Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Turci chtějí do Evropy !? ... PROČ ?

#10201 A takoví šmejdi mají mít bezvízový styk !?

2016-07-05 11:16

A takoví šmejdi mají mít bezvízový styk !?:

(názory Turků na Evropany, ateisty zde: ... stojí za to !):

https://www.youtube.com/watch?v=MOHkGaNV1Fk

 

ISLAMIZACE EVROPY !?

#10202 Plány na islamizaci, jak by to dopadlo, kdybychom jim to dovolili !!!

2016-07-05 11:18


Nepřihlášený uživatel

#10203

2016-07-05 13:34

Podepsáno
Eurohujerský establishment dostal na zadek.

#10204 ... a to je jedině dobře !

2016-07-05 13:35

Hysterický eurohujerský establishment dostal na zadek. Systém „demokratických“ loutek se sype. Čtěte první ohlasy na zrušení rakouských voleb:

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Hystericky-eurohujersky-establishment

slimáci

#10205 nebudou moci "slavit"

2016-07-05 13:39

"Krajní" pravice přinutila muslimy v Southamptonu zrušit oslavy konce ramadánu

Zvýšené napětí ve společnosti po brexitu a plánované demonstrace "krajní" pravice donutily muslimské pořadatele zrušit oslavy konce postního měsíce ramadánu v Southamptonu na jihu Anglie.

... a to je dobře! ... Nemusíme totiž jen v Evropě rušit vánoční stromky (protože slimákům se to nelíbí) ať jednou slimáci poznají, co se nám nelíbí ...

Rudo Vaský hovorí o EU

#10206 a o BREXITE

2016-07-05 16:16

a o BREXITE: ... (:-)

Choďte do riti s celou Európskou Úniou !

https://www.youtube.com/watch?v=AoyRJndXmeU

 

EU umí řešit akorát tak kraviny !

#10207 ... a jiné nepodstatné blbiny !

2016-07-05 17:31

Evropský parlament schválil emisní limity pro buldozery, lokomotivy i sekačky

Evropský parlament v úterý schválil emisní limity pro stroje poháněné spalovacími motory, které nejsou určené k dopravě po silnicích, jako jsou například sekačky na trávu, buldozery či dieselové lokomotivy.

komentáře na EU blbost

#10208 Re: ... a jiné nepodstatné blbiny !

2016-07-05 17:46

#10207: EU umí řešit akorát tak kraviny ! - ... a jiné nepodstatné blbiny ! 

Tady jde o bytí či nebytí Evropy, vlivem muslimské invaze a oni dál budou řešit jak to slušně říci pitominy.

...

Doufám že do toho bude spadat i vojenská technika. Tanky, letadla,lodě... Ty také škodí životnímu prostředí.

...

Zajímalo by mě, kdy vydají vyhlášku na to, jak silný vzduch a puch může vyjít z řitního otvoru. Pokud chtějí provést testy, mohou si vyčistit nosy a příjet, nacpu se luštěninami a velice rád jim do ksichtů na.....prdím!

...

A že by schválili, že Juncker nebude ráno chlastat koňak a za každý blbý nápad budou poslance bičovat? To by se nám ulevilo...

...

Povinně bych zavedl v europarlamentu testy IQ. Věřím, že by nebylo třeba referenda pro vystoupení z EU. Po vyhodnocení testu by EU skončila jako nesveprávná organizace.

...

JEN PÁR HEZKÝCH KOMENTÁŘŮ NA DANÉ TÉMA ... :-) ... :-) ... :-(


Nepřihlášený uživatel

#10209

2016-07-05 18:41

Rozhodnutí Velké Británie vystoupit ze složení Evropské unie zmařilo naděje mnoha Ukrajinců na širší integraci jejich země s EU, píše The Wall Street Journal.

„Chceme samozřejmě být součástí Evropy. A brexit je vážným signálem o tom, že se Evropská unie může rozdělit", soudí jeden z účastníků „euromajdanu".

Mnozí Ukrajinci se obávají, že vystoupení Velké Británie odsunulo otázku Ukrajiny na konec seznamu priorit EU, a také zkomplikovalo proces získávání bezvízového režimu s Evropskou unií. Kromě toho se obávají o bezpečnost země.

