Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM


Nepřihlášený uživatel

#1926 Re: Re: Re: Jak je to ve skutečnosti

2013-01-10 14:06

#1925: - Re: Re: Jak je to ve skutečnosti

Pořád je příspěvek 1923, podstatně blíž tématu, než příspěvek 1924, kde si, jakýsi hrdinný blbeček, klidně přisvojí cizí nick a nalinkuje nám tady trapné "fóry", naprosto tragicky technicky provedené. Je vidět, že počítačová technika se ještě zdaleka nedostala bolševikům pod kůži. A je to logické, protože tito se spíš hodí k lopatě, samopalu, nebo do kolbenky vozit špony, než k nějakému krativnímu zvládnutí počítačové techniky...


Nepřihlášený uživatel

#1927 Re: Re: Re: Re: Jak je to ve skutečnosti

2013-01-10 14:25

#1926: - Re: Re: Re: Jak je to ve skutečnosti

Záleží na tom, jaké je to téma. Pokud jde o vulgární příspěvky, nebo na "krativní zvládnutí počítačové techniky" tak jedině nějakoho menševika z gymanázia Třeboň.


Nepřihlášený uživatel

#1928

2013-01-10 14:35

V nadpisu jsem zahlédl něco, o jakési komunistické radní.
Monika

#1929 Honzo neschovávej se !!!!!! Já Tě miluji.

2013-01-10 14:41

http://www.youtube.com/watch?v=fofMa6HjbKM

Tak už konečně vím, koho budu volit za prezidenta. Chvíli jsem uvažovala o šéfovi DSSS Tomáši Vandasovi, má hezký vztah k národu a je instalatér. Taky jsem přemýšlela o Janě Bobošíkové, nějaké zvolení by si zasloužila. Už jen kvůli svým buchtám. Pak ale otevřela okno na chatě, vystrčil hlavu a promluvil k nám Jan „Honza“ Fischer – a byla to láska na první pohled!

Nepřihlášený uživatel

#1930 Re: Re: Re: Re: Jak je to ve skutečnosti

2013-01-10 15:03

#1926: - Re: Re: Re: Jak je to ve skutečnosti

Z Vašeho textu je zřejmé, že patříte mezi jednodušší formu života nazvanou Homo Trebonensis Trebonensis.


Nepřihlášený uživatel

#1931 Re: Re: Re: Re: Re: Jak je to ve skutečnosti

2013-01-10 17:38

#1930: - Re: Re: Re: Re: Jak je to ve skutečnosti

Tak, z vašeho textu, není pro jistotu zřejmého vůbec nic. Jako obvykle...

Herman
Nepřihlášený uživatel

#1932

2013-01-10 20:12

Komuousi tahnete doprdele nejsme zvedavi na ty vase pindy a kdybiste se staveli na hlavu tak na hrad pude Karel SVETOVEJ POLITIK  http://youtu.be/-FJ80P3dQD0


Nepřihlášený uživatel

#1933 Re:

2013-01-10 21:42

#1932: Herman -

Oprav si chyby ve větě a táhni na vaši petici, asi ses jen spletl a nevíš, kam jsi vlezl. Tak abIs bIl v obraze :))))


Nepřihlášený uživatel

#1934 Re:

2013-01-10 22:31

#25: Marcela -

Tak si taky jednu pleskněte...


Nepřihlášený uživatel

#1935 Re: Re:

2013-01-10 22:36

#1933: - Re:

To samý se týká i tebe...

Bernie

#1936 Volba prezidenta

2013-01-10 23:35

V předvečer prezidentských voleb jeden článek. Hodí se.

Zvolit Karla Schwarzenberga za prezidenta nelze
(3.1.2013)

Takzvaná Tříkrálová výzva na podporu zvolení Karla Schwarzenberga prezidentem, kterou ve středu zveřejnila Česká tisková kancelář, »už« prý obsahuje stovku jmen. Od Kocába, Gála či Rumla až po Formana, Šiklovou či Špačka. Mediální tlak má opět přesvědčit voliče, aby dali svůj hlas »jediné záruce, že se bude pokračovat v politice Václava Havla«, tedy Schwarzenbergovi.

Nepochybuji o tom, že v dalších dnech budou podpisy přibývat a že leckterý umělec se bude chtít dál zviditelnit tím, že svůj podpis připojí. Jde přece o zajímavá angažmá, o zajímavé peníze.

