Petice za změnu na pozici náměstka hejtmana pro oblast školství

suchanka

#51 Re: Tomáš Suchan

2012-12-17 22:35

#1: Tomáš Suchan Karlovy Vary - Tomáš Suchan  

 Tomáši,nikdy jsem v KSČ nebyla,dokonce jsem nemohla nějaký čas učit,protože moji bratři emigrovali.Ale  Vy jste za komunistů ještě čural do plen a dnes  píšete něco o zločinecké organizaci.Já zase říkám,že zločinci jsou dnes,kdy  uvrhli  naši společnost do bídy,morálka  mládeže i vás je  na úrovni  prostitutek a zvrhlíků,republika rozkradená,,mládež  bere drogy,denně  slyšíme a bvidíme  jen samé vraždy a znásilňování,děti  se chovají hůž než   zločinci a k čemu to vede?Tomu říkáte  vyspělá společnost???Za těch komunistů jsme byli ve světě   považováni za  vyspělou společnost,vyváželi jsme zboží u nás vyráběné do celého světa,kde si nás vážili.Vím to, žila jsem  tam nějaký čas. Dnes námi opovrhují.U nás  se zneužívají děti,jsou zde bordely a to se Vám líbí.že ano? Vy,co  pomlouváte  dřívější režim se můžete stydět.Neznáte jako to bylo.Vozili jste se v kočárcích,chodili jste do jeslí a školek za 6OKč měsíčně a dnes  lidé nemají ani na jídlo pro děti.To nevidíte?Jsme rádi,že to nevyšlo  v roce 1968,protože  bychom  žili v tomto  sviňstvu již  4O let.Je zde  bída, hnus,zneužívání,dobře se máte asi jen Vy a Vám podobní a potom ti co sedí v Praze a ti co si nakradli a kradou ještě tu trochu co někde je.Styd´te,.!A Havel??Znala jsem ho osobně,proto se musím smát  těm oslavám a  tomu co se o tom  mluví a stále opakuje.Na jeho hry se nedá ani dívat ,je to ubohé.


Nepřihlášený uživatel

#52 Re: Re: Tomáš Suchan

2012-12-17 23:18

#51: suchanka - Re: Tomáš Suchan

Suchanko, nemáte moc radostí na světě. Zkuste si nějakou sama udělat, třeba jen malou. Nebo někomu jinému. A hned Vám bude lépe...

Líba Houšková

#53 O co jde...

2012-12-18 00:23

Obávám se, že nejde jenom o možnou změnu na postu náměstka pro školství – jakkoliv by byla vítaná. Jde i o to ukázat komunistům, že jejich vlivu nepodlehneme, že nepřijde žádná autocenzura, žádné opatrné předjímání toho, co by už mohlo vadit, co by nemuselo projít apod. A to můžeme ukázat i tím, že svůj názor podepíšeme celým jménem. Je to pořád stejně jednoduché – NEBÁT SE A NEKRÁST.
Stanislav Svítok

#54 Re: Re: Tomáš Suchan

2012-12-18 01:06

#51: suchanka - Re: Tomáš Suchan  

 Jestli někdo čural do plenek, není diskvalifikace pro rozpoznání dobra a zla. Předpokládám, že za nacistů jste do plenek čurala Vy a přesto si dovoluji tvrdit, že nacismus odsoudíte. Nebo ne? Podle Vaší demagogie by nikdo nemohl osuzovat vraždu. Mrtví jsou mrtví a kdo ji nezažil na vlastní kůži na to nemá právo. Hloupé, není-liž pravda?

