Několik slov k případu doc. PaedDr. Milada Krejčí, CSc.

Smutny absolvent

#26 Souhlasim s odvolanim!

2012-01-26 20:19

Mlade damy, jen pockejte, az budete ve tretim rocniku, budete psat u Krejci bakalarskou praci, budete k ni pravidelne chodit na konzultace (spise si pro ukoly a povely), az takhle jednou prijdete a ona na vas ve dverich vykrikne: ,,a ty ses kdo? Ty ses odtud z prvaku? Pockej za dverma". Tak asi takhle to dela pro vas, jak vy tady pisete. Mejte trochu ucty ke starsim a respektujte pravo kazdeho na volne vyjadreni nazoru. Uvedomte si, ze my mame za sebou studium, ktere vas teprve ceka a asi o nem budeme vedet trochu vic, nez vy na zacatku. Studium, na ktere rada z nas vzpomina s litosti a smutkem, protoze by malokoho napadlo, ze v ceskem vysokem skolstvi jsou takove veci vubec mozne. Clovek ma nejaka ocekavani a rad by se pri studiu trochu kultivoval, a na misto toho se docka jednani jako s podradnym, hloupym a nepodstatnym deckem. Nezbyva mi nic jineho, nez souhlasit s Kiki, lide jako jsou tento clovek nemaji ve skolstvi opravdu co delat. Souhlasim s odvolanim Krejci z funkce.
Květinka

#27 Pryč s ní...

2012-01-26 20:28

Při čtení těchto všech komentů jsem se dost pobavila. Souhlasím s panem Mirďánkem. Prváci se takto zachovali jen proto, že jsou to na naší katedře jen kuřátka a do věcí které se zde dějí vůbec nestihli nahlédnout. Je to smutný,ale je to tak. Kdyby byli na místech nás druháků nebo třeťáků mluvili by jinak =) Doufám, že budou mít díky nám takové štěstí, že nebudou muset její pravé chování a vyučovací metody poznat. Jestli ale docentka a její praktiky na katedře zůstanou, tak sami poznají jak to chodí a budou brečet a kopat se do zadku, co to v prváku provedli za blbost.
Hodně zdaru =)

Anonymous

#28 Re: trocha do mlýna

2012-01-26 20:31

#1: Mirďánek... - trocha do mlýna

Tak milý Mirďánku, já si myslím, že ani já, ani moji spolužáci k vyjádření názoru nepotřebujeme Tvůj souhlas. Znáš to jak to v životě chodí. Podle někoho naivní málo, podle jiných moc. Můžeš být tedy rád, že už na katedře VKZ nestuduješ, jsi nyní v pohodě a nás prosím Tě nech, ať si své životní chyby, úspěchy a omyly zhodnotíme sami. K nám se paní doc. chová slušně a jestli jsi dobře nečetl, Tomáš Mařík svou obhajobu bohužel na těch tričkách postavil. 

Ty už zde taky nestuduješ, a tak nemůžeš soudit, co se děje na VKZ nyní. My jen vyjadřujeme svůj upřímný názor - že se nám kurz líbil a naopak jsme byli překvapeni, že jsme si mohli dělat, co jsme chtěli, a že s námi poprvé někdo na "lyžáku" jednal, jak s dospělými.

K větě - co nám docentka slíbila, když se ji zastaneme - snad také ani není co dodat. Tím jsi shodil maximálně sebe a svůj způsob uvažování. Chápu, že to měla být urážka a nemyslel jsi to vážně.

Více se vyjadřovat nebudu. Nic není jen černé a bílé, a to doufám uznáš snad i ty.

měj se

#29 Pro frajerku ,,Nevím na co si hraje Kája Mařík"

2012-01-26 20:46

#20: Nevím na co si hraje Kája Mařík - Hlupáku

Je vidět, že seš ještě dítě. Frajeříš tady a machruješ na Káju Maříka ve zprávě, kterou v zápětí SMAŽEŠ, protože zjistíš, že to nepsal Kája, ale někdo jiný? Ten Kája Mařík, se kterým si jak si psala minulý týden mluvila a on ti tvrdil jak je Výchova ke zdraví nejjednodužší obor, jak se dá všechno u zkoušek okecat a nevím co ještě si tu povídala. Jen aby si to Kája nepřečetl, když to nepsal on viď?! Hádám, že do života budeš stejně kvalitní člověk jako Krejčí.


