Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Veronika

#1601 Re:

2012-12-31 00:10

#1600: nenapisu -

Tak to je fakt hustý, nenaučí se česky a nenaučí. Vlastní jméno se píše s velkým počátečním písmenkem !!! To je 2.třída základní školy. Píšeme Pepa a ne pepa, Třeboň a ne třeboň . Za  další, asi jste chyběl, když se braly tvrdé souhlásky, že jo a už  jste se to nestačil doučit. Teď jsem krapet zmatená,možná  nerozeznáte souhlásky od samohlásek, evidentně v tom máte  guláš, tak samohlásky jsou A, E , I, O , U. To ostatní jsou souhlásky. A když je to tvrdá souhláska,tak to znamená, že po ní napíšete skoro vždycky Y. Jo, teď dáme vyšší dívčí, protože tvrdá souhláska je např. i K, ale to neznamená, že se píše kyno. :-)))))). To je taková vyjímka.

Nechci Vám nějak radit, ale možná bystě měl, místo psaní kravin na netu, otevřít Slovík českého pravopisu a něco si tam nastudovat. Nevypadá to dobře, když tady píšete hlouposti a ještě ve svém písemném průjmu sekáte hrubice.

Jestli oni za to nemůžou komunisti, že neznáte gramatiku, že Vy jste určitě chtěl na gympl a oni Vás tam nevzali, protože jste na základce osm tříd studoval 10 let? Ti komunisté byli ale fakt zlí  :-)))))))

 


Nepřihlášený uživatel

#1602

2012-12-31 08:47

Často se vykřikuje slovo demokracie, někdo by těmto lidem měl vysvětlit co to slovo znamená!!!!!!!! Myslím, že i tito lidé toto slovo používají !
demo

#1603 Re: Re:

2012-12-31 08:51

#1601: Veronika - Re:

Také mě nepřestává překvapovat, jak se ti různí "bojovníci ve  včerejších bitvách" vyjadřují.  Je vidět, že vzdělanost národa upadá. Minulý režim měl zajisté mnoho chyb, ale školství bylo na dobré úrovni. Po r. 1989 bylo zničeno učňovské školství a důsledky vidíme na každém kroku. Firmy (i zahraniční) si stěžují na nedostatek kvalifikovaných pracovníků v technických směrech.

 

Veronika

#1604 Re: Re: Re:

2012-12-31 09:51

#1603: demo - Re: Re:

Souhlasím, naše školství nebylo špatné, včetně učňovského. Hned za budovou gymplu v Třeboni je učiliště pro automechaniky, opraváře zemedělských strojů, v Chlumu zrušili sklárny, takže jsou tam i malíři skla atd.atd.

Ještě v roce 1988 se na toto učiliště nedostal kluk, který měl trojky od shora dolů a dneska??? Jsou tam kluci se čtyřkama a možná i ze zvláštní školy. Jenže on ten problém je ještě jinde. Chápu, že ne každý je studijní typ, ale občas přijdu v práci s těmi učni do styku a mám dojem, že oni nejsou ani k práci, že koukají na to, jak by zadaný úkol ošulili a  někam se zašili.

Před pár lety byl ve skupině učňů jeden opravdu inteligentní a pracovitý, a tak jsem ho mistrovi pochválila a říkám ,že to musím říct i jeho spolužákům. A víte jaká byla reakce? To neuhádnete. Prosím Vás, nic jim neříkej, oni by se mi pak smáli a já bych s nimi nevydržel !!!!!

Vadí mi vyjadřování některých diskutujících, ale jsme na anonymním netu, tak nějaký zamindrákovaný trumpeta se tady potřebuje "uspokojit ".

Mějte se hezky.

MIP

#1605 Re: Re:

2012-12-31 11:58

#1597: Veronika - Re:

Trochu se mýlíš, soudružko. Nebo spíše máš potíže s porozuměním psanému textu. Že nejsem už dávno studentík žádného ročníku se dá snad (kromě soudružky Veroniky) poznat z toho, na co odkazuji ve slavné minulosti, kdy zde vládla na věčné časy Strana nejlepších z nejlepších, komunistů. Nepapouškuji, soudružko, bohužel jsem na vlastní kůži, proti své vůli, prožil. Protože nejsem žádný komunistický zvrhlík, nepřeji něco takového prožívat už nikdy nikomu. Těm mladým studentům už vůbec ne. Proto zde píši proti stvůrám typu Baborová, znovu vylézajícím zpod kanálního poklopu. Aby nedostaly už nikdy šanci "předvést" co "umí". Jestli ze mne vypadlo nebo nevypadlo "něco kloudného" nevím, jisté je, že na mé argumenty a příklady blaha z komunistické doby nemáš co říci, kromě blábolu (třeba o slohu a pravopisu). Ubohost své argumentace si v pitomé komunistické hlavě ovšem ani neuvědomuješ. Argumentovat, že jsi dokonce (!) znala JEDNU studentku z nestranické rodiny, která se "dostala" na gympl a vydávat to za doklad komunistického blaha a spravedlnosti může opravdu jen blbka, která si ani není schopná uvědomit, že vlastně dodává argumenty "třídním nepřátelům" (nestraníků bylo v tomto státě, i při zném křiváctví českého národa, pořád skoro 90% obyvatelstva). Být tebou tak raději mlčím. Na tvoji JEDNU studntku mohu uvést hned dva spolužáky z naší třídy: byli jsme jen větší děti. Dodnes ale nezapomenu, a mnozí spolužáci také ne, ten den, kdy náš "soudruh" třídní učitel při sbírání přhlášek na školy řekl před celou třídou: "Ty na studia nepůjdeš!" (jeden spolužák byl nevhodného původu živnostnického, druhý sice dělnického, ale otec se neopatrně a nesprávně vyjádřil k tehdy probíhajícím "maďarským událostem" a nějaký Filip-Falmer ho práskl).

Mrzí mne jen že jednu myšlenku jsi mi ale soudružko "ukradla". I když věci, o kterých se tu diskutuje VŮBEC nejsou žádná sranda (kreatura Baborová jako vládkyně nad školstvím, například), "argumenty" komoušů jako Veronika, kteří se zde vyjevují se svými bláboly, jsou tak pitomé, že jsem si z nich udělal "výtah" a chci s ním pobavit společnost svých přátel na Silvestra. Jako "předkrm" jsem to částečně už několika minulý týden předvedl a měl jsem (díky příspěvkům  komunistického fan klubu soudružky Baborové, samozřejmě) velký úspěch.

demo

#1606 Re: Re: Re:

2012-12-31 12:30

#1605: MIP - Re: Re:

Pane MIPe, tak mně připadá, že byste měl jít do "školy slušného chování". Chvástáte se a myslíte, kdovíjak jste vtipný.

Paní Veronice i mně  (v minulých diskusích) klidně tykáte, i když jsme spolu  "husy nepásli." Často diskutuji s lidmi, kteří mají odlišné názory, ale diskuse se odvíjí na slušné úrovni. Právě o tom je demokracie - ctít odlišný názor toho druhého.

Myslím, že základní rozpor mezi oběma tábory je ten, že se neustále poukazuje na minulost, třeba na padesátá léta. Tenkrát jsme byli "kolonií Sovětského svazu." Rozhodly o tom mocnosti na Teheránské konferenci. Gottwad musel dělat to, co nařídil Stalin, jinak by dopadl stejně špatně jako Slánský. Dnes jsme součástí NATO a EU, je tedy úplně jiná situace. Tenkrát se historie podávala mládeži zkresleně. Dnes tomu ovšem není jinak - viz bratří Mašínové.

Minulý režim byl v mnohém špatný, o tom není pochyb, ale měl však i mnoho pozitivního. To jsme měli přebrat a bohužel nepřebrali.

Věřte, že sprostotami své odpůrce nepřesvědčíte. K tomu potřebujete argumenty. Znovu opakuji, že nejsem komunistou a nikdy jsem nebyl.

Veronika

#1607 Re: Re: Re:

2012-12-31 12:37

#1605: MIP - Re: Re:

Vážený pane Mipe,tak to budeme silvestra trávit podobným způsobem, protože já a moji přátelé se bavíme zase Vašimi výplody. Nejvíc se smějeme Vašim hrubicím. Já nevím, ale pokud se chcete  prezentovat na netu a děláte tady ze sebe intelektuála, kterému bylo bráněno ve studiu, tak sakra pište bez hrubic. Teď se Vám podařilo v jedné větě nasekat tři chyby. Pokud nejste student,tak je to hodně smutné,že dospělý člověk píše takov chyby.

Ano, naše rodina volí KSČM, takže oslovení soudružko mě mě opravdu neuráží, spíše naopak.

