Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Evropan

#13101

2017-02-20 09:20

Máš tam odkaz, kde ta fakta jsou. Jestliže sem napíšeš, že tu informaci zjistli při výzkumu AP, tak asi faktem je ten samotný výzkum. Nebo snad ne? To ti ta tvoje hlavička nebere? Přece sem nebudu dávat odkazy na ty vaše sajty, které jsou vyloženě propagandistické, o čemž ví 99% obyvatel.

Ale když chtějí ruští šváby něco trousit, tak si nějaký hnůj vždy najdou, a jestli jde o fakta, to nezjišťují. Co řekne Putler, to máte za pravdu, i když je to jeden z nejhorších zločinců 21. století. A to je fakt.


Nepřihlášený uživatel

#13102 pár poznámek pro 'Evropana' (ostatním to snad není třeba opakovat)

2017-02-20 09:52

- ti nejhorší zločinci se neradi ukazují na veřejnosti

- patří jim většina světových zdrojů, korporací, médií atd.

- úkolují a podporují oficiální establišmenty zvané vlády, které realizují jejich agendy

- protiestablišmentová média nejsou jen ruská: v USA jich je plno a Obummerova politika odpor proti establišmentu jen posílila, což vedlo ke zvolení Trumpa, i když rozhodně není bezchybný

 

Je ve vlastním zájmu každého se o těchto věcech dovzdělat, neboť establišmentem kontrolované zdroje mu v tom logicky příliš nepomohou. Začít lze např. zde: netctr.com

ZTRÁTA SLOV A PÍSMA A ČASU S NÁCKY FURT BUDOU LHAT
Nepřihlášený uživatel

#13103 Re:

2017-02-20 10:50

#13101: Evropan -  

Ty si fakt jak pitomé děcko,furt dokola o PUTINU A RUSECH NO SI PLACENEJ G.SOROSEM 

OPAKUJÍ S PŘEDEŠLÉHO JEN NĚCO JAK PRO DEBILA 

A ja na RT nechodím ani na Sputnik od doby jak se ukázalo že aj Putin podvadi jak USA veřejnost tou scénou R.Velvyslanec fake Atentát nebo fake zabiti R.Army v Syrii IS bojovníky celé je to divadlo proti lidem Evropy.Fake,Syrie,Irak,Lybia,atd vše Fake show s herci!!!!

Pokud slyšíme Donalda Trumpa říkat, že mainstreamovým médiím již nelze věřit, protože neinformují o událostech, ale prosazují vlastní agendu, potom to znamená, že situace je naprosto kritická. Všichni jsme zažili, jakou obrovskou propagandu a manipulace s průzkumy a veřejným míněním probíhaly minulý rok v USA a dá se očekávat, že to samé čeká letos Evropu v nadcházejících volbách, které čekají i Českou republiku na podzim. Úlohu alternativy, která přináší informace a analýzy skutečného stavu, nelze v současné době ničím nahradit.

Evropan

#13104

2017-02-20 12:19

Příspěvek 13094

"The Industry of Lies: Západní mainstream už lže natolik, že jenom 6% Američanů věří zpravodajství. Průzkum si nechala udělat sama AP, člen Velké trojky!

Průmysl lží. Tak by se dalo nazvat západní mainstreamové zpravodajství, které v rámci prosazování konceptu NWO už produkuje takové nesmysly, že ztratilo veškerou kredibilitu a občané už zkrátka mainstreamu nevěří. Nově pouze 6% Američanů věří tomu, co hlásá mainstream [1]. Proto se zesilují útoky proti alternativě v celém západním světě. Proto vzrůstá snaha o blokování a vypínání webů, proto se zvyšují útoky na alternativu a její financování. Lidé odcházejí. Redaktoři mainstreamových médií, kteří měli rovná záda, už dávno s profesí skončili a odešli do ilegality. Zapnout si dnes televizi, nebo koupit si noviny, se rovná pokusu o sebevraždu vlastního svědomí a zdravého úsudku."

