Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#10301 Muslimové na severu Čech trénují střelby ze samopalu. Příprava kombatantů na vyhlášení intifády

2016-07-13 18:41

Muslimové na severu Čech trénují střelby ze samopalu. Příprava kombatantů na vyhlášení intifády v České republice? Hlavně, ať vláda nezapomene lidem odebrat zbraně, aby se nemohli bránit!

Česká republika a její vláda plní druhý až pátý odstavec Kalergiho doktríny beze zbytku. Zatímco obyvatelstvo je postupně zbavováno možností obrany a sebeobrany s odkazem, že občany v případě potřeby ochrání státní složky, muslimové se postupně vycvičují na ozbrojený konflikt. Když nedávno reportéři České televize „odhalili“ skupinu tátů od rodin, jak cvičili v šumavských lesích zadržování uprchlíků, byla z toho kauza a dokonce i novinářská cena pro Lukáše Landu z pořadu Reportéři ČT za nejlepší audiovizuální dílo za rok 2015 od Sórošovy nadace Open Society Fund. Psali jsme o tom zde.

Příprava na džihád na severu republiky

Když ovšem v severočeských Hrobčicích cvičí muslimové střelbu ze samopalu, je ticho po pěšině. Reportéři ČT se více starají o to, kdo píše na Aeronetu články na podporu prezidenta Zemana. Střelnice v Hrobčicích je soukromým podnikem, který nabízí rekreační střelby nedržitelům zbrojních průkazů. A jak je vidět, muslimové z Teplic tohoto využívají a zkouší si střelbu rovnou ze samopalů na způsob džihádu. To bylo křiku v Evropské komisi, že v Evropě jsou teroristické buňky, a že v Afghánistánu a Pákistánu jsou výcvikové tábory, a proto je třeba tam posílat vojáky NATO na pravidelné mise. Přitom v Česku, v tom malebném kráteru uprostřed Evropy, si muslimové chodí lážo plážo na komerční střelnice, kde si střílí ze samopalů. A jak je z připojené fotografie nahoře a dole vidět, je to opravdu rekreační střelba se vším všudy. Hlasitá muzika, vyvolávání slávy Alláhovi z reproduktorů a ostrá střelba z AK 47 anebo ze samopalu vz. 58. To je malebná idylka severočeských Hrobčic.

VICE-Muslimové na severu Čech trénují střelby ze samopalu. Příprava kombatantů na vyhlášení intifády v České republice? Hlavně, ať vláda nezapomene lidem odebrat zbraně, aby se nemohli bránit!


Nepřihlášený uživatel

#10302 Turci se začínají lísat

2016-07-13 19:22

Brutální atentát na istanbulském letišti, který si na konci června vyžádal přes čtyřicet obětí, zastínil prudké zvraty v turecké mezinárodní politice. Prezident Recep Tayyip Erdogan si uvědomil, že jeho politika siláckých gest a výroků ho zavedla do izolace a začal žehlit vztahy s okolními zeměmi.

Napsal omluvný dopis ruskému prezidentovi Putinovu a „vyjádřil lítost“ nad osudem posádky ruského bombardéru Suchoj Su-24. Sestřelila ho 24. listopadu turecká stíhačka F-16, když nakrátko vnikl do tureckého vzdušného prostoru.

Pilota Olega Peškova, který se katapultoval, rozstříleli ve vzduchu syrští povstalci podporovaní Tureckem. Byl to dokonalý obrat o 180 stupňů. Ještě loni Erdogan halasně hlásal, že by se mělo omluvit Rusko.

Jenomže Rusko uvalilo tvrdé sankce, zrušilo chystanou výstavbu plynovodu i další projekty a hlavně jeho turisté přestali do Turecka jezdit, takže hotely zely prázdnotou.

Turecký ministr zahraničí dokonce po schůzce s Lavrovem hovořil o nutnosti Ankary a Moskvy spolupracovat na politickém řešení syrské krize. Rusko přitom podporuje syrského prezidenta Bašára Asada, zatímco Turecko syrskou opozici, která jednání podmiňuje Asadovým odchodem.


