Zachraňte kulturu 2013

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Zachraňte kulturu 2013

kulisak ze zabradli

#501 Re: Re: děkuji za tuto petici

2013-03-06 15:18

#429: - Re: děkuji za tuto petici

pisete mi z duse, s prostymi lidmi vsichni "vip" z hlubi duse (pokud nekjakou maji) opovrhuji... zadni umelci, ale bavici a pekne trapni. na jednoho  bavice maji pet roztleskavacu nebo potlesk dotoceny... to jsou ti moralni devianti za svedomi naroda se vydavajici...

kulisak ze zabradli

#502 Re: Kája je vyhodí. A po revoluci si už ani omylem neškrtnou....

2013-03-06 15:27

#458: Eva - Kája je vyhodí. A po revoluci si už ani omylem neškrtnou....

zavidim vam, jak par vetami vyjadrite meritum veci...

kulisak ze zabradli

#503 Re: Rekviem za celospolečenskou funkci grantových sosačů

2013-03-06 15:46

#472: člověk - Rekviem za celospolečenskou funkci grantových sosačů

je mi lito, ze to tak perfektne (myslim stav te nasi boehmische kultur) nedokazu popsat jako treba vy ve svem prispevku. vidim v ct tu ultrapravicackou antilidovou sebranku, ktera servilne s modrou penou u praseci tlamy podporuje vse, co je proti prostym  lidem , lidem, kteri pracuji za mzdu at uz jako delnici, urednici, ucitele, lekari, konstrukteri, ti kteri vytvareji narodni bohatstvi a na kterych ta modra sebranka spolecne s top o9 parazituje a ktere decimuje.  tlupa komediantu jim pri tom dela poslusneho poskoka. viz. verbalni prostituti  hrebejk, schraubstock, sommerova, drtinova,tkac, rychly... vzdyt tu chatru dobre znate.

kostnicky krestan

#504 Re: vlezdoprdelističti komedianti ať vám zaplatí huhlající pankáč

2013-03-06 16:46

#490: Kníže s čírem, o bláznovství čirém, umělci milují Knížete - vlezdoprdelističti komedianti ať vám zaplatí huhlající pankáč

jaka skoda, ze ten nas milovany knize pan neni presidentem... on jediny z kandidatu, prestoze byl ve sve volebni kampani finanncne podporovan nejvetsimi privatizacnimi lupici jako je pan bakala, hovoril jako jan zlatousty o tom, ze on bude presidentem tech nejslabsich, obycejnych lidi prace... skoda, ze to jaksi nemel na pameti pri prosazovani vladnich opatreni, zamerených prave proti tem nejslabsim...skoda, ze mu moralni deviant a pedofil kardinal duka nesdelil to biblicke: "poznate je podle skutku jejich..."


Nepřihlášený uživatel

#505

2013-03-06 21:21

Prave spadla klec. Duka a Konklave kardinalu obvineni z krytí, napomahani a sexualniho zneuzivani deti katolickou cirkvi.
suplent ze trebone

#506 Re: Re: Kníže s čírem, o bláznovství čirém, umělci milují Knížete

2013-03-08 00:22

#482: kulisak ze zabradli a divadla kalich - Re: Kníže s čírem, o bláznovství čirém, umělci milují Knížete

doufam, ze mistra jana nepovazujete za lotra...toho za lotra vcetne tech, kteri se pozdeji nazyvali husity, povazuje do roztrhani svoji cerne duse kardinal vlk a pedofil duka, to je totiz jejich parketa - nenavist k prostym a slusnym lidem.


