Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Oběť skrytě, nezákonně naimplant. RF-CHIPy bez souhlasu a proti vůli

#701 Re: Re: Re: Re: Experimenty s CHIPy nejen u pejsků, nyní i u načipovaných lidí

2014-07-15 16:32

#700: - Re: Re: Re: Experimenty s CHIPy nejen u pejsků, nyní i u načipovaných lidí

Dobrý den. Děkuji za vysvětlení. Dnes ještě přikládám odkaz na případ skrytě, bez jeho vědomí a proti jeho vůli očipovaného vynálezce Boba Boyce z USA, kterému naimplantovaný VeriChip způsobil nádor. Vyoperování nádoru včetně cizího tělesa, tj. VeriChip-u (lidská varianta Chipu) bylo zdokumentováno a Bob Boyce byl ve svém sporu úspěšný.

pesn.com/2010/12/07/9501740_Bob_Boyce_verichip_removed/

Necipujtenas.CZ

#702 Tabulka hlasování ostravských zastupitelů (období X/2012 až VI/2014): Kdo je největší "čipák"? :)

2014-07-15 17:13

Společenství webu Necipujtenas.CZ připravilo na přání široké veřejnosti před letošními podzimními volbami do městských/obecních samospráv dle svého již dříve deklarovaného příslibu a na základě oficiálních dat přehlednou tabulku hlasování zastupitelů Statutárního města Ostravy s tématikou vynucování čipování zvířat a úzce souvisejících snah některých zdejších politiků o potlačení ústavně chráněných přirozených práv/svobod lidu České republiky při veřejném jednání Zastupitelstva v dotčených měsících roků 2012 až 2014. Výsledky, které vynesly na světlo světa tvrdá statistická data, odhalily mnohdy překvapivé skutečnosti i pro znalce místní ostravské samosprávy.

Více se dočtete na: http://www.necipujtenas.cz

http://www.necipujtenas.cz/Files/necipujtenas/statistika-hlasovani-ostravskych-zastupitelu-pro-et-contra-vynucovani-nezakonneho-cipovani-a-potlacovani-obcanskych-prav-svobod-2012-2014.pdf

http://www.necipujtenas.cz/Files/necipujtenas/table-voting-for-mandatory-microch...


Nepřihlášený uživatel

#703 Re: Re: Re: Re: Re: Experimenty s CHIPy nejen u pejsků, nyní i u načipovaných lidí

2014-07-15 18:33

Necipujtenas.CZ

#705 Další ukázka nefunkčnosti systému čipování zvířat: Polsko, Bílsko-Bělá (nedaleko od Ostravy)

2014-07-17 10:26

Další ukázka nefunkčnosti systému čipování zvířat. Jeden z největších polských internetových zpravodajských portálů Gazeta.pl informuje o případu pejska z města Bílsko-Bělá (vzdušnou čarou cca 60 kilometrů východně od Ostravy), který se toulal přímo uprostřed dopravní komunikace. Odchytová služba jej umístila do útulku, kde bylo zjištěno, že má zvíře implantován pod kůží RFID mikročip, jenže jeho číslo se nepodařilo dohledat v žádné známé databázi. Totéž potvrdili také strážníci z městské policie v České republice. Autorka článku zároveň varuje před nepromyšleným a urputným zaváděním povinného/plošného čipování tzv. ze zákona a před uvalováním nákladů spojených s tímto invazivním krokem přímo na chovatele čtyřnohých domácích mazlíčků.

Více se dočtete na http://www.necipujtenas.cz/media/

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a9/134_2khz_rfid_animal_ta...

Necipujtenas.CZ

#706 Zastánce povinného čipování zvířat přiznává, že slovenská pro-čipovací kampaň z roku 2013 zklamala!

