Několik slov k případu doc. PaedDr. Milada Krejčí, CSc.

Quoted post

Jelen:)

#47 ....

2012-01-27 10:26

Milí přátelé, studenti a i ti bývalí.
Jsem absolventem, který ukončoval tento obor jako první nastoupivší ročník. Prošel jsem si tedy tím co první ročník teprve čeká a tak plameně paní Doc. obhajuje svojí peticí. Přečetl jsem si Vaše komentáře i jména v petici. Zaráží mne, že se někdo podepíše a nezveřejní své jméno jaký to pak má význam? Položme si prosím otázku proč v této petici není nikdo ze starších ročníků a pokud ano proč jich tu není většina?
Rád bych se vyjádřil i k poměrům, které na katedře panovaly a jistě dál panují a právě proto se stalo co se stalo. Ač jsme si s paní Doc. nepadli do oka už na začátku musím uznat, že ve svém oboru je profesionál, tak i v oboru PR. Ten neskutečně líbivý obraz o sobě a katedře umí vytvořit perfektně, ale jako pedagog a člověk naprosto selhává. Nerespektuje názory jiných lidí, není ochotna o nich diskutovat a pokud s ní člověk nesouhlasí je v nejlepším případě přehlížen.
I my jsme byli nadšeni z nového oboru, který jsme začali studovat a ne vše je špatné na katedře Výchovy ke zdraví. Zažili jsme tam plno dobrého, ale úroveň studia není taková jaká by na VŠ měla být.
Doufám, že pro někoho možná nešťastný počin poukázání na praktiky, které jsou na katedře běžné bude do důsledku prošetřen a ne zameten pod koberec jak už se mnohokrát stalo a bude dáno za pravdu iniciátorovi této v uvozovkách vzpoury.
Toto vše je bohužel pravda a za dob našich studií to nebylo tak markantní jako dnes, ale stále do očí bijící.
Prosím omluvte případné gramatické nesrovnalosti v mém literárním počinu a doufám, že bude složit k zamyšlení mnohých ne jenom studentům


S přáním krásného dne Jelen.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#109 Re: ....

2012-01-29 10:56:24

#47: Jelen:) - ....

Nejlépe formulovaný příspěvěk, který naprosto vystihuje můj názor!