Několik slov k případu doc. PaedDr. Milada Krejčí, CSc.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#43

2012-01-26 23:28

Podepisuji tuto petici protože si myslím že v dnešní době tato katedra s obory, které zde jsou, mají budoucnost a pod vedením paní docentky Krejčí, která jí s plnou zodpovědností a nadšením udává ten správný směr a inspiruje studenty k novým věcem, snaží se, aby je i oni předávali ostatním, zde ráda jsem, je to spravedlivý a pracovitý člověk, který by se zde jen těžko nahrazoval, navíc mě opravdu rozčiluje, že jeho funkce je narušena kvůli naivitě a hlouposti jednoho či dvou lidí, kteří nevím proč na tento obor nastoupili a svým jednáním ubližují nám všem, kterým studium i účast na kurzech přinesla nezapomenutelné zázitky i spoustu zkušenností (dokonce i licenci instruktora lyžování téměř zadarmo"), jinak jsem ráda že tričko mám, a klidně si koupím ještě dvě :-) jsou prima a je to pro nás dobrá reprezentace na praxi.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#45 Re:

2012-01-27 00:07:44

#43: -  

Petice mi připadá účelově založena s cílem odklonit pozornost od vážného trestného činu, který byl na katedře spáchán v současné době neznámou osobou.

Celou věc sleduji jako pozorovatel, který se přikloní na stranu práva. Vzhledem k tomu, že jsem z celé záležitosti, spíše ze způsobu řešení celé věci, znechucen, nechávám vypracovat znalecké posudky na poukázané nesrovnalosti.

Musíme si všichni uvědomit, že Jihočeská univerzita je školou veřejnou, hrazenou z daní poplatníků a jestliže došlo k obohacování druhé osoby, doško k trestnému činu (i kdyby šlo o pouhé stovky).

Veškeré akce pořádané vysokou školou, která není soukromá musí mít vyrovnaný rozpočet. Ani škola, ani jedinec není oprávněn  na státní akademické půdě se obohacovat, i kdyby tak konal nevědomě. Znalost v takovém případě neomlouvá.