Nepřihlášený uživatel

#507

2013-03-19 19:19

K fyzické potravě patří potrava duchovní, kterou vytváří bezesporu umění, které kultivuje lidskou bytost a já si nedovedu představit,že bych nemohla malovat obrazy, poslouchat povznášející hudbu, nebo krásné mluvené slovo v poezii, nebo v próze.
Pokud ztratíme vztah k těmto hodnotám, ztratíme cit a lidství. PaedDr. Květoslava Snášelová

Nepřihlášený uživatel

#508 SVAŘÁKU, MÁM TĚ PLNÝ ZUBY

2013-03-28 14:02

V životě se už nepodívám na ty tvoje nesmysly. Pochopils, že jako malý učitýlek moc krupice nenaděláš. Tak ses vetřel do zábavy. A pak do filmu. Tantiemy. Vysílací čas zpívánek. Vysílací časy filmů, Zimermanna, atd...Máš prachy v milionech ?? nebo v miliardách ??? Ty nikdy nebudeš padat na hubu, že nemáš na doktory, žrádlo, nájem, topení, léky, nemocnici.NEDÁŠ NIKOMU ANI KORUNU. Tys už od daňových poplatníků nahrabal. Tak nyní děláš obludnou propagandu hlupákům a hloupým dětičkám. Styď se , ubožáku
Georg

#509 Nedal bych jim ani korunu

2013-05-11 17:28

Když se nejsou schopni uživit tím, čemu říkají umění, tak ať jdou dělat něco jiného - užitečného. Jsou to paraziti - pijavice přisátí na státní rozpočet. Kdo jim chce přidávat a podepisuje tuto hloupou petici, má možnost jim dát ze svého a ne požadovat, aby jim přispívali ze svých daní lidé, kterým to jejich rádoby umění nic neříká a ignorují ho.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2013-08-22 12:09


Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2013-08-22 12:09


Danca

#512 Re: Kníže a kultura

2013-08-22 12:44

#66: Robert - Kníže a kultura

Vám to podepíšu, ale petici - NE!

Černý Berka

#513 Kníže a kultura

2013-09-02 13:46

Musím přiznati, že dojmul Já Sebe. Ja. Když zpíval PEN-klub s Vaculíkoj "Kníže má k lidu blíže..." a dojal se. Ale že "kultfronta mi pr... líže" je sprostej protimluv. Apod. Já su vodjakživa takříkajíc taky tak lidovej, Já... Sál jsem mlíko českej kojnej. Hospodskej, lesník, ba i zloděj su. Ja. To musím lidově přiznati. Ale jen troschičku. Ja, i korupčník Já Ich bin. Jen trochu alébrž. Ale když mě česká pokojský, ja služebnictvo, nedrbej tolik, prase!, umeje, su zas čistý jak slovo Bóží! Tedy čistej. Ja. Jaja! Jojo! I čerstvý vajíčka vod českejch leghornek toskanskejch mam Já! Ja! Podepíšu se Dance i Robertoj...

Nepřihlášený uživatel

#514

2016-02-07 16:46

VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!

Redakce AE News přináší zásadní video ze sobotní demonstrace Antify v Praze, což byla truc-demonstrace proti demonstracím na odpor vůči islámu. Průvod ultralevicových anarchistů s transparenty „Uprchlíci, vítejte!“ se střetl s bizarní a koordinovanou skupinkou „nácků“, které koordinoval muž v hnědé bundě a současně ten samý muž v podstatě koordinoval i uniformované policisty na druhé straně pomyslné barikády. Zajímavé bylo i místo, kde se maskovaní náckové nacházeli a z jaké budovy vycházeli. Z budovy v majetku ministerstva vnitra. Zapálení sociálního centra v Praze tak dozajista nemají na svědomí občané, ale právě někdo z těchto provokatérů.

Důstojník koordinoval nácky, kteří vylézali z budovy v majetku ministerstva vnitra!

V sobotu se po celé Evropě konaly demonstrace, namířené proti islamizaci Evropy. Je nutné zdůraznit, že na podporu premiéra Sobotky se před Úřadem vlády sešlo kolem 60 lidí, zatímco napříč republikou demonstrovaly tisíce lidí jak proti islamizaci Evropy, tak i proti politice našeho premiéra. Je evidentní, že premiér Sobotka čím dál tím více ztrácí veřejnou podporu.

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!