 

Je trapné, jak tady  kydáte hnůj na paní Baborovou. A moc mě baví to, jak tady mají slovní průjem jen pravičáci,což také o něčem svědčí. Nečetla jsem tady např. větu o tom, že by o Vás někdo napsal, že jste modrej zas...... č.r.k.,atd.atd.

Takže  milý pane MIPE, dejte si studenou sprchu, hoďte se do klidu.... napsáno Vaším slovníkem, kterému rozumíte: Prostě, Vy pako, lehněte pod hadr a běžte si psát pod jinou petici.

Do nového roku 2013 Vám přeji, abyste ztratil práci, zkrachoval a rozmnožil řady nezaměstnaných v naší republice,abyste na vlastní kůži zažil "blahobyt" dnešní doby. Pokud jste si náhodou po revoluci výhodně nenakradl nějaký majetek. Působíte dojmem novodobého zbohatlíka, který má možná plno peněz, ale ve vodě mu utopení  nehrozí :-))))))

Veronika

#1608 Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 12:43

#1606: demo - Re: Re: Re:

Dobrý den, asi nemá cenu s něčím takovým jako je pan MIP diskutovat. Nemá cenu diskutovat s něčím, co jen nadává. Takoví lidé jsou marní. Můžu se bavit s někým,kdo má jiný názor, než já, ale rozhodně to není tohle pod označením MIP.

Každý režim má v sobě něco pozitivního i negativního, já to beru, ale proč tihle individua jako je MIP neuznají i chyby dnešní vlády?

Jako největší  průšvih dnešní doby vidím nezaměstnanost.

Bimbo

#1609

2012-12-31 12:49

Letos si udělám sqělýho silvestra :) Nebudu odpalovat rachejtle z marketu, dneska budu podpalovat starý komoušský rachejtle všecky co potkám :DDDDD

Nepřihlášený uživatel

#1610 Re:

2012-12-31 12:52

#1609: Bimbo -

A vo co že ne ty degene?

MIP

#1611 Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 13:02

#1606: demo - Re: Re: Re:

Ohraný šlágr "nejsem komunistou a nikdy jsem nebyl" už znám. Dobrá, komunistou nejste a jako komunista se projevujete. Když to tak chcete, pro mne nic moc rozdíl.

O tom, co bylo na tom minulém režimu "pozitivního" bych rád něco slyšel. I když jsem to vlastně už také slyšel mnohokrát, poslouchal jsem to 40 let. A bylo to jako v tom vtipu o poruše v mozku mezi okem a uchem (na vás by to byl ovšem "sprostý" vtip, leč blaho socializmu plně vystihující). S komunisty (i těmi, co "nejsou komunistou a nikdy nebyli") nemám moc chuť diskutovat. K diskusi byla vhodná doba dlouhých 40 let. Kdo ovšem chtěl tenkrát diskutovat, nesměl se divit, jak dopadl. Nyní už čas na diskuze s komunisty skončil. S póvlem, ktarý je nepoučitelný, neschopný jakékoliv reflexe, to ostatně ani nemá cenu. Vy ovšem  "nejste komunistou a nikdy jste nebyl"  takže ještě toto: ani by mne nenapadlo "neustále poukazovat na minulost" (i když vím, že opravdu platí, že kdo se z minulosti nepoučí, tak si ji zopakuje), kdyby minulost ve formě zrůd jako je Baborová a Sloup a podobní se tu neustále znovu nevnucovala a sama nepřipomínala, kdyby nebyla (tato minulost) tak drzá, že mně, pamětníka, bude zase autoritativně poučovat, jaké to vlastně bylo skvělé za její vlády a jaký jsem vůl, že to nechápu. Kdyby se tu zase neroztahovaly lidské krysy Falmer a podobní. Tato lidská špína sice už nemá za zády SSSR, ale aby se dostala k moci, bude ochotná sloužit i jiným a je takových bohužel na světě dost....

A mimochodem, "nejste komunista a nikdy jste nebyl", ale drze lžete jako komunista. Třeba tisíckrát vyvrácenou lež o "Teheránské konferenci".Přečrěte si konečně, jak to bylo doopravdy, za co může a za co nemůže "Teherán", literatury je už dost, protože jedna pozitivní stránka minulého režimu, cenzura, už neexistuje... A jestli by Gottwald dopadl jako Slánský? Za prvé do spolku s rusáckými gaunery a zločinci vstoupil dobrovolně (jezdil se tam učit kroutit krkem druhým) a za druhé, dáváte mu správné vysvědčení: lidská svině, která, aby zachrámila sebe, neváhá zavraždit druhé a dokonce vydá vrahům celý národ.... Měl byste to vysvětlit soudružce Semelové. Bestii, která se dnes zase (jako ta minulost) dere zase k moci....

demo

#1612 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 13:22

#1611: MIP - Re: Re: Re: Re:

Ač mně nadáváte, odpovím. Ve volbách 1990 jsme volili pravici. Měli jsme ideály.  Věřili jsme, že se vše změní k lepšímu. Postupem let jsem začal měnit názor. Proč? Protože pravice naprosto zklamala. Na jedné straně rozkrádání státu, korupce,.... na straně druhé snižování úrovně střední vrstvy a těch nejchudších.

