Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#13116 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-21 09:19

#13115: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Osobně nevidím jako problém, kdo je jaké národnosti, ale čí zájmy podporuje. Globalisté mají jen jediný zájem, a to ten svůj. Lidé jsou pro ně odpad, který je potřeba eliminovat (depopulace). Pokud se s tím někdo ztotožňuje, není lidská bytost.

A poklonkování jak Východu tak Západu je nám k ničemu.

 

Odpovědi

Evropan

#13117 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-21 10:58:19

#13116: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Trochu vaši reakci asi nechápu. Vystupuji tady proti lidem zřejmě organizovaným ruskou ambasádou, kteří tady mají vytvářet proruské a protiamerické nálady. A to se jim částečně daří. Ale pro tento typ lidí jsou ti ostatní také pouhý odpad, jim jde jen o moc. Ostatně Bašár Asad (těmito lidmi oslavovaný) toto dovedl do naprosto absurdní polohy, když v době své relativně krátké vlády (ve srovnání se svým odcem Háfizem) stihl vyvraždit více než 300 tisíc svých spoluobčanů. To je opravdu eliminace doslova a do písmene.

Co si ale představujete jako alternativu ke globalizaci? Že přestaneme vyvážet Škodovky nebo Budvar? Že tu nebudou obchodní řetězce? Kde nakupuje vaše manželka či přítelkyně? A co vaši rodiče? Byl bych také pro jiné uspořádání, ale zatím žádnou alternativu nevidím, a byl bych nerad, aby se opakovaly "alternativy" nastolené Leninem nebo Hitlerem.