Protipetice na zrušení rally!

Quoted post

Koncel

#41 Re: Jede se rallye, vypadněte!

2012-11-13 14:54

#14: Tomáš - Jede se rallye, vypadněte!

 

Jste uplne mimo misu, to je tak, kdyz se k tomu vyjadruji experti!!!!

Odpovědi

Mates

#42 Mimo mísu ?

2012-11-13 15:01:40

#41: Koncel - Re: Jede se rallye, vypadněte!

proč může koule nebo oštěp na atletickém závodě zasáhnout jiného člověka ?  proč tam vlastně ten člověk byl ? byl zvědavý, chtěl vidět to co se mu líbí. Proč se to stalo ? protože nedodržel základní pravidla - anebo taky úplně nešťastnou náhodou.  Vím, že to bude znít nejhůř ze všech inteligentních a i trapných komentářů, ale to je život.

Co s tím ?   Musíme pokračovat v silné osvětě. Jak pro stávající fanoušky, tak pro ty, kteří jsou soutěžím vystaveni nechtěně. Musíme se všichni naučit ty bezpečnostní pravidla dodržovat, je to v zájmu všech. Soutěžících, pořadatelů i diváků. Vše stojí nemalé peníze, nemalé úsilí a ty lidi to dělají dobrovolně. Ano, pořádání rallye, není v české republice za peníze, je to jen koníček, kterého všichni dělají profesionálně bez zisku.

Další cesta je taková, že pořadatelé by měli mít vždy více než 18 let věku a logicky by se měl o 10% zvýšit počet pořadatelů přímo u tratí. Ale to mnohdy není možné. Kdo pracujete s lidmi, víte, že je těžké se sejít třeba jen na trénink fotbalu. Ano, celý týden dopředu všichni slibují, a pak je tam trenér jen s 5 hráči. A to klidně i na zápas. Stačí jedna vesnická zábava, a polovina pořadatelů ( nebo fotbalistů ) je indisponována. Tak to v životě chodí že ?