2014-07-18 15:04


Urputný zastánce povinného čipování zvířat přiznává, že slovenská pro-čipovací kampaň z roku 2013 na celé čáře zklamala. Jejím nechtěným výsledkem byla nakonec paradoxně novela zákona, která učinila z implantací identifikačních RFID mikročipů opět dobrovolnou záležitost. Politici raději poslechli své svědomí a začali kupodivu hájit zájmy lidu, než aby se podřídili různým výdělečným lobby. Autor textu zároveň pravdivě popisuje situaci, kdy si řada zákonodárců a dokonce odborníků/veterinářů (podobná situace byla také v České republice) špatně vykládala předpisy Evropské komise o čipování zvířat (otázka zní, zda neúmyslně) a tento svůj nesprávný názor pak zakomponovali do předchozího znění legislativy, která počítala s povinným čipováním psů, koček a fretek v každé slovenské domácnosti.

Více se dočtete na : http://www.necipujtenas.cz

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/ee/Transponder.jpg/800px-T...

 

 

 

Necipujtenas.CZ

#710 Ing. Fillo: Stop nucení k čipování/očkování! SK

2014-07-23 15:19

V červenci 2014 poskytl Společenství webu Necipujtenas.CZ exkluzivní rozhovor Ing. Marián Fillo, jenž založil roku 2010 zpravodajský web s tématikou očkovaní „www.slobodaVockovani.sk“, který se posléze stal vůdčí silou mírových disentních operací široké slovenské veřejnosti proti vynucování vakcinace formou legislativního násilí. Pan Fillo usiluje spolu se svými kolegy o dodržování ústavou/listinou chráněných přirozených práv/svobod občanů i přes urputný odpor totalitně smýšlející části politické reprezentace včetně zástupců farmaceutického průmyslu. Níže se můžete seznámit s jeho aktuálními poznatky, které ukazují, že nucení lidí k očkování - a podobně zvířat k čipování - má závažné důsledky pro každého člověka a jeho domácí čtyřnohé mazlíčky i pro celou svobodnou lidskou civilizaci.

Celý rozhovor je k dispozici ZDE: http://www.necipujtenas.cz/clanky-publikace-texty/ing-fillo-stop-nuceni-k-cipovani-ockovani-sk.aspx

http://www.necipujtenas.cz/Files/necipujtenas/ing-marian-fillo-interview-23-7-20...

Necipujtenas.CZ

#713 Bestseller upozorňující na rizika vynucování čipování, technologie RFID a souvisejících databází!

2014-07-27 12:13

Společenství webu Necipujtenas.CZ přináší Vám - našim Váženým čtenářům - ke stažení zcela zdarma s veřejně deklarovaným souhlasem autorek publikaci, která zcela zásadním způsobem upozornila na velká rizika bezdrátové technologie a především RFID mikročipů, označování věcí/zvířat/osob (fenomén čipování), tvorby souvisejících navzájem propojených databází v rámci systému Internetu věcí („Internet of Things“). Knihu s názvem „Spychips How Major Corporations and Government Plan to Track Your Every Move with RFID“ napsala Liz McIntyreová společně s doktorkou Katherine Albrechtovou. Publikace dnes již patří ke stěžejním dílům globálního/mírového anti-čipovacího občanského disentu. Inspirovala/otevřela oči desítkám miliónů lidí na celém světě. Roku 2006 byla výše uvedená kniha oceněna prestižní cenou „Lysander Spooner Award“, kterou autorskému kolektivu udělilo New Yorské online knihkupectví “Laissez Faire Books” za propagaci myšlenek svobody a detekci vážných hrozeb technologie RFID pro zachování lidského soukromí a ústavně chráněných občanských přirozených práv/svobod. „Spychips“ si můžete přečíst v angličtině - k dispozici ve formátu pdf. Fyzickou 3D podobu textu lze například zakoupit skrze Amazon.com aj. (Poznámka: Doktorka Katherine Albrechtová, Ed.D., Ed.M. je absolventkou prestižní/americké Harvardovy university /„Harvard University“/ ve státě Massachusetts. Od 90. let 20. století aktivně bojuje ve sdělovacích prostředcích a na půdě mnoha institucí včetně Evropské komise proti vynucování povinného čipování člověka, jeho domácích zvířat, věcí, majetku. Napsala o tomto tématu několik knih /viz bestsellery: „Spychips: How major corporations and government plan to track your every move with RFID“; „The Spychips Threat: Why Christians should resist RFID and electronic surveillance“/. Poskytla navíc mj. přes 2.000 mediálních vystoupení např. pro televizní stanice CNN, MSNBC, ABC. Psaly o ní třeba Timesy: „Washington Times“, „New York Times“, dále „Wall Street Journal“, „Business Week“ a desítky dalších seriózních periodik. V rámci americké mediální sítě „The Genesis Communications Network“ /GCN; více než 1.000 spolupracujících rozhlasových stanic/ vysílá Katherine Albrechtová svůj pravidelný pořad. Doktorka Albrechtová patří k aktivním podporovatelkám myšlenek svobody/cti/důstojnosti někdejšího senátora Rona Paula a otevřeně se hlásí k víře v Boha.)

