BOJKOT UMĚLCŮ

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno BOJKOT UMĚLCŮ

Igor

#429

2016-11-19 23:43

Kdo to je jakýsi hejsek Bartoška, že si opovažuje kritizovat prezidenta majícího mandát přes 2 miliony českých občanů? Ať se vrátí zpátky k řemeslu a neplete se do politiky, když tomu vůbec nerozumí.

Dan Mach

#430 Re:

2016-11-20 09:46

#429: Igor -  

Žijeme v demokratické společnosti, a to už přes čtvrtstoletí. To, že je pro vás idol člověk, který chlastá a lže, to je vaše volba. Ale ostatní mohou mít jiný názor a mohou ho svobodně vyjádřit. Pokud zde chcete zavádět cenzuru, asi byste se nad sebou měl zamyslet. Některým lidem leží demokracie v žaludku, ale ona tu už prostě zůstane.

Navíc v Show Jana Krause nebyli jen umělci, ale třeba i sportovci. Zde vládne ze strany přispěvatelů trapné mlčení, protože to jsou lidé, kteří dokázali něco ne v rámci hranic naší zemičky, ale třeba i v rámci světa. A ti jsou podepsaní i pod peticí, stejně tak jako další významné osobnosti naší společnosti. Podepisovat se ale můžete i nadále. Je to demokratický hlas volající po tom, aby se Bumbál začal chovat jako hlava státu a ne jako ješitný dědek prosazující zde cizí zájmy:

Týdny občanského neklidu

Dan Mach

#431 Re:

2016-11-20 09:48

#428: -  

Takže okamůry měly slet a Japonec nám hlásá o českých národních zájmech. No vtipná videa, což o to, ale rychle se okoukají.


Nepřihlášený uživatel

#432 Re: Re:

2016-11-20 10:08

#430: Dan Mach - Re:  

 Zdaleka ne všichni sportovci tuhle šaškárnu podporují, já vím zase o řadě sportovců, kteří jsou tělem i duchem hrdí Češi a vlastenci a tomuhle by se nikdy nepropůjčili. Jako nejznámější příklad uvedu Oty Zarembu.


Nepřihlášený uživatel

#433 Re: Re:

2016-11-20 10:11

#431: Dan Mach - Re:  

 Ten napůl Japonec je duchem více Čech než celá ta vaše kavárenská kolaborantská sebranka. Japonci jsou šikovný, inteligentní, pracovitý národ a naší zemi mohou přinést mnohem více užitku, než arabské a africké poloopice s kalašnikovy, které tady vaše umělecká sebranka vítá s plně otevřenou náručí.

Dan Mach

#434 Show J.K.

2016-11-20 13:47

Vy, co nedržíte bojkot umělců, doporučuji výborné čtvrthodinové video. A nebojte, je to bez Japonců :

Rozhovor s ovčáčkem čtveráčkem


Nepřihlášený uživatel

#435 Re: Re: Re:

2016-11-20 14:02

#432: - Re: Re:  

 Kdo to je Oty Zaremba? Není to ten, co měl už za komunistů nějaké problémy s dopingem?


Nepřihlášený uživatel

#436 Re: Re: Re: Re:

2016-11-20 15:17

#435: - Re: Re: Re:  

 On snad existuje vrcholový sportovec, který neužívá doping? Berou jej všichni, i fotbalisté, jde jen o to umět jej zakrýt. Doping vždy má a bude mít náskok před tím umět jej odhalit. Dnešní vrcholový sport a to jakýkoliv se bez dopindu neobejde. Že tomu tak není věří jen naivkové. Lidské možnosi mají nějaké hranice a těch bylo dávno dosaženo, lze je překračovat a tvořit rekordy a nová vítězství jen účinnějším dopingem a další rok zas ještě účinnějším. Pak se v 30 letech skácí na trávníku a je po nich. Ostatně ne nadarmo se Tour de Franc přezdívá "tour feťáků". Tam je to vidět nejlépe. Lidský organismus sebelépe trénovaný by takovou zátěž bez dopingu nevydržel. Ostatně zrovna dnes vylezl na světlo další skandál v dopingu zrovna v cyklistice. A že má doping vždy náskok, toho je důkazem to, že sportovci přicházejí o medaile až po letech, kdy jim byly uděleny, když se přijde na metodu, jak konkrétní fet odhalit. A proč to všechno? No prachy, za vším jsou jenom prachy, ty jsou vždy až na prvním místě. Tak jako u politiků, vždy jde o koryta, kdo do nich bude zvolen, kdo dokáže lépe oblbnout voliče, kdo se do té politiky dostane a na nějaké to koryto dosáhne a vůbec si nedělám iluze o tom, že našim umělcům jde jen a jen o demokracii, pravdu apod., jak hlásají. Od doby vynálezu peněz se vždy vše okolo peněz také točilo. A co se dopingu týká, dopují se i chudáci koně a zas jen kvůli penězům....