Jestli si sem ten příspěvek dal ty, tak je tam odkaz na sputnik (pod tou jedničkou). Jestli si to tam nedal, tak nereaguj a nenadávej. A jestli si to tam dal, tak nevykládej, že Sputniku stejně nevěříš. Když něčemu nevěřím, tak tomu přece nevěřím.

Pak seš jak Trumpetka, který nevěří médiím, ale pak rozhlásí nějakou neexistující blamáž o teroristickém útoku ve Švédsku s odkazem, že to viděl na FOX News. Ten taky médiím nevěří, ale jakmile mu někdo podsune zprávu, která se mu hodí do permanentní volební kampaně, tak ji zveřejní. Takže médiím věří, nebo nevěří? Jestli nevěří, proč je sleduje? A jestli věří, proč je pomlouvá? No prostě Trumbelín. Ještě že nechlastá jako to naše individuum, které se bojí v Praze vylézt se své nory ... pardon hradu.

A k příspěvku 13102 :

Jak vypadá nejhorší zločinec 21. století?

1) Ti nejhorší zločinci se neradi ukazují na veřejnosti.

2) Patří jim většina světových zdrojů, korporací, médií atd.

3) Úkolují a podporují oficiální establišmenty zvané vlády, které realizují jejich agendy.

4) Protiestablišmentová média nejsou jen ruská.

Podle mě to na Pultlera sedí jak nočník na zadnici. Nerad se ukazuje na veřejnosti s výjimkou vojenských přehlídek, patří mu většina ruských zdrojů a tiskovin - sice nepřímo, ale našel si systém, jak je řídit a jak ničit svobodnou konkurenci. A k bodu 4 - protiestablishmentová media nejsou jen ruská - ale u příspěvků na této diskusi ano.

A odkaz na netctr.com - to je fakt originální! Poslední aktualita z 13.9.2013, a jedná se o konspirační popis řízené demolice newyorských dvojčat. Viděl jsem na toto téma oficiální 3 dokumenty a měly větší vypovídací hodnotu. Zde jsou sice alespoň odkazy na zdroje a jména novinářů, ale není tam nic zajímavého a už vůbec ne aktuálního.

Tak příště méně a lépe. Už mi nepřipadáte tak vtipně přitroublí jako na začátku.


Nepřihlášený uživatel

#13105 Pravda: ISIS je falešný!

2017-02-20 12:38

Ve videu uvidite jak manipuluji MAISTREAMOVÉ media s efekty když IS vraždí fake show.
Jak aj občane teda herci běhaj přes zelené platno tak nás krmí USA.


VICE-Pravda: ISIS je falešný!

Nepřihlášený uživatel

#13106 Re:

2017-02-20 12:46

#13104: Evropan -  

Důkaz že tady sou Ruská media žádné nevidím, máš jen ten Sputnik a to RT co si sám zveřejnil nic vice. 


Nepřihlášený uživatel

#13107 Edward Snowden tvrdí, že Usáma bin Ládin je nažive Smrť Usámu bin Ládina bol podvod?

2017-02-20 13:01

Edward Snowden tvrdí, že Usáma bin Ládin je nažive
Smrť Usámu bin Ládina bol podvod? Usáma bin Ládin je nažive? To je otázka, že tisíce ľudí sú vyrobené a je jedným z najväčších záhad sveta, ktoré doteraz neboli vyriešené. Vďaka úniku bývalý vládny splnomocnenec NSA Spojených štátov Edward Snowden, tam je známe, že bin Ládin žije

VICE-Edward Snowden tvrdí, že Usáma bin Ládin je nažive

Skutečný nepřítel je ten, kdo je za teroristický útok 11. září.
Usáma bin Ládin , tak úzce spojena s finanční zájmy v Bushově rodině a CIA , může být duchovní nebo mu může být vhodný obětní beránek, ještě další provokace, aby stampeded Američany do další války o ropě. VICE-filmy natočené podle placených herců , vyrobený tak, aby vypadaly poněkud podobný bin Ládinem, herci, kteří vyvrátily velmi veřejným prohlášením bin Ládina, herci předstírají, že jsou bin LádinVICE-Hon na bin Ládina" Národný Shame - Bin Ládin nikdy zmienil sa McChrystal správe alebo Obama Speech


