Petice za zákaz dálkového ovládání činnosti lidského mozku


Nepřihlášený uživatel

#76 Re: Re:

2018-06-30 17:10

musel bys to nejak prestat vnimat nevim jak


Nepřihlášený uživatel

#77 Re:

2018-06-30 20:52

#27: -  

ses retard vubec nevis idiote

 

ata

#78 Re: Mind Control - Ovládání mysli v ČR

2018-09-03 14:56

#35: VictimCZ - Mind Control - Ovládání mysli v ČR 

Už styry roky mi nici život jeden typek s jeho rodinou.ovladaju mi mysel cele tělo.Zapinaju sa do mna jak do nejakej figuríny.Timto sposobom mi zabili dieta.zastavuju mi cas cítím klepanie celého těla vybracie hybanie.Vymazali mi lámat na styry roky.Uz som ho bola udat na policii lenze policia mi zavolala psychiatra.Ja nie som psychopat.Ovladaju mi tělo na stehnach som mala modriny od prstov.Znasilnuju ma každý den.Neviem co mam robit na koho sa obrátit.Citala som o EEG.O vyzkumoch jak bolí zakázané na ludoch.Ovladaju aj mojho priatela.

Synteticka telepatie

#79 Dobra aplikace pro ujisteni

2018-09-05 16:35

Pokud mate podezreni ze jste takto obtezovani,tak si stahnete aplikaci z googlu play Mind therapy. Podle tech zvuku poznate zda je neco v neporadku. Vyzkousel jsem a nesnasi to. Nikdo vas z okoli nepochopí. To si clovek musi zazit. No stres a hlavu vzhůru.

Obtěžován

#80 Funguje to !!!

2018-09-18 05:34

Funguje to slysim hlasy ves vy hlave . Jsou hajzlove dementnii. Bez sluchatek neslysim nic a sluchatkama slysim lidi co me urazejia pak mam bolesti varlat abiseni srdce a hlavy. Hajzloveeee


Nepřihlášený uživatel

#81 Re: Re:

2018-12-12 15:30

#60: - Re:  

pozrite si na webe mind-control npage eu, dalej organizáciu v polsku stopzet, info o konferencii v Berlíne 2015 covert harassement, faraday klietka, elektrosmog voxo eu, atd. zabitím sa vyhrážajú vačšine obetí i mne, ak vnímate hlasy, reč priamo do mozgu treba sa prikryť tieniacimi látkami, sietami proti elektromagnet. žiareniu, radiofrekvenčné a mikrovlnné žiarenie. vtt

Vosa1215

#82 Re: Mind Control - Ovládání mysli v ČR

2019-01-01 19:48

#35: VictimCZ - Mind Control - Ovládání mysli v ČR 

Znam osobu velmi důvěrně. Znam jeji adresu. Zadny fbi a podobny nesmysly. Je to obycejny chlapec co chodil do zvlastni skoly, holkam se nelibil a tu vecicku co cte mysleny zdedil po tatinkovi, jez byl agent stb. Uz dokonce i krade.


Nepřihlášený uživatel

#83 Re: Re: Mind Control - Ovládání mysli v ČR

2019-01-06 00:15

akim-cz

#84 obět vydírání ,Mind Kontrol

2019-03-02 16:29

Jsem Tomáš Skohoutil z Trutnova a jsem již několik let 24 hod. denně vydírán tímto způsobem .Na  facebook účtu jsem spojen se světem organizací Targeted Individual ,která se tímto zabývá .Vydírá mě tak skupina pachatelů z Hradce Králové cca asi 5 osob a rodina Milana Šindlera jehož nápad to byl .Vše začlo tím že jsem se k němu nastěhoval a on zjistil že má matka Věra Šiková je bývalá konkurzní správkyně .Milan Šindler Třída Eduardu Beneše 1558 Hradec Králové po mě požaduje abych začal vydírat svou matku a ona kradla údajné obrovské majetky v konkurzech protože Milan Šindler se vzhlédl ve zprávách jako H-Systém ,soudce berka a pod. .Tímto způsobem tedy mind kontrol ultra ,V2k - voice to skull a syntetická telepatie mě mučí 24 hodin denně už 5rokem a já si stěžuji na policii a u UN .Policie se dokonce pokusila mě usilovat o má práva u soudu abych byl nesvéprávný .jako první čech í . Skohoutil Tomás Trutnov

Tomáš Skohoutil

#85 Re: Dobra aplikace pro ujisteni

2019-03-02 16:31

#79: Synteticka telepatie - Dobra aplikace pro ujisteni 

tohle mohu potvrdit .celý svět mi dáva za pracdu ale ani policie s tím nic nedělá a nechá mě tyrat a mučit vyděrači .Má rodina mě má za blazna .