Snad nejhorší je vláda současná, vláda diletantů.  Kulturu vede družinářka, zemědělství hasič, finance chemik, vnitro taxíkář, školství donedávna vězeňský psycholog,...atd.  Odborník je pouze na ministerstvu zdravotnictví a na školství.

A co strana LIDEM, kterou nikdo nevolil? Co "paseka" na MO, kterou tam udělala Peake? A Vy se po tom všem divíte, že se lidé vracejí k levici?

Co se týče historie, je nutno si uvědomit, že o nás vždy rozhodovaly mocnosti, i v r. 1989.

Veronika

#1613 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 13:23

#1611: MIP - Re: Re: Re: Re:

Tak ještě jednou, vážený pane MIPe, přečtěte si Vaše příspěvky,které jste nám tady, jistě v porodních bolestech,vyplodil.

Každý Váš příspěvek obsahuje vulgarismy. Pokud Vám to přijde normální, je mi Vás upřímně líto. Opravdu působíte dojmem člověka, který má skryté problémy, který je sám se sebou nespokojený, a proto tak útočí na druhé lidi. Nemáte v sobě dostatek síly, abyste si přiznal, že máte problém, a tak to ventilujete tímto způsobem.

Víte, kritizujete tady minulý režim, ale mně připadá, že Vy, Rosocha a studenti se chováte jako totalitní vládci. Volby dopadly tak, jak dopadly. Vyhrála ČSSD. Zeptal jste se někdy, proč volby tak dopadly? Myslíte si,že kdyby náš národ byl tak strašně šťastný ( jako jste Vy) s vládou ODs, že by ODS nedostala dostatek hlasů??? Proč lidé ODs nevolili? Jen tak z legrace nebo k tomu měli nějaký důvod?  Myslím,že lidé spokojení nebyli, a proto volili jinou stranu. ODS prohrála. Místo toho, aby se politici a jejich voliči zamysleli nad tím, kde se stala chyba, tak jste začali útočit na vítěze a snažíte se anulovat výsledky voleb, závidíte vítězům, že mohou obsadit místa na radnicích. To už není k smíchu, to je k pláči.  To jste opravdu takoví hlupáci, že si  myslíte, že můžete měsíce po volblách prosadit změnu voleb? To ne, to nemůžete myslet vážně, i kdybyste byl úplný hlupák.

Proč bychom teda měli chodit k volbám? Není důvod. ODS je nejlepší strana,a  když volby nevyhraje, tak se rozpoutá občanská válka a lidé se budou bít a nadávat si, až se vítězové pobijí a ODS se vrátí na trůn ( ke korytům).

Nejsem politik, ale tohle počínání studentíků a šedých eminencí,co za tím stojí, nemá s demokracií nic společného.

Po tomto se Vám 40 let stýskalo? Tohle je Vaše představa o demokracii? Tak to je super, tak jsem moc ráda, že jste mi objasnil, co je to vlastně demokracie.

Jestli je tady někdo bestie, lidská zrůda, tak jste to Vy. Nemám ráda sprostá slova, ale když můžete tato slova používat Vy,tak můžu i já. Alespoň si píšeme písmenkami, kterými rozumíte :-))

 

demo

#1614 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 13:26

#1608: Veronika - Re: Re: Re: Re:

Paní Veroniko, na PL je článek - rozhovor s paní Baborovou. Jsem rád, že konečně po té trapné "estrádě z Třeboně" je dán prostor i druhé straně.

