Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#13126

2017-02-21 14:21

Článek 2 ČR VLÁDA PORUŠUJE
(1) Stát je založen na demokratických hodnotách a nesmí se vázat ani na výlučnou ideologii, ani na náboženské vyznání.

Oddíl druhý

Politická práva

Článek 23-ODZBROJENÍ PORUŠENI USTAVY A OCHRANY OBČANU!!!JE TRESTNÉ
Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.

27 Led 2017 Sobotkův režim tvrdě trestá restauratéra, který odmítá ilegální imigranty a islám VICE-0Sobotkův režim tvrdě trestá restauratéra, který odmítá ilegální imigranty a islám 

Jezdí se západu divadlo

VICE-Jak a proč nevládní organizace nelegálně pašují migranty z Afriky do EU? PODVOD STOLETÍ !

financoval na Ukrajině povstání na Majdanu.

financováni podvodné krize s uprchlíky

DUKAZE ZDE-HECK UNIK G.SOROS EVROPA MIGRATION+UKRAJINA ROZVRAT


Nepřihlášený uživatel

#13127 NWO KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,USVIT,ATD!!!!!

2017-02-21 14:25

NEVOLITELNÍ!!!!!!!!!!

ANO JE STEJNÁ K..... JAKO ČSSD

Informace k Islamizaci CR

prosim o sireni iformaci ohledne postupne islamizaci CR a jejich promoterech, kteri tak obchazeji zdani od parlamentu CR a klamou ve verejnych sdelovacich prostredcich.

Z dostupnych zdroju lze jiz vydedukovat, ze nase vlada – v cele s KDU-CSL, CSSD a bohuzel i neco jineho tvrdicim ANO=BABIS, migranty zacina tahat do CR. Zacina dovoz techto nami nepratelskych lidi k nam v mensich, ale stale se zvysujicich poctech, jejich ubytovavani a placeni. Tento postup v tichosti podporuji i TOPka a p. Gazdik, tzv. prazska kavarna – viz. Brady kauza, Zeleni atd.

Nechci malovat certa na zed predcastne, ale nic nedelanim take nic nevyresi. Kazdy by se mel zamyslet koho podporovat nejen ve volbach. Sam se svoji rodinou se pripravit a zacit aktivne vyjadrovat svuj nesouhlas – psanim nasim zastupcum, clankum, komentarim atd, tak jak jen kazdemu jde.

Staci se podivat na zapad on nasich hranic a je kazdemu jasne kam tento trend vede…

NWO KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,USVIT,ATD!!!!!

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat voliče, demagogicky oblbovat voliče,občany, útočit na emoce fake zpravodajstvím. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

VÁŽNÉ UPOZORNĚNÍ ZE STANICE SVOBODNÉ SLOVO. 

Na 90% mají být volby do parlamentu 2017 v ČR, v případě neúspěch vládních stran u krajských voleb, zrušeny!!!
Další zajímavá informace. Proč byly přesunuty Rakouské volby. Má to co do činění s výsledkem presidentských voleb v USA 2016.

VICE-POZOR!!! Volby v ČR 2017 mají být zrušeny na dobu 10 let!!!


Nepřihlášený uživatel

#13128

2017-02-21 14:36

NACISTY SE ZÁPADU TU ROZHODNĚ NECHCEM SOU TAM AJ FAKAT DOKUMENTY OD FBI TO SE NEDÁ NIJAK OBELHAT Ani ten postížený kavárník to nijak neokecá co je placenej naší vládou aby nás tu urážel půlmozek.

Ignorujte Trolle co tu šíři propagandu západu!!Tady žadná Ruská néni totiž!!!!

Troll je v internetovém slangu obvykle anonymní účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který zasílá záměrně provokativní, urážlivé nebo irelevantní (off-topic) PROČ URÁŽI LIDI-příspěvky k citlivým tématům, jejichž hlavním smyslem je vyprovokovat ostatní uživatele k emotivní odezvě nebo jinak narušit normální, věcnou diskusi.Pokud jej diskusní komunita bude ignorovat, přestane jej jeho činnost bavit

Zde je další důkaz, že oficiální historie je všechno falešná: Hitler uprchl do Argentiny a zemřel Starý: Obrázky Něm Po Dokumenty válce, FBI, DNA analýza Skull & Obrázky z jeho domu

DOKUMENT PDF-Nacistické kořeny "bruselské EU" CZ


Nepřihlášený uživatel

#13129 Re: NWO KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,USVIT,ATD!!!!!