Nepřihlášený uživatel

#10303

2016-07-13 20:49

Evropská unie je podle poslance Okamury utopistický projekt, který nemá šanci přežít. Současného šéfa Evropské komise Jean-Claude Junckera označil Okamura za "hlupáka" a socialistického pomatence, jehož rozhodnutí vedou Evropu ke katastrofě. Brity podle Okamury vyhnali z Unie právě Juncker a německá kancléřka Merkelová.


Nepřihlášený uživatel

#10305 Británie a USA znovu vtrhly do Iráku a znovu bez souhlasu OSN“

2016-07-14 03:53

Rok 2003: „Británie a USA znovu vtrhly do Iráku a znovu bez souhlasu OSN“. USA 2011: „Přišli jsme, viděli jsme a je mrtvý, hurá!“. Británie 2016: „Bylo to špatné rozhodnutí!“ A VIDEO

V úvodu vložené video doporučuji shlédnout až po přečtení článku – jen tak bude možné pochopit, proč jej vkládám, obzvláště pak ty jeho části, které uvedu v závěru.

VICE-False Flag Operations - hlavný súbor

VICE-CIA the central inteligence odhalení

VICE-Rok 2003: „Británie a USA znovu vtrhly do Iráku a znovu bez souhlasu OSN“. USA 2011: „Přišli jsme, viděli jsme a je mrtvý, hurá!“. Británie 2016: „Bylo to špatné rozhodnutí!“ A VIDEO


Nepřihlášený uživatel

#10306 CIA a média - 50 Fakta svět potřebuje vědět

2016-07-14 04:55

CIA a média - 50 Fakta svět potřebuje vědět

VICE-CIA a média - 50 Fakta svět potřebuje vědět

 

svět je v prdeli

#10307 matičko rus záchran nás prosím

2016-07-14 08:01

co je do prdele tohle za lidskej odpad 

 havloidi. sluničkaři. fetaci. anarchisti. muslimove. negroidi. neziskovkaři. negrofilove. cikanofilove. podporovatele menšin. podporovatele islámu. gender ideologie. buzny. feministky. valečny pakt nato. obamofilove. amerikanofilove. eurohujeři. eurofilove. pedofilove. hnusaci. uchylaci. neomarxiste. imigranti. levičaci. pravdo laskaři. devianti. multikulturaliste. islamofilove. hate free. americka propaganda. arabiste. anti rasiste. anti fašiste. lidsko pravni přiživnici. pseudo humaniste. pseudo demokrate. kolaboranti. zradci. prolhana media. 

ne totalitě eu
Nepřihlášený uživatel

#10308

2016-07-14 09:51

ad už začnou šibenice a defenestrace 

 měly bychom začit střilet všechny naše kolaboranty a zradce 


Nepřihlášený uživatel

#10309 Re: Turci se začínají lísat

2016-07-14 10:22

#10302: - Turci se začínají lísat 

 Turci v bitvách s Ruskem ztratili hromadu území a jako třešničku k tomu Krym. Na Evropu si troufnou, ale z Ruska mají fedry..

otroctví muslimek

#10310

2016-07-14 10:47

nechapu proč si některe ženy vezmou za manžela kozojeba 

 nosit burku myt polovični pravo a mlaceni od manžela vždyt muslim muže myt až 4 manželky ktere ho musi na slovo poslouchat bez muže nemuže jit ani ven ani o ničem rozhodovat o všem rozhoduje muž v nejhoršim připadě skončijou s kiselinou v obličeji nebo budou ukamenovani v zemi 


Nepřihlášený uživatel

#10311 EU je od prvopočátku zlo

2016-07-14 11:08

Ono to vypadá, že teprve v poslední době se to nějak celý samovolně zvrtlo, ale už samýho začátku byl projekt EU vytvořen právě s těmito postrannými úmysly. Nebo opravdu myslíte, že nikoli a že byl jen v posledních letech zkrátka zneužit v zájmu americké touhy po hegemonii? Založena byla 1.11. 1993, což bych chápal jako snahu nahradit jedno impérium druhým - místo SSSR nastoupila EU (na principu fungují oba stejném). Možná ale, že pravda leží zase někde uprostřed.