Kniha je ke stažení zde: http://www.necipujtenas.cz/Files/necipujtenas/spychips-albrecht-mcIntyre-online-free-book.pdf

Více se dočtete na www.necipujtenas.CZ

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/80/Anonymous.png...

Necipujtenas.CZ

#714 Universitní studie: Lidé stále v drtivé většině odmítají implantace RFID mikročipů!

2014-07-28 15:02

Společenství webu Necipujtenas.CZ zveřejňuje postupně v sekci DOKUMENTY další upoutávky na výsledky rozsáhlého výzkumu vědeckého týmu kolem australské university z města Wollongong („University of Wollongong“) cca 80 km jižně od Sydney s tématikou čipování lidí/zvířat/věcí a dopadů tohoto nebezpečného fenoménu posledních několika desetiletí na likvidaci svobodné lidské společnosti. Tentokráte doporučujeme k prostudování text dvojice autorek: doktorky Katiny Michaelové („Škola informačních systémů a technologie“ - „School of Information Systems and Technology“ - „Fakulta informatiky“ - „Faculty of Informatics“) a profesorky Christine Perakslisové z americké vysoké školy „Johnson And Wales University“ (město Providence, stát Rhode Island) z roku 2012 s názvem „Indian Millennials: Are microchip implants a more secure technology for identification and access control?“. Publikace obzvláště přináší zajímavá statistická data o rostoucím zájmu mládeže o technologii RFID mikročipů a čipování člověka. Řada mladých lidí by si dala pod svou kůži takový transpondér implantovat dobrovolně a nebo dokonce v rámci akceptace požadavků zaměstnavatele na svou lepší/bezpečnější identifikaci. Výzkum profesorky Perakslisové a doktorky Michaelové zároveň také potvrdil drtivou převahu těch lidí napříč zkoumanými generacemi respondentů z Indie, USA, Velké Británie, Austrálie, kteří odmítají přijmout implantáty s mikročipy. - (Perakslis, C. & Michael, K. (2012). Indian Millennials: Are microchip implants a more secure technology for identification and access control?. In M. Arnold, M. R. Gibbs, G. Adamson & P. Hall (Eds.), Proceedings of the 2012 IEEE Conference on Technology and Society in Asia, T and SA 2012 (pp. 1-9). NY, USA: IEEE.)

Více se dočtete na : http://www.necipujtenas.cz

Publikace ke stažení zde: http://www.necipujtenas.cz/Files/necipujtenas/katina-michael-christine-perakslis-indian-millennials-are-microchip-implants.pdf

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4a/Treat_Hall.JPG...

Necipujtenas.CZ

#716 Svobodní pro svobodu a nezávislí pro čipy! ČR

2014-07-30 16:10

Na sklonku července 2014 poskytli Společenství webu Necipujtenas.CZ exkluzivní rozhovor: Vážený pan Ing. Roman Kortus (lídr Sdružení nezávislých kandidátů „Polančané pro Polanku“ a radní Městského obvodu Ostrava-Polanka nad Odrou; zvolen roku 2010 jako nestraník na kandidátce ČSSD) a Vážený pan Ing. Jiří Zapletal (předseda Strany svobodných občanů /Svobodní/ v Moravskoslezském kraji).

