Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Evropan

#13117 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-21 10:58

#13116: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Trochu vaši reakci asi nechápu. Vystupuji tady proti lidem zřejmě organizovaným ruskou ambasádou, kteří tady mají vytvářet proruské a protiamerické nálady. A to se jim částečně daří. Ale pro tento typ lidí jsou ti ostatní také pouhý odpad, jim jde jen o moc. Ostatně Bašár Asad (těmito lidmi oslavovaný) toto dovedl do naprosto absurdní polohy, když v době své relativně krátké vlády (ve srovnání se svým odcem Háfizem) stihl vyvraždit více než 300 tisíc svých spoluobčanů. To je opravdu eliminace doslova a do písmene.

Co si ale představujete jako alternativu ke globalizaci? Že přestaneme vyvážet Škodovky nebo Budvar? Že tu nebudou obchodní řetězce? Kde nakupuje vaše manželka či přítelkyně? A co vaši rodiče? Byl bych také pro jiné uspořádání, ale zatím žádnou alternativu nevidím, a byl bych nerad, aby se opakovaly "alternativy" nastolené Leninem nebo Hitlerem.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#13122 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-21 12:38:47

#13117: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vždyť nikdo v Syrii neumřel vše placení Herci Agendou s MAISTREAMU.


Nepřihlášený uživatel

#13146 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-22 19:12:29

#13117: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 >Co si ale představujete jako alternativu ke globalizaci? Že přestaneme vyvážet Škodovky nebo Budvar? Že tu nebudou obchodní řetězce? Kde nakupuje vaše manželka či přítelkyně? A co vaši rodiče? Byl bych také pro jiné uspořádání, ale zatím žádnou alternativu nevidím, a byl bych nerad, aby se opakovaly "alternativy" nastolené Leninem nebo Hitlerem.

 

Svatá prostato! Jestli je pro tebe globalizace jen tohle, pak další diskuse nemá smysl. Vůbec zřejmě netušíš, kdo stál za Leninem a Hitlerem.

Alternativou je v první řadě se odpojit od globalistických agend alá EU a stát se neutrální zemí úzce spolupracující se zeměmi Višegrádu. Jinak budeme dál vazaly USA a EU (kvůli našim zrádným politikům), popř. se staneme vazaly Ruska a Číny. V Praze už skoro jiný cizinci než Rusové a Číňani nejsou.