Nepřihlášený uživatel

#30

2012-01-26 20:49

Jsem ve 3.ročníku na VKZ a určitě mě to stálo mnoho peněz, času a nervů, ale jestli si tady někdo myslí, že vysoká škola je zadarmo a bez žádného stresu, tak je velmi na omylu. A jestli někdo někde vystudoval takovou školu, tak bych tedy chtěla vidět jakou. Nikdy jsem neměla problém na škole s učitelem a když ano, tak vždycky to šlo vyřešit. Když se člověk slušně chová, ostatní se k němu nechovají jinak. Chápu paní docentku Krejčí i v tom, že občas přijde pozdě, při jejím postavení má neuvěřitelně plný program a jak už tady jednou bylo řečeno, nikdo nejsme dokonalý...A je trochu trapné tu psát prvnímu ročníku něco o nevyzrálosti a naivnosti. Už to nejsou 15lité dětičky a mnohdy, už doma potomky mají, takže je ubohé stát za takovým názorem.
serenata

#31

2012-01-26 20:57

k Maříkovi...kdyby byla ta škola podle něj tak jednoduchá,jak se vyjádřil, asi by neprolízal tak horko těžko ...každou zkouškou na třetí pokus,,,to se pak asi člověk trochu naštve, když ho taková Krejčí vyhodí od zkoušky...když se s tím nevyrovná, není divu, že kope kolem sebe.
Petra

#32

2012-01-26 20:58

paní docentce fandím a přeji hodně sil do tohoto nesmyslného boje.
Sara

#33

2012-01-26 21:16

Katedru vytvořila a bez ní by nic takového určitě nevzniklo a ani nepokračovalo, je to nový obor a ona mu proráží cestu je pochopitelné, že se dělají chyby, ale zároveň i poučení se z nich. Rok od roku je vidět pokrok, hold všechno má na svůj vývin čas...jako víno...

Nepřihlášený uživatel

#34 Re: Souhlasím s odvoláním!!!

2012-01-26 21:37

#22: Kiki - Souhlasím s odvoláním!!!

V tomto souhlasím !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lukas

#35 Re:

2012-01-26 21:42

#33: Sara -

Myslím, že si přišla tak na milion korun za těch 5 let... :D dobře ona, ale teď bude muset zase vše vysolit zpět... :D Tak dlouhou se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne.. Na každou svini se voda v hrnci vaří.. :) Člověk, když je hladový, tak nemá dost... jak se říká, v nejlepším se má vždy přestat, ale i nejhorší zavislák stím má problémy to zvládnout, takže asi konec pohádky, spadla klec..., aspoň ty její kurzy nemusela hnát přes její učetnický systém, hold i lidi s titulama stím mají problémy, když se hrnou do ekonomického sektoru, něco jako když kominík bude dělat v porno průmyslu...... :D

žák

#36

2012-01-26 22:31

Mařík je prostě vůl

Nepřihlášený uživatel

#37 Re:

2012-01-26 22:37

#31: serenata -  

 školu též považuji za jednoduchou. Jsem absolvent a mám červený diplom. Mám srovnání s jinou vysokou školou a je to nesrovnatelné. ALE O TO TADY PŘECI NEJDE.  Jde snad o to, že paní docentka se nechová podle morálních norem a přitom cvičí jógu. Je to ostuda!!!!!

 

žák

#38

2012-01-26 22:39

co je ostuda

Nepřihlášený uživatel

#39 Re: Re:

2012-01-26 22:46

#35: Lukas - Re:  

 Lukáši a vy všichni. DOMLUVME SE! Podpořme Maříka, ale né kecama, ale činama. Jinak se obávám, že budem včichni jen zbytečně kecat a Mařík, který jediný nasadil krk o něj přijde.