2017-02-21 15:12


Nepřihlášený uživatel

#13130

2017-02-21 15:24

DIVADLO proti Rusku fake válka a fake vše proti Rusku co nám v TV předvádi a Satanovi buzny u koryt

Co se ale ve skutečnosti děje?

Tady je třeba pochopit, že globalisté (GP) ve svých plánech k ovládnutí světa postupují způsobem, jako by každý den přehráli jen jeden tón určité melodie, protože jedině taková frekvence jim zaručí, že melodii co by celek (události v souvislostech) nikdo nerozpozná. A oni mohou v klidu postupovat s tím, že než si někdo jednotlivé tóny (události) pospojuje, oni budou mít nezvratně hotovo – budou lidstvo mít tam, kde jej chtějí mít.

EU bude policii v Evropě a Rusko neporazitelnou velmocí proces NWO proto divadlo s NATO vojsky v Evropě kokoti ani nemaj benzin a jezdi sem poroucháni!!!!Stále vám to nedocvaklo přiznivci a nepřiznivci skočily jste jim na špek misto aby jste se sjednotily jdete proti sobe jak tupe ovce ty co chcou války sou Vláda/y,Media,Elity to je škodná

VICE-Donald Trump se setká se spojenci v NATO. Společná armáda EU a Rusko

TAK TAKOVOU SNŮŽKOU SR..... NÁS KRMIJOU AJ RUSKO AJ USA CELÉ JE TO PODFUK jen divadlo pro veřejnost také sem věřil že jdou proti Rusku ale celé to je divadlo!!!!Možna sehraji pár střel na sebe aby to vypadalo věrohodně jak fake atentáty v BRUSELU,BERLÍNĚ,ATD

VICE-99,9% Ruský Turecko Ambassador Fake Atentát Video Stage Hoax

VICE- Jak vymýt mozek celému národu?

PALME KORÁN NÉNI TO KNIHA MÍRU ANI LÁSKY JE TO KNIHA SATANA
Nepřihlášený uživatel

#13131 Pálení koránu už i v Česku! Bývalá muslimka spálením knihy podpořila slovenskou aktivistku,

2017-02-21 17:28

VIDEO: Pálení koránu už i v Česku! Bývalá muslimka spálením knihy podpořila slovenskou aktivistku, kterou za stejný čin zatkla policie. Podívejte se, co říká o koránu!

Článek 2 ČR VLÁDA PORUŠUJE

(1) Stát je založen na demokratických hodnotách a nesmí se vázat ani na výlučnou ideologii, ani na náboženské vyznání.

Skandální zatčení slovenské aktivistky Sheily (civilním jménem Adriany Melekové), která byla minulý týden na Slovensku zatčena kvůli svému videu, kde spálila a pomočila korán [1], má nyní odezvu už i v České republice. Bývalá česká muslimka Marta Albahri [2], která odpadla od islámu, natočila video (viz. nahoře) na podporu Adriany ze Slovenska a taktéž knihu symbolicky spálila, tedy ne celou, ale jenom jeden list, ovšem kromě toho uvedla i další důležité informace o Koránu. V knize je podle ní 349 veršů, které jsou prostoupeny nenávistí a dalších 180 veršů, které propagují nebo ospravedlňují ve jménu víry násilí a brutalitu. Kniha otevřeně vyzývá k nenávisti a zabíjení nevěřících (pozn. wahábistický a saláfistický výklad písma koránu). Marta se ptá ve videu, jestli žijeme v České a Slovenské republice, anebo v islámské zemi, kde je normální, že násilný obsah koránu je chráněn zákony.

Islám proudí do Evropy i skrze nadace a fondy

Je to stejné, jako kdyby státy chtěly namísto zamezení vraždám a znásilněním tyto činy raději řídit. Ano, zní to absurdně, ale přesně tak to je. Pokud vám politik řekne, že je třeba migraci do EU řídit a regulovat, plivněte mu do tváře a řekněte mu, že je zrádce a kat vlastního národa. Procesy v Evropě zašly velmi daleko. Lidé v rámci knedlíkové pohody svojí pasivitou způsobili, že politiku zemí nyní řídí nadnárodní subjekty. Školství v ČR funguje např. takovým bizarním způsobem, že se z toho tají dech, ale nikoho to neznepokojuje. Studijní plány a metodiky MŠMT pro základní a střední školy v ČR vznikají za podpory Norských fondů a fondů ESF.

VICE-VIDEO: Pálení koránu už i v Česku! Bývalá muslimka spálením knihy podpořila slovenskou aktivistku, kterou za stejný čin zatkla policie. Podívejte se, co říká o koránu!


