Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM


Nepřihlášený uživatel

#3551 Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

2013-06-14 19:29

#3532: MIP - Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

Sračky tady kydáš ty, a když někdo začne mluvit tvojí řečí, tak si hraješ na moralistu a děláš, že tě to pohoršuje, i ty jden chameleone.


Nepřihlášený uživatel

#3552 MIP píše: Jestliže M=D a M=K, pak i K=D ... MIPe, v logice děláš elementární chyby!

2013-06-14 22:18

#3539: MIP - Jestliže M=D a M=K, pak i K=D.

MIPe, do logiky se nepouštěj, v logice jsi dokonce směšnější, než když nadáváš. Pokusím se ti to vysvětlit, než odjedeš zase do Alp.

V logice, když se řekne "MIP je dobytek", tak se tímto výrokem přiřazuje jedinec MIP do třídy dobytků. To ale neznamená, že každý dobytek je MIP (z tvrzení "Azor je pes", nevyplývá, že "každý pes je Azor").Takže tvoje představa, že M=D znamená totéž jako D=M je nesmyslná. Symetrii v tomto případě zapomeň, srovnáváš jedince s třídou. Podobně platí, že z toho, že MIP je jako komunista nevyplývá, že každý, kdo je jako komunista je MIP. Opět nechápeš, že jde o  přiřazení jedince do třídy. Navíc tato přiřazení nelze kombinovat tak, jak to děláš. Z tvrzení "Azor je pes" a "Azor má černou srst", nevyplývá, že všichni psi mají černou srst a každé zvíře, které má černou srst je psem.

Dokonce i kdyby se pod pojmem MIP skrývala skupina lidí, jak zde kdysi kdosi naznačoval, tak je to špatně. V tom případě by se nejednalo o přiřazení jedince do třídy, ale tvrzení "MIP je dobytek" by označovalo implikaci, kterou lze vyjádřit slovně tvrzením "každý člen skupiny (třídy) MIP je (členem třídy) dobytek" a zapsat MIP => dobytek. To ale jistě neznamená, že každý člen třídy dobytek je členem skupiny MIP, tedy neplatí dobytek => MIP. Podobně z tvrzení "každý jezevčík je pes" (jezevčík => pes) nevyplývá, tvrzení "každý pes je jezevčík" (pes => jezevčík). Implikace taky není symetrická. Ty bys ve svém důkazu potřeboval ekvivalenci, ale ta zde neplatí.  Takže závěrem, tvůj důkaz, že třída dobytek je ekvivalentní s třídou komunista je logicky nesprávný. Je mi líto, ale zase jsi vedle.  Jediné, co jsi zde dokázal je nové tvrzení "MIP je hloupý", což je opět přiřazení jedince MIPa do třídy, tentokráte do třídy hlupáků. Můžeme to tedy shrnout a říci, že MIP patří do průniku (společné části) tříd "dobytek", "jako komunista" a "hloupý" , což lze stručně  vyjádřit jediným výrokem "MIP je hloupý dobytek, který je jako komunista".  Chápeš to? Pokud ne, tak se zeptej, rád ti to ještě jednou vysvětlím.

