Otevřený dopis kardinálu Dukovi OP

Quoted post

Václav

#112

2015-11-23 22:56

JSEM PŘESVĚDČENÝ, ŽE NIKDO Z TĚCHTO INICIÁTORŮ (SLUNÍČKÁŘŮ) NIKDY NEČETL KORÁN A SPISY S NÍM SOUVISEJÍCÍ. ISLÁM NENÍ NÁBOŽENSTVÍ, ALE IDEOLOGIE, KTERÁ ZAHRNUJE I POLITICKÝ SYSTÉM. JE TO PODOBNÁ LEŽ, JAKO KDYBY NÁM CHTĚL NĚKDO TVRDIT, ŽE HOMOSEXUÁLNÍ SŇATEK JE ROVEN HETEROSEXUÁLNÍMU.

DOPORUČUJI PROSTUDOVAT SI PODROBNĚ CELOU HISTORII ISLÁMU NA ONĚCH 14. STOLETÍ A PŘEDEVŠÍM KDO BYL MOHAMED A JAKÝ ŽIVOT ŽIL.

NAVÍC KORÁN MLUVÍ O TOM, ŽE JEŽÍŠ KRISTUS NEBYL UKŘIŽOVÁN. TVRDÍ, ŽE SI TUTO SKUTEČNOST KŘESŤANÉ VYMYSLELI.

SKUTEČNÍ UTEČENCI NEMAJÍ ŠANCI SE DO EVROPY DOSTAT, TI KTEŘÍ UTÍKAJÍ DO EVROPY NEJSOU UTEČENCI, ALE IMIGRANTI A TO JE VELMI ZÁSADNÍ ROZDÍL.

 

Odpovědi

Realista

#132 Re:

2015-11-24 14:28:44

#112: Václav -  

 Souhlas. Korán není co se netolerance a xenofobie o nic lepší než Mein kampf, islám si v ničem nezadá s neonacismem. Popírání holokaustu je muslimům také vlastní, proto je tohle téma v řadě západoevropských škol s početnými muslimskými menšinami tabu. Teď si židovská obec v Německu stěžuje, že představuje takové množství imigrantů pro jejich komunitu přílišné riziko. Vyslechne je zaslepená multikulti svazačka Merkel? Ani omylem, stejně jako ji vůbec netankuje šikana křesťanských běženců v uprchlických táborech na německé půdě. Proč taky. Sluníčkáři jsou zaslepení a zahledění do islámu a na co muslimové ukáží prstem, to je automaticky špatné.