VICE-Rozhodnutí Velké Británie vystoupit ze složení Evropské unie zmařilo naděje mnoha Ukrajinců na širší integraci jejich země s EU,


Nepřihlášený uživatel

#10210

2016-07-05 18:47

Nadcházející summit NATO ve Varšavě vzbuzuje obavy u českých bojovníků za mír. S tím, co konkrétně je zneklidňuje, se Sputniku svěřila předsedkyně společnosti České mírové fórum Vladimíra Vítová.

Vítová: Pohoršujeme se nad imigranty, pohoršujeme se nad byrokraty z EU, ale žádný politik nebo politická strana se nevyjadřuje k jednání NATO ve Varšavě ve dnech 8. — 9. 7. 2016. Nevyjadřují se dokonce ani komunisté, ani SPD ani SPO, ani ANO, ani Dělnická strana, ani Národní demokracie, ani Piráti, ani Alternativa zdola — prostě nikdo — ani zprava ani zleva! Nevyjadřují se dokonce ani mírové organizace a iniciativy — kromě Ne základnám, Vojáků proti válce a Českého mírového fóra a Českého mírového hnutí.

VICE-Nadcházející summit NATO ve Varšavě vzbuzuje obavy u českých bojovníků za mír. S tím, co konkrétně je zneklidňuje,


Nepřihlášený uživatel

#10211

2016-07-05 18:49

VIDEO: Brexit je porážkou Baracka Obamy a jeho globalizační smlouvy TTIP. Donald Trump jí možná nahradí smlouvou s Velkou Británií. Konec globalizace, začátek integrace? [CZ Titulky]


Až do konce týdne jsem tady v Číně a jsem doslova zahlcen reakcemi čínského podnikatelského sektoru na výsledek Brexitu, budu o tom mít velký obsáhlý článek, ale jenom velmi narychlo to nejdůležitější. Celá Čína je na nohou a hovoří se tady na ekonomickém fóru o konci „soft“ globalismu. Oni tak nazývají globalismus v EU, kde z prvků globalismu funguje jenom jednotný trh, ale nikoliv vláda, obrana, zahraniční politika a hlavně ne daně. A to je problém. Další zajímavost, čínská centrální banka tiskne obrovská kvanta juanů už od února tohoto roku, čínská ekonomika se zpomaluje a dluh domácností roste raketovým tempem. Země se bojí recese obřích rozměrů. Hlavním viníkem je zde spatřována pomalá globalizace, která podle Číňanů v EU nefunguje dobře. Čína začíná hovořit o potřebě změny v Evropě a především o něčem, co mi připadá jako začátek nového konceptu světové ekonomiky. Všude se teď mluví o procesu „integrace“.


VICE-VIDEO: Brexit je porážkou Baracka Obamy a jeho globalizační smlouvy TTIP. Donald Trump jí možná nahradí smlouvou s Velkou Británií. Konec globalizace, začátek integrace? [CZ Titulky]

Uniklé emaily: Bývalý velitel amerických ozbrojených sil v Evropě

#10212 Uniklé emaily: Bývalý velitel amerických ozbrojených sil v Evropě

2016-07-05 18:50

Uniklé emaily: Bývalý velitel amerických ozbrojených sil v Evropě a vrchní velitel NATO konspiroval proti Obamovi. Chtěl rozpoutat válku s Ruskem!


Server Aeronet v roce 2014 průběžně informoval o snahách amerických jestřábů v Evropě, kteří se snažili využít situace na Ukrajině po kyjevském puči k tomu, aby vyprovokovali Ruskou federaci k válce se Severoatlantickou aliancí. Nyní po 2 letech unikly citlivé emaily bývalého velitele amerických vojsk v Evropě a vrchního velitele spojeneckých sil NATO Philipa M. Breedlova. Z uniklých emailů [1] je evidentní, že generál se snažil v letech 2014 a 2015 lobovat u amerických elit proti prezidentu Obamovi, aby vůči Rusku zaujal silové postavení a přímou vojenskou participaci sil NATO na Ukrajině. Komunikoval s lidmi jako Wesley Clark, Colinem Powellem, Harlanem Ullmanem z lobbistického think-tanku Atlantic Council, Victorií Nulandovou a americkým velvyslancem na Ukrajině Geoffrey Pyattem.