Já ani vy jsme neměli tolik odvahy, ale Mařík nám ukázal, že to jde. Neozval se jen za sebe, ale i za nás srabáky,co jen kecáme, ale nic neuděláme, protože se bojíme. Možná by Mařík studoval taky lépe, kdyby si neodvíral pusu a posluboval docentce jako blbeček. Ale asi na to nemá hroší kůži, kterou jsou obdařeni jiní.

 


Nepřihlášený uživatel

#40 Re:

2012-01-26 22:49

#38: žák -  

 když to nechápeš, tak NIC. A dávej pozor žáku, aby tě užovka přátelsky neobtáčela :-)


Nepřihlášený uživatel

#41 Re:

2012-01-26 22:50

#36: žák -  

 Proč jsi vulgární, ty ho snad znáš? Nebo jsi o něm slyšel vyprávět?


Nepřihlášený uživatel

#42 Re:

2012-01-26 22:50

#25: Kytička -

Tak trochu mám pocit, že už se neřeší problémy, které vznikly ve škole, ale že si každý, sám za sebe, řeší problémy své. Neslušné výrazy a hanění druhých lidí, ať už viných nebo neviných. Dobře vychovaný člověk, je člověk morální. Mě nepřipadá, že by jste se také chovali slušně, když čtu vaše výrazy. Pokud chci, aby se nějak ke mě tak lidi chovali, snažím se i já, tak chovat k nim. Nemluvte o tom, že docentka není slušná, protože neslušně, se tady vyjadřujete vy...

Hloupý? Hloupý je to, kam až to muselo dojít.

S úctou student VKZ

 


Nepřihlášený uživatel

#43

2012-01-26 23:28

Podepisuji tuto petici protože si myslím že v dnešní době tato katedra s obory, které zde jsou, mají budoucnost a pod vedením paní docentky Krejčí, která jí s plnou zodpovědností a nadšením udává ten správný směr a inspiruje studenty k novým věcem, snaží se, aby je i oni předávali ostatním, zde ráda jsem, je to spravedlivý a pracovitý člověk, který by se zde jen těžko nahrazoval, navíc mě opravdu rozčiluje, že jeho funkce je narušena kvůli naivitě a hlouposti jednoho či dvou lidí, kteří nevím proč na tento obor nastoupili a svým jednáním ubližují nám všem, kterým studium i účast na kurzech přinesla nezapomenutelné zázitky i spoustu zkušenností (dokonce i licenci instruktora lyžování téměř zadarmo"), jinak jsem ráda že tričko mám, a klidně si koupím ještě dvě :-) jsou prima a je to pro nás dobrá reprezentace na praxi.
A.

#44

2012-01-26 23:57

příde mi, že se tu mluví uplně o něčem jiném :) petice byla napsána za učelem predražených triček a kurzů! ne, jak se krejčí chová. takže už toho nechte. každej tu akorát ukazujete své "krásné" stránky.

Nepřihlášený uživatel

#45 Re:

2012-01-27 00:07

#43: -  

Petice mi připadá účelově založena s cílem odklonit pozornost od vážného trestného činu, který byl na katedře spáchán v současné době neznámou osobou.

Celou věc sleduji jako pozorovatel, který se přikloní na stranu práva. Vzhledem k tomu, že jsem z celé záležitosti, spíše ze způsobu řešení celé věci, znechucen, nechávám vypracovat znalecké posudky na poukázané nesrovnalosti.

Musíme si všichni uvědomit, že Jihočeská univerzita je školou veřejnou, hrazenou z daní poplatníků a jestliže došlo k obohacování druhé osoby, doško k trestnému činu (i kdyby šlo o pouhé stovky).

Veškeré akce pořádané vysokou školou, která není soukromá musí mít vyrovnaný rozpočet. Ani škola, ani jedinec není oprávněn  na státní akademické půdě se obohacovat, i kdyby tak konal nevědomě. Znalost v takovém případě neomlouvá.

Tomáš (Kája) Mařík

#46 ...