Nepřihlášený uživatel

#13132

2017-02-21 17:55

Takové náboženství by ve vyspělých zemích mělo být zakázáno a politická strana, která zákaz islámu nemá ve svém volebním programu, de facto tím dává najevo, že boj proti islamizaci Evropy nebere vážně. Ptejte se politiků, zda-li prosazují zákaz islámu a podle toho se zařiďte u voleb. Jde totiž o vás a vaše děti a rodiny. Nepřipusťte, aby se v Česku a na Slovensku takto plíživě realizoval model švédské a německé inkluze islámu tím, že se budou zavírat do vězení lidé za symbolické vyjádření odporu proti islámu.

Informace k Islamizaci CR

prosim o sireni iformaci ohledne postupne islamizaci CR a jejich promoterech, kteri tak obchazeji zdani od parlamentu CR a klamou ve verejnych sdelovacich prostredcich.

Z dostupnych zdroju lze jiz vydedukovat, ze nase vlada – v cele s KDU-CSL, CSSD a bohuzel i neco jineho tvrdicim ANO=BABIS, migranty zacina tahat do CR. Zacina dovoz techto nami nepratelskych lidi k nam v mensich, ale stale se zvysujicich poctech, jejich ubytovavani a placeni. Tento postup v tichosti podporuji i TOPka a p. Gazdik, tzv. prazska kavarna – viz. Brady kauza, Zeleni atd.

Nechci malovat certa na zed predcastne, ale nic nedelanim take nic nevyresi. Kazdy by se mel zamyslet koho podporovat nejen ve volbach. Sam se svoji rodinou se pripravit a zacit aktivne vyjadrovat svuj nesouhlas – psanim nasim zastupcum, clankum, komentarim atd, tak jak jen kazdemu jde.

Staci se podivat na zapad on nasich hranic a je kazdemu jasne kam tento trend vede…

Kazatel
Nepřihlášený uživatel

#13133 Antikrist Jeden Svět Náboženství Se Blíží

2017-02-21 18:22

Zde celá ta komedia proti Rusku je falešná!!!!Všichni státy ctí Satana totiž!!!!A vy národy jste boži děti proto vás chcou zabijet a proto vám lžou jak Media,tak Vlády u člověka spásu nenaleznete ale u Boha a J.Krista ano!!!! 

VICE-Antikrist Jeden Svět Náboženství Se Blíží, On Bude Mix Islám S Křesťanstvím A Nařídit Všem Křesťanům Postupovat Podle Tohoto Falešného Náboženství, Všechny Ty, Kteří Odmítají Will Be Beheaded

Matouš-24

Předpověd zkázy chrámu

1Když Ježíš vyšel z chrámu a odcházel odtud, přistoupili k němu učedníci a ukazovali mu na chrámové stavby.2On však jim řekl: „Vidíte toto všechno? Amen, pravím vám, že tu nezůstane kámen na kameni, všecko bude rozmetáno.

Počátek Běd-Obrat zemi proti Křestanství-N.Evropa
.9Tehdy vás budou vydávat v soužení i na smrt a všechny národy vás budou nenávidět pro mé jméno.10A tehdy mnozí odpadnou a navzájem se budou zrazovat a jedni druhé nenávidět;11povstanou lživí proroci a mnohé svedou,12a protože se rozmůže nepravost, vychladne láska mnohých.13Ale kdo vytrvá až do konce, bude spasen.

Satan v Mešitě převlekl se za Anděla světla

VICE KLAM S-Angel Ghost Captured On Video In Mosque In Azerbaijan [HD]

2. Korintským 11,10-15-MUSLIMOVÉ V EVROPĚ

13Jsou to falešní apoštolové, nepoctiví dělníci, přestrojení za apoštoly Kristovy.14A není divu, vždyť sám satan se převléká za anděla světla;15není tedy nic překvapujícího na tom, že se jeho služebníci převlékají za služebníky spravedlnosti. Jejich konec bude jako jejich skutky!

Galatským 1,6-10//O MUSLIMECH V EVROPĚ A KORÁNU

6Divím se, že se od toho, který vás povolal milostí Kristovou, tak rychle odvracíte k jinému evangeliu.7Jiné evangelium ovšem není; jsou jen někteří lidé, kteří vás zneklidňují a chtějí evangelium Kristovo obrátit v pravý opak.8Ale i kdybychom my nebo sám anděl z nebe přišel hlásat jiné evangelium než to, které jsme vám zvěstovali, budiž proklet!9Jak jsem právě řekl, a znovu to opakuji: Jestliže vám někdo hlásá jiné evangelium než to, které jste přijali, budiž proklet!10Jde mi o přízeň u lidí, anebo u Boha? Snažím se zalíbit lidem? Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým.