VICE-Uniklé emaily: Bývalý velitel amerických ozbrojených sil v Evropě a vrchní velitel NATO konspiroval proti Obamovi. Chtěl rozpoutat válku s Ruskem!

Tři světoznámé americké neziskovky čelí kritice pro nepřehledné financování, nejhorší je Sorosova n

#10213 Tři světoznámé americké neziskovky čelí kritice pro nepřehledné financování, nejhorší je Sorosova n

2016-07-05 18:54

VIDEO: Tři světoznámé americké neziskovky čelí kritice pro nepřehledné financování, nejhorší je Sorosova nadace

Seznam podle zprávy agentury Reuters sestavila americká nezisková společnost Transparify se sídlem v americké Georgii.

Zmiňované organizace se ocitly v dolní části seznamu 200 světových organizací, jež se zabývají ochranou lidských práv a humanitárním poradenstvím. Oproti dřívějším průzkumům společnosti Transparify je počet subjektů, kterým nevadí neprůhledné financování, stále menší. „Docházejí jim výmluvy,“ prohlásil šéf Transparify Hans Gutbrod.

OSF, kterou založil finančník a mecenáš George Soros, dopadla nejhůř ze všech organizací působících v USA. O některých dárcích nezveřejnila žádné informace. HRW a USIP si vedly jen o něco málo lépe, uvádí Reuters. Vedení HRW uvedlo, že „z větší části“ informace o dárcích publikovalo. Mnoho lidí, kteří činnost organizace finančně podporují, si ale prý zveřejnění svého jména nepřeje.

VICE-VIDEO: Tři světoznámé americké neziskovky čelí kritice pro nepřehledné financování, nejhorší je Sorosova nadace


Nepřihlášený uživatel

#10214

2016-07-05 18:57

Spojené státy slaví 240 let existence. A transformátor Pluto útočí a brexit je toho jen další součástí

Tento článek jsem napsala před rokem a ač jej v závěru aktualizuji o brexit a jiné události, astrologickým pohledem na něm není co měnit, proto jej k výročí vzniku USA vkládám opětovně.

„Když uvážím, že Bůh je spravedlivý, bojím se o svou zemi“- Thomas Jefferson

Tahle slova velmi vizionářsky řekl třetí americký prezident a autor textu ústavy, která ve své době představovala nejpokrokovější vládnoucí nástroj na světě, Thomas Jefferson. Úryvek z Deklarace nezávislosti USA ze dne 4. července 1776:  „Tyto pravdy pokládáme za samozřejmé, že všichni lidé jsou stvořeni rovní a jsou Stvořitelem obdařeni určitými nezadatelnými právy, mezi nimiž je právo na život, svobodu a hledání vlastního štěstí. Že k zajištění těchto práv se mezi lidmi stanoví vlády, které si předají své oprávněné pravomoci od souhlasu ovládaných. Že kdykoliv začne být nějaká forma vlády těmto cílům na překážku, lidé mají právo ji změnit či zrušit a ustanovit vládu novou, která by byla založena na takových zásadách a měla své pravomoci upravené takovým způsobem, jak lidé uznají za nejvhodnější pro svou bezpečnost a své štěstí.

VICE-Spojené státy slaví 240 let existence. A transformátor Pluto útočí a brexit je toho jen další součástí

Tiskové prohlášení AE News k reportáži ČT

#10215 Tiskové prohlášení AE News k reportáži ČT

2016-07-05 18:59

Tiskové prohlášení AE News k reportáži ČT


Redakce zpravodajského serveru AE News se ostře distancuje od zavádějící a zmanipulované reportáže České televize v pořadu Reportéři ČT odvysílané 4. 7. 2016. Náš server je provozován za účelem mediálního odporu vůči západní mainstreamové propagandě a je financován výhradně ze zdrojů českých a slovenských čtenářů. Prostředky získávané od čtenářů jsou vynakládány na provoz našeho projektu a jako šéfredaktor tohoto serveru se ostře ohrazuji proti tomu, že by kdokoliv z našich spolupracovníků, ať už v ČR nebo na Slovensku, zneužíval vybrané prostředky pro své účely, např. pro umořování dluhů. Takováto nařčení diskreditují nejen nás, ale i naše dárce a přispěvatele.


