Petice za podporu Miloše Zemana
Já jsem ráda, že náš pan prezident vždy trefí pomyslný hřebíček na hlavičku.Proto je okolo jeho výroků takový povyk.Málokdo snese pravdu.A za to, že neleze Bruselu do řitního otvoru a že mu záleží na České republice by zasloužil pochvalu a ne urážky.Rezignovat by měli ti co servírují na pomyslném zlatém tácu naší zemi islámskému státu.Copak nikdo nechápe, že celá tahle rádoby hysterie okolo Zemanova projevu je jen zástěrka? Protože je potřeba zaměstnat občany nějakou chujovinou, aby jidášové téhle země mohli rozkrást ,co tu ještě zůstalo.Já za naším panem prezidentem stojím.
Uměle vytvořená aféra,která se náramně hodí lidem, co tuto zemi dostali tam,kde je... Rádoby nestranná média umí využít všeho. A kdo se takhle podivoval nad přenosem z parlamentu a ze sněmovny, kterého jsme byli svědky už mnohokrát ?Tam jsou urážky naprosto běžné i v přímém přenosu. Tady bylo jen použito nevhodných výrazů ve smyslu vysvětlování... Mimochodem, ten anglický název dívčí skupině nedal Zeman.... a kolik lidí se nad jejich názvem pozastavilo doteď ? Za celé roky to nikomu nevadilo... A o tom služebním zákoně se dalo mluvit lépe, to uznávám... ale výstižnější slovo mě opravdu nenapadá.... :)
http://www.k213.cz/Pussy-Riot-v-plne-nahote
Re:
Plný souhlas, samy se ty holky takto ( PUSSY RIOT) nazvaly, proč ten humbuk kvůli překladu z angličtiny do češtiny?
Re: Re:
... protože se to teď zrovna hodí.... Doteď nikdo neřešil, co jsou zač a jak se jmenují.... ale najednou, to je pro hromadu křiklounů ohromný překvapení...
Re:
Miloš Zeman jako předseda vlády a autor opoziční smlouvy patří mezi ty kteří napomohli tuto zemi rozkrást.
Re:
Zdravím,
Jedna podobná petice už běží!
Nebylo by rozumné je sjednotit? Jak to udělat ovšem nevím...
Zdravím když se podíváte ze dvou úhlů co pan prezident říkal tak potom pochopíte jak to myslel a řekl jenom pravdu v plné nahotě,nejdříve to bylo docela urážlivé ale pustíte si to znovu a a má pravdu nedovedu si představit druhého kandidáta jako našeho prezidenta. Podívejte do parlamentu jaké slova padají a pan Kalousek hnus jsem ráda že Zeman je na hradě,
http://outsidermedia.cz/ne%C5%BE-odsoud%C3%ADte-prezidenta/
| This discussion has been closed. |