Nepřihlášený uživatel

#13108

2017-02-20 13:23

Hon na bin Ládina" Národný Shame zatím co byl skryt v Bílem Domečku v USA a je tam furt

Kolik z Ameriky tragédie je svázán s těmito dvěma dětmi bohatých, děti z rodin dlouho připojil přes peněz a přátelství, Bushových a bin Ládina klanů. Jeden syn zemřel v odlehlých horách, jiný žije v Dallasu předměstí doufat, že nikdo nebude poslán po mu. Jedním z nich je bojový veterán, jeden nikdy se pevný postoj, pokud není provedeno z bezpečí a pohodlí. Islám jednou viděl bin Ládina jako velký vůdce.Teď je většinou zapomenut.Víme to: VICE-Bin Ládin vždy popíral jakékoliv vazby na 9/11 a ve skutečnosti nebyl nikdy obviněn v souvislosti s 9/11.

Evropan

#13109 Re: Re:

2017-02-20 14:09

#13106: - Re:  

Seznam českých a slovenských webů šířících ruské lži: Seznam proruských dezinformačních webů v Československu

Sám za sebe bych tu ještě nerad viděl odkazy na www.bibliotecapleyades.com, kam si může nahrát kdo chce co chce, a pak si odkazuje sám na vlastní informace. To už sem můžete případně dávat odkazy na uloz.to. No a pak tam samozřejmě chybí Putlerovo ... pardon parlamentní listy.

Tak jasný? Jo a jasně - jsou to fakt sračky. Jedna větší než čtyřiadvacátá.


Nepřihlášený uživatel

#13110 Re: Re: Re:

2017-02-20 14:18

#13109: Evropan - Re: Re:  

JÁ TO VĚDĚL ŽE TO BRZY NAPIŠEŠ

Problem je že ty weby nejsou Ruské, vše co nejede podle, diktatu fašistické EU a USA je Ruské moc moc trapné tomu, se nedá řict důkaze ani fakta, ale snůžka sraček ECHO24.Prostě Kavárenský odpad,udělanej web jak Prezidenský web volte svého komedianta nejvice hlasu kolotočaři,komedianti a placeni idioti.

Plus tyhle media  www.bibliotecapleyades.com, tam se najde dost věcí a pravdívé aj od WikiLeaks.Tak je jasný že to nácek s Kavárny bude kritizovat když Maistream selhává a USA media jdou do hajzlu kam také patří.

Úlohu alternativy, která přináší informace a analýzy skutečného stavu, nelze v současné době ničím nahradit.

V Syrii umíraj lidé hovno umíraj sou to Herci!!!!Fake jak Brusel,Francie,Berlin,atd vše snužka sraček.Trapné bylo jak všude dávali květiny přitom nikdo neumřel!!!!!No herci museli zapůsobit na veřejnost v Evropě aby lidem nahnali strach!!!!!Přitom pravý teroristé sou Vláda a Elity a Media 

řekla Bartlett. OSN

"To se týká otázky druhého džentlmena o tom, proč většina z firemních médii jsou lži o Sýrii. Je to proto, že to je agenda; kdyby řekla pravdu o Sýrii od počátku, nebyli bychom tady. 