Taky sledovany

#86 Re: Re: Dobra aplikace pro ujisteni

2019-03-04 06:26

#85: Tomáš Skohoutil - Re: Dobra aplikace pro ujisteni 

Chtel bych vam rict ze s tim Milanem Šindlerem vam delaji akorat zmatky v hlave a ty dementi chteji aby jste tomu věřil a byl ve schizofrenii a byl paranoidní. Nic s toho co slyšíte nebo co si myslite neni zadna pravda. To ze vas zacali sledovat pomoci radiovych vln je jen shoda nahod a to takova ze ani oni sami nevi koho budou sledovat do te doby nez se jim nekdo nenaladi na tu picovinu. Kazdy ma mozek uplne jiny. Moje zkusenost je takova ze to na me ty dementi nejdrive ze zacatku zkousely se sousedama:D ze me sleduji a spizuji:D a pak pres policii a ze jsem udajny dealer drog:D. Nebo ze me vyhodim z prace. Dokonce jsem slysel hlasy svych kamaradu a kolegu atd.atd.atd...

Proste demence dementnich lidi. Co se cloveku jebou do psychosomatickych stavu cloveka aby jste posral a pochcal. Bolesti hlavy a intimnich casti tela. Buseni srdce a spatny dýchání. Nemožnost spánku a zaseky kdyz si chcete na neco vzpomenout. Je to porad to samy dokola a ja se s tech debilu nezblaznim protoze oni samy jsou nemocní. Byl jsem na policii nepomuzou a koukaj na vas jak na debila coz je logicky. U psychologa a tam me poslali pryc ze jsem zdravy:D. 

Dulezity je verit sam sobě a pozorovat co slysite a uvědomit si s logickou úvahou co je realny a co ne. A proto rikam a radim vam dobře Milan Šindler za nic nemůže. Je to schyza nic vic s kterou se vas snazi zlikvidovat. Prestanete tomu verit a uvidete ze ty debilove budou hledat neco jinyho s cim by vas s diskreditovali a znicily. Drzim palce mam to tri roky takhle a dokonce jsem si je pojmenoval. A ti co to nezažily nevi:D. At chcipnou;)


Nepřihlášený uživatel

#87 Re: Re: Re: Je to trochu jinak

2019-03-27 08:29

#73: - Re: Re: Je to trochu jinak 

A já myslela, že se to děje jen mě 

Zacílená

#88 Re: Je to trochu jinak

2019-05-21 12:09

#5: - Je to trochu jinak 

Reakce k

Konec Světa

#26 Tupost lidí nezná hranic

2013-04-21 15:24

Vy jste ale banda debilů :D Zajděte si k psychiatrovi pro prášek :D

 

 

Z takových komentářů si nic nedělejte. Všichni co v tom jedou jsou školení v tom jak mají lidem co toto prožívají a někde se svěří odpovídat. To aby z nich udělali nevěrohodné blázny. Oni mají dokonce návody na to, co mají psát u podobných příspěvků. Proto vždy, když někdo z Vás něco kdekoli napíše, tak mezi prvními odpovídajícími bude právě někdo z aktérů. To Vás nesmí odradit křičet do světa co se děje!!! Je to dokonalý návod na to, jak nás odstrašit od prozrazení těchto zvěrstev. Zamyslete se nad tím logicky. Když vystoupí jeden, dva tak ho budou odsuzovat a považovat za blázna. Když vystoupí 50.000 lidí, bude to začátek jejich konce. Když si 9 lidí z 10 řekne, nebudu se nikomu svěřovat, budou mě mít za blázna, tak se opravdu nic nezmění!!!!!!!!!!!

Cílená

#89 Re: #39 Havířovan - obě't Mind Control pokusů ???

2019-05-21 12:38

#40: - #39 Havířovan - obě't Mind Control pokusů ??? 

