Petice za zákaz dálkového ovládání činnosti lidského mozku
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za zákaz dálkového ovládání činnosti lidského mozku
Nepřihlášený uživatel |
#12012-07-30 13:24Na vlastní kůži pociťuji včetně mých dětí, co taková zbraň, získaná na černém trhu v rukou "hodných" sousedů dokáže!!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#2 Pokusy s ovládáním lidí2012-08-24 21:36Zrovna já sakra móc dobře vím o čem to je. Zažil jsem to na vlastní kůži a několikrát. Dacani z kriminálky, policie, soudů, nemocnic a mnoha státních tajných institucí - se tím živí. Je to nadnárodní nejnebezpečnější sekta placená z našich daní. Mají tak vystaráno na existenci i svých potomků a celých rodinných kmenů. Občanské Fórum to začalo praktikovat bezprostředně po převratu. Přibližně od roku 1997 dostal Havel od USFašistických další technologie a dal svolení k dalšímu rozšíření tohoto svinstva. Lux, jako křesťan, s tím zásadně nesouhklasil, tak ho šikovně sejmuli. |
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)
2012-08-26 13:16- Date of removal: 2010-05-29
- Důvod odstranění: spam
pozorovatel |
#4 Petice proti dálkovému ovládání mozku2012-12-04 11:02 90 % občanů nesouhlasí s vládní politikou. 120 000 lidí demonstrovalo na Václ. nám. proti vládě. A výsledek je nulový. Petice nanejvýš dodá další jména do vládní černé listiny. Toto není cesta ke změně. |
Nepřihlášený uživatel |
#5 Je to trochu jinak2012-12-04 23:21Chtělo by to petici proti paranoi - ale to bohužel nelze ... Tak prosím lidé: klídek a nohy v teple! A pokud vám doktor předepíše Cisordinol nebo něco podobného - tak používat! |
Nepřihlášený uživatel |
#6 Děsivá budoucnost2012-12-08 00:56Podepsal jsem i když jsem si jist, že s tím nikdy nic nezmůžeme. Těch pár dobrovolníků co podépíši nic nezmění. A přitom co se důležitosti týče to mnohonásobně převyšuje jiné důležitosti jako např. nový prezident v Česku, drahota potravin či momentální nezaměstnanost. Až jednoho dne budou mít vlády a jiní mocní tohoro zkorumpovaného světa v rukou takovou zbraň hromadného dopadu, stanou se z nás, z dnešní lůzy, ještě větší lůza - dav nemyslících skororobotů. Jsem šťastný, že se toho nedožiji a jímá mě totální hrůza, že to může potkat mé děti !!! |
Svědek a oběť |
#72012-12-08 14:07Prožila jsem útoky z psychotronických zbraní. Děkuji vám, stateční, moudří a prozíraví, kteří tuto petici podepisujete. |
Svědek a oběť |
#8 Re: Děsivá budoucnost2012-12-08 22:32Přestože naši vládu svazuje členství v NATO, myslím si, že tlak české veřejnosti, pokud nějaký bude, může pomoci. Věřím, že tato petice může přinutit vládu ČR, aby zajistila kontrolu nad přístupem k těmto zbraním, aby ti, kteří ho mají, nezneužívali této situace pro likvidování svobod a důstojnosti lidského života. Vždyť možná stačí jeden či pár pomstychtivých a ovládání jiných chtivých lidí. Tato petice také může pomoci rozvířit veřejnou diskusi v médiích. |
Chocholousek |
#9 Kretenismus2012-12-13 08:26Me nejvic zaujalo, jak schizofrenik Babacek prchal 2 roky PRED kolapsem komunismu zpet k Husakovi a agenti CIA mu zato uvarili mozek. Ha,ha, to je vul ! |
