhý byl nejenom členem, ale dokonce předsedou podnikové organizace. To ale asi nevadí, protože dnes jsou velmi "pravicový". I když já bych je spíš nazval bezpáteřnými prospěcháři.

Ti nejaktivnější soudruzi, kteří byli natolik známý, že jim to přeběhnutí znemožnilo jsou dnes v KSČ vedené Štěpánem a ne v KSČM.

Navíc z pozice kraje nelze ovlivňovat osnovy a příliš ani úroveň školství. Nemám nejmenší důvod mít komunisty příliš v lásce (měl jsem zakázáno studovat, nesměl jsem cestovat...), ale faktem je, že porovnám-li výsledky srovnávacích testů žáků a studentů dříve a dnes, jednoznačně mi z toho vychází, že úroveň školství za posleddní dvě desetiletí výrazně klesla. A to asi nebude zásluhou KSČM. Navíc učitelé a ředitelé angažující se v současných protestech jasně ukazují, že ani ideologické působení na školách není menší než dříve. Možná v tomto případě ještě spíš silnější, pouze s opačným znaménkem.

Ale, i když se mnou a dějinami nebudete souhlasit,  tak to  nemůže nic změnit na faktu, že nerespektování výsledků voleb rozhodně demokrata nedělá.

Srpen

#1616 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2012-12-31 14:03:31

#29: - Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

Napište v čem je nedemokratická. Na základě všeho obnovuji členství v ksčm.

citizen

#1819 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2013-01-06 23:50:27




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...