Nepřihlášený uživatel

#437 Re: Show J.K.

2016-11-20 16:12

#434: Dan Mach - Show J.K. 

 a teď ještě rozhovor s tebou s vidláčkem čuráčkem

Dan Mach

#438 Re: Re: Show J.K.

2016-11-20 17:28

#437: - Re: Show J.K. 

Vidím, že ses pobavil. No to jsem rád. Jen jak je to s tím tvým bojkotem umělců. Už skončil, že?


Nepřihlášený uživatel

#439 Re: Show J.K.

2016-11-20 18:03

#434: Dan Mach - Show J.K. 

 Já spíš mám takový pocit, že neklid tzv.umělců se jaksi nepovedl. Nebo snad máte pocit, že těch pár tisíc lidí na náměstí v Praze, z kterých tam valná část byla proto, že nemuseli platit vstupné na hudební vystoupení a další část svezená autobusy s vysokých škol v Brně apod. (čímž se ještě chlubí v ČT) aby jich tam bylo víc, že to je vyjádření podpory nějakému "neklidu" umělců? Spíš si myslím, že to je na Prahu, kde je milion obyvatel, naprostý krach. Že na nějaké protestní akce prostě absolutní většina národa kašle. Ono totiž také té absolutní většině národa není jasné, proti čemu by měl vlastně protestovat. V celé republice byl naprostý klid, v Brně asi 500 lidí (což je na Brno opravdu obrovské číslo!) se zúčastnilo lampionového průvodu a to aby udělali lampiony radost dětem. Do těch 500 počítám i ty studenty, které autobusy svezly zase z Prahy zpět do Brna, aby se tohoto průvodu mohli zúčastnit. Jinak nikde než asi v Praze na Václ.náměstí žádný "budíček" nezazvonil. Proto také policie si mohla dovolit stáhnout další lidi na výpomoc do Prahy, protože věděli, že ten bordel se bude dělat jen v Praze a jen tam bude vyvoláván a nikde jinde policie potřeba nebude. Prostě je po neklidu a může se připravovat ten další, na příští rok a to bude před prezidentskými volbami, to budou podia na náměstích v Praze plná kandidátů do funkce hlavy státu a jeden jako druhý se bude předvádět v tom, jak povede stát dobře, i když prezident žádnou moc na řízení státu nemá. 

Dan Mach

#440 Re: Re: Show J.K.

2016-11-20 18:37

#439: - Re: Show J.K. 

Vidím, že si děláte názor na základě vysílání České televize. Tak to je pokrok správným směrem. Jen tak dál!

Jinak včera se konala v celé republice Noc divadel. I tam se na některým místech diskutovalo o vyhlášeném neklidu. Když si ale přectete text, tak tam nejsou zmiňovány žádné demonstrace, ale pokojné diskuse a vysvětlování. Ale jak je vidět třeba na Show Jana Krause, tak akce probíhá.


Nepřihlášený uživatel

#441 Re: Re: Re: Show J.K.

2016-11-20 20:02

#440: Dan Mach - Re: Re: Show J.K. 