Nepřihlášený uživatel

#10312 Homosexuálové a adopce dětí - Václav Klaus ml.

2016-07-14 14:10

Vezmu svoje postřehy k této věci popořadě:

-          Když se před lety jednalo o registrované partnerství – homosexuální lobby se zaklínala, že vůbec nemíří k adopcím, že jde o dědictví a návštěvy v nemocnicích a podobně. Ejhle. Ani to tak dlouho netrvalo.

-          Řadu průlomových opatření v západním světě nedělají zákonodárci (volení lidmi), ale soudy. Soud se nemusí nikomu zodpovídat, protože je soud. Často se jedná o situace, kde většina společnosti je zásadně proti a byla by proti i většina poslanců.

-          Na to mít (nebo adoptovat) dítě neexistuje žádné právo, ani lidské právo. Zdravý rozum říká, že když se pouštíte do sexuálních eskapád s osobou stejného pohlaví – pravděpodobnost toho, že se vám narodí dítě – není velká.

-          Že děti trpí v ústavech a jakákoli domácí péče je pořád lepší než... je účelová hnusná lež. Zeptejte se normálních bezdětných párů, které čekají na adopci tři či čtyři roky, často marně. Tato situace je v celé republice. Slušní lidé se sociálním zázemím, s velkou motivací.

-          Stát, když chce někomu „svoje“ dítě svěřit – by měl jednat v zájmu dítěte, tedy zohlednit všechny faktory. Bytové podmínky, stabilitu vztahu rodičů, sociální podmínky, zdravotní stav rodičů, věk rodičů a tak dále. Pokud nyní vyjmeme možnost zohlednit fakt, jestli se jedná o maminku a tatínka, a budeme se tvářit, že to nesmí hrát žádnou roli (kvůli diskriminaci) – pak je to stejné, jako když sociálka nebude smět hodnotit, zda má živitel rodiny práci, zda mají vůbec kde bydlet a podobně, protože to je zase diskriminace podle bohatství. Tu můžeme, pokud budeme „aktivisté“ – také úspěšně napadat. „Chudí lidé mají také právo mít děti – nesmějí být v procesu adopcí diskriminováni.“ „Ježíš Kristus neměl kde bydlet a narodil se v chlívě…“ Podobně třeba zdravotní stav. To, že máte nějakou hroznou nemoc a za dva roky umřete – vás nesmí diskriminovat z procesu adopcí. Ne. Nesmí být zakázáno nějaký faktor nehodnotit.

Řeknu vám, jak to dopadne.

Desítky párů čekají na adopci, mezi nimi jeden homosexuální. Konečně bude k dispozici dítě k osvojení. Sociálka rozhodne pro jeden z párů, co čekají dlouho a splňují veškerá kritéria. Homosexuální pár si to nenechá líbit. Na sociálku přiběhne ombudsman Šabatová a začne úřednice vyšetřovat. Dojde k závěru, že došlo k diskriminaci. Že homosexuální pár měl splněna veškerá kritéria. Šéfová sociálky se bude bránit, že to 35 dalších párů ale taky. Bude z toho kauza a nervy. Pro nové rodiče, pro úřednice. Ministryně Marksová – pošle na úřad kontrolu či několik kontrol. Úřednice budou pod tlakem.

Objevilo se další dítko. Získá ho někdo z těch 34 párů nebo radši...

Budu rád, když se budu mýlit.