Pan Zapletal i pan Kortus se ucházejí o přízeň ostravských voličů v rámci říjnových komunálních voleb. Oba dva se rozhodli otevřeně odpovědět mj. na otázky s tématikou nezákonného vynucování implantací cizích elektronických předmětů do živých těl zvířat (čipování) a souvisejících tlaků na prolamování ústavně chráněných přirozených práv/svobod.

Výsledkem je velmi zajímavá srovnávací forma interview: jasně ukazuje kandidáta, který nechá po svém případném zvolení občana, jeho rodinu, přátelé/známé svobodně žít/dýchat, nebude je otravovat a komplikovat jim život; nabídne jim také celou paletu možností, jak se mohou kdykoliv podílet na správě své obce. - Na druhé straně vidíme člověka s nepochybně dobrými úmysly, jenže ty je ochoten prosazovat nikoliv dohodou, neustálým/trpělivým vysvětlováním, dialogem, vhodnými argumenty, nýbrž naopak legislativní silou bez respektu k lidské individualitě (jedinečnosti duše a životnímu příběhu), k právu na svobodný život bez zasahování moci výkonné nebo jakéhokoliv vlivného papaláše.

Našim čtenářům - především Vám voličům - z celé České republiky i zahraničí se tak dostává do rukou opravdu velmi podnětná ukázka ideového světa ostravské zastupitelské reprezentace se vztahem k jednomu ze zdejších městských obvodů a hlavně jasný předvolební klíč k tomu: pro koho na podzim 2014 hlasovat.

Kompletní rozhovor je k dispozici zde: http://www.necipujtenas.cz/clanky-publikace-texty/svobodni-pro-svobodu-a-nezavisli-pro-cipy-cr.aspx

http://www.necipujtenas.cz/Files/necipujtenas/interview-kortus-zapletal-ostrava-...

Oběť skrytě, nezákonně naimplant. RF-CHIPy bez souhlasu a proti vůli

#717 V USA zkoušejí elektromagnetické štíty i k ochraně domácích zvířat

2014-07-31 15:46

Dobrý den. Navazuji na dříve uvedené texty týkající se čipování zvířat i lidí bez jejich souhlasu ve světě i u nás. U lidí navíc skrytě, bez jejich vědomí. Dnes tady uvádím jeden z vyvíjených ochranných elektronických systémů, které začali zkoušet v USA a týká se ochrany

http://quwave.com/images/petemfshield1a.jpg...

domácích zvířat proti škodlivé radiaci emitované z domácích elektronických přístrojů, především z mobilů, WiFi, atd.. A pokud je člověk nebo zvíře naim

http://quwave.com/images/pet_protected.jpg...

plantováno CHIPy, případně navíc zacíleno zvenčí, škodlivé působení elektromagnetických vln se může znásobit a mít i zdravotní následky. Svého domácího mazlíčka (pet) je možno částečně chránit nějakým nově vyvíjeným Pet Harmonizer-em.
Anglicky píšou doslova o ochranném deštníku:
The Pet Harmonizer offers a protective umbrella for your pets to protect them from EMF pollution and other negative influences, and to make them Healthier and Happier.


Nepřihlášený uživatel

#718 Re: V USA zkoušejí elektromagnetické štíty i k ochraně domácích zvířat

2014-07-31 16:01

#717: Oběť skrytě, nezákonně naimplant. RF-CHIPy bez souhlasu a proti vůli - V USA zkoušejí elektromagnetické štíty i k ochraně domácích zvířat

Dobrý den,

tohle zní velmi zajímavě. Prostudujeme. Díky za Váš podnět. Mějte se hezky a jakmile budete opět mít k dispozici podnětnou informaci podloženou fakty, tak ji sem do diskuse neváhejte napsat. Díky :) .

DODATEK:

Jen dodám, že po úvodním seznámení se s tímto produktem si spíše myslím, že je v tom více marketingu než nějaké opravdové v uvozovkách ochrany před EMV. Produkt zatím údajně nemá patent a není schválen FDA. Oficiálně na svých stránkách také autoři tvrdí pro svou obranu před US právními spory, že za nic neručí a obzvláště z lékařského hlediska nemusí být funkce tohoto výrobku vůbec prokazatelná a technické údaje aj. nemusí být korektní apod. - mrkněte na disclaimer, takže asi tak, no :( - "

Disclaimer


The products and the claims made on or through this website, emails, publications, or advertisements have not been evaluated by the United States Food and Drug Administration and are not approved to diagnose, treat, cure or prevent disease.

