Několik slov k případu doc. PaedDr. Milada Krejčí, CSc.

Mirďánek...

#1 trocha do mlýna

2012-01-26 16:55

Milá Martinko, neznám Tě, ale dle toho, co jsi napsala si nemohu o tobě myslit nic pozitivního leč opak je toho pravdou. Jsem dnes již bývalým a úspěšným studentem VKZ - prezenční studium. Nevím, co ti docentka slíbila zato, že uděláš jakousi petici za její záchranu, ale znám jí, spolupracoval jsem sní, na VKZ jsem chodil a vím, jaké věci se tam děly a dějou a je to přesně tak, jak pan Mařík říká, dokonce hodně lidí ví, že toto je prozatím troška do mlýna, co se vůbec píše. Nějaký trička vem čert, ale arogantní, zákeřné, absolutně neprofesionální, neetické a většinou zmatené, nerozvážné chování a rozhodování paní docentky utvrdilo nejenom mě, ale řekl bych desítky lidí v tom, že paní docentka není žena na svém místě. Byl jsem několikrát očitým svědkem, kdy paní docentka úmyslně zesměšnila studenty, kteří jsou ve stejné věkové kategorii jako ona, těmto tykala a oni jí museli vykat, ale to by se dalo ještě pochopit, ale třeba, že studentům na zimním lyžařském kurzu vytýkala to, že si k jídlu vaří zrovna né vegetariánské jídlo nebo, že se studenti báli si dát jedno pivo na společné večeři a když si ho dali, tak okamžitě jim byly odebrány indexy a museli psát jakési prapodivné seminární práce a dokud tyto neodevzdali, tak jim nebyl zapsán zápočet, to jsou jenom střípky z arogance paní Krejčí. Další věc je, že se paní docentka opravdu obohacovala a obohacuje na svých studentech, nevím jestli jsi slepá nebo co, ale sama to musíš vidět, že všechno není košér, jak má být. Nevím, proč by studenti měli platit zájezdy celé rodince docentky. Závěrem snad říci milá Martino, že se pokusím tvůj dopis brát jako mladickou nerozvážnost a hloupost, ono není všechno zlato, co se třpytí a zde jsou krásně zobrazněna některá přísloví jako např. S jídlem roste chuť - a na toto nám navazuje krásně další české přísloví - Na každou svini se vaří voda. Nutno ještě dodat, že je pár studentů, kteří ani nemuseli VKZ byť měli denní studium navštěvovat a přesto všechno jakýmsi způsobem udělali veškeré potřebné zkoušky a zápočty a dokonce i bezproblémů za nevyjasněných okolností odstátnicovali. Mno přeber si to, jak chceš, ale pokud si budeš stát za svým, tak je to tvoje věc, ale byl bych rád, kdyby jsi zažila to, co někteří studenti, vyjma mě. Jo a nějaké chování dle jogínů a podobně???To zvostalo u paní docentky neposkvrněno jako panna. Inu práci čest, rodinným společnostem na státní úrovni "zdar" a dostaňte rozum lidi, otevřete oči..přece nemůžete být tak blbí!!!
A.

#2 Re: trocha do mlýna

2012-01-26 17:09

#1: Mirďánek... - trocha do mlýna

Co nám tady nadáváš, ty inteligente? Jo, zatím sme sice na VKZ pouhý pul rok a nevidíme do této problematiky nejak hluboko, ale ve skole se k nám paní docentka chovala naprosto normálne, arogantne vubec ne. A že přišla někdy pozde? kdo nepřisel? Jinak co se týče kurzu, na svahu sme si dali poslední den společně bombardýno, na rozlučce v pizzerii sme si mohli klidně dát vino nebo pivo. Žadnou vegetariánsou stravu nám nenutila. Takže netušíme co bylo na skole pred námi, ale k nám se chová slušně. A takovýhle rozmazávky si podle nás nezaslouží. Neboj žádnej honorář za to nemáme, jen se nám to prostě nelíbí. Taky možná jak Ty na mě, tak já na Tebe. Nemyslíš? Adéla.