Marfi 69

#55 Re: Re: Tomáš Suchan

2012-12-18 08:56

#51: suchanka - Re: Tomáš Suchan  

 Já jsem komunismus zažil a i jeho stiné stránky, šest let jsme bydleli ve sklepním bytě plném plísní - pamatuju si to jako kluk měl jsem dva malé sourozence, na telefon jsme čekali 13 let a dočkali se až po revoluci, jako kluk jsem řekl va škole vtip o Husákovi (bylo mě sedm let) přesto režim byl úžasně důslednej  mámu propustili s práce a mohla jen mýt nádobí, opravdu tohle zpět už nechci. Když jsem chtěl jako student vycestovat do NDR na zájezd se školou tak mě nevydali pas ani doložku. Je hezké si idealizovat minulost kdy jedna skupina lidí loajálních režimu žila na úkor jiných.... Nějak nevidím vámi zmiňované úžasné období. A to spousta lidí byla na tom mnohem hůře, zaplatili za své názory roky ve vězení, svým zdravím a někdy i životem.  

drsatom

#56

2012-12-18 10:15

Nejsem z Karlovarského kraje, leč nerada bych, aby se něco podobného stalo i u nás. Jako kantorka považuji jmenování politruka do funkce s rozhodovacími pravomocemi ve školství za dehonestaci vzdělávání v této zemi. Politruk totalitního režimu do veřejné politiky nepatří. A do školství už vůbec ne!
Eva Skálová

#57

2012-12-18 11:12

Odmítám akceptovat zatvrzelého člena KSČ na jakékoliv pozici ve státní správě, specielně tam, kde má možnost ovlivňovat oblast školství. Mám k tomu mimo jiné i osobní důvody: mého tatínka vyloučili z vysoké školy po únoru 1948, já jsem v letech normalizace (1975) nedostala doporučení ke studiu. Mým vnoučatům něco takového nikdo neudělá !! Když čtu příspěvky liodí, kteří obhajují "báječná léta" za minulého režimu, dělá se mi zle. Chápu, že s odstupem času si člověk minulá léta idealizuje, pamatuje se jen na to, co bylo hezké - byli jsme mladší, klouby nebolely... Já jsem v listopadu 1989 zažila úžasný pocit: do té doby mi celý život někdo "stál na hlavě" a já jsem tu hlavu mohla zvednout jen s velkými obtížemi. A najednou tam ten "někdo" nebyl a já jsem se mohla svobodně nadechnout. A už jen za tenhle pocit svobody to všechno stálo ! Moje děti mohly cestovat a studovat i v zahraničí, mohly si svobodně zvolit svou cestu. A i když nejsme bohatí, nemám důvot kňučet a nadávat na svět. A pokud jde o Václava Havla, tak právě jemu bychom měli být vděční a ne tady plivat ubohé jedovaté sliny. Mimochodem je to jediný čech, jehož jméno zná a váží si ho celý demokratický svět.

Svědomí národa

#58 "Den otevřených dveří"

2012-12-18 11:52

Zeptejte se Václava Sloupa Mob: 606 230 983, E-mail: judr.sloup@ska-group.cz

jméno:JUDr. Václav Sloup,
datum narození: 6.10.1949
1) bydliště : 350 02 Tuřany - Návrší 5, Mob. 775 576 002
2) bydliště : 350 02 Cheb - Přátelství 2048/6
.....................................
Zaněstnání: SKA Group, s.r.o.
Tepelská 551/5
353 01 Mariánské Lázně
tel. Tel: 354 622 541

Pracovní zařazení: "Podnikový právník"
JUDr. Václav Sloup
Fax: 354 623 086
Mob: 606 230 983
E-mail: judr.sloup@ska-group.cz
http://ska-group.cz/
Protipetice

#59 Petice na podporu náměstka hejtmana JUDr. Sloupa

2012-12-18 13:08


Nepřihlášený uživatel

#60 Re:

2012-12-18 13:31

#5: BACHANAKK -  

 ušlo Vám, že heslo :Lidé bděte vyslovil velký komunista Julius Fučík

MK

#61 komunistický pohraničník

2012-12-18 13:49

Pal vodsud! Aktivní sluha komunistického režimu nemá co dělat v politice, ma být rád, že se s nimi jednalo sametově a být zticha. Druhá věc je, že zpackaná privatizace včele s Václavem Klausem, dala těmto lidem šanci přežít do dnešních dnů v politice.
Petr Hladký, FFUK