Nejenom Karviná ale i Turnov. To co se tady okolo mě dějě už dávno překročilo všechny meze. Sjíždějí se sem z celé republiky soudě dle SPZ. Záhada pro mě je to, že pan Mojmír Babáček, který proti tomu veřejně bojuje bydlí kousek ode mě ale nikdy jsem se k němu nedostala, vždy mi tam otevřou lidi, kteří se tváří velmi překvapeně z toho, že tam zvoním a odkážou mě na jiný čas, když jdu znovu, opět otevře někdo jiný a opět mě odkáže, že tam není. Všechny emaily, které jsem mu poslala se vrátily. Někdy mám pocit, že ti kteří proti tomu bojují slouží k desinformaci a kontrole těch kteří by chtěli veřejně vystoupit. Nebo se mýlím a jen prostě někdo nechce abych se k tomu panu Babáčkovi dostala. Navíc jeho bydliště je doslova obklopené těmi se kterými mám v tomto směru problémy už mnoho let.

Cílená

#90 Re: Re: Re: Je to trochu jinak

2019-05-21 13:06

#45: Vladan - Re: Re: Je to trochu jinak 

Ano od narození, proto nechápu, když píšou, že musíme udělat určitou věc aby se to spustilo (vzít drogy, opít se příliš mladá, políbit někoho, jíst červené maso...dle mě hlouposti.)

Moje máma, velká skeptička se mi svěřila, že když byla těhotná, stalo se něco zvláštního. Že se jednou v noci probudila a cosi bylo za záclonou, nebyla to postava ale něco tam bylo. Dělala, že spí, najednou to ze záclony vyletělo a nad břichem jí cosi poletovalo, co jí jakoby skenovalo celé břicho. To co mi popsala, až mnohem později mi došlo, že mi vlastně důkladně popsala dron. Dron v 1991? Až když byly první kousky uvedeny na trh mi to došlo.

V dětství jsem měla velmi časté noční děsy které provázelo hučení v hlavě, bolesti kostí, zvracela jsem. Plakala jsem a když už to nešlo vydržet utekla jsem na záchod, kde jsem se zamkla. Jakoby zkoušeli co všechno vydržím. Ráno jsem se vždy probudila v posteli. Nevím kdo mě z toho zamknutého záchodu dostal. Doteď jsem přesvědčena, že to sny nebyly!! Bylo to skutečné

Opravdu zvláštní příhody se mi děly už ve školce. Většinou to byly učitelky, které mi ubližovaly když to ostatní děti neviděli, nadávaly, urážely moje košilky a zástěrky bo co se to tenkrát nosilo (upozorňuji, že mě mamka strojila velmi pečlivě, jen legínek jsem měla snad 50). Hodně se na mě odmalička lepili děti z vysoce postavených rodin a nebo po nějakém čase, co se se mnou zkamarádili a vzápětí mi nějak ublížili byl najednou někdo z jejich rodiny prohlášen starostou/kou, nebo se dostal k jinému lukrativnímu postu. Nebo dostávali finanční injekce. To je další věc, kolikrát chudí sousedé (vydedukováno dle ošacení, prací a aut, nechci nikoho urazit.) kteří nás neustále někde sledovali si najednou pořád něco kupovali jako auta, dovolené atd. Tak už to je důkaz!

 

K pouličnímu divadlu a okatému sledování:

Věci které jsem si všimla tady v Turnově je, že 60% mých viditelných stalkerů jsou divné existence, na první pohled psychicky narušení lidé, dále Arabové, Turci (velmi časté, mají tady své restaurace a rozsáhlou komunitu), bývalí i současní narkomani, kriminálnící, lidé co působí temně jako nějací punkeři, satanisti. Laciné holky, možná protitutky? Působí přehnaně sebevědomě i když jsou ošklivé. Lidé jsou schopni udělat cokoli aby sebe hodily do trochu vyšší vrstvy. Ale to, že většina z nich jsou lidé, kteří patřily vždy mezi okraj společnosti je nepopíratelné. Možná je platí drogami a tím pádem za ně tolik nevyhodí. Jistě mají své výrobce drog.

Když jsme se přestěhovaly na sídliště v Turnově/Žižkova ulice. Najednou byl každý den pod oknami stěhovák až později nám došlo, že se v tu chvíli odstěhovaly slušní lidé a nechaly tam jenom divné a zlé sousedy a všude okolo nastěhovaly další divné sousedy, různé narkomany, laciné a divné holky a kluky, muslimy (těm zřejmě říkají, že jsem křesťanka aby je obrátily proti mě, jelikož už jeden muslim na mě vyjel, že jsem křesťanka a celá moje rodina taky)

Mohla bych psát donekonečna a stejně by to zdaleka nebylo vše. Jsem ráda, že jsem konečně na českém internetu našla fórum kam píšou lidé jako já.