Právě Vyšel Muslimům Řídit Hromadné Stětí Relace A Vytvoří Obrovskou Kaluže Krve

VICE-Zabijení Křestanu v Syrii 

1. Tesalonickým 4,16: 

Zazní povel, hlas archanděla a zvuk Boží polnice, sám Pán sestoupí z nebe, a ti, kdo zemřeli v Kristu, vstanou nejdříve.“

Zjevení Janovo 20

4Viděl jsem trůny a na nich usedli ti, jimž byl svěřen soud. Spatřil jsem také ty, kdo byli sťati pro svědectví Ježíšovo a pro slovo Boží, protože nepoklekli před dravou šelmou ani jejím obrazem a nepřijali její znamení na čelo ani na ruku. Nyní povstali k životu a ujali se vlády s Kristem na tisíc let.5Ostatní mrtví však nepovstanou k životu, dokud se těch tisíc let nedovrší. –6To je první vzkříšení. Blahoslavený a svatý, kdo má podíl na prvním vzkříšení! Nad těmi druhá smrt nemá moci, nýbrž Bůh a Kristus je učiní svými kněžími a budou s ním kralovat po tisíc let.

Výbuch primárního chladícího okruhu a hradba mlčení kvůli mraku
Nepřihlášený uživatel

#13134 doporučujeme nakoupit okamžitě jódové tablety a dozimetry!Vlády mlčí

2017-02-21 20:46

Nad Evropou se valí radioaktivní mrak pocházející zřejmě z podivné exploze ve francouzské jaderné elektrárně. Vlády mlčí, Francie se snaží bagatelizovat celý incident slovy o neškodnosti radionuklidů a my doporučujeme nakoupit okamžitě jódové tablety a dozimetry!

Reaktory 1 a 2 byly okamžitě odstaveny po explozi, což může naznačovat, že došlo k explozi tlakovodního potrubí přímo na primárním okruhu 1. bloku. Incident je podezřelý v tom, že výbuch proběhl v místě elektrárny, kde žádné výbušné směsi nejsou. Podle mluvčího elektrárny došlo k explozi ve strojovně elektrárny, kde ovšem jsou umístěné pouze diesel agregáty sloužící pro nouzové napájení energobloku primárního anebo sekundárního okruhu. Francouzi toto neupřesňují a odmítají poskytnout záběry z kamer. Jediná hořlavina ve strojovně elektrárny je obyčejná nafta, která rozhodně nezpůsobuje takovéto mohutné exploze. Takže zbývá pouze možnost exploze tlakového potrubí primárního okruhu. V sekundárním okruhu jsou řádově mnohem nižší tlaky a není pravděpodobné, že by potrubí explodovalo právě tam a zranilo tolik lidí.

Výbuch primárního chladícího okruhu a hradba mlčení kvůli mraku

Podle informací, které před několika minutami naše redakce získala, mohlo dojít ve francouzské elektrárně dokonce k teroristickému útoku a úmyslnému odpálení chladícícho primárního okruhu reaktoru a francouzská vláda se snaží všemi prostředky tuto skutečnost maskovat a tajit už od ledna tohoto roku, protože ve Francii se chystají prezidentské volby. Přiznání toho, že došlo k teroristickému úderu na francouzskou elektrárnu, by otřáslo francouzskou společností a mohlo by to ovlivnit výsledek voleb.

VICE-Nad Evropou se valí radioaktivní mrak pocházející zřejmě z podivné exploze ve francouzské jaderné elektrárně. Vlády mlčí, Francie se snaží bagatelizovat celý incident slovy o neškodnosti radionuklidů a my doporučujeme nakoupit okamžitě jódové tablety a dozimetry!


Nepřihlášený uživatel

#13135 NAŠE VLÁDA MLČÍ Nad Evropou se pohybuje radioaktivní mračno

2017-02-21 21:10

NAŠE VLÁDA MLČÍ Nad Evropou se pohybuje radioaktivní mračno

Pokud dojde k úniku radiace, vlády v EU všechno zapřou, jako Sověti!

VICE-Explosion at Flamanville nuclear power plant in France

[VIDEO] Záběry RT zachytily pouze páru unikající přímo z budovy prvního bloku, což by znamenalo, že k havárii došlo ve strojovně čerpadel a agregátů primárního okruhu. Pokud by šlo o strojovnu sekundárního okruhu, ta je podle informací v protilehlé budově, kde jsou generátory a turbíny.

