Proti Transformaci příležitostné osobní dopravy na taxislužbu
Nepatrně jsem doplnil text dle připomínek pana Cinka, ale v zásadě se nic nemění.
Průkaz řidiče taxislužby i pro nejlepší profesionály ????
Další nesmysly
- autobusového dopravce se vozovým parkem 8 - 55 sedadel
- majitele hotelu či penzionu, který má dopravu jen pro své klienty jako doplňkovou službu
- cestovní agentury provozující dopravu v rámci poznávacích programů vlastními vozidly, rozpor ceny za taxislužbu x cena za výlet s dopravou, průvodcem a obědem..
Re: Průkaz řidiče taxislužby i pro nejlepší profesionály ????
#5: - Průkaz řidiče taxislužby i pro nejlepší profesionály ????
podle informace pani z magistratu,( box cislo 12) z dnesniho dne je na zkouzky cas 1 rok
Cestovni agentura
Jsem zamestnana u cestovni kancelare a poradame kongresy a meetings pro zahranicni klientelu. Denne vyuzivame smluvni prepravu jak osobni take autobusovou. Klienti si vybiraji prepravu casto dle typu vozu a jazykove vybavenosti ridice. Ridic musi byt v obleku vc kravaty, jazykove vybaveny a auto musi byt urcite kategorie a hlavne ciste a reprezentativni. Tyto sluzby klienti hradi nam,cestovni kancelari a ocekavaji top class service. Cena ke vzdy fixni a odviji se od kategorie daneho vozu a ridice..tento zakon je opravdu nevyhovujici i pro nas,jelikoz od 1.5. Muzeme mit problem najit ridice,kteri stihnou splnit veskere podminky zakona..navic velice casto jsou zmeny transferu na posledni chvili,kdy se vse resi po telefonu. Tyto zmeny logicky nevime dopredu a tudiz nemuzeme tyto zmeny smluvne vcas uzavrit. Rada bych se tedy zeptala,jakym pravem nekdo vymysli zakon,ktery muze velice negativne poskodit standard sluzeb,ktery od nas klienti ocekavaji,potazmo to muze narusit cestovni ruch vseobecne a dopad muze byt velice neprijemny pro vsechny. Mela bych miliony dalsich pripominek,ale tyto jsou ty hlavni. S radosti jsem podepsala petici a budu se aktibne podilet na pripadnem dalsim postupu. Ani my,cestovni kacelare, si tento zakon neprejeme. Doprava je pro nas obor velice dulezity faktor!
provozovatel smluvky
re
Zase nedotazeny zakon nasi skvadry... Zajímalo by mne, kdyz vymyšleli ten zakon "Dobeš a spol. " zda se zeptali někoho kdo provozuje smluvní osobni přepravu na nazor a navrhy jak to rešit. kdyz se ptali Kvasničky???!!!
Re:
Myslim,ze je nacase zalozit asociaci smluvni dopravy.Kdyz budou priste zase neco vymyslet tak nas budou muset prizvat na jednani.Asi jsme vsichni zaspali. Jojo je to tak. Ted uz petice nema valny vyznam.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re:
To asi zaslali, ale asociace se založit stejně muže, jako maj taxikáři, to by nebylo vůbec od věci!!!
| This discussion has been closed. |
Petice písemná
Státní orgán, jemuž je petice adresována, je povinen ji přijmout. Nepatří-li věc do jeho působnosti, petici do 5 dnů postoupí příslušnému státnímu orgánu a uvědomí o tom toho, kdo petici podal.
Státní orgán, který petici přijal, je povinen její obsah posoudit a do 30 dnů písemně odpovědět tomu, kdo ji podal a nebo tomu, kdo zastupuje členy petičního výboru. V odpovědi uvede stanovisko k obsahu petice a způsob jejího vyřízení.
Předem děkuji za podporu Michal