BOJKOT UMĚLCŮ

Quoted post

Dan Mach

#430 Re:

2016-11-20 09:46

#429: Igor -  

Žijeme v demokratické společnosti, a to už přes čtvrtstoletí. To, že je pro vás idol člověk, který chlastá a lže, to je vaše volba. Ale ostatní mohou mít jiný názor a mohou ho svobodně vyjádřit. Pokud zde chcete zavádět cenzuru, asi byste se nad sebou měl zamyslet. Některým lidem leží demokracie v žaludku, ale ona tu už prostě zůstane.

Navíc v Show Jana Krause nebyli jen umělci, ale třeba i sportovci. Zde vládne ze strany přispěvatelů trapné mlčení, protože to jsou lidé, kteří dokázali něco ne v rámci hranic naší zemičky, ale třeba i v rámci světa. A ti jsou podepsaní i pod peticí, stejně tak jako další významné osobnosti naší společnosti. Podepisovat se ale můžete i nadále. Je to demokratický hlas volající po tom, aby se Bumbál začal chovat jako hlava státu a ne jako ješitný dědek prosazující zde cizí zájmy:

Týdny občanského neklidu

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#432 Re: Re:

2016-11-20 10:08:14

#430: Dan Mach - Re:  

 Zdaleka ne všichni sportovci tuhle šaškárnu podporují, já vím zase o řadě sportovců, kteří jsou tělem i duchem hrdí Češi a vlastenci a tomuhle by se nikdy nepropůjčili. Jako nejznámější příklad uvedu Oty Zarembu.