Cílená

#91 Re: Re: Re: Re: Je to trochu jinak

2019-05-22 08:33

#90: Cílená - Re: Re: Re: Je to trochu jinak 

Chybí spousta čárek a jsou tam nějaké chyby za které se omlouvám. Už to nejde opravit.

Cílená

#92 Re: Re: #39 Havířovan - obě't Mind Control pokusů ???

2019-05-22 08:49

#89: Cílená - Re: #39 Havířovan - obě't Mind Control pokusů ??? 

Teď si uvědomuji, že to asi bude důkaz toho, že pan Babáček bude upřímný a je jím také trnem v oku. Ale to, že mezi ,,bojovníky za lidská práva" je spousta dezinformátorů a škodičů je velmi pravděpodobné. 

dezinformace nebo desinformace? Kdyby někoho napadlo se v tom šťourat.

Stejně jako dezinfekce, i dezinformace se dříve psala se s. A i nová pravidla ohledně pravopisu u tohoto slova jsou stejná jako u dezinfekce – základní, neutrální je varianta se z, dezinformace, zatímco varianta se s je příznaková, užíváme ji tedy pouze ve specifických případech

Mmmmm

#93 Re: Re: Re: Je to trochu jinak

2019-05-31 15:53

#73: - Re: Re: Je to trochu jinak 

Deje se to i mne, deje se to spouste lidi a nemaji s kym o tom mluvit a druzi lide, tomu odmitaji uverit. A ti, co to zpusobuji se nam jen vysmivaji

Mmmmm

#94 Re: Re: Re: Dobra aplikace pro ujisteni

2019-05-31 15:58

#86: Taky sledovany - Re: Re: Dobra aplikace pro ujisteni 

Ja to same uz 8 let. Obcas mam pocit, ze si musim omlatit hlavu o zed, abych po 8 letech mohla mit klid, na ktery mam pravo. Na mne zkouseli jeste lasku, pred kamaradama, nekamaradama, kolegy z prace. Je to k nevydrzeni

Mmmmm

#95 Re: Re: Mind Control - Ovládání mysli v ČR

2019-05-31 16:01

#82: Vosa1215 - Re: Mind Control - Ovládání mysli v ČR 

To by me take zajimalo, jak jste na to prisel? 

Mmmmm

#96 Re: Re: Je to trochu jinak

2019-05-31 16:04

#88: Zacílená - Re: Je to trochu jinak 

Dekujeme, vyborne napsano, plne s Vami souhlasim

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2019-05-31 18:24


Mmmmm

#98 Re: Pro chytráky a necity

2019-05-31 18:27

#46: Vladan - Pro chytráky a necity 

Výborně napsáno, jsem ráda, že normální lidé jsou mezi námi

Mmmmm

#99 Re: Re: Je to trochu jinak

2019-05-31 18:33

#88: Zacílená - Re: Je to trochu jinak 

Pán zná tyto výrazy velice dobře, je evidentní, že jeho IQ spadá do podprůměru. Prášek si vemte sám, už jen proto, že  přispíváte ničím do těchto konverzací. 

Mmmmm

#100 Re: Re: Re: Re: Je to trochu jinak

2019-05-31 18:51

#87: - Re: Re: Re: Je to trochu jinak 

Neděje jen Vám, i mně :( jako hodně lidem, osobně jsem se však s žádným člověkem, co by prožíval tohle samé, nesetkala. Za to slyším neustálý výsměch i při psaní, čtení těchto stránek nebo webu :( Je to od Těchto agrerů  minimálně Oligofrenní, necitelné, prostě hyenismus, který svědčí především o jejich charakteru a jejich vlastní zločinnosti, když jsou schopni dělat lidem takové zvěrstvo. Je to psychický terorismus, který na nás páchají. Svoje vlastní zločiny shazují na takové lidi, jako jsme my.

Těch 8let bez klidu ani na sekundu kdekoliv, mě děsí, deprimuje a ničí, ostatně jako všechny, na kterých se tato zločinnost páchá.