A podvod s Herečkou od Erdogana jeho přibuznou fake show Aleppo

VICE O HEREČCE-Novinář Výbuchy MSM v Syrii Působení: "lži Jejich agenda"

Delegace OSN obvinila USA ze Lži a propagandy

VICE-Delegace OSN obvinila USA ze Lži a propagandy

VICE-Pád Mainstream Media - Při Propagandě selže, lidstvo se probudí


Nepřihlášený uživatel

#13111 Re: Re: Re:

2017-02-20 15:18

#13109: Evropan - Re: Re:  

 

21.stoleti boj proti teroristum fake show

Použití termínu " mezinárodního terorismu " má následující cíle:

 

  • Skrytí skutečné cíle ozbrojených sil rozmístěných po celém světě v boji o nadvládu a kontrolu

  • Soustružení na požadavky lidí na boj nedefinovaných gólů proti neviditelnému nepříteli

  • Ničí základní mezinárodní normy a mění koncepty, jako jsou: agrese, státní teror, diktatury nebo hnutí národního osvobození

  • Zbavuje lidi jejich legitimní právo na boj proti agresí a odmítnout práci zahraničních zpravodajských služeb

  • Zavedení zásady zřeknutí se národních zájmů, transformovat cíle ve vojenské oblasti, přičemž přednost mají válce proti terorismu, porušování logiku vojenských aliancí na úkor společné obrany a zvýhodnit protiteroristické koalice

  • Řešení ekonomických problémů přes tvrdé vojenské vlády pomocí válku proti terorismu jako záminky.

  • Neboť současná mezinárodní situace ukazuje, terorismus se vynoří kde rozpor zhoršit, pokud dojde ke změně společenských vztahů nebo změna režimu, kde není politický, ekonomický nebo sociální nestabilita, kde je morální dekadenci, kde je to cynismus a nihilismem triumfu, kde vice legalizován a kde zločin se šíří.

    To je globalizace, co vytváří podmínky pro vznik těchto extrémně nebezpečných jevů. Právě v této souvislosti, že nový svět geostrategický mapa je navržen tak, že zdroje planety jsou re-distribuovaný, že hranice mizí, že mezinárodní právo je roztrhaná na kusy, že kulturní identity jsou vymazány, že duchovní život se stává ochuzený ..

VICE-Medzinárodný terorizmus neexistuje

21.stoleti boj proti teroristum fake show

VICE-Teroristé v Sýrii připravit další falešné video zobrazit na CNN a Aljazeera.

ZDE VIDÍME ŽE S STÁTY SOU S TERORISTY PŘATELÉ a uprchlici podvod vše je to vlastně komedie k smichu!!!

VICE-Falešný Battle of Mosul
Evropan

#13112 Re: Re: Re: Re:

2017-02-20 17:42

#13110: - Re: Re: Re:  

Problém s tebou je, že neumíš česky. Ty weby jsou "proruské", nikdy jsem nepsal, že jsou ruské. A nebo mi dokaž, kde jsem napsal, že jsou ruské! Ale přebírají vlezdoprdelkově vše, co Putler označí za informaci ke zveřejnění.

A také jsem napsal, že bibliotecapleyades je web, kam si může kdokoli nahrát kdejakej fake. To prostě nejsou informační servery a ani si na to nehrajou. Na vstupní stránce biblio ... je to uvedeno dokonce ve 3 jazycích, z čehož ty zřejmě ale neumíš ani jeden. Takže to, co sem vkládáš, jsou dezinformace a lži. Je to jen lživá propaganda.

A už se konečně nauč česky, nebo si změň překladač. To, co prezentuješ jako češtinu, to čeština fakt není. Čeština je krásný jazyk a je to jeden z našich národních symbolů. Nevím, proč ho tady nějakej Rusák przní.


Nepřihlášený uživatel

#13113 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-20 18:12

#13112: Evropan - Re: Re: Re: Re:  

Já se stydět za nic nemusím.Sem Vlastenec mam vlastní rozum nikdo mě ho neřídí.Jsem svobodnej člověk,co budu sledovat čemu budu věřit si určují já sám.A lidé se také probouzí hledaj fakta ve všech zemích, také už se proflakla CNN,BBC,FN, media,že najímaj herce na divadla v Syrii,Iráku,Aleppu,Mosulu,Gaze,atd.