ZEMAN RUSÁK

#10313 Re:

2016-07-14 20:24

#10292: -  

 zamořený jsi ty, pivní špíno


Nepřihlášený uživatel

#10314 Re: Re:

2016-07-14 20:56

#10313: ZEMAN RUSÁK - Re:  

 strat se pedofile


Nepřihlášený uživatel

#10315 Re: Názorná ukázka propagandy v ČT

2016-07-14 21:02

#9894: - Názorná ukázka propagandy v ČT 

 Ještě se budete divit, v jakým humusu musíme žít. Až uvidíte některý reportáže ČT, tak se zeblijete. A mám opravdu pocit, že náš český jazyk začíná být postupně a pomalu nahrazován angličtinou. Máme velkej problém a hrozí zánik naší kultury, ale to většině lidí dojde až tehdy, až bude pozdě. Věřím, že postupné zhoršování této situace povede k navyšování počtu rebelů, jejich demonstrací a jejich celkovému boji proti české televizi a všem sviním, jenž jsou napojené na americké páníčky! 


Nepřihlášený uživatel

#10316 Re: Re: Turci se začínají lísat

2016-07-14 21:15

#10309: - Re: Turci se začínají lísat 

 Ano, za celou svou mizernou historii se Turci proslavili akorát tím, že dorazili jako supi krvácející Byzanc s kudlou v zádech, u Vídně je Rakušáci v pětinovém počtu zmasakrovali jak nějaké sedláky a války s Ruskem projeli s výjimkou jedné všechny, to ještě museli žebrat Brity a Francouze o pomoc, jinak by té jejich veleříši zasadilo smrtelnou ránu. S Itálii se též cosik událo, ale to dostali zase takový výprask, že tomu dneska nikdo ani válka neříká.


Nepřihlášený uživatel

#10317 Proč se musí tradiční rodina v Česku zlikvidovat? Rodiče mají na děti špatný vliv! NWO

2016-07-15 03:45

V Česku probíhá LGBT státní převrat. Jede v tom i Ústavní soud. Proč se musí tradiční rodina v Česku zlikvidovat? Rodiče mají na děti špatný vliv! Symbolika fialové barvy elit je k vidění všude, pozor na ní!

Obrovský poprask vypukl včera poté, co poslankyně za ČSSD Pavlína Nytrová vyjádřila obavu, že možnost adopcí homosexuálními páry může vést k provozování sexu s dětmi [1]. Tvrdě se postavila za principy tradiční rodiny. Na dotaz, odkud čerpá své postoje, odpověděla, že především z internetu a z diskusí. Jinými slovy Pavlína Nytrová je jedna z mála těch političek, která se zajímá i o názory obyčejných lidí.

Militantní postoj zaujal i předseda ČSSD Bohuslav Sobotka, který si zavolal Nytrovou na kobereček. Zaznívají dokonce hlasy, aby Nytrová byla z ČSSD odejita. Přitom právě uvnitř ČSSD kvůli homosexuálním adopcím se schyluje k rozštěpení voličské základny. Dostáváme do redakce emaily od voličů ČSSD, co se ve straně v poslední době děje. Uvnitř strany platí generální zákaz na projevy proti migraci a homosexualismu, přišlo to prý „ze shora“, napsala nám paní z Litoměřic, členka ČSSD. Všichni se bojí projevit na zasedáních, protože by si tím zabouchli dveře v politice před nosem. Kdokoliv v ČSSD by řekl slovo proti migraci anebo proti homosexuálům, riskuje prý vyškrtnutí z kandidátky a navíc vyhazov z partaje.

VICE-V Česku probíhá LGBT státní převrat. Jede v tom i Ústavní soud. Proč se musí tradiční rodina v Česku zlikvidovat? Rodiče mají na děti špatný vliv! Symbolika fialové barvy elit je k vidění všude, pozor na ní!