VICE-Tiskové prohlášení AE News k reportáži ČT

Přelety amerických dronů nad kukaččími hnízdy v Evropě

#10216 Přelety amerických dronů nad kukaččími hnízdy v Evropě

2016-07-05 19:01

Přelety amerických dronů nad kukaččími hnízdy v Evropě. Sledování ruské vojenské komunikace je dalším krokem k válečnému konfliktu? Tady jde spíš o válku proti evropskému obyvatelstvu!

Kauza Nečas stačila!

 

Česká vláda by měla přelety amerických dronů zamítnout, protože představují bezpečnostní riziko pro nejvyšší politické a bezpečnostní struktury země. Kauza Petra Nečase a kriminalizace jeho přítelkyně a dnes již manželky jasně ukázala, že proti zájmům České republiky pracují americké tajné služby velmi intenzivně a využívají pro spolupráci různé subjekty, od neziskovek, různých fondů proti korupci, přes státní zástupce a zástupkyně, až po plukovníky uvnitř ÚOOZ. Servery, které o tomto informují, se potom stávají terčem mediálních útoků a dehonestačních kampaní. Americké pokročilé prostředky pro elektronickou špionáž jsou natolik nebezpečné pro bezpečnost státu, že přelety amerických Global Hawků nad Českou republikou by měly být zamítnuty. V dnešní době přece není problém, aby americké drony startovaly ze „spřáteleného“ Polska anebo rovnou z Pobaltí. Pro účelové starty z Itálie a jejich „cesty“ přes země Střední Evropy není v dnešní době sebemenší důvod. Už dost na tom, že premiér ČR si nechává posílat vládní emaily na freemail u Seznamu. Sbírat informace o stovkách tisíc mobilních telefonů při jediném přeletu Global Hawku nad územím ČR, to je už opravdu přes čáru.

 

VICE-Přelety amerických dronů nad kukaččími hnízdy v Evropě. Sledování ruské vojenské komunikace je dalším krokem k válečnému konfliktu? Tady jde spíš o válku proti evropskému obyvatelstvu!


Nepřihlášený uživatel

#10217

2016-07-05 19:38

Ty jsou lhal vládou USA. Jsou to pomocí podvod přimět vás, aby se vzdal své svobody, peníze a životy svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru ".

VICE-Barack Obama 


Nepřihlášený uživatel

#10218

2016-07-05 23:06

Milí eurofilové, kteří pořád věštíte Británii zlé časy, víte že britské akcie nastoupaly po Brexitu na téměř rok nevídanou úroveň? Ano, předcházel tomu menší propad, to se mohli všichni propagandističtí pohůnci placení z EU pokakat a zadřít klávesnici, ale teď o tomhle už ani nepípnete, co??!

Akcie Velké Británie


Nepřihlášený uživatel

#10219 Švédská policie řeší desítky sexuálních napadení na hudebních festivalech

2016-07-05 23:12

Více než 40 hlášení o sexuálním napadání a znásilnění na dvou hudebních festivalech vyšetřuje policie ve Švédsku. Nejmladší oběti je 12 let. Zatím není jasné, kdo byli útočníci, policie identifikovala sedm podezřelých.

Zatímco z víkendového festivalu v Karlstadu dostala policie 32 oznámení o osahávání a sexuálním napadení, z oblíbeného třídenního festivalu Bravalla v Norrköppingu je jich hlášeno 12 a k tomu pět znásilnění.

Nejmladší oběti je 12 let, dívka byla návštěvnicí prvně jmenovaného festivalu. Policie uvedla, že dosud identifikovala sedm podezřelých. S odkazem na probíhající vyšetřování však neupřesnila, o koho se jedná, pouze poznamenala, že se jedná o mladé muže. Některé dívky vypověděly, že se na ně zezadu tiskli a osahávali je mladíci, kteří byli ve skupinách. Dívky uvedly, že tito mladíci vyhlíželi cize.

Premiér slíbil zakročit Na Bravalle letos zahráli například němečtí Rammstein či britská kapela Mumford & Sons. Ti už na Twitteru oznámili, že je incidenty naprosto znechutily a oni ve Švédsku nebudou vystupovat, dokud takové útoky neustanou.