Lži sou ty sračky co furt plácáš dokola jak pitomé děcko.Co nejde s USA je proruské jak ubohé.Hlavně že sou to věrohodná,alternativa,media a nejsou Ruská.Hold USA konči tak se smiřte náckové s tou potupou Amerických prolhaních medii.A MSM s herci také končí jak v Syrii,Iraku,atd!!!!To Kavárna nemůže unést že o Fake media jim nikdo nestojí že už nejde manipulovat s národy a veřejností.Hold opona padla Herci se proflákli,a media taky že vysílaj hovna.A zase urážky na pravopis jak ubohé vy se jen tím braníte když nejsou argumenty to dělaj malé děti ve školách.Ale musím uznat že Herecký dobré to bylo to v Britanii,nebo v Turecku ten atentát fake na Ruského.Ambasadora divadélko nikdo neumřel!!! A všichni státy sou s Ruskem pospolu sou na všem domluvení na divadélku to se prokeclo tím Fake Atentátem v Turecku.BYLA TO DOBRÁ PODÍVANÁ V TV ALE UŽ MĚ TO NUDÍ!!!!

JAK SE HRAJE DIVADLO PROTI RUSKU A VŠICHNI SOU ZA JEDNO A PRO VEŘEJNOST BUBUBU RUSKO JINÁČ ERDOGAN ZA OPONOU PUTINE DOBŘE JSME TO UHRÁLI PRO VEŘEJNOST A D.TRAMP POŠLU TI K HRANICÁM DALŠÍ VOJSKA AT NÁRODY MAJ STRACH A PAK AT JIM PAK MUŽEM VZIT PRAVO A SVOBODU JAK SE VŠUDE VYHLASI PROTI VALEČNÉ STAVY PAK NA NE POŠLEM ARMADU Z KOSOVA ISLAMISTU CO OBAMA TAM CVIČIL A ZBROJIL NA EVROPANY A PUTIN DOBŘE SNAD TO VÝJDE JEN NEVZBUDIT PODEZDŘENÍ A ZATÍM OSOČUJTE EVROPANY DO RUSÁKU,A PUTLERU,ATD

VICE-99,9% Ruský Turecko Ambassador Fake Atentát Video Stage Hoax

A NEBO BRUSEL HERCI DOBRÝ PLESKÁM LIDI BOJTE SE BYLO TO SKUTEČNÉ HOVNA V MEDIÁCH OČ TAM JDE NAHNAT STRACH

VICE-Belgie teroristický útok Hoax (Fake Miminko, 3/22, herci a Old stopáže) - vyvrácením a odhalenými

VICE-Belgium Terror Attack Hoax Part 2 (Reusable Actors, Training Drills Explained, Bad Acting Busted)


Nepřihlášený uživatel

#13114 John F. Kennedy - Čelíme celosvětové bezohledné konspiraci (CZ sub)

2017-02-20 19:30

LIDI POSPOJUJTE SI VŠE PLUS AJ SLOVA JFK S TOU FAKE MAŠKAROU CO SE DĚJE VE SVĚTĚ

A lidé se také probouzí hledaj fakta ve všech zemích, také už se proflakla CNN,BBC,FN, media,že najímaj herce na divadla v Syrii,Iráku,Aleppu,Mosulu,Gaze,atd.

VICE-John F. Kennedy - Čelíme celosvětové bezohledné konspiraci (CZ sub)

VICE-Předstírat islámskou pohřbu v Gaze

Evropan

#13115 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-21 05:40

#13113: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Já ti neupírám, že seš ruský Vlastenec. Jen bych rád, aby ses nemotal do českých diskusí a nešířil tu proruskou propagandu. To je vše. Ta tvoje čeština je tak strašná, že ty prostě Čech být nemůžeš.


Nepřihlášený uživatel

#13116 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-21 09:19

#13115: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Osobně nevidím jako problém, kdo je jaké národnosti, ale čí zájmy podporuje. Globalisté mají jen jediný zájem, a to ten svůj. Lidé jsou pro ně odpad, který je potřeba eliminovat (depopulace). Pokud se s tím někdo ztotožňuje, není lidská bytost.