Především si myslím, že právě to, že je jakoby pokračovatelem politiky Václava Havla pro mnohé z nás by znamenalo, že nebude opět prezidentem všech a vlastně ani alespoň většiny našich obyvatel. Havlova éra je uměle udržována a ti, co zbožšťování jeho osoby odmítají, se vystavují stále víc tlaku těch nejmilitantnějších jeho stoupenců. Schwarzenberg na rozdíl od Havla není Čech, česky umí špatně, je odpůrcem historických Masarykových tradic, především pak husitství, stoupencem katolického tmářství a snahy kléru si znovu přivlastnit celý národ, cítí se »sudetským Němcem«, jak se sám tituloval, a v zahraniční politice nás vede do izolace mezi evropskými zeměmi. To se projevilo nejen v posledním hlasování v OSN o statusu Palestiny, ale i v podpoře vojenských kroků izraelských vládnoucích kruhů proti pásmu Gazy, uznáním Kosova, což byla doslova facka srbskému lidu či postavením se za bombardování zbytku Jugoslávie letadly USA. Všude tady byli mrtví civilisté.

I jeho neschopnost se soustředit na klíčová jednání a spaní při probírání těch nejpodstatnějších věcí a to nejen v Poslanecké sněmovně, ale i na mezinárodních fórech, už vyvolaly smích či pohrdlivé úsměvy nejen u našich politiků a médií, ale i zahraničních partnerů. Kdyby někdo z nás, komunálních či krajských politiků se choval stejně, pak by nás museli sami občané snad dokonce vynést z jednacích síní.

Pan Schwarzenberg se hlásí k jižním Čechám. Patří k nim i část Plzeňského kraje. My se zde hrdě hlásíme k husitským tradicím, vždyť přece Jan Žižka na svou pouť do Tábora vyšel právě z Plzně, aby v bitvě u Sudoměře porazil rozpínavé křižáky. Jeden z předků pana Schwarzenberga také jako svůj program v druhé polovině předminulého století svým německy předneseným projevem také odmítl postavení pomníku Jana Husa a při tom celé husitství vůbec. Karel Schwarzenberg je stejného názoru. Jako pokračovatel prezidenta Masaryka by tedy vlastně odmítl jeho koncepci, v níž upřednostnil Masaryk táborské hnutí proti katolizujícímu panstvu a církvi hrabající peníze. Ostatně i nyní se Schwarzenberg postavil se svou stranou TOP 09, či spíše právě ona byla hlavním iniciátorem, za převod miliardových majetků do rukou zemi nepřejícím prelátům. Navíc jim a dalším církvím, které v roce 1948 vůbec neexistovaly, se dostane mnoha desítek milionové »odškodné«.

Ti, kteří tuto výzvu podepsali, si jsou těchto všech věcí vědomi. Zřejmě jim však vůbec nejde o naši vlast, o její tradice a o její budoucnost. Proto zvolit Karla Schwarzenberga za prezidenta republiky nelze.


Autor: Jana BYSTŘICKÁ Zdroj: Haló noviny

A ještě dodám.
Nevím, kolik lidí si všimlo barev, ve kterých je vedena předvolební kampaň knížete.

Žlutá a černá: barvy rakouského mocnářství, rodu Habsburků, symbolu bigotního katolicismu.

Přečtete-li si "přednosti", které kníže údajně má a které nám jeho zvolení přinese (například uznávaná osobnost v zahraničí), a k tomu si přečtete podpisy lidí, kteří za knížete horují, nestačíte se divit. Kam se poděly obyčejné mravní hodnoty našich umělců, naší "kultůrní fronty". A tak dále, a tak dále.








Joma

#1937 Dávejte si pozor

2013-01-10 23:37

Místo abyste si dávali pozor čí ruce se vám hrabou v kapse, tak nadáváte na cikány a komunisty. Trochu jste jak stádo na porážku. Další volby Vám tyhle volby potvrdí.

Nepřihlášený uživatel

#1938 Re: Dávejte si pozor

2013-01-10 23:44

#1937: Joma - Dávejte si pozor

Tak je to halt na tobě, hlídači...


Nepřihlášený uživatel

#1939 Re: Volba prezidenta

2013-01-10 23:50

#1936: Bernie - Volba prezidenta

Ještě že čteš ta správná periodika... Kdy se ta Bystřická přiznala ke klimaktériu? Nebylo to zrovna při tvorbě?

