Proti Transformaci příležitostné osobní dopravy na taxislužbu

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#30

2013-04-20 05:07

Asociace je dobrý krok vpřed, už jen proto, že může podávat návrhy, požadvky a poukazovat na nemravnosti. Dám sem jen prozatím dva případy, první, co je to vlastně dispečink? Pokud dlouhodobě, opakovaně a stále někdo někomu zprostředkovává práci, tak se podle mého némůže jednat o zprostředkovatelskou činnost, ale o trvalý pracovní poměr, z toho je jasné, že v dnešním podání se jedná o švarcsystém, který je v naší zemi oficielně zakázán !!!!!!!!!! A za další, když metr, tak na všechny stejný, na letišti Praha dnes není konkurence, jelikož spol.111 a AAA stojí střídavě a odjíždějí za stejné ceny a vrací se zpět za 50% to je za 200 až 300 Kč!!!!
Tak já bych to nastavil jinak, magistráte chceme též na letišti budku s pevnou cenou do centra za 300, prostě jen na náklady a stání tam nepotřebujeme, tu pajsku jim klidně zaplatíme, to by asi pan Kvasnička koukal. Je potřeba poukazovat na to, že není vše tak perfektní, jak si na magistrátě a ministerstvu myslí a je potřeba začít kousat, protože oni už se na nás vyřádily dost!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#52 Re:

2013-04-21 22:30:58

#30: -

Dobrý plán asociace kdyby někdo měl v plánu pošlete kontakt ale spíš je lepší sdružení smluvních přepravců(ne smluvky co jezdí pod dispečinky Taxi) jenom smluvní přepravci osob co jezdí za fix a ne tripmetry. Ty co jsou spíše dročkaři ať si udělají Taxi licenci a ať jdou dělat taxi a ať nezavádí tady magistrát a MD.

 

Originální smluvní přeprava jsme mi co máme předem stanovené neměnné podmínky na kterých jsme se domluvili s našim klientem. A ne rádoby ridiči bez označení TAXI kteří jezdí pod Taxi dispečinky a jezdí na tripmetry.

 

Jo mimochodem jak muže instituce jako AAA taxi ještě existovat tolik zlodějů na jednom místě svět neviděl, ať nám magistrát a MD vysvětlí jak může nejvěčší zlodějská instituce, která mimochodem absolutné není kontrolovatelná fungovat? Jak je možné, že ještě mají koncesi, že pán Kvasnička ještě si může podnikat v tomhle oboru no možno by mohlo být moc zajímavé účetnictví spol. AAA taxi. Vysvětlete nám jak je možné že taxi na letišti nabízí paušální sazby a nejezdí dle taxametrů co pak oni jsou taky smluvní dopravci já myslím, že to asi není v souladě se zákonem. Ale pan K. si asi může dělat co se mu zalíbí. Vymyslel jste si legánlí systém okrádání že? Jestli Váš řidič okrade klienta tak Vaše instituce postih mít nebude ale jen ten konkrétní řidič jelikož nejste zaměstnavatelem výborně. Legální moc!! Tak magistráte teď víte odkaď vítr fouká teď víte proč má taxi v Praze takovou špatnou odezvu.

 

Vy jste tady pro nás a ne my pro Vás a taky se tady vše neodráží od jednotlivce. Dost bylo pane K. jste ostudou Taxi a tou Vaší institucí jen špiníte jméno čestným provozovatelům taxi dispečinků v Praze.

 

Píšu myslím za celé společenství Smluvních dopravců i další provozovatele Taxi dispečinků