Petice za zákaz dálkového ovládání činnosti lidského mozku

Quoted post

ata

#78 Re: Mind Control - Ovládání mysli v ČR

2018-09-03 14:56

#35: VictimCZ - Mind Control - Ovládání mysli v ČR 

Už styry roky mi nici život jeden typek s jeho rodinou.ovladaju mi mysel cele tělo.Zapinaju sa do mna jak do nejakej figuríny.Timto sposobom mi zabili dieta.zastavuju mi cas cítím klepanie celého těla vybracie hybanie.Vymazali mi lámat na styry roky.Uz som ho bola udat na policii lenze policia mi zavolala psychiatra.Ja nie som psychopat.Ovladaju mi tělo na stehnach som mala modriny od prstov.Znasilnuju ma každý den.Neviem co mam robit na koho sa obrátit.Citala som o EEG.O vyzkumoch jak bolí zakázané na ludoch.Ovladaju aj mojho priatela.

Odpovědi

Prosba!

#104 Re: Re: Mind Control - Ovládání mysli v ČR

2019-06-27 11:58:34

#78: ata - Re: Mind Control - Ovládání mysli v ČR 

Prosím, příště si to po sobě alespoň 5x přečtěte, zároveň pište tak, aby to mělo hlavu a patu. Nezlobte se, že tak ostře ale taková hloupost nesrozumitelná co jste napslala bere nám ostatním důvěryhodnost, pač kdo si to přečtě řekne, že to opravdu píšou nějací blázni. Také lidé co sem o tom píšou a mají v každém slově hrubku to samé, berou sami sobě důvěryhodnost. Pište trochu intelektuálně ať vidí kdo je ten lepší a inteligentnější.

Jak znásilňují? Rozveďte to prosím. Je to člověk nebo přístroj? Nebo jen máte takový pocit v hlavě? Děje se to ve spánku? Na ulici, v práci? Prosím Vás, jak nám může někdo věřit když jsem někdo napíše. Znásilňují mě každý den.