Petice za zákaz dálkového ovládání činnosti lidského mozku
Pokusy s ovládáním lidí
Zažil jsem to na vlastní kůži a několikrát.
Dacani z kriminálky, policie, soudů, nemocnic a mnoha státních tajných institucí - se tím živí. Je to nadnárodní nejnebezpečnější sekta placená z našich daní. Mají tak vystaráno na existenci i svých potomků a celých rodinných kmenů.
Občanské Fórum to začalo praktikovat bezprostředně po převratu. Přibližně od roku 1997 dostal Havel od USFašistických další technologie a dal svolení k dalšímu rozšíření tohoto svinstva. Lux, jako křesťan, s tím zásadně nesouhklasil, tak ho šikovně sejmuli.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Petice proti dálkovému ovládání mozku
Je to trochu jinak
Děsivá budoucnost
Re: Děsivá budoucnost
Přestože naši vládu svazuje členství v NATO, myslím si, že tlak české veřejnosti, pokud nějaký bude, může pomoci. Věřím, že tato petice může přinutit vládu ČR, aby zajistila kontrolu nad přístupem k těmto zbraním, aby ti, kteří ho mají, nezneužívali této situace pro likvidování svobod a důstojnosti lidského života. Vždyť možná stačí jeden či pár pomstychtivých a ovládání jiných chtivých lidí. Tato petice také může pomoci rozvířit veřejnou diskusi v médiích.
Kretenismus
Re: Je to trochu jinak
Nejnebezpečnější na tom je , že takto napadení lidé jsou za schizofrení blázny , nemají šanci nic dokázat, žádné důkazy, nic... co může být za horší zbraň?!
OVLÁDÁNÍ MYSLI....
...UŽ PŘED MNOHA LETY...KDYŽ JSEM ZAČAL MÍT VELKÉ ZDR.PROBLÉMY...MI PŘIPADALO..ŽE TO CO VYKONÁVÁM. DĚLÁM JEN PROTO, ŽE TO NĚKDO JINÝ CHCE A NÉ JÁ....CÍTIL JSEM SE JAK VE SVĚRACÍ KAZAJCE..STÁLE JSEM HLEDAL HLUBŠÍ SMYSL A NAKONEC JSEM DOŠEL K ZÁVĚRU... ŽE..MĚ SNAD OVLÁDÁ ŇÁKÁ VYŠŠÍ MOC..!!??..FIKCE...??!!...DĚKUJI VÁM, ŽE JSTE VYTVOŘILI TENTO WEB...A NAŠEL JSEM TU VELMI ZAJÍMAVÉ A POTŘEBNÉ INFORMACE...AHOJ MÍRA...
A tím je po problému? Papkat prášky, které tento problém vyřeší tím se jako ty zbraně, přístroje a soft přestanou používat. Tak s takovým přístupem mám obavy a rozhodně z toho nohy nemám klidný, vlastně ani nohu natož záda nebo hlavu. Nebo můžete napsat své jméno a adresu a být v klidu.
Re: Re: Je to trochu jinak
... a přidal bych ještě nějaké kvalitní očkování :) A pravidelně používat mikrovlnku, mít doma vše bezdrátově, spát s mobilem u hlavy a hlavně být v obraze... např. s mainsteamem typu Nova nebo Blesk! Zásadně nepoužívat selský rozum, protože hrozí ztráta iluzí tak pečlivě roky budovaných, nákladně udržovaných... "Neva, že jsi vool, hlavní je být cool!"
Pozor! Řízeni z "centra" byli především ti, co si v dobré víře, zakoupili čepici "rádiovku" tzv. "radiaci". Tam to tenkrát začalo...
Všichni máme nárok na svobodný a důstojný život a nikdo nemá právo ničit nám zdraví.
Michálkovo
Petice za REFERENDUM
http://www.hzpd.cz/hlasovani Jen pro představu 17.listopadu byla demonstrace v Brně kterou média totálně zazdila a měla se konat na Náměstí Svobody, ouha nějaká jiná strana si náměstí rezervovala na týž den... což bych ještě pochopil ,ale co se nestalo Náměstí bylo prázdné a demonstrace se musela přesunout na malinovského náměstí a co na to média ? Mlčí.
Re: Re: Děsivá budoucnost
#8: Svědek a oběť - Re: Děsivá budoucnost
Nic je nepřinutí vždyť v tom sami jedou!!!!!!mají nás jen za hloupé stádo,které je živí......
POTVRZUJI, DOPRCIC CO JE TOHLE ZA HRY?
Ano, ano. Na výrobu takovýchto "neparanoiních" lidiček a celých klidných hodných stádeček by to mělo sloužit. Zdá se, že už je projekt spuštěn a že to dost dobře funguje.
Re: Kretenismus
#9: Chocholousek - Kretenismus
Vážený pane Chocholoušku, nejen pan Babáček, ale i nespočet dalších včteně mě a mých dětí na vlastní kůži zažíváme ten psychoteror a věřte, že není o co stát. Je to zrůdnost, pro kterou není slov. Mé tehdy 11-ti leté dítě se pokusilo o sebevraždu a netušíte, co to je prožívat bezmoc a přežívat ze dne na den, z hodiny na hodinu. Nevíte a ani nemůžete vědět, co to je za hyenismus. Nepřeji Vám abyste to někdy poznal, tak neodsuzujte druhé.
Do kolektivního vědomí nad námi vysílám nesouhlas.A až ho tam bude dost,tak tohle zlo padne.Tak to funguje....neovládnou-li nám mozek...třeba radarem.
| This discussion has been closed. |