#62 Re: Re: Tomáš Suchan

2012-12-18 13:54

#51: suchanka - Re: Tomáš Suchan

Vážená,

Tohle snad nemyslíte vážně. Co je to za argument, " jste v té době čůral do plen." Přeci nemůžete tvrdit, že kdo dobu komunismu nezažil, nemá právo o ní mluvit. Podle stejné logiky, by se nikde ve světě nemohla vyučovat historie. A to přehlížím, že soudě podle vašeho příspěvku, vy jste tu dobu také skutečně nezažila. Neboť jestli si opravdu myslíte, že zločiny, vraždy, drogy, prostituce se za komunismu v českých zemích neprovozovaly, pak jste opravdu naivní. Protože první mezi všemi, kteří vraždili, byla koneckonců strana. Nebo mě pohoršete ještě více a napište, že Píka, Horáková, čeští letci RAF, Toufar a tísíce dalších obviněných podle zákona  č. 231/48, byly skutečně špióni a nepřátelé republiky. Pokud tohle přehlížíte, pak se styďte Vy. A že si nás ve světě vážili? Zajímalo by mě kde. Západní Evropě  a Americe jsme byli pro smích právě díky "demokratickému" zvolení komunistů v poválečných volbách. A východ?  Ten si zas mnul ruce nad snadným zdrojem surovin za směšné částky. Jste rádi, že to nevyšlo v 1968? Kdo jste "vy" zastupujete snad šiřší společnost? Protože podle mých zdrojů drtivá většina obyvatelstva považuje srpen 1968 za národní tragédii.  Nuže ,to bych vám snad oponoval již ve všem, nebo se mýlím?  Ach ano, ještě vaše výtka k exprezidentovi Havlovi. Pokud se smějete nad něčí smrtí a pohřbem, pak jste typ člověka, který by měl vyhledat odbornou pomoc. A co se týče Havlových her, to je otázka vkusu a inteligence. Ne každý pochopí absurdní drama, stejně jako ne každý může mít pochopení pro vaši obcesi vražedným lživým systémem.

 

Kobrová

#63 Re: Petice na podporu náměstka hejtmana JUDr. Sloupa

2012-12-18 14:16

#59: Protipetice - Petice na podporu náměstka hejtmana JUDr. Sloupa

Na to ti kálí Barik, už samotné fungování u PS je vyslovení sympatie s komunistickou perzekucí obyvatelstva této zemně, má jedinou indikaci, být internován pod dohledem psychiatrů. Je neomluvitelné jaké praktiky byli vštěpovány vojákům u PS, vraždění obyvatel tohoto státu, kteří chtěli žít svobodně. Je zcela evidentní, že území obehnané ostnatým drátem, střežené ozbrojenci, obsluhující pasti nápomocné k bránění svobodnému pohybu a perzekuce obyvatelstva, nemá jiné srovnání, než s koncentráty zrůdné třetí říše a zrůdného vojevůdce Stalina. Kdo dnes je schopen hlásat doktrínu sloužící k potlačení svobody, nemá co dělat na postu v místní samosprávě nebo v Krajském zastupitelstvu, ovšem taktéž ani v žádné řídící funkci. Je nepředstavitelné, že vůbec takovému demagogu jako p. Sloup, bylo umožněno podílet se na řízení instituce, která má složit k výchově našich dětí. Lidičky, probuďte se a v příštích volbách jděte volit, aby se zde nemohla roztahovat individua podobná p. Sloupovi.


Nepřihlášený uživatel

#64 hořkost

2012-12-18 14:41

Co na to hejtman Novotný, bývalý čl. ksč, je někde jeho čerstvé prohlášení nebo ho bude stále nejvíce zajímat zda zpřísnit zkoušky na SŠ ?? dál bude tvrdit že hospodaření úřadu je OK, jen dokončit své projekty a ..
.. Nejsou jen Vary co další starostové..poslanci..., žádná sdělení

Nepřihlášený uživatel

#65 Re: "Den otevřených dveří"

2012-12-18 15:23

#58: Svědomí národa - "Den otevřených dveří" 

 Chtěl bych vám velice poděkovat za uvedené údaje. Dost dobře nerozumím, že firma spolupracuje, nebo zaměstnává člověka takového kalibru. Velice pečlivě jsem si prohlédl provozovny a za sebe můžu říci, že od tohoto okamžiku budu tuto firmu bojkotovat a tímto vyzývám všechny podobně smýšlející lidi aby se tímto ke mě připojili. Snad i tento tlak na pana soudruha Sloupa, který evidentně sedí na mnoha židlí a u spousty korýtek donutí se nad sebou zamyslet. A´t žije bojkot firmy  SKA group s.r.o. a to jak čerpací stanice, servisu, cestovní kanceláře tak i kavárny v Mariánských lázní.