Kvůli současné ekonomické globalizaci můžete na jaře a v létě v obchodech najít jogurty z Francie, potraviny všeho druhu atd. Pro měření nezávadnosti potravin je třeba provést investici na nákup dozimetru. Jejich cena se pohybuje okolo 10,000,- Kč, ale je to investice pro celou rodinu [3]. Pokud máte doma kojence a připravujete mu třeba jablečné pyré z domácích poctivých jablíček, tak je dobré jablka po sběru na zahradě překontrolovat dozimetrem. Toto léto může být opravdu prostoupené radioaktivitou, bůhví, co všechno bude Evropou poletovat v následujících měsících. Malé dítě reaguje i na nízkou radioaktivitu jinak, než dospělý člověk. Nic neponechávejte na náhodě, pokud vám někdo bude tvrdit, že je to normální a neškodné, že se nad Evropou valí najednou mrak radioizotopů jódu, které pocházejí jedině z jaderného štěpení a ne z volné přírody, tak prostě na nic nečekejte a nevěřte chlácholením. Režim v EU vás nepotřebuje mít zdravé, režim usiluje pouze o to, abyste zůstali v klidu. Brusel se chová stejně jako kdysi Nejvyšší sovět v SSSR. Nejde o zdraví lidí, jde o zachování klidu.

Evropan

#13136 Co se stalo, to vy dva určitě nevíte ...

2017-02-22 05:34

13134 se odkazuje na proruský server aeronet, 13135 se přímo odkazuje na ruskou televizi, která prý přímo zachytila unikající páru, zatímco jiné televize nic nezachytily. Chachááááá ...

Raději budu věřit naší Atomové bábě, kterou jsem ještě neslyšel lhát, nežli vám, protože vás jsem ještě neviděl psát pravdu, smečko dementů.


Nepřihlášený uživatel

#13137 Re: Co se stalo, to vy dva určitě nevíte ...

2017-02-22 08:36

#13136: Evropan - Co se stalo, to vy dva určitě nevíte ... 

 A doložte důkaze že je Ruský AERONET furt sem ty děcko postižené nic neviděl.Ani v TV jdi raději do hajzlu.


Nepřihlášený uživatel

#13138 Re: Co se stalo, to vy dva určitě nevíte ...

2017-02-22 08:40

#13136: Evropan - Co se stalo, to vy dva určitě nevíte ... 

 A přestaň tu furt o Rusku vše je to podvod.A nikoho to nezajímá táhni s petice kolaborante tady je to Vlastenecké.

Evropan

#13139 Re: Re: Co se stalo, to vy dva určitě nevíte ...

2017-02-22 08:55

#13138: - Re: Co se stalo, to vy dva určitě nevíte ... 

Přes proruský dezinformační web se sice šíří zprávička, že mrak k nám dorazil z Francie z jakési prapodivné havárie, kterou viděli redaktoři ruské televize RT, bohužel ale už nikdo jiný. Kdo chce, ať si věří, včetně tebe ty "důkaze".

Oficiální zprávy hovoří trochu jinak : Jako první naměřili zvýšenou hodnotu jódu 131 na stanici v norském Svanhovdu už v polovině ledna. Poté se částice šířily do finského Laponska, střední Evropy a dále na západ.

Aktuálně

A už neoficiálně a bez "důkaze" : Copak je to na sever od Norska? Že by zase nějaká ruská atomová ponorčička? No do půl roku se to dozvíme. Déle to Putler neutají.


Nepřihlášený uživatel

#13140 Re: Co se stalo, to vy dva určitě nevíte ...

2017-02-22 09:22

#13136: Evropan - Co se stalo, to vy dva určitě nevíte ... 

ZOUFALEJ KAVARENSKEJ ZMRD NIKDO VAM TO DIVADLO NEŽERE ŽE 

Zde vidíme jak nám lže kavárenska Pražská.Zde jsme svědky Vlastenci toho jak už sou Zoufalé jejich prokoukle lži o Rusku a našich alternativních nezapadnich médií.Jen oblbovat voliče by kavárenským nackum šlo.A ještě nás tu zase uráží špína.

Tak jsem se dlouho nezasmál!!!
Nepřihlášený uživatel

#13141 Re: Co se stalo, to vy dva určitě nevíte ...

2017-02-22 09:40

#13136: Evropan - Co se stalo, to vy dva určitě nevíte ... 

 A doložte důkaze že je Ruský AERONET furt sem ty děcko postižené nic neviděl.Ani v TV jdi raději do hajzlu.