The information presented is designed for educational purposes only. It is not intended as a substitute for advice from your physician or other health care professional. You should not use any of the information for diagnosis or treatment of any health problem or for prescription of any medication or other treatment. You should not stop taking any medication without first consulting your physician.

Consult a physician before using this product if you have any medical condition whatsoever, or if you have or suspect you might have a health problem, or if you are pregnant, or if taking any kind of medication.

In accordance with FDA regulation, we do not make any therapeutic claims regarding the health benefits of any products. If you have any medical problems, please be advised to contact your doctor.

Results vary with every individual, and your results may or may not be different from those depicted. No promises, guarantees or warranties, whether stated or implied, have been made that you will produce any specific result, as a result of purchasing our products or using information from our website/email.

Information may contain technical inaccuracies or typographical errors. Information may be changed or updated without notice." - http://quwave.com/QuWave-EMF-Blocker-EMF-Shield-Disclaimer.html

 

Necipujtenas.CZ

#719 Evropská komise a její místopředsedkyně Neelie Kroesová oficiálně varují před riziky RFID mikročipů!

2014-07-31 16:03

Necipujtenas.CZ

#720 Televize ABC News přinesla zprávu o nefunkčním systému čipování pejsků a vzniklé vážné citové újmě!

2014-08-01 14:42

Necipujtenas.CZ

#721 Min. školství Nov. Zélandu a vedení místní základ. školy stopli díky protestům rodičů čipování dětí!

2014-08-02 14:03

Necipujtenas.CZ

#722 Americká národní fotbalová liga se rozhodla očipovat své hráče i rozhodčí RFID aktivními mikročipy!

2014-08-04 14:54

Necipujtenas.CZ

#723 Novinky z ANTI-čipovací disentní fronty!

2014-08-05 17:40

http://www.necipujtenas.cz/media/

  • Článek publikovaný zpravodajským webem iDNES.cz ze dne 4. srpna 2014, jehož autorkou je severomoravská novinářská legenda paní Ivana Lesková, zmiňuje anti-čipovací ostravský disent (zatím) 786-ti občanů kolem Petice pana Petra Hadaščoka st. a také připomíná loňskou petiční akci stovek protestujících lidí vůči vynucování implantací RFID mikročipů do živých těl zvířat z dílny Strany svobodných občanů (Svobodní) dnešního euro-poslance pana Ing. Petra Macha a moravskoslezského krajského předsedy výše uvedené strany pana Ing. Jiřího Zapletala. Text paní Leskové zároveň přináší široké veřejnosti důležité statistické údaje a konkrétní výroky vysokých představitelů výkonné moci s tématikou nefunkčnosti systému vynucování čipování pejsků a poukazuje na přeplněné útulky, které nedokázalo tzv. povinné/trvalé označování zvířat mikročipy vyprázdnit ani po dlouhých letech od svého zavedení. 

 

  • Největší nezisková organizace naší planety zaměřená na ochranu zvířat s názvem „The Humane Society of the United States” důrazně upozornila ve svém článku z 2. srpna 2014, že systém čipování/identifikace domácích zvířat není bezchybný a chovatelé obzvláště psů nebo koček by si tato fakta měli jasně uvědomovat a nepovažovat čipování za 100% úspěšnou metodu navrácení domácích mazlíčků zpět ke svým chovatelům. Výše uvedená organizace vyloženě doporučuje psí známku umístěnou na obojku jako řádný a vysoce osvědčený způsob identifikace: v případě nálezu zvířete je to dokonce vůbec to první, co přivede vaše čtyřnohé tuláky zpátky domů.The Humane Society of the United States” také uvádí zkušenosti, kdy čip v těle psa migruje, nelze jej pak korektně dohledat; neexistuje jistota detekce všech typů mikročipů čtečkami; ne každý útulek pro nalezená zvířata garantuje správný postup při skenování čipů a dokonce k tomu ani nemá veškeré potřebné vybavení včetně již zmiňovaných čteček apod.