Nepřihlášený uživatel

#66

2012-12-18 16:39

jeden z dalších zlodějů v této republice ke všemu dřívější zaměstnaní u STB je dostačující důvod aby tohle člověk maximálně zametal ulice my nezapomínáme pane radní Sloupe

Nepřihlášený uživatel

#67

2012-12-18 22:19

Nestydatost bývalých fízlů netřeba komentovat. Možná je dobře, že sociální demokracie ve své touze po moci takto předčasně odkrývá karty o tom, s kým vším je ochotna vládnout....

Nepřihlášený uživatel

#68 Re: VÁŽENÍ DISKUTUJÍCÍ.

2012-12-18 23:54

#25: HISTORII NEJDE SMAZAT ANI PŘEKROUTIT - VÁŽENÍ DISKUTUJÍCÍ.

Snad jedna technická poznámka - to že počet IP adres je vždy nižžší než počet petentů je dáno tím, že mhohdy se podepisují například členové jedné rodiny na domácím PC (tzn.z jedné IP adresy) nebo lidé v "podnikových sítích" v práci (celá podniková síť může mít jednu IP adresu). tzn.tvrzení, že rozdíl mezi počtem IP adres a podpisů je počet "falešných podpisů" jak píšete, nemusí být pravda.

a ještě k protivládním nepokojům - v době, kdy to bylo aktuální (protesty odborářů a dalších proti vládě v Praze a nejenom tam) byly informace ve všech veřejnoprávních i soukromých médiích. Nicméně netvrdím, že média nejsou ovlivnitelná a nejsou ovlivňovaná. Ale jejich ovlivňování se děje v jiných případech, než jsou právě občanské nepokoje.

barbonex

#69

2012-12-19 20:39

Jsem pro ať vypadne.

Nepřihlášený uživatel

#70

2012-12-20 10:45

Nečas a Kalousek zařídili chaos v této zemi. Řídili se tezí " poručíme větru dešti " a svobodně nařizovali, omezovali a tetelili se pýchou, jak jim vše jde. Toto jsou důsledky lidské pýchy. Myslím, že je potřeba zvýšit odpovědnost politiků za své činy,svá prohlášení, svá rozhodnutí a zavést postihy za špatná rozhodnutí. Je smutné, když osud milionů občanů této země zkazí rozhodnutí jednoho pyšného a arogantního člověka. Myslím, že je politický systém špatný. Občané jsou bezmocní a politici všeho schopni bez nebezpečí postihu. Pokud se legitimita politiků odvíjí od 30% účasti u voleb, pak je jasné, že vzniknou problémy. Pan Sloup je výrobek těchto omylů a hraní si na vládu. Je mi smutno. Ale to se teď moc nenosí. Heslo dne - urvi co můžeš. Tak do toho, rvěte! Všem přeji klid a rozvahu, zdraví rozum i duše.
Petr Hladký, FFUK

#71 Re:

2012-12-20 11:17

#70: -

Těžko se vyvozuje politická odpovědnost součastné vlády, když musí operovat s , co zbylo po té předchozí. Tím nechci obhajovat kroky součastné vlády, protože zejména v otázce korupce se jim skutečně "dařilo". Ovšem tohle je model, s kterým musíme počítat u každé vlády. Otázka Legitimity vlády zvolené z 30% volební účasti je věc druhá.  Mimoto většina politiků si myslí a myslela, že "poručí větru dešti". A naprosto s vámi souhlasím v tvrzení, že je smutné, když osud miliónů občanů této země zaleží na rozhodnutí arogantních a pyšných jedinců. Mluvím těď ovšem o těch živelných demonstracích a stávek pod taktovkou odborářů. Nemluvě o tom jak komicky působí pár stovek nespokojených, většinou postarších občanů této země, kteří skandují protivládní populární hesla v čele s odboráři, následovanými sociálními demokraty a konvoj uzavírají mladí komunisté z KSM vyvěšující vlajky SSSR ( ano i s tímhle se můžete setkat v ulicích Prahy 17. listopadu). Kdo se může vládě divit, že podobné akce nebere vážně.


