Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

MIP

#3558 Komunistický inteligent přes psí plemena poučuje

2013-06-15 08:56

#3557: - Re: Množiny dobytek (v pejorativním smyslu) a komunista jsou totožné

Vrať se k jádru věci: "z čeho jsem to vlastně byl "posraný 40 let vaší vlády". Odpovědět ti nějak nejde pod rypák, co?

Jako blbci ti tu vysvětluji, že mezi komunisty (když už budeme urážet inteligentní tvory, přátele LIDÍ, psy, srovnáváním s komunisty, nepřáteli LIDÍ) nejsou žádní jezevčíci, buldoci nebo teriéři.... U psů skutečně nelze říci "každý pes je jezevčík" i když jezevčík je pes. Ale když jde o komunisty? Zde jen jeden druh psa, komunistický pes. Dříve krvavý pes, dnes maskovaný jako demokratický pes  (jen ta krvavá morda někdy na nás přes masku vykoukne). Pořád ale jen jeden, unifikovaný  komunista, jeden jako druhý, vybírat není z čeho, rozdíl žádný, zcela zaměnitelní. Seriová výroba "made in KSČ". Buď komunista nebo ne. Co platí pro jednoho komunistu, platí pro všechny. Ve tvé "logice" pro komunisty platí každý pes = jezevčík nebo Třeboň = Jihočeský kraj. Jiná možnost není. Platí tudíž "každý komouš je" (příklad, dalo by se ovšem vyjmenovat i více výstižných přirovnání) "blb".

Blb ovšem nepochopí (krásně dokazuješ tvrzení výše). Poraďte se na sekretu jak z toho ven !

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3559 Re: Komunistický inteligent přes psí plemena poučuje

2013-06-15 09:17:47

#3558: MIP - Komunistický inteligent přes psí plemena poučuje

MIPe, to není "moje logika". To je logika 1. řádu, kterou uznává celý svět a proti ní stojí tvoje nelogika. Nehodlám s tebou vést debatu na úrovni domovních důvěrníků. Něco si o tom přečti, můžeš začít na http://en.wikipedia.org/wiki/First-order_logic. Je to tam i v češtině, ale anglická verrze je lepší, než česká. Dále doporučuji knížku Mendelsonovu, reference je u článku na Wikipedii. Tato knížka tě seznámí se základy a čte se dobře. Ty to jistě i v angličtině zvládneš.

O tom, z čeho jsi byl posraný za 40. let vlády v zemi, kde jsme oba tehdy žili musíš vědět sám. Byla to tvoje vláda stejně jako moje. Nechtěj, abych odpovídal osobní otázky za tebe, napiš nám to ty sám.

Tvé výkřiky "každý pes = jezevčík nebo Třeboň = Jihočeský kraj" jsou neuvěřitelné a měl by je zkoumat asi psychiatr. Dřív, než se u slova "psychiatr" rozčílíš, uvědom si, že by ti možná pomohl, že by se ti asi ulevilo.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...