 Jste na omylu, vysílání ČT sám pro sebe silně cenzuruju a všímám si pouze toho, kde ona sama sobě podráží své propagandistické vysílání, toho, kde se jim nepovede zakrýt pravdu. Jsem totiž toho názoru, že pravda začíná tam, kde končí signál ČT. Tak když už si pustím ČT, tak je to pro mne spíš sranda, jaké šašky ze sebe redaktoři dělají. O čem se diskutuje o nějaké noci divadel v divadlech je mi fuk, at si tam diskutují o čem chtějí. Při normálních představeních takovou diskusi v divadlech provádět nebudou, jinak lidé do divadla nepůjdou, jdou se tam pobavit, jdou za kulturou a na divadelní představení a ne aby poslouchali řeči o plitice, ta doba je pryč, politiku si můžou pustit ve zprávách, pokud je zajímá. A Show Krause od okamžiku, kdy si tam pustil ty tzv.umělce, politiky z propadliště dějin typu Rumla, Kocába... a zbytek z náhodně vybrané stafáže z diváků, aby měl plné jeviště, nesleduji a předpokládám, že brzo zmizí i z programu TV Prima.         Pro Vaši informaci, k tomu, abych měl přehled o politickém dění, sleduji na netu Parlamentní listy, tam totiž najdu objektivní komentáře at již jsou levicové, či pravicové a vyjádření politiků jak z levice, tak z pravice, prostě napříč celým, jak se dnes říká, politickým spektrem, která nejsou tendečně upravená jako v ČT. A jen s povděkem jsem kvitoval, že pravicový politik p.Gazdík nepustil 28.října na podium p.Bartošku, aby mohl na náměstí ventilovat onu tzv. výzvu k neklidu.  

Dan Mach

#442 Re: Re: Re: Re: Show J.K.

2016-11-20 21:03

#441: - Re: Re: Re: Show J.K. 

Jestliže jako zdroj informacíí berete Parlamentní listy, tak jen pro zajímavost :

Podle výzkumu Masarykovy univerzity jsou: „Parlamentní listy vnímány jako přechod mezi seriózními médii a šedou zónou prokremelské manipulace. Podle našich dat jsou ale co do obsahu stejné jako například AC24 a s manipulativními technikami se u nich setkáváme dokonce častěji než třeba u Sputniku. Což je o to vážnější, že čeští politici je vnímají jako standardní prostor pro svoji prezentaci. Zatímco průměrně zkoumané (dezinformační) portály odkazují na zdroje v 75 procentech případů, u Parlamentních listů je to jen 40 procent.“

K roku 2016 jej vydává firma Our Media a.s., v níž drží 50% podíl senátor a majitel hazardní skupiny SYNOT Ivo Valenta. Kdo vlastní druhých 50% se nedá zjistit. Zásobárnu politicky extrémních i nenávistných textů lze najít hlavně v poddoménách Parlamentních listů, zvláště ve skupině webů provozovaných sdružením Český portál, v jehož správní radě ještě do května 2015 figuroval antisemita a konspirační teoretik Adam Bartoš. Šéfredaktorem názorového webu Euroserver, který „diskutuje politicky nekorektně témata rasismus, imigrace, EU, Cikáni, gayové“, je zástupce šéfredaktora PL Radim Panenka a Lukáš Petřík se dlouhodobě stará o web Europortál (jé férové dodat, že Petřík pro Euportál psal i v době, kdy pracoval v Euru pod šéfredaktorem dnešních Lidových novin). Samotný Euportál spolu s Protiproudem Petra Hájka představuje kolem dvanácti procent z celkové návštěvnosti Parlamentních listů, což v březnových rekordních číslech znamenalo více než 70 tisíc návštěvníků za měsíc. „Tyhle projekty bereme od začátku spíš jako blogy. Neodpovídáme za obsah, to máme dokonce v tiráži. Je tam jiný vydavatel,“ brání se Michal Voráček s tím, že odpovídá pouze za obsah webu Parlamentní listy.

Personální a obsahové propojení se zmíněnými servery je však nesporné: Hájkův konspiračně náboženský Protiproud je dvakrát až třikrát týdně citován v Parlamentních listech a články Lukáše Petříka z PL se zase objevují na Euportálu. Vedle nich se na „postranních“ webech objevuje řada textů, které se na hlavní doménu dostanou jen výjimečně. Jde o směsici prudce nenávistných článků proti EU, Havlovi, uprchlíkům, muslimům, Židům, Romům a dalším menšinám a textů sympatizujících s Ruskem, s americkými (ultra)konzervativci, konspiračními teoriemi, nacionalisty a populisty všeho druhu. To vše v apokalyptickém titulkovém balení.