2012-01-27 00:39

Dobrý den,
všechny věci které ode mne vyšly ven jsou založeny pouze na faktech. Kdyby měl kdokoliv z Vás chuť se se mnou setkat, rád vyhovím a osobně i zodpovím veškeré Vaše dotazy.
S pozdravem,
Tomáš Mařík
tkmarik@gmail.com
724 142 597
Jelen:)

#47 ....

2012-01-27 10:26

Milí přátelé, studenti a i ti bývalí.
Jsem absolventem, který ukončoval tento obor jako první nastoupivší ročník. Prošel jsem si tedy tím co první ročník teprve čeká a tak plameně paní Doc. obhajuje svojí peticí. Přečetl jsem si Vaše komentáře i jména v petici. Zaráží mne, že se někdo podepíše a nezveřejní své jméno jaký to pak má význam? Položme si prosím otázku proč v této petici není nikdo ze starších ročníků a pokud ano proč jich tu není většina?
Rád bych se vyjádřil i k poměrům, které na katedře panovaly a jistě dál panují a právě proto se stalo co se stalo. Ač jsme si s paní Doc. nepadli do oka už na začátku musím uznat, že ve svém oboru je profesionál, tak i v oboru PR. Ten neskutečně líbivý obraz o sobě a katedře umí vytvořit perfektně, ale jako pedagog a člověk naprosto selhává. Nerespektuje názory jiných lidí, není ochotna o nich diskutovat a pokud s ní člověk nesouhlasí je v nejlepším případě přehlížen.
I my jsme byli nadšeni z nového oboru, který jsme začali studovat a ne vše je špatné na katedře Výchovy ke zdraví. Zažili jsme tam plno dobrého, ale úroveň studia není taková jaká by na VŠ měla být.
Doufám, že pro někoho možná nešťastný počin poukázání na praktiky, které jsou na katedře běžné bude do důsledku prošetřen a ne zameten pod koberec jak už se mnohokrát stalo a bude dáno za pravdu iniciátorovi této v uvozovkách vzpoury.
Toto vše je bohužel pravda a za dob našich studií to nebylo tak markantní jako dnes, ale stále do očí bijící.
Prosím omluvte případné gramatické nesrovnalosti v mém literárním počinu a doufám, že bude složit k zamyšlení mnohých ne jenom studentům


S přáním krásného dne Jelen.
dostudovaná

#48 Re:

2012-01-27 13:23


Já jsem taky dělala bakalářskou práci u paní doc. Krejčí. Ano, chtěla, aby výsledná práce byla co nejlepší, zadání bylo jasné, srozimitelné. Na rozdíl od jiných vedoucích BP se mi snažila poradit a já jsem toho musela dost v práci pozměnit. Byla to práce náročná, stála mě téměř rok práce a dnes jsem hrdá na to, co jsem vytvořila a myslím si, že jsem se díky BP naučila psát odborné práce a klidně bych do toho šla znovu. Kdo nechce na VŠ pracovat a ani na sobě, tak se nemůže divit, že se mu ve škole nelíbí. Doc. Krejčí je přísná, spravedlivá a především velmi pracovitá. Podle toho asi posuzuje i ostatní, takže se lenoši nemohou divit, když narazí. A nějaké minuty zpoždění na začátku výuky? Občas ne vždy, ale vždycky odpřednášeno tak, abychom věděli, co se máme naučit ke zkouškám.

 


Nepřihlášený uživatel

#49 Re: Re: 35

2012-01-27 13:50

#35: Lukas - Re:

že by teta Kateřina ze Saturnina?


Nepřihlášený uživatel

#50 Re: Re: 37

2012-01-27 13:54

#37: - Re:

Možná, že jsi studijní typ a proto už studuješ druhou VŠ, a proto jsi prošel(la) s červeným diplomem...Pajdák je všeobecně považován za nejlehčí VŠ. Jen aby nevznikl dojem, že je to na katedře VKZ stejně jednoduché jako na právech v Plzni a aby se k absoloventům Výchovy ke zdraví tak nepohlíželo. To bychom měli opravdu smůlu, protože v našem ročníku nebyl nikdo, kdo by dostal něco zadara.