MIP

#3553 Množiny dobytek (v pejorativním smyslu) a komunista jsou totožné

2013-06-15 07:05

Místo blbých žvástů raději odpověz na těch mých pár otázeček, třeba z čeho jsem to vlastně byl "posraný 40 let vaší vlády". A přestaň si hrát s logikou nebo na filozofa, dopadne to trapně, komunistický blbec může být leda "filozofem" typu Lenin .... Ty jsi totiž zase svým blbým mozkem ještě nepochopil, že být komunista není být příslušník nějaké "třídy", ve které jsou rozliční jedinci. Komunistou se člověk nerodí aniž se jím stává bez vlastní vůle, dokonce třeba i proti ní, jako příslušník nějaké teritoriální , národnostní či jiné skupiny lidí. Ani to není příslušnost k nějakému spolku, kde se sdružují svobodní lidé, kteří mají nějaký společný zájem. Ostatně sami komunisté vždy hlasitě vykřikovali, jak jiní, kvalitativně jiní jsou oni. Komunistou se stává dobrovolně, na základě svého rozhodnutí (a je mi jedno, zda ho k tomu vede duševní slaboduchost, v době, kdy komunisti vládnou vychcanost nebo zločinecké sklony a mravní zvrhlost). Prostě se dobrovolně hlásí k debilnímu, zvrhlému a zločinnému totalitnímu učení, což všechno toto "učení" dokázalo bohatě i v praxi. Učení, které vyžaduje (tvrdě vyžaduje) naprosté ztotožnění s právě vládnoucí linií. Takže komunista je jeden jako druhý, jakoby byl vyroben v kadlubu podle jednoho právě platného prototypu. Kdyby nebyl, tak ho soudruzi velice rychle totiž zlikvidují (viz bohatá praxe komunistů při likvidaci "odchylek", levých, pravých, trockistických i onakých, permanentní čistky, vylučování i fyzická likvidace "ochylných" komunistů. A že těch úchylek za dobu existence tohoto zločinného spolku bylo !)
Takže moje rovnice platí, mezi komunistickými zločinci žádný rozdíl není, nejde o "třídu" ale mnohokrát naklonovaného jedince, vlastně robota, který na povel shora provádí pořebné obraty, a to, jestli své ničemnosti a zločiny páchali(jí) jako estébácký pacholek, péesácký vrahoun, prznitel (komunistický učitel) dětí ve škole nebo jen křoví (řadový člen), který poslušně odhlasovává (demokratická strana, přece!) všechna svinstva, prostě všude tam, kam ho jeho Strana jako figurku postavila a pověřila stranickým úkolem, mne nezajímá.

MIP

#3554 Za katr s komunistickými korupčníky ve vládě kraje!

2013-06-15 07:22

#3550: - Čechy krásné, Čechy mé....

Napjatě čekám, kdy jednotky ÚOOZ už konečně zatknou korupčníky Baborovou a Zemana-Kučeru (a také jejich komunistické nástupce u koryt radních), které socan Zimola, aby mohl vládnout Jihočeskému kraji, zkorumpoval koryty v krajské vládě. Ištván do toho, doveď svůj boj s korupčníky do konce!


Nepřihlášený uživatel

#3555 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě

2013-06-15 07:43

#3546: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Shrnutí, kterým si bolševik zasral za láptě 

 ...musí??? Soudruhu, to bylo za Vás, že musel....dnes nemusíte. Studoval jste, ovládáte některý cizí jazyk, ... ? Pak jistě nemusíte pracovat za pár šupů ...

Pokud nemáte žádné vyšší vzdělání, ani pak nemusíte pracovat, kde Vás práce nenaplňuje. Můžete si zažádat o živnostenské oprávnění a to, co ovládáte, můžete nabídnout na trhu....a být svobodným a nezávislým.

Ale pro Vás byl pohodlnější koncentrák, kde všichni měli starou škodovku, na baráček se dalo nakrást a chleba s marmeládou byl stále ( maso občas také, šunka méně a banány o Vánocích:-), a zadek se utíral ruďáskem.... a jestli jste měl rudou knížku, byl jste dokonce někdo víc, že?

Já to mám naopak....jsem šťastný v demokracii ( a to přesto, že ta naše je díky zkorumpovaným politikům, různým zlodějům, klientelizmu,... ve špatném stavu ). Ale zatímco Vy doufáte v návrat "starých časů", já doufám, že se zbavíme všech těch gaunerů, ať jsou z jakékoli strany ( nepochybuji, že i z té Vaší :-) a pak se nám tu může všem žít slušně a důstojně. Za komunistů se tak žilo jen těm vyvoleným...a v tom je rozdíl. ( Asi mi budete oponovat, že teď se tak také žije pouze vyvoleným, a budete mít pravdu....ale já věřím v očistnou sílu demokracie stejně, jako nevěřím, že takovou silou vládnou komunisté...)

 


Nepřihlášený uživatel

#3556 Re: MIP píše: Jestliže M=D a M=K, pak i K=D ... MIPe, v logice děláš elementární chyby!

2013-06-15 07:49

#3552: - MIP píše: Jestliže M=D a M=K, pak i K=D ... MIPe, v logice děláš elementární chyby! 

 Logika nebyla nikdy výsostnou bolševickou disciplínou ... nepouštěj se, soudruhu, na tenký led...

Snaha působit vzdělaně a odvézt pozornost od témat, na které těžko hledáš odpověď, to je v Tvém (Vašem) podání již velmi obehraná písnička...