Bývalý student

#3

2012-01-26 17:22

Dobrý den,
chápu, že jste teprve v prvním ročníku a neměli jste ještě dostatek příležitostí docentku Krejčí opravdu poznat, nebo že nemáte žádné pořádné srovnání a dále také chápu, že se jako současní studenti bojíte o své studium, ale z pozice bývalého studenta kroutím nad Vaší peticí hlavou. Nejen, že nám tato paní celé studium dávala najevo její ,,nadřazenost“ a chovala se k nám jako k žákům základní školy, ale někdy si myslím, že by ve srovnání s jinými akademickými pracovníky tato žena potřebovala znovu vystudovat pedagogickou fakultu, aby nabyla správné kompetence vyučovat. Co se týká jejího přiživování se na studentech a různých “školních“ kurzech, podmíněných naší až podezřele vysokou finanční účastí už snad nestojí ani za komentář. Jen se divím, že nedal někdo podnět k prošetření mnohem, mnohem dříve.

Přeji Vám mnoho úspěchů ve studiu a mnoho nervů pod jejím vedením.
S pozdravem bývalý student.

Nepřihlášený uživatel

#4 Re: Re: trocha do mlýna

2012-01-26 17:23

#2: A. - Re: trocha do mlýna

tož já nenadávám..tak nebuď hnedle vztahovačná žena!!!no a bombardýno jsem si dal taky na kurzu...ale na nejvyšším ledovci a daleko od docentky abych neměl zmiňované problémy....no a nebuď slepá na druhou stranu je vidět, že manipulace a přetvářka ti nic neříká....vždyť už oficiálně v půlce lyžařského kurzu se tento problém řešil, tak proč by si docentka neuděla dobré renomé před Vámi studenty prvého ročníku...inu její jogínské srdce a zásady vzaly za své, protože peníze a post jsou více než nějaká jóga a podobně....je vidět, že jste mladí a opravdu nerozvážní, ale moralizovat Vám zde nebudu, to mají za úkol vaši rodiče.

 


Nepřihlášený uživatel

#5 Mirďánku, Mirďánku

2012-01-26 17:26

Mirďánku, když to bylo tak špatný, tak proč jsi tam vůbec studoval??? Najednou se nebojíš a chceš nám otevírat oči? My vidíme dobře a mohu jenom podvrdit, že docentka je ke studentům slušná, vegetarianskou stravu nikomu nevnucuje a na kurzu alkohol na spol. večeru nikomu nezakazovala ani nepočítala! Nedělej hrdinu teď, když jsi dosud mlčel... Dle mého názoru a nejenom mého, je to žena na svém místě, už proto co vše dokázala a nedělá to jenom pro sebe, ale pro nás! Petra

Nepřihlášený uživatel

#6

2012-01-26 17:26

Nesouhlasím ze způsobem rozmazávání neprokázaných obvinění v mediích. Takhle bezhlavě se případné podezření neřeší. Ukazuje to jen na jednoduchost a nedozrálost osob, které tuto situaci způsobyli. Není nutno je jmenovat, známe je všichni.

Drahuška

A.

#7

2012-01-26 17:27

Mám proste jinej názor a jiné zkušenosti. Až na mě bude jak na psa, arogantní a nespravedlivá, až budu mít jasnej důkaz, třeba změním názor. Zatím nemám. Zatím si za ním stojím. A zas tak mladá a nerozvážná nejsem, abych se nachala ovlivnovat 2 článkama v novinách a pomluvami-evidentně od lidí co jí neměli rádi (možná oprávněně, ale to já nezjistím). Tím bych to zakončila.

Nepřihlášený uživatel

#8 Re:

2012-01-26 17:30

#3: Bývalý student -

Dobrý den,

když si myslíte, že mělo vše vyřešeno dřív, tak proč jste k tomu nedal podmět Vy? My jsme s ní žádné osobní problémy neměli. A myslím, že její přednášky byly vždycky srozumitelné.

