Petice za podporu Miloše Zemana
Re:
To je vidět, kolik vás je! Krčí se tady pár podpisů. No, svůj k svému. Asi mluvíte doma s dětmi stejně jako prezident, tak vám to nevadí. A milujete Rusko, stejně jako prezident a lezete někam Číně, kde jsou porušována lidská práva. Nechcete se i s prezidentem sebrat a táhnout směr Východ? Jak by tady bylo pěkně....
Re:
No hlava země právě anglicky neumí, vždyť to ani neuměl vyslovit. A jestli jste poslouchala jeho projev v Číně, musela jste stát v němém úžasu, ta angličtina byla na úrovni žáka základní školy, výslovnost až hanba. Pokud vůbec tedy anglicky umíte a dokážete to posoudit....
Jedna věc je říct pravdu (i kdyby ji měl) a druhá je být hlavou státu (prezident má reprezentovat, což je dané i ústavou)...já nevím jak vy, ale já nestojím o to, aby mě reprezentoval někdo se slovníkem horším než dlaždič.... názor se dá vyjádřit i slušně, proberte se lidi! Pan prezident si dovoluje nechutné vyjadřování a my mu za to ještě zatleskáme... jestli nevidíte, že se nám tím v podstatě jenom vysmívá, tak jsme opravdu národ buranů a ignorantů. Gratuluju.
Re: Re: Re: Re: Re:
#124: Martina - Re: Re: Re: Re:
To jistě, jenže bohuzel je třeba si uvědomit, ze tenhle typ mluvy vnesl to éteru pan Zeman, a tim dal svým odpůrcům odjištěny granát do ruky, a to sám a dobrovolně. Ta petice se míjí a realitou nejen v obsahové strance, ale i formálně - jazyk, kterým je napsána, patři do normalizačnich let, a ty, jak doufám, jsou dávno za námi a snad se proboha neco takového na nás nechystá. A znovu opakuji: nejsmutnejsi (nebo nejzabavnejsi - jak kdo chce) je na tom ten fakt, ze ačkoliv ma Miloš Zeman v české politice velmi dlouhou historii (byt třeba trochu kontroverzni), ačkoliv ho lze povazovat za opravdu významnou figuru sametové revoluce i politiky 90. Let, sám sebe a svoji historii a svůj odkaz a otisk v českých dějinách navzdycky zkreslil (pospinil) tou neuvěřitelnou vulgární a hulvatskou promluvou z Lán. Protože at chcete nebo ne, běžný občan nerozumí zahraniční politice, ekonomice, financím, sluzebnimu zákonu a ja nevim čemu, a nikdo to po něm popravdě nechce. Ale ten běžný občan vždycky ví, která slova jsou hruba nebo hnusná, a rozhodne ví, ze tak jako se taková slova neříkají ve škole a v kostele, tak se neříkají v rozhlase. Tohle je ta podstata, kterou se (možná neobratne) snažím vyjádřit. A myslim, ze tomu rozumíte :) a víte ta obhajoba, říká to tamten nebo tuten, tak já mužu taky... No to je fakt infantilní ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#131: Lenka Benešová - Re: Re: Re: Re: Re:
No v éteru takové výrazy už zněly mockrát. Občas sleduji přenos z poslanecké sněmovny. A upřímně mě baví např.moderátoři rádia Impuls, kteří zhruba co 10-15 minut vyjadřují svoje obavy o morálku školních dítek, poslouchajících Hovory z Lán. Moderátor v rádiu např. naprosto vážně pronesl, že jak mají rodiče odpovědět dítku,které ze zeptá co to slovo k..da co řekl pan prezident znamená, když rodinka vracejíc se z nedělního výletu poslouchá Hovory z Lán. To je umělé zveličování a nafukování celé věci.Otázka je proč se v tom moderátoři s takovým nadšením a v co nejčastějších intervalech rochní. Zdravím Martina.
Re:
Já mám taky rád vepřové. :-) Dávám pédnost vepřům ze slušného chovu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#133: Martina - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
No počkejte, vy byste vazne čekala neco jiného? Média se zabývají týdny daleko menšími prohřešky, a tohle proste je odjistenej granát! Nezlobte se tedy na me, ale já v tom opravdu žádné zvelicovani nebo přehánění nevidím. Nebo média podsouvaji panu Zemanovi neco co neřekl? Ja myslim, ze tedy ne. A víte proč? No protože proste nemusí! On všechnu praci odvede za ne! Jediná otázka, na kterou zatím neznáme odpověď: co tim vlastně pan Zeman sledoval? Pokud tedy vůbec neco (o jeho alkoholismu se obecně ví a taky je to nejsnadnější vysvětlení) - možná si jen nemohl pomoci, ze?
Odůvodnění:
Nutnost podpořit prezidenta je odůvodněna mnohem vážnějšími důvody, než obranou jeho "prostomluvy". Je to obrana proti ohrožení jediného zárodku přímé demokracie v ČR.
Re:
Já si myslím, že je lepší lést do zadku Bruselu než líbat řitní otvor Číně .... Jinak souhlasím s tím, že to média rozmázla zbytečně, zakrýt hlavní problémy se podařilo, ale Zemanův byla ta poslední kapka pro občany, kteří nesouhlasí s takovouto reprezentací českého státu. Taky se s ním neztotožnuji .... :) Svoboda Tibetu ....
Prezident M. Zeman svými výroky pouze nastavil zrcadlo, a ti co nejvíce řvou, jsou právě po většinou těmi největšími hulváty.
Nenechte se zmást falešnou noblesou.
Bulvár
Kolik lidí, kteří nadávají na vulgaritu prezidenta Miloše Zemana, skutečně jeho celý proslov slyšelo? Asi jich bude, bohům žel, menšina.
Re:
To si děláte legraci? Mluví v rádiu neoficiálně nebo co? Když mluví v rádiu tak není prezident a je každá sprosťárna dovolena? Byl to jen rozhovor, není to rétorika prezidenta? No to máte pravdu, prezident by měl mluvit kultivovaně, sofistikovaně a hlavně by jeho mluva měla mít eleganci. A především ve veřejném rozhovoru. Doma ať si mluví jak dlaždič. Tenhle křupan se slovníkem hospodského povaleče a vizáží připočuraného opilce je tedy opravdu důstojný prezident!!
jste k smíchu...vy i váš soudruh prezident buran...ale svůj k svému....
Re:
Když už tak jiná slova. No potěš nás pánbu, jestli pomocí takového slovníku vychováváte děti.
Petici na podporu Zemana podepsalo 650 lidí a petici,která ho kritizuje 65 000 lidí. To je rozdíl,který na něco ukazuje. Po Gottwaldovi a Zápotockém je toto nejhorší prezident,co jsme měli a to jen proto,že ještě nikoho nenechal popravit.
| This discussion has been closed. |
Petice proti peticím
www.petice24.com/petice_za_zrueni_vech_petic_proti_zemanovi