Seber odvahu a odpověz těchto pár otázek, prosím: 

- byli v socialistickém Československu popravováni lidé pro své politické smýšlení na příkaz KSČ?

- byli lidé zavíráni do vězení a pracovních táborů, vyhazováni z práce a bylo znemožňováno studovat, a vykonávat svobodně práci, kvůli nesouhlasu s politikou KSČ?

- byly uzavřeny hranice, obehnány dráty a každý pokus o jejich překročení byl považován za trestný čin a byla povolena i fyzická likvidace takového člověka?

...a pár sociálních témat...

- vysvětlíte mi, proč k nám, do socialistického blahobytu neutíkali houfně lidé ze západu ... a bylo tomu naopak?

- je pravda, že nedostatkové zboží existovalo téměř stále ( elektronikou počínaje...až po toaletní papír )? Je tedy možné hovořit o hospodářské zaostalosti?

- je pravdou, že všechna města byla obehnána lešením, kvůli zchátralému stavu budov?

- je pravdou, že protekce, úplatky,... byly běžnou součástí života a bez nich, nebylo možné získat žádné razítko, ani zboží?

 


Nepřihlášený uživatel

#3557 Re: Množiny dobytek (v pejorativním smyslu) a komunista jsou totožné

2013-06-15 08:27

#3553: MIP - Množiny dobytek (v pejorativním smyslu) a komunista jsou totožné

MIPe, to, co píšeš je odpověď hodná domovního důvěrníka let padesátých. Logika nejsou blbé žvásty, to sice říkali domovní důvěrníci v 50. letech, ale to už teď neplatí! Nepleť si logiku s ideologií. Mimochodem, ve třídě hlupáků nejsi sám. Patří do ní taky alespoň autor příspěvku 3556.

Vidím, že tě úplně popletl příklad, který říká, že z tvrzení "každý jezevčík je pes" (jezevčík => pes) nevyplývá, tvrzení "každý pes je jezevčík" (pes => jezevčík). Ty sis myslel, že tento příklad ukazuje příslušnost do třídy vzniklou narozením, že? Dám ti tedy jiný, kde se členem třídy nestává jedinec narozením: z tvrzení "každý obyvatel Třeboně je obyvatelem Jihočeského kraje", (obyvatel Třeboně => obyvatel Jihočeského kraje), zcela určitě neplyne, že "každý obyvatel Jihočeského kraje je obyvatelem Třeboně" (obyvatel Jihočeského kraje => obyvatel Třeboně). Příslušníkem tříd obyvatel Třeboně, nebo obyvatel Jihočeského kraje se zde stává člověk i přestěhováním. Už je ti to jasnější?

Klidně se o logiku zajímej dál, rád ti pomůžu. Jde to s tebou sice pomalu, ale pokud budeš chtít, třeba to dokážeš pochopit. Hlavně to nevzdávej, nezastav se na první překážce. Ale ptej se a nenahrazuj otázky výkřiky domovního důvěrníka.

MIP

#3558 Komunistický inteligent přes psí plemena poučuje

2013-06-15 08:56

#3557: - Re: Množiny dobytek (v pejorativním smyslu) a komunista jsou totožné

Vrať se k jádru věci: "z čeho jsem to vlastně byl "posraný 40 let vaší vlády". Odpovědět ti nějak nejde pod rypák, co?

Jako blbci ti tu vysvětluji, že mezi komunisty (když už budeme urážet inteligentní tvory, přátele LIDÍ, psy, srovnáváním s komunisty, nepřáteli LIDÍ) nejsou žádní jezevčíci, buldoci nebo teriéři.... U psů skutečně nelze říci "každý pes je jezevčík" i když jezevčík je pes. Ale když jde o komunisty? Zde jen jeden druh psa, komunistický pes. Dříve krvavý pes, dnes maskovaný jako demokratický pes  (jen ta krvavá morda někdy na nás přes masku vykoukne). Pořád ale jen jeden, unifikovaný  komunista, jeden jako druhý, vybírat není z čeho, rozdíl žádný, zcela zaměnitelní. Seriová výroba "made in KSČ". Buď komunista nebo ne. Co platí pro jednoho komunistu, platí pro všechny. Ve tvé "logice" pro komunisty platí každý pes = jezevčík nebo Třeboň = Jihočeský kraj. Jiná možnost není. Platí tudíž "každý komouš je" (příklad, dalo by se ovšem vyjmenovat i více výstižných přirovnání) "blb".