Pěkný den,

studentka VZK, 1.ročník

BS

#9 Re: Re:

2012-01-26 17:34

#8: - Re:

Nemyslím, jen se divím :-)

Mirďánek :)
Nepřihlášený uživatel

#10 :D

2012-01-26 17:36

mohu srovnávat a v prvém ročníku sme docentku tolika neměli jako v dalších..a když už člověk nechá nějaké nemalé peníze na tej škole a má tam přátele, tak se taky každýmu odcházet nechce..a je zajímavé, že vy jste první ročník, co si na ní nestěžuje ba naopak a zrovna se chová slušně v době, kdy jí jde o kejhák??zajímavé...velice zajímavé..no myslím si, že jestli se docentka vrátí na svůj post, tak pak něco uvidíte a budete chodit domu nasraní, zničení a bez nálady...ale jak zde někdo psal, když chce člověk studovat tak i za takovýchto podmínek....

Borec

#11 VYHODIT

2012-01-26 17:40

Vyhodit, vyhodit, vyhodit, vyhodit, vyhodit, vyhodit!!!!

Nepřihlášený uživatel

#12 Re: VYHODIT

2012-01-26 17:43

#11: Borec - VYHODIT

Což ale ty jsi borec! Ty jsi taky vystudoval? Já jenom, že máš tak skvělé vyjadřování.

Borec

#13 Re: Re: VYHODIT

2012-01-26 17:45

#12: - Re: VYHODIT

Ale no tak.. Ne každý může studovat. Kdyby celý český národ studoval, tak kdo by potom čistil komíny? I dělníci musí být milí zlatí.

Kačka

#14 Názor

2012-01-26 18:17

Ahoj,
jsem také jednou z bývalých studentek VKZ a můžu říct, že to co se tam za ty 3 roky našeho studia dělo, nebylo nikterak pěkné...Ano, nikdo z nás tenkrát nenašel odvahu se proti tomu bouřit, protože všichni jsme chtěli dostudovat a jak už zde bylo řečeno, dali jsme do studia nemalé peníze a svůj čas. Každý má právo napsat sem svůj názor a já naprosto souhlasím s panem Mirďánkem - zažili jsme jednání paní docentky, které bylo arogantní a nadřazené, na kurzech se s námi jednalo jak s dětmi, akce Spolu to dokážeme, za kterou "slízla" paní docentka smetanu a o praxi radši nemluvit!!!
Přeji Vám všem mnoho zdarů ve studia a držím palce těm, kteří se nebojí ozvat, když se jim něco nelíbí, chce to velkou odvahu!!!

Nepřihlášený uživatel

#15 Re: Mirďánku, Mirďánku

2012-01-26 18:19

#5: - Mirďánku, Mirďánku 

 Tak to bych milá Petruško chtěla vidět. V tom případě paní docentka udělala poprvé chybu a nechala Vás pod dohledem pít alkohol :-) Protože alkohol dle  zákona 111/1998 Sb. na kurzy vysoké  školy nepatří. Když studuješ vysokou školu poradím Ti jedno. Přečti si nejenom zákon spojený s Tvým studiem, ale i navazující předpisy a naměl by Tě minout statut JU. Bohužel to zřejmě Vás, co petici podepisujete minulo.

Co za to? Uspěšné proplutí?


Nepřihlášený uživatel

#16 Re: Re: Mirďánku, Mirďánku

2012-01-26 18:35

#15: - Re: Mirďánku, Mirďánku

je vidět, že ty žiješ dle svého vyjádření podle zákonů a předpisů, že? Tak mnoho zdarů!!! ...je mi tě trochu líto :-)

Mirďánkovo fanoušek

#17 Re: Mirďánku, Mirďánku

2012-01-26 18:40

#5: - Mirďánku, Mirďánku

Milá zlatá, zkus se zamyslet. Vy v tom prvním ročníku jste totiž všichni velmi chytří. Až budeš mít za sebou třetí semestr, až začneš mít chování zmíněné plné zuby a bude ti líto, že tento obor nenaplňuje tvá očekávání (která si měla v prváku), plus začínáš mít opravdu hluboko do kapsy (díky Krejčí, která to vše samozřejmně dělá pro vás!), zeptám se tě - tak proč tu vůbec studuješ???? Né každý máme tolik odvahy dobrovolně ukončit studium po té námaze a tolika času, který jsme tomu doposud věnovali, jako Kája Mařík.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2012-01-26 19:00


...