VICE-Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 4.7.2016

 

islamizace internetu

#10318

2016-07-15 07:21

už mě ten islám začina srat každej den na internetu vidim muslimskou seznamku 

 muslimske seznamky v arabštině ani jine nechci a nechci ani islámsky bankovni system


Nepřihlášený uživatel

#10319

2016-07-15 10:06

To, co nám EU už roky předvádí a dále chystá, má daleko k demokracii! Pryč z této diktatury a z tohoto omezování lidských práv a svobod.
mrazík je muslim

#10320 Re:

2016-07-15 10:09

mrazik a krakonoš konvertovaly na islám 

 mami ja ještě nikdy v životě neviděl mrazika nebo krakonoše kdy ho uvidim počkej par let a mrazika nebo krakonoše uvidiš naše vlada a vlada cele evropy podporujou vousate hloupe idioty a ditě se pta mami neni nahodou krakonoš nebo mrazik muslim z muslimu mam strach vidim je všude na internetu v tom se mama odmlči a raději odchazi 

muslimové - teroristi - allahu akbar

#10321 nepouštět ty šmejdy do Evropy a do ČESKA = (a do V4)

2016-07-15 10:12

1. Útok v Nice: Náklaďák vjel do davu lidí - 84 mrtvých a 100 zraněných

Nákladní auto vjelo ve čtvrtek večer do davu lidí v jihofrancouzské Nice ve chvíli, kdy lidé oslavovali státní svátek, výročí pádu Bastily. Na místě zůstalo nejméně 84 mrtvých a 100 zraněných, z nichž několik je v kritickém stavu. Šéf místní samosprávy Christian Estrosi uvedl, že vůz byl naložen granáty a zbraněmi. Podle úřadů šlo o dobře připravený útok. Prezident François Hollande se vrátil ze soukromé návštěvy Avignonu do Paříže a svolal jednání krizového štábu. ... K atentátu se dosud nikdo nepřihlásil. Agentura AFP napsala s odkazem na policejní zdroje, že se ve voze nalezly doklady – řidičem měl být 31letý Francouz tuniského původu. Úřady později uvedly jméno - Mohamed Lahouaiej Bouhlel. ...

Teroristu z Nice policie už evidovala z dřívějška

Útočník z Nice, kterým je podle zdrojů agentury AFP jednatřicetiletý muž tuniského původu, měla policie ve svých záznamech už z dřívějška kvůli přestupkům či trestným činům. V hledáčku tajných služeb ale muž nebyl, uvedla francouzská média. ... Terorista po zastavení kamiónu s atrapami pušek a nefunkčním granátem několikrát vystřelil z pistole, než ho zabila policie. Podle nepotvrzených zpráv křičel Alláhu akbar (Bůh je veliký). Úřady ale zatím neoznámily, zda se jednalo o zradikalizovaného muslima.

2. Marně hledám na novinkách zprávu o explozi kamionu naplněném zábavní pyrotechnikou u Eiffelovy věži...!PROČ???!

http://www.express.co.uk/news/world/689690/Paris-truck-explosives

komentáře k NICE

#10322 Re: nepouštět ty šmejdy do Evropy a do ČESKA = (a do V4)

2016-07-15 10:17

#10321: muslimové - teroristi - allahu akbar - nepouštět ty šmejdy do Evropy a do ČESKA = (a do V4) 

 komentáře:

Žádnou pomoc, žádné ohledy, Žádnou humanitu, žádné přijímání muslimů, je to nepřijatelné riziko pro naše obyvatelstvo. Co je platné zavádět přísné kontroly a všeobecné omezování osobních svobod, přece stačí nepouštět toto etnikum do Česka. A to ještě v rámci korektnosti se zavádí cenzura.

Teroristé dobře vědí,že dokud jejich "akce" nezasáhnou nejvyšší politická místa,tak jsou v relativním bezpečí.Proto útočí na ulicích a mezi běžnými obyvateli.Ztráty velké -postih téměř nulový.Politici jim - v rámci politické korektnosti - nechávají volné ruce.