Nepřihlášený uživatel

#72

2012-12-20 12:07

Komunismus už tady jednou byl!! Není mi jasné, proč by se celá situace měla znovu opakovat!
Stanislav Svítok - Já budu volit Karla.

#73 Karel presidentem - už se chystá.

2012-12-21 00:42

Jestli někdo čural do plenek, není diskvalifikace pro rozpoznání dobra a zla.
Trošku se poscává a posrává , ale bude guter Präsident

Náš Karel bude president !!!!
http://vtipy.netroof.eu/item/6160/knize-pan-spici/

Jestli někdo čural do plenek, není diskvalifikace pro rozpoznání dobra a zla. Předpokládám, že za nacistů jste do plenek čurala Vy a přesto si dovoluji tvrdit, že nacismus odsoudíte. Nebo ne? Podle Vaší demagogie by nikdo nemohl osuzovat vraždu. Mrtví jsou mrtví a kdo ji nezažil na vlastní kůži na to nemá právo. Hloupé, není-liž pravda?
Marfi 69 -Já jsem komunismus zažil a i jeho stiné stránky

#74 Ale teď , teď mám všechno . je mi tak krásně.

2012-12-21 00:46

Jarda kronikář z rodiny Hellera

#2658 PRO STUDENTY - jak přežít hladovku bez újmy na zdraví - nejnovější recept
2012-12-20 23:22

Tak ať se Ti Rasocho, Hořejší a spol. daří v tom Vaším "demokratickým" boji. Já Vás podporuji, i když už mi táhne na sedmý křížek.
Z toho mého důchodu mi moc nezbývá, ale každý den si mohu dovolit!!
Dvě teplé šunky, 2 vejce na tvrdo, utopence s cibulí a octem a jednou za rok mám i trochu tatarky.

Tady Vám milí studenti zasílám ten recept, přišel mi od mého přítele Kalouska i se složenkou na 25. tisíc Kč.
--------------
Přišla doba zvýšených životních nákladů, doba deregulace cen, doba
boje proti obezitě a proto si Vám dovoluji zaslat tento levný a jednoduchý
recept na výživné a rychlé jídlo. Rozkrájejte za 50 haléřů cibule,
přimíchejte za 10 haléřů octa a 1 litr horké vody.

Všechno vlijte do lavóru a sedněte si do toho holou prdelí.

Získáte:
Dvě teplé šunky, 2 vejce na tvrdo, utopence s cibulí a octem a kdo
má rád tatarku, může si trochu pohrát s utopencem.

http://vtipy.netroof.eu/item/6826/kalouskuv-recept/
Radek H.

#75 Re: Re: antonie

2012-12-21 08:32

#14: - Re: antonie

Plně souhlasím s Antonií To co zde předvádí studenti není demokracie, protože pokud komunisté nebudou zakázaní tak jsou legitimní stranou a je třeba je respektovat. Ruku na srdce: co udělaly ostatní strany pro to aby komunisti nevyhráli volby? Odpovím :Nic ,kradou, tunelujou, pletichaří a straší komunismem.  A legitimní vláda? No to si snad děláte srandu? To je největší podvod na voličích této země! Nečas pokud si pamatuji byl ve volbách druhej! A kdo volil nějakej Lidem? Čssd vyhrálo volby a náš pan "nestrannný" prezident jim ani nedal šanci. Někdo tu zmiňoval i Václava Havla, ten před zhruba 20lety byl proti zákazu komunistů, protože bestie musí mít jméno a dnes už by nikdo nevěděl kdo jsou. Například by se přejmenovali na kapitalisté a dnes by je všichni volili. A tak je to vlastně i dnes, ta největší škodná z bývalé předrevoluční KSČ nám dnes vládne. Ale na druhou stranu, pokud se do funkce dostane člověk kterej tam škodil již před rokem 1989 tak ten tam opravdu nemá co dělat.