 

MIP

#1615 Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 13:47

#1607: Veronika - Re: Re: Re:

Zase vedle, soudružko! (Jako správná komunistka, ti na co sáhli, byli vedle vždy.) Mně ve studiu kupodivu bráněno nebylo (bylo mi až následně "bráněno" ve vykonávání povolání, na které jsem měl kvalifikaci). Můj třídní původ nebyl sice valný - "úřednický" (no, úřednický, táta byl pošťák, ale nějaké bolševické hovado, komunistický nefachčenko, který mne (nás) kádroval asi tušil, že pošťák nepotřebuje k práci lopatu, takže je vlastně inteligent), ale na blahosklonné stranické povolení studia to stačilo. Takže jsem vystudoval, soudružko. Že se strana sakra sekla, že mne vystudovat "nechala" je druhá věc. Tu nezaměstnanost, kterou mi ve své tupé bolševické zlobě tak přeješ, jsem poznal už za socialismu, kdy jsem byl z politických důvodů nezaměstnatelný - moje povolání mi samozřejmě strana nemohla jako mstu za mé názory povolit, mezi dělníky se mne ale zase bála pustit, neboť, jak se vyjádřil jeden soudruh, agitoval bych mezi nimi a kazil jejich "třídní uvědomění".

Ztráty práce se nebojím. Jednak proto, že něco umím a mohu si dokonce i vybírat. Nejsem komunistický lempl, jako ty i s celou famílií, abych si potřeboval existenci zajišťovat placením starnických příspěvků, straně, jejímž nejvyšším cílem je okrást všechny schopné a pracovité. Jednak proto, že "ztráta práce" není žádná tragédie. Když by nebyla práce zde, musel bych se pohlédnout jinde, nic víc. CO JE ALE PODSTATNÉ, bolševická zrůdo: nešel by za mnou žádný telefonát komunistického kádrováka: "toho do práce nepřijímejte!".

Toto je pro mne to podstatné, soudružko:

že dnes mne už nikdo nenutí klanět se bůžkovi debilního Lenina, Gottwalda či jak se všichni ti zločinci jmenovali, zdobit okna, šaškovat s mávátkem v průvodu ke slavnému výročí, odebírat stranický tisk, uzavírat hodnotné závazky k sjezdu "naší" strany, jít po práci "dobrovolně" na brigádu, lézt jak blbec po schůzích, být členem organizací, které mi nařídí. Lézt do zadku svému "desítkáři" na pracovišti a domovní důvěrnici doma. Číst a dívat se v televizi jen na to, co strana laskavě "povolila", poslouchat zprávy ze světa, aniž mi do ucha řve rušička. Když ráno mám chuť a mám čas, odjet kdy chci a kam chci za hranice, aniž mne nějaký Sloup nechá odprásknout jako "narušitele". Nad tím se můžete bavit o Silvestu i jindy ve vaší stranické muňce, soudruzi. A můžete, včetně tebe, komunistická babo, i puknout smíchy nebo třeba vzteky.

P.S. Nenakradl jsem si "po revoluci" (a už vůbec ne před ní). Přesto stačilo pár let bez vlády "nejlepších z nejlepších" a "zbohaltl" jsem. Zloděj ovšem nejsem - kdybych byl, jsem u komunistů jako tvoje rodinka. Takoví musí se dát do spolku zločinců a zlodějů, kteří chtějí okrást všechny. Protože sami se svými schopnostmi by měli leda tu žebráckou hůl......

Srpen

#1616 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2012-12-31 14:03

#29: - Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

Napište v čem je nedemokratická. Na základě všeho obnovuji členství v ksčm.

Veronika

#1617 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 14:18

#1615: MIP - Re: Re: Re: Re:

Vážený pane MIpe, neberte si do své nevymáchané tlamy ani mne, ani mojí rodinu . Děkuji.

Jinak jste opět nezklamal, Váš příspěvek se hemží nadávkami, ony Vás snad vzrušují, že Vy tam u toho psaní onanujete? :-)

Bábo mi ani říkat nemusíte, jsem ročník 1975.  Dokázal jste, že jste ubohý hulvát, ale přesto buďte tak laskav a netykejte mi, nemám to ráda.

kreja

#1618 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2012-12-31 14:20

#1616: Srpen - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

Ve svý hlavě, jestli jste si nevšimnul... A teď hurá pro knížku.

Veronika

#1619 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 14:22

#1614: demo - Re: Re: Re: Re: Re:

Nevíte, proč jsou lidé takoví, jako je MIP? Nikdy jsem lidi netřídila podle jejich politického nebo náboženského vyznání. A teď se podívejte,co Rosocha rozpoutal.

MIP je hulvát, možná je starší než moji rodiče, ale nadávat umí, to je samé bestie, zrůda atd.