Blb ovšem nepochopí (krásně dokazuješ tvrzení výše). Poraďte se na sekretu jak z toho ven !


Nepřihlášený uživatel

#3559 Re: Komunistický inteligent přes psí plemena poučuje

2013-06-15 09:17

#3558: MIP - Komunistický inteligent přes psí plemena poučuje

MIPe, to není "moje logika". To je logika 1. řádu, kterou uznává celý svět a proti ní stojí tvoje nelogika. Nehodlám s tebou vést debatu na úrovni domovních důvěrníků. Něco si o tom přečti, můžeš začít na http://en.wikipedia.org/wiki/First-order_logic. Je to tam i v češtině, ale anglická verrze je lepší, než česká. Dále doporučuji knížku Mendelsonovu, reference je u článku na Wikipedii. Tato knížka tě seznámí se základy a čte se dobře. Ty to jistě i v angličtině zvládneš.

O tom, z čeho jsi byl posraný za 40. let vlády v zemi, kde jsme oba tehdy žili musíš vědět sám. Byla to tvoje vláda stejně jako moje. Nechtěj, abych odpovídal osobní otázky za tebe, napiš nám to ty sám.

Tvé výkřiky "každý pes = jezevčík nebo Třeboň = Jihočeský kraj" jsou neuvěřitelné a měl by je zkoumat asi psychiatr. Dřív, než se u slova "psychiatr" rozčílíš, uvědom si, že by ti možná pomohl, že by se ti asi ulevilo.


Nepřihlášený uživatel

#3560 Re: Re: Množiny dobytek (v pejorativním smyslu) a komunista jsou totožné

2013-06-15 09:24

#3557: - Re: Množiny dobytek (v pejorativním smyslu) a komunista jsou totožné 

 Vždy jste měli tendenci rozdělovat do tříd ... a vždy jste si namlouvali, že jen Vy jste ti chytří:-)) ....takže mi nezbývá, než s radostí přijmout, od Tebe, Ty "komunistický sráči" ( stále jsi nezodpověděl ty otázky, víš?.-), zařazení do třídy hlupáky ...:-))

MIP

#3561 Re: Re: Komunistický inteligent přes psí plemena poučuje

2013-06-15 09:33

#3559: - Re: Komunistický inteligent přes psí plemena poučuje

Veliký omyl, blbečku komunistický. Ty můžeš studovat logiku i čínsky, víc než blbec nebudeš nikdy.

MOJE vláda, ta vláda komunistických zločinců, to totiž NEBYLA. Ze všeho, co tu píši to snad nepozná jen blbec. To, že jsem této "vládě" podléhal (a neměl na výběr, ani si zvolit "svou" vládu, ani jít jinam) není totéž s tím, že to "byla moje vláda". Rovněž jen drzý komunistický blbec nechce říci, z čeho mohl být "občan" "posraný 40 let" této "vlády". Jde o to, to pojmenovat. To ti z huby neleze, co? To by byla propagace komunistů a jejich vládnutí! Ty sám budeš zralý pro zkoumání psychiatra, zvláště, kdyby se možná zkoumalo (soudně), co jsi vlastně za té "své" vlády dělal za svinstva. Podle její zuřivé obhajoby, kterou tu předvádíš, asi nějaké máslo na hlavě tu bude. To potom nejeden takový utíká k psychiatrovi, neboť hrdě se přiznat k podílu na výsledcích komunistického vládnutí na komoušovi chtít nemůžeme.

O zdraví se ovšem nestarej.


Nepřihlášený uživatel

#3562 Re: Re: Re: Komunistický inteligent přes psí plemena poučuje

2013-06-15 09:41

#3561: MIP - Re: Re: Komunistický inteligent přes psí plemena poučuje

Zdar, modrý blbe, už pečeš buchty těm tvým modroptákům, co rozkrádali naši republiku a tys je tady x měsíců hájil? Máš ty vůbec páteř, hňupe ?