Neskutečná skutečnost |
#10 Re: Je to trochu jinak2012-12-28 19:25Nejnebezpečnější na tom je , že takto napadení lidé jsou za schizofrení blázny , nemají šanci nic dokázat, žádné důkazy, nic... co může být za horší zbraň?! |
ANGEL |
#11 OVLÁDÁNÍ MYSLI....2012-12-29 22:25...UŽ PŘED MNOHA LETY...KDYŽ JSEM ZAČAL MÍT VELKÉ ZDR.PROBLÉMY...MI PŘIPADALO..ŽE TO CO VYKONÁVÁM. DĚLÁM JEN PROTO, ŽE TO NĚKDO JINÝ CHCE A NÉ JÁ....CÍTIL JSEM SE JAK VE SVĚRACÍ KAZAJCE..STÁLE JSEM HLEDAL HLUBŠÍ SMYSL A NAKONEC JSEM DOŠEL K ZÁVĚRU... ŽE..MĚ SNAD OVLÁDÁ ŇÁKÁ VYŠŠÍ MOC..!!??..FIKCE...??!!...DĚKUJI VÁM, ŽE JSTE VYTVOŘILI TENTO WEB...A NAŠEL JSEM TU VELMI ZAJÍMAVÉ A POTŘEBNÉ INFORMACE...AHOJ MÍRA... |
Nepřihlášený uživatel |
#12 Re: Je to trochu jinak2013-01-02 17:33A tím je po problému? Papkat prášky, které tento problém vyřeší tím se jako ty zbraně, přístroje a soft přestanou používat. Tak s takovým přístupem mám obavy a rozhodně z toho nohy nemám klidný, vlastně ani nohu natož záda nebo hlavu. Nebo můžete napsat své jméno a adresu a být v klidu. |
septik |
#13 Re: Re: Je to trochu jinak2013-01-13 19:14... a přidal bych ještě nějaké kvalitní očkování :) A pravidelně používat mikrovlnku, mít doma vše bezdrátově, spát s mobilem u hlavy a hlavně být v obraze... např. s mainsteamem typu Nova nebo Blesk! Zásadně nepoužívat selský rozum, protože hrozí ztráta iluzí tak pečlivě roky budovaných, nákladně udržovaných... "Neva, že jsi vool, hlavní je být cool!" |
Nepřihlášený uživatel |
#142013-01-13 20:26Pozor! Řízeni z "centra" byli především ti, co si v dobré víře, zakoupili čepici "rádiovku" tzv. "radiaci". Tam to tenkrát začalo... |
gaia1 |
#152013-01-13 20:47Ráda jsem podepsala tuto petici.....protože je potřeba proti tomuto bojovat,stejně tak je důležité zastavit tzv.chemtranzitování.......atd. Všichni máme nárok na svobodný a důstojný život a nikdo nemá právo ničit nám zdraví. |
Michálkovo |
#16 Michálkovo2013-01-13 23:22Taky jsem se přidal s podpisem jsem rád že začíná vidět čím dál více lidí a nebojí se bránit svůj život a svobodu která nás na koci čeká . |
Michálkovo |
#17 Petice za REFERENDUM2013-01-13 23:32KDYŽ UŽ JSME U TÉ PETICE POKUD MŮŽETE A SOUZNÍTE S TÍMTO NÁZOREM MŮŽETE SVOBODNĚ PODEPSAT. http://www.hzpd.cz/hlasovani Jen pro představu 17.listopadu byla demonstrace v Brně kterou média totálně zazdila a měla se konat na Náměstí Svobody, ouha nějaká jiná strana si náměstí rezervovala na týž den... což bych ještě pochopil ,ale co se nestalo Náměstí bylo prázdné a demonstrace se musela přesunout na malinovského náměstí a co na to média ? Mlčí. |
zlý sen |
#18 Re: Re: Děsivá budoucnost2013-01-14 17:27#8: Svědek a oběť - Re: Děsivá budoucnost Nic je nepřinutí vždyť v tom sami jedou!!!!!!mají nás jen za hloupé stádo,které je živí...... |
JA |
#19 POTVRZUJI, DOPRCIC CO JE TOHLE ZA HRY?2013-01-16 01:47POTVRZUJI PREDANI, SOUHLASIM, OK,............. |
Nepřihlášený uživatel |
#202013-02-26 12:35Cilene ovlivnovani vlastniho mozku sebou samym se me[je to tedy muj nazor] jevi jako velmi ucinna obrana proti jakekoli forme zneuzivani. At ziji denodenni meditace. Ahoj vf |