Premiér Stefan Löfven případy označil za „zcela nepřijatelné“ a slíbil zpřísnění zákona postihující pachatele sexuálních trestných činů.

Sexuální napadání se objevilo při hudebních produkcích ve Švédsku už loni. Policie pak čelila obviňování, že se tyto případy v době uprchlické vlny snažila zatajit.

A už je to tu zase, ale naši milí euromultikulti Švédíci si nedají říct a pořád a pořád budou muslimské zvrhlíky bránit, co jim síly stačí. Viděli jste někdy větší hloupost??

muslimy a islám v česku nechceme

#10220

2016-07-06 05:48

multikulturni obohaceni 

nedělní bombový útok v bagdádu má 250 obětí 

islám v Česku nechceme !

#10221 Re:

2016-07-06 06:56

#10220: muslimy v česku nechceme -  

 Islám v Česku nechceme !


Nepřihlášený uživatel

#10222 Re: Arménská genocida

2016-07-06 08:04

#9972: Tomáš Vališ - Arménská genocida 

 Většinou se civilizovaný národ z chyb poučí a neopakuje je,aspoň ne v genocidě lidí. U Těchto muslimu,Turků to ovšem neplatí.Jsou schopni a ne jen oni,všichni,co vyznávají Islám klidně genocidu opakovat,jedno zda by se dnes jednalo o více milionů než před sta lety,Klidně by genocidu provedli.Jako kdyby Němci dnes postavili koncentráky a do nich nahnali židy,poslali je do vagónu a nechali je dovézt do táboru smrti.U Turka bych si s tím být židovka,nebyla tak jista,zda by opět něco podobného neopakovali. Turek byl,je a bude křivý.

nenávist nechceme

#10223

2016-07-06 08:36

zakažme prodej radikalnich knih 

 mein kampf. korán. talmud. 


Nepřihlášený uživatel

#10224 Re: Švédská policie řeší desítky sexuálních napadení na hudebních festivalech

2016-07-06 09:24

#10219: - Švédská policie řeší desítky sexuálních napadení na hudebních festivalech 

 Přáli si být obohacení, tak to mají, tak co si najednou stěžují? Chtějí multikulti? Chtějí exotickou arabskou kulturu? Tak ať si zvykají na sexuální obtěžování (taharrush game'a), které je v arabském světě naprosto běžné. Až začnou ctít kulturu jejich hostitelů a švédské ženy budou chodit zahalené v pytlech na odpad, už pro ně pozbydou atraktivity a nikdo je obtěžovat nebude. Jojo Švédi, co jste si zaseli, to si také sklidíte. My jsme vám celou dobu radilI, muslimy v Evropě nebrat, zřídit azylové tábory v severní Africe, ale tolerancí a pseudohumanismem překypující Švédové byli jiného názoru a bylo třeba se pořádně spálit, než se probudí a začnou uvažovat racionálně. Ale za jakou cenu? Holt za blbost se platí.

JEDNOU NASTANE SPRAVEDLNOST !!!

#10225 Re: Re: Švédská policie řeší desítky sexuálních napadení na hudebních festivalech

2016-07-06 09:48

#10224: - Re: Švédská policie řeší desítky sexuálních napadení na hudebních festivalech 

... Nikdy neházejme všechny do jediného pytle ... (ani švédy)

Švédští politici, švédská sluníčka a jiný švédský multikulti_filní lidský odpad to zavinil ! ... (Bohužel miliónům normálních Švédů nastalo peklo na zemi = těm, kteří to neschvalovali a ani nezavinili, byť byli v menšině ? ... chudáci - nepřejme jim to zlo):

multikulti pekelné "obohacení"

Jo, kdyby ty sračky postihly vždy jen ty, kteří si to zaslouží ! ... ale vždy tam jsou i lidé nevinní, na které tyto sračky dopadnou !

Zákon padajícího hovna: ... umaže jen ty dole, kam dopadne !

JINAK: ... ISLAMIZACE (např. MIGRACÍ) = MULTIKULTI PEKELNÉ "OBOHACENÍ" ... EVROPY !!!