Petice za zákaz dálkového ovládání činnosti lidského mozku

Quoted post

VictimCZ

#35 Mind Control - Ovládání mysli v ČR

2014-02-15 09:43

Píše se rok 2014 a elektronický vzdálený Mind Control jako nová zbraň se provozuje, experimentuje se s ní u nás už řadu let. Toto dálkové elektromagnetické torturování bezúhonných civlistů je prováděno pravděpodobně na zakázku pro nějakého dobře platicího zahraničního objednatele. Několik bezbranných civilistů již zemřelo. Těla některých byla zabavena, neboť mají v sobě skrytě, tajně a proti vůli naimplantovány neobyčejně drahé Chipy, MikroChipy a poslední dobou i NanoChipy, které pomáhají pachatelům přesně zacílit torturovanou oběť na dálku. Jste-li tzv. Targeted Individual - zacílená osoba - oběť elektronického torturování, všimněte si značného množství bílých přepravních skříňových vozů (většinou bez reklamy) pohybujících se okolo Vás všude kam se hnete a pak doma je máte celý den i noc z obou stran obydlí. Uvnitř sedí operátor 12 hodin denně, který tam má kuchyňku i WC a který nesmí během směny vystoupit z této skříně. Pak celá skříň odjede někam pryč aby se operátoři mohli vystřídat. Ale pozor, když oni tuší že jste si všimli těchto vozů, občas tam zajedoui i s prázdnou bílou skříňovou dodávkou - jako šidítko. Tento skříňový operátor je napojený na satelit a pak na UAV drony, které máte nad svým obydlím a které vysílají ty torturovací elektromagnetické, skalární frekvence přímo do vaší hlavy a zpětně získávají informace o vás - tj. Mind Control. Ty drony snadno najdete na obloze nad vaším obydlím za tmy a bezoblačnosti jako dvoubarevně blikající objekty.
Jelikož se jedná o trestnou činnost pokusů na lidech bez souhlasu těchto, nedivil bych se kdyby ve vývoji té nové technologie byly zahrnuty i neobyčejně vysoké částky na korupci.
Na internetu najdete mnoho anglických odkazů k Mind Control, Directed Energy Weapons, Gang Stalking, Targeted Individuals, občas se vyskytnou i české odkazy jako Mikrovlny útočí, Oběť útoků promlouvá atd.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#51 Re: Mind Control - Ovládání mysli v ČR

2015-07-25 07:57:30

#35: VictimCZ - Mind Control - Ovládání mysli v ČR 

 Dobrý den, četla jsem Váš komentář k psychotronickým zbraním a zajímala by mě jedna věc. Je to pár let, co jsem odešla ze sekty, která nejspíš k ovládání svých členů používala psychotronické zbraně. Domnívám se, že za použití biblických textů.  Asi 10 let jsem byla pod jejich vlivem a pak jakobych se dostala nad ně a začala mít svůj vlastní náhled na to, co jsem  v té bibli četla a své vlastní porozumění, velmi osobní. Bylo to v roce 2001, co jsem odešla a od té doby mám občas zvláštní stavy. Občas mi něco, nějaký text nebo situace, nebo někdo jakoby nastartuje reakci, jako kdyby někdo zapnul tlačítko a já musím psát nebo jinak tvořit.....jako když se dostanete na vlnu inspirace a vaše myšlenky se derou ven bez ohledu na vás........již několikrát se mi podařilo se slušně ztrapnit, takže mi vadí, když tyto stavy nemám pod kontrolou. Domníváte se, že to může být následek používání psychotronicklých zbraní? Mám pocit, že občas ztrácím rozlišovací schopnost, co je realita a co fantazie...jakoby mi ty dva světy (ten vnitřní a vnější) splývaly v jeden celek? Víte, připadám si vcelku nevýznamná osoba, daně platím poctivě a politika mě vůbec nezajímá, žiji pro svou rodinu a práci a jsem spokojený člověk...tak nechápu, proč bych zrovna já měla někoho zajímat do té míry, aby mě atakoval psychotronickými zbraněmi? Jedině snad lidi, kteří se zabývají výzkumem sekt...?

Haisová


Nepřihlášený uživatel

#61 Re: Mind Control - Ovládání mysli v ČR

2016-09-05 17:01:50

#35: VictimCZ - Mind Control - Ovládání mysli v ČR přesně tohle mám už dva roky. Dá se proti tomu něco dělat? Připravili mě o děti i být a snaží se mě zabít. 

 


Nepřihlášený uživatel

#74 Re: Mind Control - Ovládání mysli v ČR

2018-06-30 16:42:40

ata

#78 Re: Mind Control - Ovládání mysli v ČR

2018-09-03 14:56:43

#35: VictimCZ - Mind Control - Ovládání mysli v ČR 

Už styry roky mi nici život jeden typek s jeho rodinou.ovladaju mi mysel cele tělo.Zapinaju sa do mna jak do nejakej figuríny.Timto sposobom mi zabili dieta.zastavuju mi cas cítím klepanie celého těla vybracie hybanie.Vymazali mi lámat na styry roky.Uz som ho bola udat na policii lenze policia mi zavolala psychiatra.Ja nie som psychopat.Ovladaju mi tělo na stehnach som mala modriny od prstov.Znasilnuju ma každý den.Neviem co mam robit na koho sa obrátit.Citala som o EEG.O vyzkumoch jak bolí zakázané na ludoch.Ovladaju aj mojho priatela.

Vosa1215

#82 Re: Mind Control - Ovládání mysli v ČR

2019-01-01 19:48:14

#35: VictimCZ - Mind Control - Ovládání mysli v ČR 

Znam osobu velmi důvěrně. Znam jeji adresu. Zadny fbi a podobny nesmysly. Je to obycejny chlapec co chodil do zvlastni skoly, holkam se nelibil a tu vecicku co cte mysleny zdedil po tatinkovi, jez byl agent stb. Uz dokonce i krade.


Nepřihlášený uživatel

#119 Re: Mind Control - Ovládání mysli v ČR

2019-10-07 12:11:43

#35: VictimCZ - Mind Control - Ovládání mysli v ČR 

A jak se proti tomuto bránit ? Bohužel jsem v tomto programu :-(