Zdenka |
#21 Re: Je to trochu jinak2013-03-08 15:46Ano, ano. Na výrobu takovýchto "neparanoiních" lidiček a celých klidných hodných stádeček by to mělo sloužit. Zdá se, že už je projekt spuštěn a že to dost dobře funguje. |
Nepřihlášený uživatel |
#23 Re: Kretenismus2013-03-25 20:52#9: Chocholousek - Kretenismus Vážený pane Chocholoušku, nejen pan Babáček, ale i nespočet dalších včteně mě a mých dětí na vlastní kůži zažíváme ten psychoteror a věřte, že není o co stát. Je to zrůdnost, pro kterou není slov. Mé tehdy 11-ti leté dítě se pokusilo o sebevraždu a netušíte, co to je prožívat bezmoc a přežívat ze dne na den, z hodiny na hodinu. Nevíte a ani nemůžete vědět, co to je za hyenismus. Nepřeji Vám abyste to někdy poznal, tak neodsuzujte druhé.
|
Nepřihlášený uživatel |
#242013-04-01 21:16Ano nejsme přece loutky a nenecháme se ovládat. |
Beruela |
#252013-04-03 18:42Mocichtiví tohoto světa znásilnují media i občany.A tak media budou manipulovat a my nakonec do té ohrady vlezeme sami.Třeba nás i přesvědčí,že tak je to spravně.Otrok co ani neví,že je otrokem...a pak...je jich moc,chtějí jíst,znečistují mi planetu,dýchají mi vzduch...netřeba jich. A já říkám NE. Do kolektivního vědomí nad námi vysílám nesouhlas.A až ho tam bude dost,tak tohle zlo padne.Tak to funguje....neovládnou-li nám mozek...třeba radarem. |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice SMS ČR proti převodu financování nepedagogických pracovníků na obce (Vařečkový protest)
798 Vytvořeno: 2025-02-03
Exemplární trest pro střelce koček z obory Březka
13514 Vytvořeno: 2024-08-09
Za vyřešení drogové situace na Praze 5
779 Vytvořeno: 2025-01-16
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
2559 Vytvořeno: 2025-01-20
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
840 Vytvořeno: 2024-12-07
Petice za odvolání ředitele ZŠ Vančurova Hodonín
78 Vytvořeno: 2025-02-05
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
15790 Vytvořeno: 2023-10-30
Podpora pro spolek Triangl
280 Vytvořeno: 2025-01-23
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
18179 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice proti zjednosměrnění provozu v centru Loun
271 Vytvořeno: 2024-11-29
Pepa a fortinte
33 Vytvořeno: 2025-02-06
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
1812 Vytvořeno: 2024-10-20
Břehy bez omezení!
1774 Vytvořeno: 2024-01-24
Petice za záchranu stromů a zelené plochy na ulici Kulturní v Rožnově pod Radhoštěm
32 Vytvořeno: 2025-02-05
Petice za odvolání ředitelky Krajské veterinární správy Karlovarského kraje paní MVDr. Márie Slepičkové
1880 Vytvořeno: 2025-01-22
Propusťme politické vězně a zastavme kriminalizaci rostlin a hub
172 Vytvořeno: 2025-01-13
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
49581 Vytvořeno: 2022-12-27
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
3092 Vytvořeno: 2024-07-23
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
1468 Vytvořeno: 2024-12-12
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
6465 Vytvořeno: 2024-04-15