#19 Re: Re: Re: Mirďánku, Mirďánku

2012-01-26 19:04

#18: Nevím na co si hraje Kája Mařík - Re: Re: Mirďánku, Mirďánku

A kdo ty hlupačko říká, že sem přispívá Kája Mařík? Je tu pouze uveden jako vzor.

Nevím na co si hraje Kája Mařík

#20 Hlupáku

2012-01-26 19:08

Sorry debile

Nepřihlášený uživatel

#21

2012-01-26 19:12

Mohli by jste přestat s těmi komentáři? Už se to tady rozpatlává jako v novinách. Jsme rádi za tvůj názor Mirďánku, ale už si vystudoval, tak nás nech v klidu studovat dál. Myslím, že si v budoucnosti(ať bude jakákoliv) poradíme i bez Tvých rad.
A hlupák jsi Ty, když tě baví takhle ,,rozpitvávat" dopodrobna tuto kauci. Překvapuje mě, že když jsi vystudoval tento obor a máš diplom(teda vlastně možná, říkal si že si bývalí student ne absolvent) nemáš nic jiného na práci, než nám tu spamovat petici, za kterou si stojíme svými slovy.
Už jsi vlastně mimo dění, tak můžeš v klidu spát.
Měj se krásně, a před spaním si zacvič Pozdrav měsíci, aby si ze sebe dostal všechnu tu zlobu.
Kiki

#22 Souhlasím s odvoláním!!!

2012-01-26 19:12

Zas až tak neřeším jestli nás docentka obírala na tričkach nebo na kurzech, i kdyby, čert to vem! Ale s jejím odvoláním musím souhlasit kvůli jejímu chování. Je to zlý člověk. V životě jsem neviděla arogantnějšího člověka, kterej s náma jedná naprosto povýšeně a nepřipouští jakýkoliv jiný názor! Takové osoby by učit vůbec neměli! Mám srovnání i s jinou vysokou školu a její styl výuky, kdy přijde do hodiny o pul hodiny dýl, za což dostaneme seřváno, že jsme si pro ní měli dojít, kdy se zeptá co vlastně máme za předmět a kde jsme skončili a absolutně bez přípravy začne zmateně vykládat látku, prostě jinde neexistuje!

Nepřihlášený uživatel

#23 Re: Hlupáku

2012-01-26 19:25

#20: Nevím na co si hraje Kája Mařík - Hlupáku 

 je vidět, že příznivci paní docentky mají podobnou úroveň. No?: "svůj k svému"


Nepřihlášený uživatel

#24 Re: Názor

2012-01-26 19:26

#14: Kačka - Názor

Ahoj, jsem studentkou 1. ročníku. Uznávám, že paní docentka byla při prvním setkání dosti nekompromisní a tvrdá jak skála. Způsob, jakým s námi jednala jsem nezažila ani na střední. Myslím, že nejvíce nás zarazilo, že studujeme obor Výchova ke zdraví, a přitom jsme neměli ani 5. min. na jídlo. Přesto se musím zastat paní docentky. Kvalita výuky jógy byla výborná a díky ní jsem v Tonále dokázala i fungovat. Byla jsem v její skupině na kurzu a po tomto týdnu mám pocit, že konečně má  mé lyžování styl. Na zkoušky nás během týdne připravovala skvěle, takže mít lepší paměť, tak to dám z hlavy. Neříkám, že je paní docentka dokonalá, ale to není nikdo z nás. Vždy je to o přístupu jedince a o tom, jak se s problémem vyrovná. Jo a nejsem z těch kterým věk začíná číslem 20, takže už mám svůj názor a říct, co si myslím, se nebojím.

P. S. Omlouvám se za češtinu, ale i dyslektik může vystudova VŠ.:-)

Petra

 

Kytička

#25

2012-01-26 19:50

Holky, vy v tom prváku snad neumíte ještě ani pořádně číst. Mirďánek tu přeci dávno není, jen jeho příznivci reagují na vaše inteligentní odpovědi. Zkuste si přečíst, kdo je tam vždy podepsaný :) buďte ale v klidu! Třeba se to do konce studia naučíte :) Zdar a zdraví