Protipetice na zrušení rally!

Quoted post

Tomáš

#14 Jede se rallye, vypadněte!

2012-11-13 10:59

Dušan Kütner: Jede se rallye, vypadněte!

Před pár dny zesnulý Vladimír Jiránek kdysi dávno nakreslil vtip, v němž po ulici jede auto a hlas z megafonu na jeho střeše celému okolí důrazně oznamuje, že začal sjezd tehdejší Komunistické strany Československa, a obyvatelstvo se proto vyzývá, aby se okamžitě schovalo do úkrytu.

Roli pána s hlásnou troubou by nyní mohl převzít mluvčí Federace automobilového sportu Autoklubu České republiky Josef Pátl či obecně pořadatelé tuzemských automobilových podniků ve volném prostoru.

Pokud totiž pořadatel nějaké byť třeba amatérské automobilové rallye neoznačí zahradu domu, kolem níž náhodou trasa závodu vede, jako divácké místo, měli by podle Pátla majitelé takové zahrady zůstat během závodu v domě a nevylézat kvůli bezpečnosti ven. Smutný důkaz toho, jak naprosto menšinová skupina automobilových bláznů se smrdícími a řvoucími auty nadřazuje právo na svou kratochvíli nad právo k soukromému majetku, které je ve vyspělých zemích nedotknutelné.

Příště by mohli pořadatelé rovnou požádat policii, aby dotyčnou obec vyklidila a obyvatele domů a majitele zahrad nahnala někam do ghetta, neboť pár desítek nadšenců s nabušenými auty se chce nenuceně pobavit, jak už to přece správní chlapi občas dělají.

A když to náhodou někdo z nich nezvládne, vyletí s vozem mimo trať a zabije u toho čtyři dívky, stačí přece říct, že za to nemůže neschopnost řidiče, ale vítr. Byť by při víkendové tragické události na Uherskobrodsku musel mít sílu přinejmenším hurikánu Sandy. Jó řidič, ten tvrdej chleba má.

http://zpravy.e15.cz/nazory/blogy-zapisnik/dusan-kutner-jede-se-rallye-vypadnete-931808

Odpovědi

Shot

#28 Re: Jede se rallye, vypadněte!

2012-11-13 12:06:56

#14: Tomáš - Jede se rallye, vypadněte!

neschopnost řidiče :D Vy asi nevíte co vítr dokáže udělat s autem

Koncel

#41 Re: Jede se rallye, vypadněte!

2012-11-13 14:54:02

#14: Tomáš - Jede se rallye, vypadněte!

 

Jste uplne mimo misu, to je tak, kdyz se k tomu vyjadruji experti!!!!

Jája

#98 Re: Jede se rallye, vypadněte!

2012-11-13 22:17:26

#14: Tomáš - Jede se rallye, vypadněte!

Zajímalo by mě,jestli jsi tam byl...protože kdyby jo,tak bys věděl jaký vítr tam byl...v servise padalo vše co mohlo...v životě jsem takový vítr nezažila...miluji kecy na dálku.Stala se tragédie,ale zkus si třeba přečíst i jinou zprávu o havárii než nám podává televize Nova...

David

#190 Re: Jede se rallye, vypadněte!

2012-11-15 13:57:58

#14: Tomáš - Jede se rallye, vypadněte!

ty si kus idiota,tvé iq nedosahuje výše dnešního data.