Jen doplnění - zdroj informací www.lidovky.cz

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-11-20 21:18



Nepřihlášený uživatel

#444 Re: Re: Re: Re: Re: Show J.K.

2016-11-20 21:53

#442: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: Show J.K. 

 Podobně bych Vám mohl popisovat jak a kým je ovlivňováno vysílání ČT. A pokud PL vnímají jako standartní prostor pro svou prezentaci demokraticky zvolení čeští politici, tak jsou zřejmě asi zmanipulováni všichni, at na levici nebo na pravici, tedy podle Vás. Včetně p.Hermana, Fialy, Gazdíka atd. pokud vezmu tu pravicovou část. Jsou tedy asi taktéž prokremelsky zmanipulováni, nebot i oni tam prezentují své názory. Chudáci, ani o tom neví, jak jsou vlastně zneužiti pro Putina. A výzkumy našich univerzit... no jestli je dělají tak, jako přidělují tituly... vše se dá zaplatit, že? A uprchlíky nechci ani v Evropě, ani u nás a na EU také nemám zrovna hezký názor, ale v tom se shodnu i s pravicovými politiky že? No oni jsou vlastně prokremelsky zmanipulováni tím, že prezentují své názory na PL a tím vlastně i PL čtou. No prostě se neshodneme v názorech, ale každý máme právo na svůj, jak Vy, tak já. Vy se dívejte dál na ČT a věřte všemu, co řeknou a já zas budu číst PL a věřit tomu, co se tam dočtu. Těšilo mne.

ShabbaTot

#445

2016-11-21 01:49

 názorným příkladem dinosauřího mozečku bez šedé kůry mozkové je video na You Tube :5 Důvodů proč nebýt Žid.

Pouze útok bez rozmyslu,úvahy a logického uvažování...no toto je chování dinosaurů žravých masožravých ještěrů,kteří nemají rozum a jejich mozeček jim velí 

1.Útoč

2.Uteč

3 Ztuhni a ani se nehni.

PS.Já ShabbaToT JSEM Žid!

A ještě je tam video :Věčný Žid (Der Ewine Jude)

A pod tímto videem komentáře jako....

Snad jednou dokončíme to,co se začalo..

Je to vykonstruovaná žido-lež o nenávisti Hitlera

Smutné,že je to pravda

no.....a toto jsou další dinosauři,celé nemyslící stádo bez rozumu a vůle.


Nepřihlášený uživatel

#446 Re:

2016-11-21 09:25

#445: ShabbaTot -  

 Co sem furt taháte ty židy, je tu někdo napadá nebo co? Jste nějaký zakomplexovaný ne? Tady není Palestina a nikdo tu židy nezabíjí, nevypaluje sinagogy, nebrání vyznávat židovskou víru. Ve městě, v kterém bydlím, je taktéž židovská sinagoga, kde se židé schází, rovněž tak pravoslavný kostel, kde zas rusové vyznávají svou víru, samozřejmě římskokatolické kostely, církev husitská, motlitebna jehovistů atd., nevím ani jaké všechny možné církve a vyznání a nikdo nikomu neubližuje, ani nikoho za jeho víru nenapadá. Spousta židů je mezi umělci, spousta v politice a pokud se nemýlím, tak i ve vládě. Tam kde žijete Vás snad někdo ohrožuje na životě nebo Vás napadá nebo o co Vám jde?? 

ShabbaTot

#447 Re: Re:

2016-11-21 11:07

#446: - Re:  

 ale já se chci zviditelnit ,ale tak,aby nikdo nevěděl kdo ve skutečnosti jsem a to nejde na foru,které vyžaduje plnou adresu bydliště,emajl a jméno a tak píši pouze tam,kde to jde anonymně.

