Zákaz norování

Quoted post

Pixie

#76

2015-04-17 21:18

Líbí se mi, jak sem píší lidé z oboru, kteří jsou vrcholnými odborníky... Uvědomte si, prosím, že pokud nebudou lišky regulovat myslivci (jakožto škůdce), budou to dělat prostí lidé z vesnice vlatnící kurníky a ti již nebudou mít k dispozici psa a pušku, nýbrž vidle apod. A věřte mi, slyšela jsem dost historek, které byly přímo na zvracení, jak se mladící vyřídili na ubohých liškách. Za další tu nikdo z vás nemá přehled o reálném stavu zvěře v lesích, co jsem si stačila pročíst a ani jse nikde neuvedli reálné argumenty, proč je aktivita norování zbytečná. A jen tak mimochodem, 15% (a i to je možná hodně) náplně myslivosti je "ubližování" zvířatům. Mezi myslivcem a bezduchým bouchalem je opravdu rozdíl. Jinými slovy nejprve si zkuste něco zjistit, než tu budete někomu fušovat do řemesla :) Užíváte militantní demagogii a vaše propaganda se nepříjemně blíží fašismu... Vždy jsem vás podporovala, protože vaše iniciativa šířit informace a sdělit lidem, že maso neroste na stromech, má smysl. Ovšem bylo by možná fér propragovat všechny informace, nejenom ty, co se vám zrovna hodí do kampaně :)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#79 Re:

2015-04-17 21:54:43

#76: Pixie -  

 ty vole!!!! Jsi blbka!!! Jsem ze vsi a vím co tu delaji ty zmrdi myslivci a jejich psy!!! Jak je uci na kockach a zajicich!!! Jak pěstují v zajetí divocaky na jídlo!!! Mel jsem vesnici plnou myslivcu!!! A vím své!!! Komu tady cpeš tyhle bludy!!! To jsi chytrá když v tom nezijes!!!! Jdi do prdele!!! Me i nabízeli ze mužů svého Amstaffa psa! Zkusit za peníze na malem divočákovi !!!! I na dospělých jedinců! Ale tam ze neruci za to ze mi ho nerozpárají!!!! Meles hovna co nekde vyctes!!! Nevis nic!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#103 Re:

2015-04-18 11:05:25

#76: Pixie -  

 https://www.facebook.com/sileni.myslivci?hc_location=ufi  nebo https://www.facebook.com/excesymyslivcu?hc_location=ufi  Stačí ti to ty odbornice? Dost mě bavíte tím, jak o lidech, které jste v životě neviděli a netušíte ani to, jak se jmenují , píšete že o mylivosti nic neví.

KLÁRA

#444 Re:

2016-03-27 16:51:02

#76: Pixie -  

 Nemám ráda myslivce už roky,to co dělaj je hrozný,ať se jdou taky vycpat.ale vím i ostatní lidi se chovaj,jako sráčové,neovlivníme to.nemůžem být všude,proto mám raději zvířata než lidi,od zvířat vím,co můžu čekat.