A poklonkování jak Východu tak Západu je nám k ničemu.

 

Evropan

#13117 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-21 10:58

#13116: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Trochu vaši reakci asi nechápu. Vystupuji tady proti lidem zřejmě organizovaným ruskou ambasádou, kteří tady mají vytvářet proruské a protiamerické nálady. A to se jim částečně daří. Ale pro tento typ lidí jsou ti ostatní také pouhý odpad, jim jde jen o moc. Ostatně Bašár Asad (těmito lidmi oslavovaný) toto dovedl do naprosto absurdní polohy, když v době své relativně krátké vlády (ve srovnání se svým odcem Háfizem) stihl vyvraždit více než 300 tisíc svých spoluobčanů. To je opravdu eliminace doslova a do písmene.

Co si ale představujete jako alternativu ke globalizaci? Že přestaneme vyvážet Škodovky nebo Budvar? Že tu nebudou obchodní řetězce? Kde nakupuje vaše manželka či přítelkyně? A co vaši rodiče? Byl bych také pro jiné uspořádání, ale zatím žádnou alternativu nevidím, a byl bych nerad, aby se opakovaly "alternativy" nastolené Leninem nebo Hitlerem.

Když ČT LŽE lžou i Havlojdi

#13118 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-21 11:39

#13115: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Stále dokola furt jak malé děcko.Hele kolaborante jdi do Hajzlu j ty ani bejt Vlastenec nemůžeš nemáš rozum a furt plácáš jednu a tu samou p..... Jen umíš urážet Vlastenece ty špino!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#13119 Vlasteneci jak dlouho se necháme urážet

2017-02-21 12:15

Vlasteneci jak dlouho se necháme urážet.Od placených nacku s Kavárny Vládou.Prestaňme platit daně a naplanujme celosvětovou stávku.Nás přece nebudou Kolaboranti s Kavárny urážet jsme tu vyrostli oni néé a budou nás urážet do Rusaku přitom jsme Vlasteneci Česká.


Nepřihlášený uživatel

#13120 Vlastenci jak dlouho se necháme urážet

2017-02-21 12:27

OPRAVA PŘEDEŠLÉHO 

Vlastenci jak dlouho se necháme urážet.Od placených nacku s Kavárny Vládou.Prestaňme platit daně a naplanujme celosvětovou stávku.Nás přece nebudou Kolaboranti s Kavárny urážet jsme tu vyrostli oni néé a budou nás urážet do Rusaku přitom jsme Vlastenci Česká.


Nepřihlášený uživatel

#13121 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-21 12:33

#13115: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Stále jsem neviděl nic prorusky.A stále žádné fakta a důkaze.Tohle je vlastenecka diskuse ne Kolaborantska a kavárenska.Tu máte proti Zemanu Petici pro névlastence tak táhni tam.


Nepřihlášený uživatel

#13122 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-21 12:38

#13117: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vždyť nikdo v Syrii neumřel vše placení Herci Agendou s MAISTREAMU.


Nepřihlášený uživatel

#13123 Nezávislý kanadský novinář napadá MSM, vysvětluje, co vlastně se děje v Sýrii

2017-02-21 13:12

ZDE JSEM DOLOŽIL DŮKAZE JAK VÁM SE LŽE V TV SAMA OSN TO AJ POTVRDILA VYSÍLAJ NÁM MAŠKARNÍ V CIZÍCH ZEMÍCH ABY TO VYPADALO VĚROHODNĚ TAK NOSÍ KVĚTINY PRO HERCE CO NEUMŘELI

Ale ten Kavárník alias Evropa vám furt bude tvrdit jak se kde umírá,aby dostal od G.Sorose penize špina.Jak B.Asad zabijí civile přitom je to divadlo nikdo neumřel vse Agenda MSM.