To je ta demokracie? Demokracie spočívá v tom,že můžu MIPovi napsat, co si o něm myslím, nebrat si servítky, využívat  zvířecí jména a označení částí mužského těla?

kreja

#1620 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 14:29

#1617: Veronika - Re: Re: Re: Re: Re:

Ročník výroby 75', tak to byste mohla bejt v pohodě členkou SSM... Teda krapet zrezivělou, nicméně ještě k použití. Ale k tématu. Občas dávaj na ČT2 historický "Aktuality", třeba pětadvacet let starý. Mrkněte se někdy na ně. Je směšné, jak zaníceně obhajujete neobhajitelné.

kreja

#1621 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 14:32

#1619: Veronika - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

No, pokud nějaké rozdílné části mužského těla znáte, nebo jste o nich alespoň slyšela, pak, sem s nimi!

demo

#1622 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 14:37

#1611: MIP - Re: Re: Re: Re:

O tom, co bylo na tom minulém režimu "pozitivního" bych rád něco slyšel.

Zapomněl jsem Vám odpovědět na tento bod. Tak tedy rozhodně bylo lepší školství (stačilo jen odbourat politiku). Místo toho jsme se jezdili dívat na Západ. Viděli jsme, že u nás jsme na tom s úrovní vzdělávání lépe. Ovšem, opět se našli "nadšenci", kteří  zapomněli na zásady Komenského (Škola bez kázně - mlýn bez vody),... atd.

Rovněž zemědělství bylo v r. 1989 na vysoké úrovni.  Teď se jděte podívat, jak to se zemědělskou půdou vypadá. A dovážíme nekvalitní potraviny.

 

demo

#1623 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 14:49

#1619: Veronika - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Také mě to překvapuje. Pokud se někdo začne zastávat paní Baborové a nesouhlasí s tím, co provádějí studenti a jejich příznivci, pak se ozve určitá skupinka lidí a hned začnou své "výkřiky", nadávky a pod. Mě třeba překvapuje, jak hned z takového člověka udělají komunistu.

Vůbec si neuvědomují, že se ohánějí demokracií a chovají se nedemokraticky. Bohužel, od r. 1989 se  uvolnila morálka (začíná to už v ZŠ), mnozí si demokracii pletou s anarchií.

Veronika

#1624 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 14:56

#1620: kreja - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Jelikož je mi 37 let, tak s Vaším dovolením i bez Vašich rad, se budu chovat tak, jak já  uznám za vhodné. O Vaše rady opravdu nestojím. Pokud Vy se o sebe neumíte sám postarat a někdo Vás musí opatrovat, tak já jsem samostatná.

Krásný den :-)

Veronika

#1625 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 15:20

#1622: demo - Re: Re: Re: Re: Re:

Komenský by se divil, chtěl školu pro všechny, a jak to dopadne? Studovat budou jen ti,co na to mají peníze.

Není to zase náhodou krok zpátky? Nechtěla bych dneska učit ani náhodou. Učitelka je v našem státě méně, než nic, protože existují rodiče jako je pan MIP, kolikrát jsem slyšela, jak rodiče podporovali své nevychované děti a ještě řekli,že učitelka je kráva,a že s ní zatočí. Děti dneska nemají úctu k ničemu. Nebo většina děti si neváží druhých lidí.

Morálka vůbec hodně poklesla. Viz. zde na diskuzi.

Naše školství ztrácí,což je škoda. Nedostatek dětí je znát, vše se točí kolem peněz, a proto jsou do škol přijímáni ti,co na to nemají.  Bylo to vidět i u maturit. Tolik procent studentů,co neudělají maturitu je alarmující !!! Studentům chybí všeobecný přehled, málou čtou a většina si vystačí s trávou, chlastem a počítačovými hrami.

Rozhovor s paní Baborovou jsem si přečetla, děkuji za odkaz. Jsem ráda, že jsou v naší republice ještě lidé, kteří se umí chovat vůči druhým slušně, kteří umí napsat tři řádky bez toho, aby někoho označili za krávu, bestii, svini atd.

Můžu volit koho chci, a přesto si můžu vyměnit pár slov s někým, kdo volí jinou stranu a nemusím ho urážet nebo nechat, aby on urážel mne. Nejlepší je to, že nevoli proti studentům vyjádřilo i několik členů pravicových stran. To mě potěšilo.

Už jsem si totiž myslela, že všichni pravicoví voliči a politici jsou stejní jako pan MIP. No, asi platí, že podle jednoho XY nemůžeme odsoudit všechny.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...