Problém je že to už aj hlasaj jiné Státy ty prolhaná špino aj na YouTube to zveřejnují.A přestan tu hrat komedii o zlém Rusku celé to je podvod na Evropany to divadlo o Rusku předem domluvená hra s USA.

Citují zoufalého nácka s Kavárny?

No do půl roku se to dozvíme. Déle to Putler neutají.((Zde vidíme že zase bude fake vysílaní o Rusku a zase se nám bude veřejně lhát))Ale nezapomínejme že vše je to domluvené s Ruskem je to jen divadlo které musí vypadat věrohodně !!!RT-CNN-BBC a další media jsou spolu za dobře to se děje v zakulisí.Kavárník jen reaguje na značku RT a Sputniknews aby měl vždy argumenty jinač je zoufalej že mu ty hovna nežerem,nebo označi aj media co nejsou ruska za ruska to už jsme tu měly Vlastenci zoufalost nezná hranic.

Telenovela ze Syrie podvodu o Ruské Agresi Maistriem h...... figuriny jako obětě trapací aby nám sem cpali uprchliky co jim nic nehrozí!!!Protože vše herci co nám vysílaj Brusel,Francie,Berlin, fake show s herci!!!!

VICE-Erdogan hrozí Assad a Rusko požáry zpět + Více falešnou propagandu bílé přilby

Důkaz že OSN potvrdila MSM lži o Syrii a Civilistech Je to vše Agenda a veřejnosti se lže 

Plus novinář sám potvrdil že se opravdu lže veřejnosti.Všechny války v tych zemich sou tak falešné jak celá smečka v parlamentě!!!

VICE-Nezávislý kanadský novinář napadá MSM, vysvětluje, co vlastně se děje v Sýrii

VICE- Jak vymýt mozek celému národu?


Nepřihlášený uživatel

#13142

2017-02-22 11:22

 

řekla Bartlett. OSN

"To se týká otázky druhého džentlmena o tom, proč většina z firemních médii jsou lži o Sýrii. Je to proto, že to je agenda; kdyby řekla pravdu o Sýrii od počátku, nebyli bychom tady. 

A podvod s Herečkou od Erdogana jeho přibuznou fake show Aleppo

VICE O HEREČCE-Novinář Výbuchy MSM v Syrii Působení: "lži Jejich agenda"

Dobrý herci co na to řict!!!

Jinač jediná pravda je že se všude zabijí Křestané, jinač ve státech je to vše FAKE TV ty války a boje a Atentáty v Evropě FAKE TV.

Infowars Nightly News ředitel Rob Dew (@DewsNewz)
se vztahuje osvobození syrská armáda je Aleppo a jak zprávy o jejich provádění
civilisty v ulicích je jen další v dlouhé řadě lží prosazuje západních médiích. Najdete plnou video Eva Bartlettovy tiskové konferenci

VICE-Důkaz Syrská armáda zabíjení civilistů Fake News Od MSM

Nejdřiv fotografa,a kameramana!!!

Potři se prachem a zapraš se,pak si lehni a pak my sehrajem že te berem zraněného.

VICE-FAKE NEWS ALERT - CNN created staged fake Syria Aleppo video!


Nepřihlášený uživatel

#13143 Edward Snowdenová Dokumenty

2017-02-22 16:23

VICE- Edward Snowdenová Dokumenty

Internetové Juggernauts se dívají

Nejdůležitější věc k zapamatování je, že i když jste "chráněni" za miliardu IP masky a zašifrovaných technologiemi, okamžik, že vaše zpráva zasáhne servery Skype nebo Google (prostřednictvím chatování na jejich platformách přes Skype chatu nebo Gmail), budou mít přístup .

To je důvod, proč musíme diskutovat o chráněné chatovací programy, nebo alespoň lepší možnosti.

Dokonce i The Guardian je publikace, která vydala dokumenty, vysvětluje, že NSA Zdá se, že selhal při podrobovat společnostmi, jako je,

  • réva

  • ČÁRA

  • Viber

  • Kik

  • KakaoTalk

Zda nebo ne, že je pravda, nemusí nutně na tom, jak budeme minulost. Vine, například, je natolik velká, že je určitě na NSA seznamu nadvlády.

Že, a mluvíme o aplikaci, která není něco navíc k šifrování komunikace.

VICE-Dokumenty odhalují NSA přečte vaše internetové chaty - Zde je návod, jak se vyhnout špehování


Nepřihlášený uživatel

#13144 POZOR NA DOVÁŽENO POTRAVINY A SRAČKY S NĚMECKA OPSAHUJI SILNY GMO HNUS

2017-02-22 16:35

DÁVEJTE POZOR CO KUPUJETE VŠE LETĚLO DO KOŠE!!!!!