Spíš by to patřilo pod jinou větev, ale napíši to sem:
Myslím, že v Izraeli máme jasný důkaz, že toto zcela zlikvidovat nejde. A obávám se, že Francie nám to brzy potvrdí - nají nejvyšší stupeň ostrahy a je jim to úplně k ničemu.
Takže podle mne je jediné řešení - nepustit si k nám tyto lidi. A to za žádnou cenu! Pokud by se zde jednou začali roztahovat, tak to tu bude také a už se toho nezbavíme. (Snad jen za cenu totální diktatury, kterou ale nikdo neche.)

....nějak mě zde chybí po tom masakru, "moudra" našich vítačů, jako šabatky, diensbíra, rakušáka, a dalších a dalších přihlouplých multikulti pomatenců !

Ano, zase důvod k schůzování, zase budou ti lidumilští zblblí představitelé Evropské unie lítostivě odsuzovat útok, vyjadřovat soustrasti pozůstalým, a tak pořád dokola, jak je přeci v civilizované krajině zvykem. Kdy už konečně budou tito neandrtové postaveni pro zradu národa, který nedovedou kvůli přehnané humanitě ochránit, před soud. Fakt je to potřeba zhodnotit u nadcházejících voleb, aby alespoň u nás to nebylo tak fatální.

Je nad míru smutné, když vlády civilizovaných zemí nedokáží ochránit vlastní občany před přistěhovalci, imigranty a adalšími rizikovými faktory, které pak mohou vyústit v tak strašný masakr na slušných nevinných lidech, kteří svou vlast budovali, jejichž rodiče a předchozí generace svou vlast budovali a žili ve své zemi, kterou asi také měli rádi a ctili jej státní symboly, zvyky a právo ve své zemi - alespoň do jisté míry ctili, do té míry, že by takhle neubližovali svým spokuobčanům. Jaký je hlavní úkol vlády, policie, vojska a právního systému zemí? Přece chránit zemi, jíž jsou součástí. A to se nedaří. proč? Nemůže za to zkorumpovanost politků, jejich hrabivost a ochota za bakšiš zaprodat i svou zemi se spoluobčany?

Už dost politické korektnosti !!!! Už bylo dost vraždění nevinných lidí. Konečně se páni korektní politici podívejte pravdě do očí. Kvůli vám zde umírají nevinní lidé a děti. Chce se mi brečet, když vidím tu zkázu a nebetyčnou brutalitu v Nice. Kdy už konečně pochopíte, že tito lidé nepatří do naší kultury. Kdy už konečně pochopíte, že tito lidé nemají zájem se adaptovat na kulturního Evropana. Oni zde chtějí prosazovat nenávistné náboženství za každou cenu. Otevřete oči.

Merkelová by zasloužila postavit před soud.Ale současně s politiky zemí kteří nechali volné hranice EU,Cikáni v Itálii,Řecku atd. To jsma se pojili s dobrými idoty.Do dneška jezdí převaděči po republice jak po letišti a Sobotka má největši starosti jak zlikvidovat z policie to poslední dobré co zbylo.SVI_(ž)_.

a další (360)

DVtv

#10323

2016-07-15 10:44

tomáš halík počet uprchlíku větší problém jsou xenofobní nálady

 


Nepřihlášený uživatel

#10324 Re:

2016-07-15 11:29

#10323: DVtv -  

 Ano, xenofobní nálady jsou skutečně velkým problémem, ale xenofobní nálady muslimkých hostů k domácím Evropanům, které eskalují až v takové brutální hromadné masakry našich evropských bratrů a sester za absolutní nečinnosti vládních představitelů!


Nepřihlášený uživatel

#10325

2016-07-15 13:03

Fandím Okamurovi, Zemanovi a dalším. Není moc politiků, co mají na to se postavit islámu, protože msulimáků je prostě moc a sypou jim chechtáky. Co na tom, že v Koránu je dost věcí, aby každý soudce uznal, že není slučitelný s listinou práv a svobod, takže je protizákonný a tudíž se musí zakázat.