Zákaz norování

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#79 Re:

2015-04-17 21:54

#76: Pixie -  

 ty vole!!!! Jsi blbka!!! Jsem ze vsi a vím co tu delaji ty zmrdi myslivci a jejich psy!!! Jak je uci na kockach a zajicich!!! Jak pěstují v zajetí divocaky na jídlo!!! Mel jsem vesnici plnou myslivcu!!! A vím své!!! Komu tady cpeš tyhle bludy!!! To jsi chytrá když v tom nezijes!!!! Jdi do prdele!!! Me i nabízeli ze mužů svého Amstaffa psa! Zkusit za peníze na malem divočákovi !!!! I na dospělých jedinců! Ale tam ze neruci za to ze mi ho nerozpárají!!!! Meles hovna co nekde vyctes!!! Nevis nic!!!!!

Odpovědi

jgvljv

#81 Re: Re:

2015-04-17 22:09:23

#79: - Re:  

Zaprvé se nauč česky než polezeš na internet urážet lidi a za druhé to že jsou myslivci zmrdi nic nemění na tom že je liška "škůdce" který musí být regulovaný. Norování je stejně tak zabíjení jako každý jiný způsob a to že tam jsou mláďata a že jsou v díře pod zemí na tom nic nemění, jen před smrtí nemusí utíkat hodiny po lese a mají to za rychleji za sebou. Myslivci se chovají jako zmrdi ale ne všichni. Jak jinak bys třeba chtěl/a regulovat počet lišek aby si nikdo nestěžoval???


Nepřihlášený uživatel

#219 Re: Re:

2015-04-25 07:25:54

#79: - Re:  

opravdu komentář na úrovni chce někoho poučovat a nemá základní vědomosti pěstují se rostliny žívočichové se vždy chovají a takový blb bude někoho poučovat