 

  • Španělské město Badajoz (cca 152.000 obyvatel) zavádí tvrdé kontroly chovatelů domácích zvířat. Vyžaduje vzájemnou úzkou spolupráci/komunikaci radních, policie a veterinářů: Ti všichni by prý měli vytvořit jednotnou frontu například proti svobodomyslným pejskařům. Město dokonce hrozí lidem za neočipování psa pokutou až 1.500 eur (zhruba 41.500,-Kč) a jde tak daleko, že chce instalovat v parcích a na veřejných prostranstvích/ulicích čtečky RFID čipů implantovaných pod kůži jednotlivým zvířatům. Pokud by kolem nich prošlo neočipované zvíře: spustil by se poplach a došlo by k zásahu policejní jednotky nebo jiných úředních osob. - Takové kroky stále více naplňují obavy, že se Evropská unie stává jedním velkým/pekelným policejním státem

 

  • Web italského deníku La Stampa informoval o situaci v lokalitě Ospedaletti (poblíž Sanrema; cca 3.500 obyvatel), kde zdejší zastupitelé zavedli tvrdý “policejní režim” vůči svobodomyslným chovatelům domácích zvířat. Rozmístili po městečku kontrolní stanoviště zaměřené na držitelé psů, kteří se tady musí podrobit kontrole totožnosti, přezkumu očipování zvířete a souvisejících dokladů o veterinární péči, přeměření správné délky vodítka, otestování náhubku, apod. Tímto způsobem má prý dojít k definitivnímu vyřešení všech problémů v soužití mezi člověkem/zvířaty. Oficiálním chytrým marketingovým zdůvodněním výše uvedených akcí je údajně boj se zločinností v oblasti krádeží psů. 

 

  • Polský deník „Rzeczpospolita” zveřejnil fejeton populární publicistky Anny Kozické-Kołaczkowské s tématikou tristního všeobjímajícího tlaku výkonné a zákonodárné moci i soukromého sektoru na občanské přijetí mikročipů ve formě různých typů karet, chytrých elektronických zařízení a především RFID implantátů jakožto nedílné součásti lidských životů. Autorka upozorňuje na rizika takového přístupu a varuje před automatickou akceptací mikročipů ze strany pasivní/ustrašené většiny lidí, když tento jejich přístup definitivně pohřbí svobodnou lidskou společnost a vytvoří nový totalitní/otrocký systém dálkového ovládání světa a všehoschopných elit. 

 

  • Neočipovanou kočku se podařilo navrátit bez potíží zpět k původní chovatelce především díky Internetu a specializovaným webům.

Více se dočtena na http://www.necipujtenas.cz

 


Nepřihlášený uživatel

#724 Re: Novinky z ANTI-čipovací disentní fronty!

2014-08-06 10:52

Necipujtenas.CZ

#725 Světová média demaskují nefunkční systém čipování domácích čtyřnohých mazlíčků!

2014-08-06 15:50

  • Série podivných úmrtí pejsků v útulku pro zatoulaná/opuštěná zvířata. Pozdější vyšetřování např. zjistilo, že jeden z utracených domácích čtyřnohých mazlíčků měl implantován pod svou kůží identifikační mikročip, ale majitel zvířete byl kontaktován až po provedené eutanazii. - Další ukázka nefunkčnosti celého čipovacího systému. 

 

  • Očipovaný pejsek se dostal do útulku. Jeho majitele se však zřejmě vůbec nepodařilo dohledat v žádné databázi, neboť zvíře si z útulku nikdo nevyzvedl. - Další ukázka nefunkčnosti celého čipovacího systému.

 

  • Očipovaný pejsek doputoval až do útulku. Majitele zvířete se však nepodařilo dohledat v databázi chovatelských údajů. - Další ukázka nefunkčnosti celého čipovacího systému. 


Více se dočtete na : http://www.necipujtenas.cz/#ixzz39cxYc0Zx