Petice za podporu Miloše Zemana

Quoted post

Martina

#124 Re: Re: Re: Re:

2014-11-06 16:47

#118: Lenka Benešová - Re: Re: Re:  

 Když si přečtu váš příspěvek č. 108. vidím že nešlo jen o formulaci petice.Ta není formulována dobře, to je jasné. Víte chtěla jsem jen upozornit na jednu věc. Ubozí sprosťáci co neumí argumentovat a umí jen urážet co nejhůř lidi s jiným názorem jsou na internetu vždy na obou stranách. Proto takové moralizování jako jen my mluvíme slušně  a vy jste hulváti nemám ráda. A protože vy k té sortě nepatříte, chtěla sem vás na to upozornit.

Když ty hulváty na obou stranách budou ostatní ignorovat, nebude je to tolik bavit a možná bude i int.diskusích lépe a věcněji:-)

Zdravím Martina

Odpovědi

Lenka Benešová

#131 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-06 17:02:55

#124: Martina - Re: Re: Re: Re:  

 To jistě, jenže bohuzel je třeba si uvědomit, ze tenhle typ mluvy vnesl to éteru pan Zeman, a tim dal svým odpůrcům odjištěny granát do ruky, a to sám a dobrovolně. Ta petice se míjí a realitou nejen v obsahové strance, ale i formálně - jazyk, kterým je napsána, patři do normalizačnich let, a ty, jak doufám, jsou dávno za námi a snad se proboha neco takového na nás nechystá. A znovu opakuji: nejsmutnejsi (nebo nejzabavnejsi - jak kdo chce) je na tom ten fakt, ze ačkoliv ma Miloš Zeman v české politice velmi dlouhou historii (byt třeba trochu kontroverzni), ačkoliv ho lze povazovat za opravdu významnou figuru sametové revoluce i politiky 90. Let, sám sebe a svoji historii a svůj odkaz a otisk v českých dějinách navzdycky zkreslil (pospinil) tou neuvěřitelnou vulgární a hulvatskou promluvou z Lán. Protože at chcete nebo ne, běžný občan nerozumí zahraniční politice, ekonomice, financím, sluzebnimu zákonu a ja nevim čemu, a nikdo to po něm popravdě nechce. Ale ten běžný občan vždycky ví, která slova jsou hruba nebo hnusná, a rozhodne ví, ze tak jako se taková slova neříkají ve škole a v kostele, tak se neříkají v rozhlase. Tohle je ta podstata, kterou se (možná neobratne) snažím vyjádřit. A myslim, ze tomu rozumíte :) a víte ta obhajoba, říká to tamten nebo tuten, tak já mužu taky... No to je fakt infantilní ;)