Nepřihlášený uživatel

#3563 Re: Re: Re: Komunistický inteligent přes psí plemena poučuje

2013-06-15 09:45

#3561: MIP - Re: Re: Komunistický inteligent přes psí plemena poučuje

MIPe, píšeš "Rovněž jen drzý komunistický blbec nechce říci, z čeho mohl být "občan" "posraný 40 let" této "vlády"." Tak to napiš, napiš z čeho jsi byl posraný! Ven s tím, když už tě vyčerpalo povídání o logice  - všichni psi jsou jezevčíci, že? :-))).

To, co píšeš je jenom hra se slovy. Byla to tvoje a moje vláda, ať jsme chtěli, nebo ne. Vláda souvisí s pojmem vládnout a ovládat. Pokud to nebyla tvoje vláda, jistě tě neovládala a mohl sis kdykoliv vyrazit do Alp. Tak jak to bylo?


Nepřihlášený uživatel

#3564 Re: Za katr s komunistickými korupčníky ve vládě kraje!

2013-06-15 10:49

#3554: MIP - Za katr s komunistickými korupčníky ve vládě kraje!

Mám obavy, že vaše toužebné přání se nesplní. Stále nemůžu přijít na to, jaké korupce by se mohla dopustit paní Baborová za těch několik týdnů, kdy ani nemohla předvést svoje schopnosti. Jestli ona se nedopustila korupce už jen tím, že se narodila, co?

Ale možná bys mohl začít orodovat za to, aby se začalo vyšetřovat, jak je možné, že třeboňskému ústavu šéfuje osoba na inteligenční úrovni žákyně páté třídy. Snad se mi podaří dohledat už hodně starý článek, kde se popisovalo, že výherci na posty ředitelů středních škol v jižních Čechách byli voleni podle stranické knížky. Akorát mi není jasné, proč ti, co dobře ví že komunisti jsou fuj, se chovají jako oni a upřednostňují stranickou příslušnost před schopnostmi.

MIP

#3565 Za katr s komunistickými korupčníky ve vládě kraje!

2013-06-15 11:36

Pro komunistického blba speciálně opakuji:

Napjatě čekám, kdy jednotky ÚOOZ už konečně zatknou korupčníky Baborovou a Zemana-Kučeru (a také jejich komunistické nástupce u koryt radních), které socan Zimola, aby mohl vládnout Jihočeskému kraji, zkorumpoval koryty v krajské vládě. Ištván do toho, doveď svůj boj s korupčníky do konce!

Co se týče páteře, včera jsem jednu komunistickou viděl: když práskač a korupčník (zkorumpovaný za dvacet kaček) mluvil v parlamentu. Tak takovou páteř naštěstí NEMÁM!

MIP

#3566 Re: Re: Za katr s komunistickými korupčníky ve vládě kraje!

2013-06-15 11:40

#3564: - Re: Za katr s komunistickými korupčníky ve vládě kraje!

Pro blbečka speciál: Baborová a ostatní komunisti se nechali zkorumpovat funkcemi radních socanem Zimolou a následně podpořili Zimolovu vládu v kraji. Bez jejich hlasů by vládla jiná koalice, asi bez hejtmana Zimoly, jasné blbe?

MIP

#3567 Re: Re: Re: Re: Komunistický inteligent přes psí plemena poučuje

2013-06-15 11:46

#3563: - Re: Re: Re: Komunistický inteligent přes psí plemena poučuje

Ne jezevčíci, všichni komouši jsou blbi, dokazuješ to stále znovu, už ti věřím, můžeš si dát pohov. Já byl "posraný" z té obrovské svobody a demokracie estébáků, práskačů, fízlů, péesáků, kádrováků a podobného svinstva, které mi "vládlo" (moje ne, ale tvoje "vláda"), protože mne zavřelo do jednoho velkého koncentráku. Tak jsem ti napověděl, komunistický blbe. To můžeš podepsat jako pravdu, né? Tak jen se k tomu přihlaš.


Nepřihlášený uživatel

#3568 Re: Za katr s komunistickými korupčníky ve vládě kraje!

2013-06-15 12:19

#3565: MIP - Za katr s komunistickými korupčníky ve vládě kraje!

Ono mělo to eSTBácké hovado Štětinů nějakej proslov? A souhlas, že páteř ten pán nemá.


Nepřihlášený uživatel

#3569 Re: Re: Re: Za katr s komunistickými korupčníky ve vládě kraje!