POZOR NA DOVÁŽENÉ POTRAVINY A SRAČKY S NĚMECKA OPSAHUJI SILNY GMO HNUS

MODIFIKOVANÉ ŠKROBY,A KUKUŘIČNÉ ŠKROBY!!!!

Stačilo že GMO nám cpali přes Marokko,Francii,Španělsko ted to cpou přes Německo fuj to žrát nebudu!!!!

Ovoce,Rajčata,Kečup,Jogurty,Mléko,a další hnuj s EU s opsahem GMO je v koši!!!!! 

MÁME SVÉ ZDRAVE POTRAVINY NA CO BEREM HNUJ S CIZIN JEŠTĚ K TOMU ZDRAVI NEBESPEČNÝ PĚSTUJME SI SVÉ ZDRAVÉ VŠE V OBCHODECH PRODAVAJ TAKOVÉ BLITKY ŽE BY TO ANI PES NEJEDL

Nebudu žrát potraviny a ovoce s cizin chce to ispekci do všech obchodu at je zavřou prodavaj zdravi nebespečné vyrobky!!!!!Což je trestné člověka život bejt nesmí ohrožen pomocí jedovatých latek v potravinách zaměrně.Což obchody o tom věděj co takhle poslat  inspekce at je zavřou.A obžalovat potravinovej prumysl že schválně bere jedy do ČR a to je spoustu důkazu!!!!!

VICE-Tajnosti o geneticky upravených potravinách Vědec odhalil šokující pravdu a přišel o práci


Nepřihlášený uživatel

#13145 PONDĚLNÍ PROVOKACE UPRCHLIKU SPIŠE SATANOVÍCH PODDANICH

2017-02-22 17:10

20.2.2017 

PO FRANCII HOŘÍ ŠVÉDSKO. VÁLKA ZAČÍNÁ. STOCKHOLM
Migranti způsobily v pondělí večer ve stockholmské čtvrti Rinkeby nepokoje, kdy zapalovali auta. Více jak 7 aut bylo zapáleno a poté se migranti pustil do drancování obchodů.

VICE-PO FRANCII HOŘÍ ŠVÉDSKO VÁLKA ZAČÍNÁ STOCKHOLM


Nepřihlášený uživatel

#13146 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-22 19:12

#13117: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 >Co si ale představujete jako alternativu ke globalizaci? Že přestaneme vyvážet Škodovky nebo Budvar? Že tu nebudou obchodní řetězce? Kde nakupuje vaše manželka či přítelkyně? A co vaši rodiče? Byl bych také pro jiné uspořádání, ale zatím žádnou alternativu nevidím, a byl bych nerad, aby se opakovaly "alternativy" nastolené Leninem nebo Hitlerem.

 

Svatá prostato! Jestli je pro tebe globalizace jen tohle, pak další diskuse nemá smysl. Vůbec zřejmě netušíš, kdo stál za Leninem a Hitlerem.

Alternativou je v první řadě se odpojit od globalistických agend alá EU a stát se neutrální zemí úzce spolupracující se zeměmi Višegrádu. Jinak budeme dál vazaly USA a EU (kvůli našim zrádným politikům), popř. se staneme vazaly Ruska a Číny. V Praze už skoro jiný cizinci než Rusové a Číňani nejsou.

alternativy označované za prokremelské jak trapné spozice MSM co lže veřejně už od 2001
Nepřihlášený uživatel

#13147 Stropnický zveřejnil smlouvu s Bundeswehrem

2017-02-22 19:30

Stropnický zveřejnil smlouvu s Bundeswehrem na důkaz toho, že česká brigáda nespadá pod německé velení, jenže celé je to jinak a ještě mnohem horší. Co jsme zjistili?

Redakce AE News před časem přinesla článek [1] o informaci z německého mainstreamového tisku, že jedna česká a jedna rumunská brigáda budou nově spadat pod německé velení. K podpisu dohody, která byla připravována už delší dobu mezi štáby Bundeswehru a AČR, nakonec opravdu došlo, ovšem bez jakéhokoliv zájmu českých MSM médií. Teprve po našem článku se začala i mainstreamová média v ČR zajímat o celou záležitost a ministr obrany Stropnický byl v podstatě donucen předhodit mainstreamovým novinářům znění smlouvy a tím je prý všechno vysvětleno. Česká 4. Brigáda ze Žatce prý zůstane pod českým velením.

Žádná smlouva! Českým vojákům se bude velet na základě dopisu!

