Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Evropan

#13104

2017-02-20 12:19

Příspěvek 13094

"The Industry of Lies: Západní mainstream už lže natolik, že jenom 6% Američanů věří zpravodajství. Průzkum si nechala udělat sama AP, člen Velké trojky!

Průmysl lží. Tak by se dalo nazvat západní mainstreamové zpravodajství, které v rámci prosazování konceptu NWO už produkuje takové nesmysly, že ztratilo veškerou kredibilitu a občané už zkrátka mainstreamu nevěří. Nově pouze 6% Američanů věří tomu, co hlásá mainstream [1]. Proto se zesilují útoky proti alternativě v celém západním světě. Proto vzrůstá snaha o blokování a vypínání webů, proto se zvyšují útoky na alternativu a její financování. Lidé odcházejí. Redaktoři mainstreamových médií, kteří měli rovná záda, už dávno s profesí skončili a odešli do ilegality. Zapnout si dnes televizi, nebo koupit si noviny, se rovná pokusu o sebevraždu vlastního svědomí a zdravého úsudku."

Jestli si sem ten příspěvek dal ty, tak je tam odkaz na sputnik (pod tou jedničkou). Jestli si to tam nedal, tak nereaguj a nenadávej. A jestli si to tam dal, tak nevykládej, že Sputniku stejně nevěříš. Když něčemu nevěřím, tak tomu přece nevěřím.

Pak seš jak Trumpetka, který nevěří médiím, ale pak rozhlásí nějakou neexistující blamáž o teroristickém útoku ve Švédsku s odkazem, že to viděl na FOX News. Ten taky médiím nevěří, ale jakmile mu někdo podsune zprávu, která se mu hodí do permanentní volební kampaně, tak ji zveřejní. Takže médiím věří, nebo nevěří? Jestli nevěří, proč je sleduje? A jestli věří, proč je pomlouvá? No prostě Trumbelín. Ještě že nechlastá jako to naše individuum, které se bojí v Praze vylézt se své nory ... pardon hradu.

A k příspěvku 13102 :

Jak vypadá nejhorší zločinec 21. století?

1) Ti nejhorší zločinci se neradi ukazují na veřejnosti.

2) Patří jim většina světových zdrojů, korporací, médií atd.

3) Úkolují a podporují oficiální establišmenty zvané vlády, které realizují jejich agendy.

4) Protiestablišmentová média nejsou jen ruská.

Podle mě to na Pultlera sedí jak nočník na zadnici. Nerad se ukazuje na veřejnosti s výjimkou vojenských přehlídek, patří mu většina ruských zdrojů a tiskovin - sice nepřímo, ale našel si systém, jak je řídit a jak ničit svobodnou konkurenci. A k bodu 4 - protiestablishmentová media nejsou jen ruská - ale u příspěvků na této diskusi ano.

A odkaz na netctr.com - to je fakt originální! Poslední aktualita z 13.9.2013, a jedná se o konspirační popis řízené demolice newyorských dvojčat. Viděl jsem na toto téma oficiální 3 dokumenty a měly větší vypovídací hodnotu. Zde jsou sice alespoň odkazy na zdroje a jména novinářů, ale není tam nic zajímavého a už vůbec ne aktuálního.

Tak příště méně a lépe. Už mi nepřipadáte tak vtipně přitroublí jako na začátku.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#13106 Re:

2017-02-20 12:46:28

#13104: Evropan -  

Důkaz že tady sou Ruská media žádné nevidím, máš jen ten Sputnik a to RT co si sám zveřejnil nic vice.