2013-06-15 12:27

#3566: MIP - Re: Re: Za katr s komunistickými korupčníky ve vládě kraje!

A kdyby funkce radních dostali třeba Jihočeši od ODSáckého radního, tak by to korupce nebyla, předpokládám, že? Ono ne všechno, co se mi nelíbí, musí být zákonitě korupce, jasné "inteligente"?


Nepřihlášený uživatel

#3570 Re: Re: Re: Re: Za katr s komunistickými korupčníky ve vládě kraje!

2013-06-15 13:42

#3569: - Re: Re: Re: Za katr s komunistickými korupčníky ve vládě kraje!

:-))))). Co dodat? Kdyby funkci radního nabídli třeba Martinu Doktorovi, tak by to róóóózhodně korupce nebyla! MIP už prokázal sílu své logiky. Už asi nemůže ničím překvapit. MIP je prostě jedinečný a neopakovatelný.


Nepřihlášený uživatel

#3571 MIPe, je tvojí povinností podat trestní oznámení!

2013-06-15 13:50

#3566: MIP - Re: Re: Za katr s komunistickými korupčníky ve vládě kraje!

Pokud pokládáš přizvání KSČM do jihočeské rady za korupci, oznam to policii. Prosím, udělej to. Chytí se toho media, rozšíříš své hodnotné myšlenky a morální kriteria! Nezištně chci, aby se tvojí hloupostí bavilo více lidí.

MIP

#3572 Re: Re: Re: Re: Za katr s komunistickými korupčníky ve vládě kraje!

2013-06-15 14:06

#3569: - Re: Re: Re: Za katr s komunistickými korupčníky ve vládě kraje!

Nikoliv, blbečku, podle Ištvána je korupce všechno. Ovšem ODS nic nedávala, Zimola komunistům ano. Takže jsou v tom komouši, ty blbečku.... A je na Ištvánovi, aby konal. Když si už našel jedny korupčníky tak ať hledá dál.

Mip

#3573 Re: MIPe, je tvojí povinností podat trestní oznámení!

2013-06-15 14:10

#3571: - MIPe, je tvojí povinností podat trestní oznámení!

Ze slovníčku komunistického agitátora:

Okupace = dočasné umístění vojsk

Agrese = bratrská pomoc

Komunistická příprava války = boj za mír

Komunistické vraždění  = třídní spravedlnost

Komunistická zlodějna = znárodnění

Komunistická korupce = přizvání KSČM

Výborně soudruzi.


Nepřihlášený uživatel

#3574 Re: Re: Re: Re: Re: Za katr s komunistickými korupčníky ve vládě kraje!

2013-06-15 14:23

#3572: MIP - Re: Re: Re: Re: Za katr s komunistickými korupčníky ve vládě kraje!

Člověče MIPe, to už není sranda. Ty ses dočista zbláznil. Konec žertů, vyhledej lékaře! Je sobota, jdi někam na pohotovost. Nenechávej to do pondělí, tvůj stav je vážný!


Nepřihlášený uživatel

#3575 Re: Re: Re: Za katr s komunistickými korupčníky ve vládě kraje!

2013-06-15 15:54

#3566: MIP - Re: Re: Za katr s komunistickými korupčníky ve vládě kraje!

Mipe, ty jsi fůůůůl, sorry, mentále,  ale to už se nedá. To, že jsi duševní mrzák, to jsi nám dokázal u svého prvního příspěvku, že máš problémy se slušným chováním, to víme také ( proto ti píšu tvojí mluvou, abys jako chápal, o čem je řeč), ale svým výmyslem, že když kradou tvojí spolupartajníci a ty, místo toho, abys stáhnul vocas a řekl a přiznal, kam nás ODS dovedla, tak ty, ubožáku, začneš útočit na paní Baborovou, tak to jsi opět nasadil laťku svojí blbosti hoooodně vysoko. Víš, Mipáku, nemůžeš podle sebe soudit jiné, to, že kradeš třeba ty a sígři z ODS, tak to neznamená, že kradou i jiní lidé. To, že ty jsi hulvát, kterému  není rovno, neznamená, že nejsou slušní lidé.

Jenže to jsme se dostali zase k logice, která ti nejde, ale neboj, nečekám, že to přiznáš.

Jsi důkazem,že blbost kvete v každém věku.

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...