Nicméně to nejzajímavější nás čeká, když se na tu smlouvu české armády s Bundeswehrem [3] podíváme. K velkému úžasu zjistíme, že nejde vůbec o smlouvu, ale o pouhý dopis o záměru, což je naprosto nevídaný skandál. To, co je v tomto dopise napsané, to pouze potvrzuje, že česká 4. Brigáda bude pod velením Bundeswehru, ovšem nikoliv na základě smlouvy, ale pouhého dopisu o záměru, který nemá právní vymahatelnost. Dopis jsme dali k posouzení našemu redakčnímu právníkovi v New Yorku, aby potvrdil naše obavy. A opravdu potvrdil. Podle něho nejde o smlouvu (contract) s náležitými parametry smluvních stran a záruk, ale jde o pouhý dopis o záměru ve smyslu dopisu o porozumění, kterým česká strana dává německé najevo, že souhlasí se začleněním české 4. Brigády do 10. obrněné divize německého Bundeswehru. V dopise se jasně hovoří o začlenění české brigády do obrněné německé 10. divize a na konci se správně uvádí, že podpisem dopisu nevyplývají pro strany žádná práva nebo závazky podle mezinárodního práva. WTF?

Alternativy označované za prokremelské jak trapné spozice MSM/USA co lže veřejně už od 1sv/2sv a od 2001.

Vy, občané, máte na podzim možnost u voleb vyházet z parlamentu všechny současné strany a provést masivní Czexit ze struktur EU a NATO. Máte možnost odstavit lživá a nečestná mainstreamová média a vymazat je z pozice těch, kdo určují svojí agendu pro celý národ. Už dnes se nestydí vám předkládat dokumenty a tvrdit o nich, že jde o smlouvy, když přitom o žádné smlouvy ani nejde, ale pouze o dopisy o porozumění. Jak dlouho lidé nechají se sebou manipulovat? Jak dlouho budou ještě věřit mainstreamu? Nenechte se tahat za nos a sledujte alternativu. Mainstream vám svoji vylhanou pravdu nevnutí, pokud mu to nedovolíte!

VICE-Stropnický zveřejnil smlouvu s Bundeswehrem na důkaz toho, že česká brigáda nespadá pod německé velení, jenže celé je to jinak a ještě mnohem horší. Co jsme zjistili?

Evropan

#13148 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-22 22:17

#13146: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Copak máme společného se zeměmi Visegrádu?

- Slováci mají Euro a už jednou jsme se rozešli, jak navázat na úspěšný rozchod?

- Poláci nesnáší Rusy víc než koho jiného, a to jak PiS tak Občanská platforma, mají to s námi společné při pohledu na Klause či Zemana? Vždyť oni z našich představitelů dodnes uznávají pouze pana Václava Havla.

- s Maďary jsme si nerozuměli už v rámci Rakousko-Uherska a asi si s nimi nemůžeme rozumět, protože se s nimi nesnáší Slováci nejen kvůli Gabčíkovu.

A chybí vám tam Rakousko, které není součástí Visegrádu, nebo ne?

Toto umělé uskupení (V4) vzniklo za účelem koordinace vstupu do EU. Asi těžko můžeme koordinovat vystoupení z EU podle vašeho přání, když minimálně Poláci a Slováci stojí o to být v jádru další těsnější spolupráce v rámci EU.

Možná to myslíte upřímně, ale podle mě to fungovat nikdy nebude a toto společenství je ve skutečnosti určeno ke zrušení jako zbytečný historický relikt.

Evropan

#13149 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-23 05:56

#13146: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

... a ještě jsem zapomněl - víte, kdo stál za vznikem Visegradske čtyřky, vlastně tehdy ještě trojky, že?

Nevěřte TV vše s herci vysílají Fake atentáty v Evropě

#13150

2017-02-23 06:20

2SV Finacovala USA a její Bankéři a spolupracovala s Hitlerem aby měla pod kontrolou Evropu ale díky Rusku tomu tak nebylo tak Hitler byl poslán na Polsko se ziskem pro USA půlky světa a jaký Bankéři finacovali Hitlera byl to Bush a Bushova rodina a klan Lebky a Kosti 322 Lidi bylo zabito 60milionů aby se nastolil NWO řád a když Hitler dostával na hubu od Ruska tak utekl do USA a tam aji skapal za tu válku se utratilo dost USD dolarů tak nechápu co nám to v TV furt vysílají za Hovna jak o Berlíně a atentátu přitom to byly herci s Maistreamu ještě Sobotka tam šel dát růže aby to vypadalo věrohodně trapné směšné