Nejdřív jsem psal na Islam Info,pak na Eurabia,potom na EUserver,pak na ERETZ,pak na Deník cz a pak na Doktorku cz a nyní píši sem ..opět na ERETZ a bráním svůj sijonistický idol a Israel a mé Židy.

Pokud jsem se Vás dotkl,že nenavazuji téma dizkuze,potom teda sorry.))))

Ale stejně je to krásné,že se našel někdo a to i když se neví kdo,kdo se těch Židů zastal..jinak proti lání na této dizkuzi proti EU a USA docela nic nemám,at si každý laje dle libosti.


Nepřihlášený uživatel

#448 Re: Re: Re:

2016-11-21 15:06

#447: ShabbaTot - Re: Re:  

 Tak je bráníte na nepravým místě. nehodlám sice zpětně prohlížet všechny komentáře ale myslím, ža tady nikdo židy nenapadá. A celkově v republice panuje spíše nenávist vůči nepřizpůsobivým Romům a migrantům muslimům a ne proti židům, i když nějaké výstřelky se vždy vyskytnou ze strany neonacistického hnutí. A opouštět ČR židé také nemusí, tak jako se to děje ve Francii, kde se židé vystěhovávají do Izraele kvůli napadání ze strany muslimů. Ale to si udělala Francie sama že si tam tyhle "hodné" migranty pustila. Tak mne jen udivuje, že pořád máte potřebu bránit židy, když jim ve skutečnosti v ČR nikdo neubližuje a zastávají naopak významná místa v politice i kultuře.

ShabbaTot

#449 Re: Re: Re: Re:

2016-11-21 22:08

#448: - Re: Re: Re:  

 ale to víte že ubližuje.

Stačí si pročíst všechny kladné bodíky na Novinky  cz o Romech a dříve než jsem začal bránit Židy ,tak i o nich,nedávno byla na Novinky cz dozkuze o Romech na Ukrajině,jak je tam nějaká vesnice vyhnala z vesnice a ohlas na Novinky cz?

Cikáni jsou nádor,který je třeba vyžíznout a vyléčit tak celou postiženou společnost.

A víte Vy,proč ty lidi bráním?

Nedávno v kostele při Mši Svaté stála vedle mne romská rodina s dětma a při příkazu kněze-Pozdravte se pozdravením pokoje mě jak ten romský táta,tak i jejich máma a všechny ty děti ihned jdou podat ruce....

to je mám nenávidět?

Všude,kde jsou romské akce na veřejnosti jsou to právě ti křestanští Romové,kteří se tam křižují a nestydí se !

Narozdíl od vykořeněných poblbnutých českých ataistů vědí kam patří,to jsou normální lidé a každý normální člověk nechce hádku,agresivní chování a nenávist,každý trochu normální člověk chce být někomu prospěšný a užitečný,chce přijímat ne nagace,ale pozitiva od okolí a dosti ho zamrzí,když se tak neděje.

Že jsou zde názory,že Romové jsou vyžírkové a paraziti?

A co ty desítky,stovky miliard vytunelovaných a rozkradených peněz běloušským zlodějem,tunelářem,lhářem,amorální kurvou a ataistickým neznabohem bez morálky ?

Kolik z nich je Romů a v naší české politice Židů...nu.....moc jich tedy není...

A co se týče nepravého místa,potom at si každý krafá co chce,já také krafám a to i když nanepravém místě..možná....i když z pohledu lidí které bráním asi ne a pořád tak nějak očekávám,že po té,co si napíši názor to samé ihned udělá i opozice a pojede se nanovo dál.

A toto je demokracie a tu totalita nenávidí...každá totalita má totiž patent na pravdu a nevoní ji jinačí názor...ta chce za každých okolností vládnout a mít poslední slovo...takže asi tak nějak...


Nepřihlášený uživatel

#450 Re: Re: Show J.K.

2016-11-21 23:29

#437: - Re: Show J.K. 

 Nebuďte na něj tak zlý, je to postarší osamoceně žijící chudák, celoživotní fackovací panák, kterého nikdo nemá rád, a tak tu prudí na všech peticích s politickým podtextem. Zřejmě hledá nějakého kamaráda, se kterým by prožil zbytek života u stolu i v loži.