V Syrii umíraj lidé hovno umíraj sou to Herci!!!!Fake jak Brusel,Francie,Berlin,atd vše snužka sraček.Trapné bylo jak všude dávali květiny přitom nikdo neumřel!!!!!No herci museli zapůsobit na veřejnost v Evropě aby lidem nahnali strach!!!!!

řekla Bartlett. OSN

"To se týká otázky druhého džentlmena o tom, proč většina z firemních médii jsou lži o Sýrii. Je to proto, že to je agenda; kdyby řekla pravdu o Sýrii od počátku, nebyli bychom tady. 

A podvod s Herečkou od Erdogana jeho přibuznou fake show Aleppo

VICE O HEREČCE-Novinář Výbuchy MSM v Syrii Působení: "lži Jejich agenda"

Telenovela ze Syrie podvodu o Ruské Agresi Maistriem h...... figuriny jako obětě trapací 

VICE-Erdogan hrozí Assad a Rusko požáry zpět + Více falešnou propagandu bílé přilby

Důkaz že OSN potvrdila MSM lži o Syrii a Civilistech Je to vše Agenda a veřejnosti se lže 

Plus novinář sám potvrdil že se opravdu lže veřejnosti.

VICE-Nezávislý kanadský novinář napadá MSM, vysvětluje, co vlastně se děje v Sýrii

 


Nepřihlášený uživatel

#13124 FAKE NEWS ALERT - CNN created staged fake Syria Aleppo video!

2017-02-21 13:36

TAKÉ JSEM VĚŘIL ŽE SE FAKT ZABIJÍ V TYCH ZEMÍCH ALE UKÁZALO SE ŽE TO SOU HERCI A ŽE SE NÁM UŽ DLOUHO LŽE VEŘEJNĚ OD ROKU 2001 SE NÁM LŽE

V Syrii umíraj lidé hovno umíraj sou to Herci!!!!Fake jak Brusel,Francie,Berlin,atd vše snužka sraček.Trapné bylo jak všude dávali květiny přitom nikdo neumřel!!!!!No herci museli zapůsobit na veřejnost v Evropě aby lidem nahnali strach!!!!!Přitom pravý teroristé sou Vláda a Elity a Media 

VICE-FAKE NEWS ALERT - CNN created staged fake Syria Aleppo video!

Taky si budu hrát na mrtvého brouka,děti ze školky nebo od Syřanu

VICE-Syrian Criminal Rebels fake Chemical Gas Attack Photos

Nebo si zahraju na sochu pro media aby mohla fotit

VICE-More BBC Bullshit Syria chemical attack False Flag Collection Version #2


Nepřihlášený uživatel

#13125

2017-02-21 13:54

A VIDEO S IRAKU AFGANISTANU JAK HRAJI MRTVÉ A ZRANĚNÉ 

My si můžem dovolit chyby,v pravopisu my jsme hrdí Vlastenci ČR my si můžem dovolit mět hrdost,a vlastní rozum nám nikdo nebude diktovat čemu máme věřit.Kdo je agresor a kdo néni my jasně vidíme za agresora USA a EU proto vystupujem s EU je k hovnu.Potraviny GMO co by ani pes nežral to tu nechcem v obchodech žradlo jak pro pse,a kočky masa napustěna vodou za pulty,škodlivé potraviny,Španělsko,Marokko,Francie,tyhle sračky nám předhazuje EU.

Jsem zvědavej jak zas začne urážet kavárenská špina.Přitom furt nemá žádné důkaze ani fakta a furt tu bude mlet sračky o mrtvejch Syřanech Hercech jak Postižena ovce.Nebo tu bude urážet pracující lidi Vlastence ČR do Rusáku a jejich pravopisu se navážet jak děcko se školky.A bude se tu ohánět jak mu záleži na naši ČR né jejich špina jak za nechty.

VICE-Představený vůz bombardování / nálety na civilisty v Iráku, Červeného půlměsíce? (New unikly video!)