MIP

#1940 Náš kníže pán - for president - ČR ve světě proslavuje

2013-01-11 12:01

Kníže pán je dokonce tady se spráfnou češtin

#1941 ja taky tak fidět tu krafa nemec

2013-01-11 12:03

Herman
Nepřihlášený uživatel
#1932
2013-01-10 20:12

Komuousi tahnete doprdele nejsme zvedavi na ty vase pindy a kdybiste se staveli na hlavu tak na hrad pude Karel SVETOVEJ POLITIK http://youtu.be/-FJ80P3dQD0

Nepřihlášený uživatel

#1942 Volba prezidenta

2013-01-11 12:03


‎"Jedním z prvních kroků, které bych v případě svého zvolení uskutečnil, bude vytvoření poradního orgánu složeného z významných právníků a ekonomů, kteří mi pomohou zajistit transparentní a kvalifikovaný výběr členů Nejvyššího soudu a Bankovní rady. Mezi další kroky bude patřit co nejrychlejší doplnění členů Ústavního soudu, zrušení omezení sociálního práva občanů ustanovené Václavem Klausem a vyšetření opomíjení výsledků analýz BIS týkajících se závažných podezření vysokých politiků a úředníků z klientelistického a korupčního jednání. "
Jiří Dienstbier

Panu Dienstbierovi dám hlas.

MIP

#1943 Vojta Dyk a Tatiana Vilhelmová: Rozumíme Karlovi

2013-01-11 12:04

Tvaroval ho táta a komunisti pronásledovali až na VUML

#1944 Volte jedině Sobotku

2013-01-11 12:10



Takže si to nastávající presidente Sobotko shrneme..." s tátou komunisti zatočili, ale synek se vrhnul na VUML, protože to údajně bylo nezbytné pro další kariéru. Podle všeho bude pan Sobotka politik nejen schopný, ale i všehoschopný.
---------------------

Sobotko,reaguji tímto na Vaše prohlášení z Parlamentních

listů, kde jste srovnal KSČM s nacisty a prohlásil, že pokud byste byl

prezidentem, tak v případě účasti KSČM na vládě rezignujete.Na to bych byl

zvědav,díky Bihu presidentem nikdy nebudete!



Rád bych Vám připomněl, že jste byl studentem Vysokého učení marxismu leninismu (VUML). V roce 1989 jste úspěšně dokončil jeho 2. ročník a vzhledem k převratu jste již třetí nestihl řádně dostudovat.To je škoda,že Sobotko! Ano, stejně jako mnoho Vašich kolegů z ODS, kteří po Listopadu 1989 zahodili svou členskou legitimaci KSČ a změnili názor, i Vy jste se stal známým „antikomunistou“. V médiích jste se obhajoval, že jako lékař jste VUML studovat musel. Ne, nemusel!Vy jste ho studoval velice rád,vidina koryta v KSČ byla pro vás velice lákavá možnost! Doopravdy ani před rokem 1989 nemuseli rentgenologové (což byla Vaše profese) studovat VUML, dokonce ani členství rentgenologů v KSČ nebylo povinností.Lékaři pracovali i bez VUMLu i legitimace KSČ.Svatá pravda,pokrytče Sobotko! Uvědomte si, že KSČM je demokratická levicová parlamentní strana, která hájí zájmy miliónů občanů, kteří pracují, podnikají a mnohých, co se zoufale snaží řešit následky reforem z dílny ODS.Na těchto reformách jste se podílel i vy pokrytče Sobotko! Pane senátore(chameleone), pokud se chováte tak, „jaká je zrovna doba“, berte v potaz, že doba žádá politiky, kteří hájí zájmy občanů. Vnímám vás jako poněkud „multi-postojového“ politika se selektivní pamětí. Pokud jste tedy tak zásadový, jak se v médiích prezentujete, očekávám, že zvážíte Vaše ambice stát se prezidentem České republiky, protože „doba už je prostě taková“. !!
MIP

#1945 Nechejte KARLA na pokoji vy lůzo

2013-01-11 12:12

Monika - to je můj president

#1946 Náš president HONZA

2013-01-11 12:19


Nepřihlášený uživatel

#1947

2013-01-11 14:01

No muzete se rozcilovat jak chcete ale stejne se dostane na hrad SVETOVEJ POLITIK

http://youtu.be/-FJ80P3dQD0

takze mi polipte prdel a do te svoji prdele si muzete nacpat rudou hvezdu komunistcky kurvy !!!!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2013-01-11 14:17


Milan

#1949 Re:

2013-01-11 14:18

#1947: -

"Světovej politik" k oblbnutí ovčanů - jo, to známe:

http://www.blisty.cz/img.php?id=-9339&size=500&mg=0&...


Nepřihlášený uživatel

#1950

2013-01-11 17:33

http://www.youtube.com/watch?v=ARHeBxZUf6U

Otevřený dopis poslaneckému klubu KSČM.



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...